![]() |
Cevap: 3 Dev Transfer Bitmek Üzere
Sivok ve yekta ara transferde alınabiliecek en iyi ve nokta transfer olur. Özellikle sivok-da costa stoperde iyi iş çıkarırlar. İnşallah olumlu sonuçlanır
|
[QUOTE=furky.b;931845]Sivokun gelmesini cok isterim fakat haber balon gibi geliyor bana.
Madem Sivokla ilgileniorsak neden Ibrahim Öztürkü kadromuza katalim?[/QUOTE] Stoper turşusu kuraCAĞIZ,çok güzel oluyormuş.:D |
Şampiyonluğa oynayan beşiktan en önemli stoperini sana verecek saçmalığın daniskası
|
Son Dakika: Orta Sahada Sıkıntı Çeken Sivasspor Real Madrid" ten Toni Kross İle Bayern Münih"ten Xabi Alanso ile anlaştı.
Bizim Taraftarımızın Beklediği transfer haberleri. :D |
transfer sayısını fazla abartmamak lazım.toplama takımların kısa sürede başarılı olduğu pek görülmemiştir.
|
Farazi
Eneramo Aydın Aatıf Burhan Adem Yekta Solbek-Ziya Costa Sivok Cici Ertuğrul |
Doğu_bey bekleniyor...
|
basının son 10 günde bize yaptığı transferlerle en az 2 kadro kurabiliriz bence. ortada inanılmaz bir bilgi kirliliği var tv ye bakıyorum yekta ve yasin bitmiş ,internete bakıyorum engin eneramo ibrahim hatta gökhan zan bitmiş, daha derinlere iniyorum hauorou psg nin eski forveti bitmiş daha derine iniyorum danilo bitmiş başka bi yere bakıyorum utaka takımdan ayrılmış hatta da costa ya da cicinho satılabilirmiş deniliyor.sonra sivasspor un resmi internet sitesine giriyorum hiç bir haber yok..valla benim karıştı sizi bilemem artık söz yönetimde bir açıklama gelmesi gerekiyor...
|
[QUOTE=onur0634;931867]Şampiyonluğa oynayan beşiktan en önemli stoperini sana verecek saçmalığın daniskası[/QUOTE]
En önemli stoperi mi? Beşiktaş'ta Sivok sakatlık sebebiyle uzunca süredir forma giymiyor, Ersan Gülüm ve Pedro Franco stoperde oynuyor. Yokluklarında ise Necip geçiyor yerlerine. Hatta genç Atınç'a bile yer yer fırsat veriyorlar. |
Şunu bunu beklemiyoruz adam gibi bir santraforun özlemini çekiyoruz.Bu da taraftarın hakkı.
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;931884]Farazi
Eneramo Aydın Aatıf Burhan Adem Yekta Solbek-Ziya Costa Sivok Cici Ertuğrul[/QUOTE] Kadroyu 13 kişi yapmışsın gardaş:) Farazi kim bu arada |
Galatasaray'dan yasin le anlaşılmak üzereymiş inşallah doğrudur
|
[QUOTE=SAKARYA750;931906]Kadroyu 13 kişi yapmışsın gardaş:) Farazi kim bu arada[/QUOTE]
Yeni solbek transferinden bahsetti Sergen yalçın onun için yeni gelecek oyuncu ya da Ziya oynar manasında - işareti koydum araya Farazi de Faslı forvet milli takımda bolca gol atmş bir futbolcu onuda o şekilde gelse diye yazdım.Ama zor çünkü piyasa değeri 6 milyon euro yaşı henüz 26 yaşlı değil o yüzden zor. |
1 tane forvet oyuncusu şart utakayla batuhanla bu iş yürümez enaramo yetmez..
|
Bence Sinan Gümüş'ü kiralık olarak almalıyız. Kulübeden gelip veya yeri geldiğinde ilk 11 oynayıp takıma çok katkı sağlayacağını düşünüyorum
|
Sivas yektayla sivoku alirsa ve cicinyoyu da kulupde tuta bilirse bize yeter gecin yilda iyi bi forvetimiz yokdu ama cok gol atiyoduk simdi neden yapamayalimki
|
sergenin adamı ibrahim akın gaziantepten ayrılmış mutlaka almamız lazım o adamı kaçırmamalıyız. yönetim uyumaa lütfen
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:29. |