![]() |
Cevap: Yeni Hoca Belli Oldu
[B][QUOTE=sebasteia;928987]carlos'un gitmesi devre arasını zora sokacakmış!! ya kardeşim madem böyle bir etkisi vardı sene başında neden göremedik?
yılmaz vural'ın takımı ligde tutabileceğini söylüyorsun. kalan 20 maçta en az 9 galibiyet gerekiyor. yılmaz vural'la bu iş nasıl olacak?? yönetimi kutluyorum. sergen en doğru seçim....[/QUOTE] sen sergenin bu işi başaracağından nasıl eminsin? sana göre süpermen sergen mi? hocalık kariyeri veya başarısı ne? yılmaz vural derken ben onu savunduğumdan değil en azından kümede kalma konusunda bişeyleri yapabildiğinden dolayı dedim yoksa vural çalışılacak hoca değil..seren ise egosundan geçilmeyen hocalığı aynı siizn eleştirdiğiniz carlos gibi soru işareti olan bir isim..sen nasıl emin olup sergene şu durumda güveniyorsun?ve yönetime düne kadar demediğin kalmıyordu yönetimi şimdi kutlamışsın..yöentim yollamdı carlos ayrıldı çünkü o cömert yönetim transfer konusunda yine carlosa kulak vermedi..sergen gelince öyle dişe dokunur transfer falan beklemeyin..[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;928995][B]
sen sergenin bu işi başaracağından nasıl eminsin? sana göre süpermen sergen mi? hocalık kariyeri veya başarısı ne? yılmaz vural derken ben onu savunduğumdan değil en azından kümede kalma konusunda bişeyleri yapabildiğinden dolayı dedim yoksa vural çalışılacak hoca değil..seren ise egosundan geçilmeyen hocalığı aynı siizn eleştirdiğiniz carlos gibi soru işareti olan bir isim..sen nasıl emin olup sergene şu durumda güveniyorsun?ve yönetime düne kadar demediğin kalmıyordu yönetimi şimdi kutlamışsın..yöentim yollamdı carlos ayrıldı çünkü o cömert yönetim transfer konusunda yine carlosa kulak vermedi..sergen gelince öyle dişe dokunur transfer falan beklemeyin..[/B][/QUOTE] Aynen öle super transfer yapıcak yonetım zaten Carlos'u gondermezdı kımse transfer beklemesın sıvassporumu yazık oldu malesef |
[QUOTE=DOGU_BEY;928995][B]
sen sergenin bu işi başaracağından nasıl eminsin? sana göre süpermen sergen mi? hocalık kariyeri veya başarısı ne? yılmaz vural derken ben onu savunduğumdan değil en azından kümede kalma konusunda bişeyleri yapabildiğinden dolayı dedim yoksa vural çalışılacak hoca değil..seren ise egosundan geçilmeyen hocalığı aynı siizn eleştirdiğiniz carlos gibi soru işareti olan bir isim..sen nasıl emin olup sergene şu durumda güveniyorsun?ve yönetime düne kadar demediğin kalmıyordu yönetimi şimdi kutlamışsın..yöentim yollamdı carlos ayrıldı çünkü o cömert yönetim transfer konusunda yine carlosa kulak vermedi..sergen gelince öyle dişe dokunur transfer falan beklemeyin..[/B][/QUOTE] ben zaten süper transferler beklemiyorum. daha da önemlisi süper transferlere ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum. bizim için en büyük transfer kendi futbolcularımızın kazanılması olacak! sivasspor kadrosunu beğenmeyen arkadaşlar, bakın mersin'e, antep'e, akhisar'a, erciyes'e, ve diğerlerine... illa bizde olsun dediğiniz kaç futbolcu var? haftanın iki gününü banko yatarak geçiren, günü bir idmanla tamamlayan, ve dakika 60'tan sonra pili biten futbolcuların kalitesi değil kondüsyonu ve mücadele azminde sorun var demektir. bu konularda da birinci dereceden sorumlu olan kişi hocadır. tutuldunuz bir carlos sevdasına. anlayamıyorum gerçekten, benim mi göremediğim birşeyler var? madem carlos çok iyi futbolcular getirecekti, sene başında kuveyt senin brezilya benim gezene kadar getirseydi ya! madem istediği futbolcular alınmayınca gitmek istedi, neden aynı isteği sene başında duymadı? carlos iyi insandır, sivas ve sivasspor'la ilgili algıları yıkmıştır, sivas'a yıldız gelmez sözünü yerle bir etmiştir. bütün bunlar için teşekkür ederiz, ancak artık zarar vermeye başladı. hem de ölümüne zarar. gecikmeli de olsa bu gidişata dur dedikleri için yönetimi tebrik ettim. Sergen'e gelecek olursak, geçen yıl mali kriz yaşayan ve futbolcu paralarını ödeyemeyen antep'te sorun yaşamıştı. ancak bütün sorunlara rağmen bizden daha umutsuz durumdaki antep'i lige tutundurdu. bir türk, eğitimsiz ama fırlama bir futbolcu. bu özellikleri ne kadar önemli ve işe yarayacak, göreceğiz. bizim futbolcular muhsin ertuğral veya carlos gibi beyefendi tiplerle uyuşamıyor. bunu da görmek lazım. |
[B][QUOTE=sebasteia;929003]ben zaten süper transferler beklemiyorum. daha da önemlisi süper transferlere ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum.
bizim için en büyük transfer kendi futbolcularımızın kazanılması olacak! sivasspor kadrosunu beğenmeyen arkadaşlar, bakın mersin'e, antep'e, akhisar'a, erciyes'e, ve diğerlerine... illa bizde olsun dediğiniz kaç futbolcu var? haftanın iki gününü banko yatarak geçiren, günü bir idmanla tamamlayan, ve dakika 60'tan sonra pili biten futbolcuların kalitesi değil kondüsyonu ve mücadele azminde sorun var demektir. bu konularda da birinci dereceden sorumlu olan kişi hocadır. tutuldunuz bir carlos sevdasına. anlayamıyorum gerçekten, benim mi göremediğim birşeyler var? madem carlos çok iyi futbolcular getirecekti, sene başında kuveyt senin brezilya benim gezene kadar getirseydi ya! madem istediği futbolcular alınmayınca gitmek istedi, neden aynı isteği sene başında duymadı? carlos iyi insandır, sivas ve sivasspor'la ilgili algıları yıkmıştır, sivas'a yıldız gelmez sözünü yerle bir etmiştir. bütün bunlar için teşekkür ederiz, ancak artık zarar vermeye başladı. hem de ölümüne zarar. gecikmeli de olsa bu gidişata dur dedikleri için yönetimi tebrik ettim. Sergen'e gelecek olursak, geçen yıl mali kriz yaşayan ve futbolcu paralarını ödeyemeyen antep'te sorun yaşamıştı. ancak bütün sorunlara rağmen bizden daha umutsuz durumdaki antep'i lige tutundurdu. bir türk, eğitimsiz ama fırlama bir futbolcu. bu özellikleri ne kadar önemli ve işe yarayacak, göreceğiz. bizim futbolcular muhsin ertuğral veya carlos gibi beyefendi tiplerle uyuşamıyor. bunu da görmek lazım.[/QUOTE] idman ve izin konusundaki eleştirilerine ben de harfiyen katılıyorum zaten daha önce bazı yorumlarda ben de yazmıştım..ama işin perde arkasında gerçekten transfer konusu var adam geldi geleli istediği hiç bir oyuncu için fedakarlık yapılmadı bir tek cicinho alındı...carlos istifa etti konusunda murat abinin son yorumuna bakarsan işin neden buralara geldğini biraz daha iyi analiz edebilrisin hocam...carlos büyük markaydı kaçırılmayacak şeyler yapılabilirdi ama yönetimsel yanlışlardan dolayı iş buralara geldi..yoksa adı avr diye takıma zarar veren kim olursa elbette hepimiz gitmesini isteriz..benim sergenden korkum egosunun üst düzey olması, bu da bizim takım içinde farklı sorunlara neden olabilir..artık olan oldu inşallah bu işin sonunda ligde kalalılm da sen haklısın ben yanlışım olayı önemli değil, çünkü durum çok vahim...[/B] |
Yönetimin ve baskanin görüsüne anlayis göstermek lazim bakalim sonuc ne olacak yaridan önce pekde ümitli degiliz ama son üc mac ne olacaginin belirtileri olacak simdiden gelecek hocaya basarilar dileriz canin sag olsun YIGIDOM ismin bile sevimli ve vakarli
|
[QUOTE=DOGU_BEY;929005][B]
idman ve izin konusundaki eleştirilerine ben de harfiyen katılıyorum zaten daha önce bazı yorumlarda ben de yazmıştım..ama işin perde arkasında gerçekten transfer konusu var adam geldi geleli istediği hiç bir oyuncu için fedakarlık yapılmadı bir tek cicinho alındı...carlos istifa etti konusunda murat abinin son yorumuna bakarsan işin neden buralara geldğini biraz daha iyi analiz edebilrisin hocam...carlos büyük markaydı kaçırılmayacak şeyler yapılabilirdi ama yönetimsel yanlışlardan dolayı iş buralara geldi..yoksa adı avr diye takıma zarar veren kim olursa elbette hepimiz gitmesini isteriz..benim sergenden korkum egosunun üst düzey olması, bu da bizim takım içinde farklı sorunlara neden olabilir..artık olan oldu inşallah bu işin sonunda ligde kalalılm da sen haklısın ben yanlışım olayı önemli değil, çünkü durum çok vahim...[/B][/QUOTE] bişey sorucam ama kusura bakmayın sergen kesinmi? |
Radyospor’da ‘Aydın Cingöz ile Gün Ortası’ programına konuşan Cavcav, teknik direktörlük teklifinde bulundukları Yalçın’la anlaşamadıklarını belirterek, “Sergen Yalçın, TRT’den aylık 200 bin TL alıyor. Ayrılık halinde[B] 450 bin TL tazminatı var[/B]. Bize, ‘bunu çözün, geleyim’ dedi. Biz de kabul etmedik
|
Trabzon lu Konstant Mersinli Makambu gibi iki oyuncu bul bize Sergen
|
[QUOTE=50sekiz;929021]Radyospor’da ‘Aydın Cingöz ile Gün Ortası’ programına konuşan Cavcav, teknik direktörlük teklifinde bulundukları Yalçın’la anlaşamadıklarını belirterek, “Sergen Yalçın, TRT’den aylık 200 bin TL alıyor. Ayrılık halinde[B] 450 bin TL tazminatı var[/B]. Bize, ‘bunu çözün, geleyim’ dedi. Biz de kabul etmedik[/QUOTE]
Bunu bilmiyordum. Aynı anda Tv dizisinde oynaması problem teşkil etmemiş mi acaba? Belki de antrenörlük teklifi için madde koydurmuş olabilir. |
Sergen Sivassporun tarihinde en yanlış hoca seçimi olarak yer alır, kaprisli, kumarbaz, egosu şişkin, insanlara yukardan bakan, canı istediği an takımı terk eden, ve Beşiktaşlı arkadaşlarımdan dinlediğim daha nice olumsuzluklar.
aslında Carlos gibi bir değerin takımın bu duruma düşmesinde bir dahlinin olmadığı dünden bu güne gelişmeleri ve Carlos'un beyanatını incelersek daha rahat anlarız. Yönetim bu gelişmeyle takın du duruma düşmesinin sebebi olarak kendilerinin transfer politikası olduğu gerçeğini itiraf etmiş oldu. Carlos ''takımı bu durumda terketmek ihanet olur ''diyerek mertçe bir demeç veriyor, ve takımın ayağa kalkması için transfer politikasını yönetime açıklıyor ve yönetim listeyi görünce saçları dim dik oluyor ve ipler kopuyor. Sergen transferi eğer doğruysa tarihi yanlışlığı yapayoruz bu biline.. |
[QUOTE=50sekiz;928904]Akilli insan yaptigi hatadan ders alandir.
Daha akilli insan ise baskalarinin yaptigi hatadan ders alandir. Yönetim ne kendi hatasindan ders aliyor ne de baskalarinin hatalarina bakip ders aliyor.... Sergen, yerli Carlos demektir. Her ikisinininde cok iyi futbol gecmisi var ama hoca olarak her ikiside caylak. Benim bildigim kadariyla Sergen bir ara Bjk paf takimini calistirdi bir de gecen sene yarim sezon kadar Gaziantep takimini calistirdi. Daha tecrübeli hoca secilmeliydi, örnegin Hikmek Karaman gibi...[/QUOTE] Anlayamadığınız nokta şu: Tecrübe tabiki önemlidir ancak hangi hocanın sistemi tutarsa o takım başarılı olur. Karol Pechze'den sonra Bülent hoca geldi. Tecrübelimiydi sence adam gelir gelmez Beşiktaş'ı deplasmanda yendik ve sonraki sezonlar şampiyonluğa oynadık. Sonrasında niye dikiş tutturamadı sistemi değişti çünkü. [B]Bunu bi kafanıza sokun. Hoca değil, hocanın oynatacağı sistem başarı getirir[/B]. |
[QUOTE=İbrahim58070;929027]Anlayamadığınız nokta şu: Tecrübe tabiki önemlidir ancak hangi hocanın sistemi tutarsa o takım başarılı olur. Karol Pechze'den sonra Bülent hoca geldi. Tecrübelimiydi sence adam gelir gelmez Beşiktaş'ı deplasmanda yendik ve sonraki sezonlar şampiyonluğa oynadık. Sonrasında niye dikiş tutturamadı sistemi değişti çünkü. [B]Bunu bi kafanıza sokun. Hoca değil, hocanın oynatacağı sistem başarı getirir[/B].[/QUOTE]
Caylak hoca riski elbette alinabilir ama bu risk takim kümede kalma savasi verirken alinmaz. Sezon basi alirsin.... Hikmet Karaman, Yilmaz Vural gibi hocalar düsme potasinda takimlarda niye basarili oluyor saniyorsun? Tecrübeliler de ondan... Uzun lafin kisasi: Her cesit hoca bir takimin basina gecebilir ama hangi cesit oldugunu sartlar belirler! NOKTA bunu bi kafaniza sokun! |
[QUOTE=34MUAMMER58;928909][b]küme düşmeyi neredeyse garantilemiş antepte başarılı oldu,r.carlos gibi lisansı yok,tecrübeside yok,bu takıma ivme kazandıracak adam değil,kafası bozulunca şehri terkedecek yapıya sahip ,yorumculuk yaptığı dönemdeki abuk sabuk konuşmaları yüzünden birçok takım taraftarının antipatisi var,zaten fb yalakası gibi göründüğümüz için millet bize düşman gözüyle bakıyor,bide sergenin bize düşman edeceği milletide katarsak neredeyse tüm türkiye düşmemiz için beddua edecek , sergen futbolculuk yıllarında da costadan ve cicinyodan daha kariyerli değildi ,r.carlosu yolla, yerine sergeni al ,sizin vizyonunuza nediyemki ?:mad:[/b][/QUOTE]
Sizin bütün yorumlarınızı takip ederim..Ancak ilk defa size karşıyım bu konuda..Siz herşeyi kafanızda bitirmişiniz. Bu arada sizin bir öneriniz varmı kimi getirelim takımın başına.. Birazda destek zamanı değilmi Muammer bey..Köstek olmayalım bence..Sizce...? |
Değerli Arkadaşlar
Sergen Yalçın'la anlaşma yapıldı haberi yanlıştır. Yoksa çok yanlış bir seçim olur. Teknik direktörlük koltuktan ahkam kesmeye benzemez. Sergen'in teknik direktörlük bilgisi Sivasspor'a yetmez.... |
Sevinilecek bir durum yok,hayırlısı olsun demekten başka yapacak birşey de yok!!!
|
sergen geleceğine roberto carlos la ligden düşelim daha iyi.
|
Yav arkadaşlar sizin tecrübeli dediğiniz teknik direktörler gittiği her takımdan kovulan yalakalar.. Mesut Bakkal kümede bırakır, ikinci sezon kadro kurar sonra bırakır gider. Yılmaz Vural laf ebeliği,taklalar falan derken...derkennnn...v.s. Hikmet Karaman'da al birini vur ötekine.. Bence bunların arasında en masumu Sergen Yalçın.. Başarıya aç olanda Sergen Yalçın..Biz köstek yerine destek olursak İnşallah başarır. İstanbul'a kaçarmışta,Laf ebeliği yaparmışta,büyük takımların yalakasıymışta,F.B ve G.S bize düşman olurmuşta..SANKİ DOSTLAR O 3-4 BÜYÜKLER..Yapmayın etmeyin Allah aşkına yaaaa...
|
[QUOTE=mühendisburak58;929037]sergen geleceğine roberto carlos la ligden düşelim daha iyi.[/QUOTE]
Kimi getirelim gardaş..Uzaydanmı birini getirelim..? Ligi tanıyan bilen bir teknik hoca Sergen Yalçın..Hem adam gelmeden daha sen kararını vermişsin. Senin gönlünde takım düşmüşse eğer çıkar o resimdeki formayı sırtından bir dahada stada gelme..Biz bırakırız İnşallah takımı ligde..!!!!!! |
[url]https://www.facebook.com/video.php?v=699465786850067[/url]
|
4 tane taraftar toplanmış eğleniyor diye gördüm ben bu videoyu.Umarım sonra taraftar istedi Carlos kaldı denmez.O zaman iyice saçmasapan bi klup olduğumuzu ziyadesi ile anlarım
|
sergen yalçın kesin gelidyse hayırlı olsun isabetli bir karar
|
sergen gelince bari 3 lig topçularımızla yoları ayırır.Ahmet şahbaz,Ahmet aras,hakan aslan.cihan yılmaz utaka,diğer brezilyalı,solbekde oynatılan diğer arkadaş birkaç kişi daha var sanıyorum sivasspor çiftlik değil
|
Sergen ne yapacak anlamadım ki, ayağına top alıp maça mı çıkacak. Sergen'in ne kadar teknik adamlık tecrübesi var. Acemi teknik direktörün başarısız olduğunu gördükten sonra ikinci acemi teknik direktörü getirmenin mantığı nedir ? Hiç mi kalmadı ligimizde tecrübeli teknik direktör ? Medyatik teknik direktör getirmek demek başarılı olmak demek değildir, bunu görmedi mi yönetim ? Sanki futbol oynamaya değil de, yetenek sizsiniz yarışmasına mı katılacak bizim takım. Ey yönetim! Amaç bu ise Acun'u teknik direktör yapsaydınız, Acun'un da baya futbol maçını gördük, kendisi Sergen'den daha medyatik ayrıca (!)
|
Sergen in en pozitif tarafı reelist olması.Kardeşim der o bu basit birşey.Operasyon yapmıyoruz ki sadece futbol oynuyoruz der ve futbolu bilir.Kendisinin illa antremanlarda olması bile gerekmiyor.Ama şunu biliyorum ki gidin topu Atıfa verin o kaptırsın diye taktik vermez.Takımın koşu mesafesini arttırır.Ve başarıya aç aynı zamanda.Ön yargılı olacaksanız da ön yargınızı oluşturması açısından şunu söyleyim teknik direktörlük yaptığı dönemlerde yarıştığı takımların teknik direktörlerin topladığı puanlardan daha fazlasını toplamış.Yetermi.Ne istiyorsunuz.
|
malesef bu yönetim ile bu kadro ile sergende fazla kalmaz.
|
bu durumda takımın başına getirilecek en iyi seçenek Sergen hoca.gerek ligi,gerek hakemleri gerekse takımı tanıyan birisi.2.devrede yapacağı takviyelerle bu sezonu orta sıralarda tamamlarız.hayırlı olsun.
|
[QUOTE=balmandol;929033]Sizin bütün yorumlarınızı takip ederim..Ancak ilk defa size karşıyım bu konuda..Siz herşeyi kafanızda bitirmişiniz. Bu arada sizin bir öneriniz varmı kimi getirelim takımın başına.. Birazda destek zamanı değilmi Muammer bey..Köstek olmayalım bence..Sizce...?[/QUOTE]
[B]NİYE köstek olalım kardeş,ben bu takımın 40 yılını bilirim,süper lige çıksında tek kolumu vermeye razıyım diyen biriyim,banane mecnundan ,r.carlostan ,sergenden şundan bundan,kime köstek oluyoruz,kimseye defolun demedik ,yarın bigün başkanda gider,yanındakilerde gider, güzel güzel fb maçlarını seyreder,r.carlosda takımsız kalmaz ,sivasssporda hocasız kalmaz,aslolan kalıcı olan sivasspordur ve taraftarıdır,sergenin diploması bile yok,kaldıki bu adam futbolcuyken bile bjk yönetimi başedemedi ,başına buyruk biri,yarın biri caddede küfretse ertesi gün istanbula dönecek biri,evet ilk defa teknik direktörlük yapan biri için antepte başarılı oldu sayılabilir,odönem antep düşmeyi kabullenmişti zaten ,sergen soğuk fırından sıcak ekmek çıkartmış oldu,kaldıki benim için sivasspor küme düşmüş filan değil,rakiplerimizle aramızdaki 5 6 puanlık fark kapanmayacak fARKdeğil alttaki, enaz 7 takımdan iyi takımız puana bakma ,ara transferde alınacak 3 4 sağlam oyuncu ile kaliteli 2 3 yedek oyuncuyla çok rahat ligde kalırız,sergen gelipte hokus pokusmu yapaCAK,ümitten lıganomu yaratacak ,utakadan dembambamı yaratacak ?kadirden holmenmi yapacak ,ertuğrulu şumayermi yapacak?butakımın başına kim gelirse gelsin ille 3 4 kaliteli transfer lazım madem alacaksın r.carlosa niye almadınız demezlermi?sivassporun sorunu hoca sorunu değil yönetim sorunudur,futbolcu kalitesi sorunudur,yerimize kimse talip olmuyor diye insanlar böyle üzülmemeliydi ,kim gelsin sorusuna cevabım yok,bu millet bülent uygunu küfrederek yolladılar ,rıza hocaya etmedikleri küfür bırakmadılar,sivasspor bugüne kadar düşmediyse yönetime değil bülent hoca ve rıza hocaya borçlu ,bu millete hoca beğendirmek zor ben bıraktım artık ne halleri varsa görsünler kimseyede köstek olduğumuz yok bu şehrin insanlarının çoğuyla nüans farkım var ,iyi olan herkes içinde iyidir ,kötü olan herkes içinde kötüdür ,iyiye ısrarla kötü demenin kötüyede ısrarla iyi demenin anlamı yok,taraftar öyle saf değil başarısızlığın nedeni r.carlos değil onun için zaten hocayıdeğil yönetimi istifaya çağrıldı ,buda doğru değil tabi [/b] |
carlos bırakmıycak bence
|
gelirken 2 çift at,3 tane zar,bir de rulet masası getirsin çok karakterli bazı futbolcu bozuntularıyla oynarlar...
|
:mad::mad:gelirken 2 çift at,3 tane zar,bir de rulet masası getirsin çok karakterli bazı futbolcu bozuntularıyla oynarlar...
|
Bu mesaj 21 saat öncesine ait :D
[url]http://instagram.com/p/w2Ji8bzGFg/[/url] |
Batuhanın canı sıkılıyormuş Sivasta...Partnerinide iyi seçmişler...Tebrikler Mecnun Başkan...
|
bu gercek olamaz eger dogru ise ben bu yonetiminde kasıt ararım arkdas dalga gecmektir sergen in gelmesi
|
İ.Toroman Batuhan Sergen Yalçın Sivastaki lüx mekanlar gece klupleri şenlenecek çok sanslıyız arkadaşlar :)Allah razı olsun Mecnun Başkan
|
Oktay Derelioğlu: Sergen, Sivasspor ile anlaştı.
|
[QUOTE=50sekiz;929028]Caylak hoca riski elbette alinabilir ama bu risk takim kümede kalma savasi verirken alinmaz. Sezon basi alirsin....
Hikmet Karaman, Yilmaz Vural gibi hocalar düsme potasinda takimlarda niye basarili oluyor saniyorsun? Tecrübeliler de ondan... Uzun lafin kisasi: Her cesit hoca bir takimin basina gecebilir ama hangi cesit oldugunu sartlar belirler! NOKTA bunu bi kafaniza sokun![/QUOTE] Şu konuda yanlış anlaşılmayım ben Sergen Yalçın gelsin demiyorum. Elbette tecrübeli olsun, ben sadece o mesaja örnek verdim. Ama bence Yılmaz Vural bu takımın kapısından geçmesin. Kim gelirse gelsin ama o şovmen gelmesin. |
[QUOTE=İbrahim58070;929114]Şu konuda yanlış anlaşılmayım ben Sergen Yalçın gelsin demiyorum. Elbette tecrübeli olsun, ben sadece o mesaja örnek verdim. Ama bence Yılmaz Vural bu takımın kapısından geçmesin. Kim gelirse gelsin ama o şovmen gelmesin.[/QUOTE]
Yönetimin Vural'i getirecegini zaten sanmiyorum cünkü Carlos'la ilgili lisans sorunu olunca olumsuz yönde beyanlar vermisti. Yeni hoca Sergen olacak gibi. Belki de bugün TRT de son programini yapiyordur. Yönetim 450 bin TL tazminatini öderse Sergen yarin Sivas'ta demektir. |
yılmaz vuralı isteyenler antalyasporu çalıştırdıgı donem ılk yarıyı 5 cı bıtırmıştı 2 cı yarı takımı duşurdu
|
Tam bir sivas düşmanını gelip sivasın basına getirmeyi düsünüyorsunuz sizin gibi yönetimin .... :mad: adam trt 3 de sivas maçlarını azına bile almıyordu. Karakter olarak bi kere sivasa yakısan bi adam degil sergen daha kaliteli biri bakılmalı
|
Carlos gibi bi hocayı harcadınız. Sorun hoca da degildiki sorun yönetim ve yönetimin transfer kararları dır. Kendi beceriksizliğinizi hocaya yıktınız Mecnun Baskan borcumuz yok diyorsun da adam gibi 1 oyuncu bile transfer yapmadın...
söylencek cok sey varda .... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:35. |