![]() |
Cevap: Gaziantepspor - Sivasspor
Yine camia olarak gaza gelmişiz ! Sadece 3 kişi Antep alır demiş.
(Antepin yedeklerini yendik ya hafta içi, ondan !) Umarım Trabzon hüsranını yaşamayız tekrar ... |
Orta alana ENGİN BAYTAR gelene kadar Kadire katlanacaz. Engin Baytar ve Die ilede tarnsfere son nokta konur.
Engin Baytar bizi heran 10 kişi bırakır diye korkuyorum |
Gaziantepspor ile Medicana Sivasspor yarın (31 Ocak 2015 Cumartesi) Spor Toto Süper Lig’de 20. kez karşı karşıya gelecek.
İki ekip arasında geride kalan 19 maçın 7'sinden Medicana Sivasspor, 5'inden ise Gaziantepspor galip ayrılırken 7 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Yiğidolar 25, Gaziantepspor ise 16 kez gol sevinci yaşadı. Gaziantep’te oynanan maçlarda ise ev sahibi takımın üstünlüğü bulunuyor. Medicana Sivasspor 2, Gaziantepspor ise 4 kez sahadan galip ayrıldı. 3 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Gaziantep’teki maçlarda her 2 takımda 10’ar kez gol sevinci yaşadı. Geçtiğimiz sezon ligde oynanan 2 karşılaşmada da gülen taraf Medicana Sivasspor olmuştu. Yiğidolar ligin 10. haftasında Gaziantep’te oynanan mücadeleyi 4-0, 27. haftadaki rövanş maçını da 3-2’lik skorla kazanan taraf olmuştu. Kamil Ocak Stadı'nda cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemlerinden Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını ise, Kemal Yılmaz (1. Yardımcı hakem), Asım Yusuf Öz (2. Yardımcı hakem), Emre Altun (dördüncü hakem), Suat Arslanboğa (5. Hakem) ve Murat Özcan (6. Hakem) yapacak. Medicana Sivasspor, süper ligde 17 maçta topladığı 14 puanla 17’nci sırada yer alırken, ev sahibi Gaziantepspor ise 24 puanla 7’ncı sırada bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekip bu maçla birlikte Spor Toto Süper Lig’de 329’uncu maçına çıkacak. Medicana Sivasspor bu maçlardan 127 galibiyet, 83 beraberlik ve 119 mağlubiyet aldı. 455 kez gol sevinci yaşayan Sivas temsilcisi kalesinde de 455 gol gördü. Taraflar arasında ligde geride kalan 19 maçın skorları şöyle: 2005-2006 Sezonu Gaziantepspor Medicana Sivasspor: 0-0 Medicana Sivasspor-Gaziantepspor: 0-0 2006-2007 Sezonu Gaziantepspor-Medicana Sivasspor: 1-0 Medicana Sivasspor-Gaziantepspor: 2-1 2007-2008 Sezonu Medicana Sivasspor-Gaziantepspor: 2-0 Gaziantepspor-Medicana Sivasspor: 0-0 2008-2009 Sezonu Medicana Sivasspor-Gaziantepspor: 3-0 Gaziantepspor-Medicana Sivasspor: 2-1 2009-2010 Sezonu Medicana Sivasspor-Gaziantepspor: 3-0 Gaziantepspor-Medicana Sivasspor: 2-2 2010-2011 Sezonu Medicana Sivasspor-Gaziantepspor: 1-1 Gaziantepspor-Medicana Sivasspor: 3-1 2011-2012 Sezonu Medicana Sivasspor-Gaziantepspor: 0-0 Gaziantepspor-Medicana Sivasspor: 2-1 2012-2013 Sezonu Gaziantepspor-Medicana Sivasspor: 0-1 Medicana Sivasspor-Gaziantepspor: 0-0 2013-2014 Sezonu Gaziantepspor-Medicana Sivasspor: 0-4 Medicana Sivasspor-Gaziantepspor: 3-2 2014-2015 Sezonu Medicana Sivasspor-Gaziantepspor: 1-2 |
biz antepten çok iyiyiz. onlarda transfer yapamadılar. yeneceğimizi düşünüyorum. acaba takım döndümü ordamı kaldı.
|
[QUOTE=aozdemir;934282]biz antepten çok iyiyiz. onlarda transfer yapamadılar. yeneceğimizi düşünüyorum. acaba takım döndümü ordamı kaldı.[/QUOTE]
Orda kaldı.Bence.2 günlüğüne o kadar yol çekilmez. |
bence gaziantep maçında çıkacağımız en iyi 11 bu dur. mutlaka 3 puan gelir costa hem top dağıtabilir hemde sert şutlar çekebilir
korcan ( ertuğrul ) farketmez aynı tip zaten cicinho ibrahim öz. ümit ziya adem costa ibrahim akın şeşuu aydın eneroma |
[QUOTE=ahmet4158;934312]bence gaziantep maçında çıkacağımız en iyi 11 bu dur. mutlaka 3 puan gelir costa hem top dağıtabilir hemde sert şutlar çekebilir
korcan ( ertuğrul ) farketmez aynı tip zaten cicinho ibrahim öz. ümit ziya adem costa ibrahim akın şeşuu aydın eneroma[/QUOTE] Ziyanın yerine acaba musa sinanı mı koysak?? ayagi zemine takılmazsa çok hızlı çünki.. |
yenılmıycek sıvas o kesın .3.1 yener gıbı gelıyor bızım sıvas
|
Geçmiş dönemlere baktığımızda antep en iyi zamanlaramızıda bize çelme takmıştır. Bizde ona çelme taktık çoğu zaman ama bu sefer mutlaka bizim çelme çakmamız gerekiyor eğer bu maçıda alamazsak işte o zaman vay halimize bu sene ne oldu neler yapıyorlar anlamak mümkün değil bir zamanlar ilk altılarda sivasımızı seyrederken şimdi en altlarda seyrediyoruz biran önce çıkmalıyız yoksa birdaha çıkmamak üzere ptt ligine gömülürüz bunuda hiçbir sivaslı istemez bu bizim için yıkım olur.
|
[QUOTE=superglam;934316]Ziyanın yerine acaba musa sinanı mı koysak?? ayagi zemine takılmazsa çok hızlı çünki..[/QUOTE]
yok hocam ya musa sinan sol kanat defansta oynayamaz |
Gönül ister 3 puan ama ben gerçekçi bir yaklaşımla berabere biter diyorum
|
Evvela haddimizi bilerek ikinci devre maçlarına temkinli yaklaşarak ve kollektif ruhla sahaya çıkmalıyız. Ligin ikinci devresinde bazı sıkıntılı takımlardan düşüş bekliyorum. İnşallah tahminlerimde yanılmam. Bunlardan bir taneside Gaziantep (Mersin İY, Akhisar diğerleri)
Özellikle ekstra dediğimiz (Fener, Galata, BJK) maçlardan puan veya puanlar çıkartmak şart. Oradan çıkartacağımız puanlar artı motivasyon eklediği için takımın hüviyetini bir anda değiştirecektir. Yeter ki haddimizi bilelim. Gaziantep yukarıda dediğim gibi sıkıntıları olan bir ekip. Transfer olarak biraz yavanlar ama 2-3 oyuncuları varki resmen onların sırtında giden bir oyun yapısına sahipler. O dişlinin birisi ise İbrahim Akındı. Ayrıca sistemi bilen ve gardını ona göre alan bir oyunla çıkacağımızı düşünüyorum. Sıkıntımız tek vuruş gol becerisi eksiğimiz ve orta alanda dikine gidip asist yapacak oyuncumuzun olmayışı. Aslında bu görevi Aatıf ve Aydın çok rahat yapabilirler ama özellikle Aatıfın topu aldığında kendi ekseni etrafında dönme arzusu ve çalım sevdası takıma el freni vazifesi gördüğünden rakip defansın yerleşmesini sağlaması ve olgun atağın yerleşik baskılı bir yönerge çizmesine neden olmasını sağlıyor. Buda hızlı çıkışlarımızı engelliyor. Bir türlü yaptıramadık şu çocuğa şu işi. Özellikle Aydının son kupa maçındaki oyuna girişlerini bu maçta da bekleyebiliriz. Araya derin pasları çok güzel denedi ve yaptı. Lakin gol vuruşu gelir mi onda tereddütlerim var. Yarın saat 16 da görüp bakacağız neler olacak. Maçtan önce hepimiz bir hoca, antrenör oluruz ama sahada yine son sözü topçular söyler. Umarım taraftarın gönlünden geçenler olur ve şu alt tabaka bataklığından çıkarız. Ondan sonrası Allah kerim... |
Ben bu antepten 3 puan alicagimiza inaniyorum..ilk mac oynandiginda antep bu sene duser biz yine ilk 5 e oynariz demistik ama gelgör ki evdeki hesap pazara uymadi.Antep bizi şans faktõrü ile maglup etmisti ben ikinci yari bu sanssiz maclarin lehimize donecegine inaniyorum..antepin durumu hic iyi degil bu mactan ne olursa olsun 3 puan cikaralim bu çok onemli..akhisarin ve erciyesin bugun puan kaybetmesi iyi oldu Valla bi rahatlik var bende :) ins yeneriz ne diyim
|
Haydi SIvas galibiyet zamani yeter artik 1 puan istemiyoz 3 puan lazim bize 333333333333333333333333
|
GAZİANTEPSPOR - MEDİCANA SİVASSPOR
STAT: Kamil Ocak SAAT: 16.00 HAKEM: Bülent Yıldırım YAYIN: Lig TV GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Chibuike, Şenol, Elyasa, Emre, Mustafa, Binya, Barış, Oğuzhan, Chico, Muhammet Demir TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk MEDİCANA SİVASSPOR: Ertuğrul, Cicinho, Ümit, İbrahim Toraman, Ziya, Burhan, Adem, Kadir İbrahim Akın, Aatif, Batuhan TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın |
[QUOTE=B.DUMANLI;934365]GAZİANTEPSPOR - MEDİCANA SİVASSPOR
STAT: Kamil Ocak SAAT: 16.00 HAKEM: Bülent Yıldırım YAYIN: Lig TV GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Chibuike, Şenol, Elyasa, Emre, Mustafa, Binya, Barış, Oğuzhan, Chico, Muhammet Demir TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk MEDİCANA SİVASSPOR: Ertuğrul, Cicinho, Ümit, İbrahim Toraman, Ziya, Burhan, Adem, Kadir İbrahim Akın, Aatif, Batuhan TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın[/QUOTE] Kadro böyle: Korcan Cicinho Ümit Da Costa Ziya Kadir Adem Atif Burhan Ibrahim Akin Batuhan |
***bu macda 11 devans agırlıklı oynamalıyız
ertğrul apo costa ümit ziya cicinho ,ibrahim öztüek, adem burhan batuhan i. akın yedekler-korcan ,aydın seso.mehdi,hakan , |
Kadro hoşuma gitmedi...
Burhan ve Kadir formda değiller.. Zannedersem Aydın tam hazır değil. Ayrıca Mehdinin olmayışı ise farklı bir taktik anlayışından olmalı... |
Cevap: Gaziantepspor 1-0 Sivasspor -ilk devre-
***1-0 her macda bir kaleci olacağı bu
|
Hala neden Korcan ve burhanda ısrar ediliyor anlamak güç
|
Eger Sivassporumuz küme düserse Yönetime hakkimi helal etmiyecem.
Takimin menfaatleri icin transfer gerekli hale gözünüz körmü her mac gol yiyoruz fazla atamiyoruz. Hakemler hakkimizi yiyor siz sesinizi cikarmiyorsunuz. Hic kimse Sivasspor'dan büyük degildir sadece Allah C.C. yaraticimiz birdir. Allahin izniyle düsme potasindan kurtulmamizi diliyorum keske antep macini kazanabilsek de cikisa gecsek. |
Benim anlamadigim kupa macindaki kadro gayet iyidi. Neden Eneramo, Ibrahim özturk, Mehdi ve Ertugrul ile baslanmadi??
|
Cevap: Gaziantepspor 1-0 Sivasspor -ikinci devre-
Neden Ertuğrul yok kalede? Neden İbrahim akınla başlıyoruz kondisyon eksikliği varken bukadar ağır sahada? Şaka mı yapıyor bunlar?
|
[QUOTE=Erenozdenn;934374]Neden Ertuğrul yok kalede? Neden İbrahim akınla başlıyoruz kondisyon eksikliği varken bukadar ağır sahada? Şaka mı yapıyor bunlar?[/QUOTE]
Hepsi dalgasini geciyor bizim gibi Taraftarla ... Nolacak Sergen Antepi calistirdi Ibrahim Akinda orda oynada ins. kiyak yapim diye düsünmüyordur. Neyse Eneramo girdi hayirlisi olsun.. |
***aydın ve i.öztürk girmeli oyuna sol kanat yok gibi
|
Cevap: Gaziantepspor 1-2 Sivasspor -ikinci devre-
***şimdi durum şimdi 1-2 iyi savunma yapmak gerek orta sağda yeni bir adam gerek.
|
Her an 1 gol daha atıp durumu 1-3 yapabiliriz.
|
[QUOTE=Salim58;934378]Her an 1 gol daha atıp durumu 1-3 yapabiliriz.[/QUOTE]
Cok dua ettim hele sükür helal olsun iste Sivasspor bu! Azindan bal damliyor gardas haydi bir tane daha atacaz de :D |
[QUOTE=citothehan58;934379]Cok dua ettim hele sükür helal olsun iste Sivasspor bu!
Azindan bal damliyor gardas haydi bir tane daha atacaz de :D[/QUOTE] Zaman kalırsa bi dene daha atabiliriz zaman kalmazsa bu skorda yeterli der yolumuza devam ederiz. |
Cevap: Gaziantepspor 1-3 Sivasspor -ikinci devre-
Uzuuuuun bir zamandan sonra böyle bir galibiyet aldık ya çok şükür ınşallah devamı gelir oyuncularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum
|
İyi oyunun karsılıgı olan 3 puanı aldık nihayet Allah a sukur...
Ek olarak bunu neredeyse rakibe pozisyon vermeden yaptık! |
İyi oynadık ve kazandık. Ama Sergen'in bu kadar kaçan gollere bi çare bulması gerekiyor.
|
Galibiyet ve inşaallah gerekli olmaz ikili averaj çok güzel yalnız unutmayalım bize hala orta saha lazım.galibiyeti fırsat olarak gören yönetim gerek yok diye sakın ha sakın düşünmesin.
|
Hazir olmamasina karsin gercek bi forvetle oynayinca skor nasil lehimize gelisti gorduk. Yine kadir ve burhan ozledigimiz futbollarini oynadilar. Cok kritik bi galibiyetti. Artik gucumuze yakisan sonuclari almanin vakti geldi. Akhisardanda 3 puan aldikmi cikis surer...
|
inanilmaz rahatlatti bizi ilaç gibi geldi artik devam etmeliyiz bu tempoda
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:30. |