SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Aydın kadro dışı bırakıldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38748)

B.DUMANLI 05.02.2015 21:33

Cevap: Aydın kadro dışı bırakıldı

Bu sitede genellikle yeni nesil Sivas´lilar var.Bir kismi Sivas disindan,bir kismi yurt disindan.Genellikle Sivas´i aile araciligiyla tanirlar.Kulaktan duyma.Bir kismida merkez dogumlu olmayip cevre kaza ve köylerinden.

Sivas´da Cavusbasi diye semt vardir.Aslen Sivas´li olupda 1960-1970´li yillarda , Sivas´li olupta baska bir semtin genci Cavusbasindan gecemezdi.Sayet o semte bir tanidigin yoksa elini kolunu sallaya sallaya gezemezdin,gezdirmezlerdi.

Hemen seni ablukaya alirlardi.Bir kiz icinmi o muhitten geciyorsun diye sorarlardi.Sayet bir kiz icin geciyorsan seni cok kötü benzetirlerdi. Gidersende dayak yer gelirdin:).Cogu kimse buna belkide inanmak istemiyecek ama bu gercekti.Cavusbasi karakolu hep vukuatla doluydu.

O Cavusbaslilar yok artik.O Cavusbaslilar olsaydi zaten Aydin´in ifadesini kendileri alirlardi.Söyle Ethem Beyin parkina koluna girip götürselerdi bakalim Aydin bu tutumunu sürdürebiliyormuydu.Dayak cennetden cikmadir diye bosuna dememisler:).

adres58 05.02.2015 21:40

[QUOTE=B.DUMANLI;935165]Bu sitede genellikle yeni nesil Sivas´lilar var.Bir kismi Sivas disindan,bir kismi yurt disindan.Genellikle Sivas´i aile araciligiyla tanirlar.Kulaktan duyma.Bir kismida merkez dogumlu olmayip cevre kaza ve köylerinden.

Sivas´da Cavusbasi diye semt vardir.Aslen Sivas´li olupda 1960-1970´li yillarda , Sivas´li olupta baska bir semtin genci Cavusbasindan gecemezdi.Sayet o semte bir tanidigin yoksa elini kolunu sallaya sallaya gezemezdin,gezdirmezlerdi.

Hemen seni ablukaya alirlardi.Bir kiz icinmi o muhitten geciyorsun diye sorarlardi.Sayet bir kiz icin geciyorsan seni cok kötü benzetirlerdi. Gidersende dayak yer gelirdin:).Cogu kimse buna belkide inanmak istemiyecek ama bu gercekti.Cavusbasi karakolu hep vukuatla doluydu.

O Cavusbaslilar yok artik.O Cavusbaslilar olsaydi zaten Aydin´in ifadesini kendileri alirlardi.Söyle Ethem Beyin parkina koluna girip götürselerdi bakalim Aydin bu tutumunu sürdürebiliyormuydu.Dayak cennetden cikmadir diye bosuna dememisler:).[/QUOTE]

Abi sen neyttin yahu... :D

Olmaz ki :D

B.DUMANLI 05.02.2015 21:47

[QUOTE=adres58;935167]Abi sen neyttin yahu... :D

Olmaz ki :D[/QUOTE]

Iste inanmayanlardan biri geldi.Hos geldin sefalar getirdin.Cabusbasi aynen anlattigim gibiydi fazlasi yok eksigi var belkide.Su anda 55-60 yasindaki Cavusbasli bu anlatiklarimi onaylar.

O yillarda stadyumdan sonra tek tük bina vardi,Sivas´in o kadar semti yoktuki.

B.DUMANLI 05.02.2015 21:51

Bizim Sivas´da matbaamiz vardi,oradaki isciler araciligiyla ben Cavusbasina girer cikardim.Cabus basi Sikagoydu:D:.Teksas benzetmeside yapilabilir.Silahsiz kimse gezmezdiki orada.

sivaslıadem 05.02.2015 21:54

[QUOTE=B.DUMANLI;935169]Bizim Sivas´da matbaamiz vardi,oradaki isciler araciligiyla ben Cavusbasina girer cikardim.Cabus basi Sikagoydu:D:.Teksas benzetmeside yapilabilir.Silahsiz kimse gezmezdiki orada.[/QUOTE]

Abi belki alakası yok ama bizim ortak taraftar grubumuzun adını çavuşbaşı falan mı yapsak,

Ne dersiniz

Ferhat06 05.02.2015 21:55

[QUOTE=B.DUMANLI;935168]Iste inanmayanlardan biri geldi.Hos geldin sefalar getirdin.Cabusbasi aynen anlattigim gibiydi fazlasi yok eksigi var belkide.Su anda 55-60 yasindaki Cavusbasli bu anlatiklarimi onaylar.

O yillarda stadyumdan sonra tek tük bina vardi,Sivas´in o kadar semti yoktuki.[/QUOTE]

Çavuşbaşı'nı bilmeyen Sivas'ı bilmez dediklerini çok iyi anlıyorum.Onlar yanlış adamlar için geçerli.Benim akrabalarım vardı bir ayağımız ordaydı ama bir kere bile kimse yan bakmadı.

B.DUMANLI 05.02.2015 21:59

[QUOTE=sivaslıadem;935171]Abi belki alakası yok ama bizim ortak taraftar grubumuzun adını çavuşbaşı falan mı yapsak,

Ne dersiniz[/QUOTE]

Eski Cavusbaslilar kalmadiki,onlar eline beline ve diline sadik insanlardi.Yamukluk yapani sevmezlerdi.Cok dürust insanlardi...

B.DUMANLI 05.02.2015 22:09

Simdi binbir rica ile Pasolig aliniyor,kombineler hic pahasina satisa sunuluyor,o yillarda stadyumun yarisindam fazlasi Cavusbasliydi Sivas´a gelen takim adeta ecel terleri dökerdi.

Simdi nerde, o vakitler eller takimi desteklemek icin kullanilirdi,takim alkislanirdi.Ya simdi bir el cekirdek külahini tutuyor diger elde agizla ,külah arasinda gidip geliyor:).

Sonrada yasasin Sivasspor diyorlar.Ben Sivassporluyum diyorlar hadi oradan...

kadirakin58 05.02.2015 22:12

Tam ilk paragrafta tarif ettiğine uygun Sivaslıyım. Sivaslı olduğum ile gurur duyuyorum ya önemli olan bu bence. Her daim Sivas'in suyunu icenlerden olabilmek de ayrı bir mutluluk olurdu ama bu da kader napalım.

Çavuşbaşı'nın ününü bence neredeyse bütün Sivaslılar bilir. Ama senin dediğinin aksine, Ethem Bey'in parkına futbolcuyu götürüp hesap kesen taraftarımız olmadığı için mutluyum. Disiplinsizlik yaptıysa kontraktına madde eklersin, disiplinsizlik yaptığında para cezası mı verirsin, başka bir ceza mı verirsin, bunu belirlersin. Mahalle maçının takımında oynamıyor ki adam cezayı park'ta verelim. Aydın'a cezayı resmi bir şekilde vermiş yönetim, umarım daha ağırını da verir. Gürültüye gerek olduğunu hiçbir zaman savunmayalım, taraftarı bu şekilde yönlendirmeyelim.

Bilmem tabi Çavuşbaşılı olmayanların lafını önemser misiniz..

[QUOTE=B.DUMANLI;935165]Bu sitede genellikle yeni nesil Sivas´lilar var.Bir kismi Sivas disindan,bir kismi yurt disindan.Genellikle Sivas´i aile araciligiyla tanirlar.Kulaktan duyma.Bir kismida merkez dogumlu olmayip cevre kaza ve köylerinden.

O Cavusbaslilar yok artik.O Cavusbaslilar olsaydi zaten Aydin´in ifadesini kendileri alirlardi.Söyle Ethem Beyin parkina koluna girip götürselerdi bakalim Aydin bu tutumunu sürdürebiliyormuydu.Dayak cennetden cikmadir diye bosuna dememisler:).[/QUOTE]

adres58 05.02.2015 22:12

[QUOTE=B.DUMANLI;935168]Iste inanmayanlardan biri geldi.Hos geldin sefalar getirdin.Cabusbasi aynen anlattigim gibiydi fazlasi yok eksigi var belkide.Su anda 55-60 yasindaki Cavusbasli bu anlatiklarimi onaylar.

O yillarda stadyumdan sonra tek tük bina vardi,Sivas´in o kadar semti yoktuki.[/QUOTE]

Abi ''işte inanmayanlardan biri geldi'' derken beni kastettiğinden eminmisin. Ben de çavuşbaşını ve o devirleri bilirim. Lakin konu özetle bir sporcunun Zeki çevik aynı zamanda ahlaklısının çavuşbaşı ile ne alakası var, dayakla veya patak-kötekle ne işi olur. Gerek yok sal gitsin demek dururken :D

Bizim de yaşımız o kadar genç döool oğa göre...

cılgınsivas58 05.02.2015 22:42

antepte ki kupa maçında disiplinsiz şekilde oynadı bence aklı başına gelir
gerçi aydın gibi oyuncunun aklı başına gelmez de

B.DUMANLI 05.02.2015 22:49

[QUOTE=adres58;935176]Abi ''işte inanmayanlardan biri geldi'' derken beni kastettiğinden eminmisin. Ben de çavuşbaşını ve o devirleri bilirim. Lakin konu özetle bir sporcunun Zeki çevik aynı zamanda ahlaklısının çavuşbaşı ile ne alakası var, dayakla veya patak-kötekle ne işi olur. Gerek yok sal gitsin demek dururken :D

Bizim de yaşımız o kadar genç döool oğa göre...[/QUOTE]

Kümede kalmaya oynarken kulüp yöneticisi sana güvenmis,senin kadro disi kaldigin takimdan cekmis almis üstelik sakat halinle ve bir zamanlar elinin tersi ile ittigin takimi yüz üstü birakip gitmis olmasina ragmen herseyi sineye cekmis ve sana umut baglayan taraftara ragmen...

Aydin´in umutlari bosa cikarircasina Sivasspor´u bu sekilde bir kez daha yüz üstü birakmasi insanin aklina"Dayak cennetden cikmadir atasözünü getirmiyormu akillara"

Adanademirspor macindan sonra Naci apar topar Sivas´dan kacmadimi can güvenligi olmadigi icin.

43 yas yasmidir.Sen daha hayatin baslangicindasin.Tam Türkcesi hayatinin baharini yasiyorsun su anda bugünlerin degerini bil....50´den sonra dönüsü olmayan bir yola giriyorsun oğa göre...:D

A.Turan Korkmaz 05.02.2015 22:52

[B][I]Duyum değil tamamen tahmin ve varsayıma dayalı yazıyorum.[/I][/B]
Sergen hoca, son kupa maçından önce [B]'Aydın ve Utaka'yı kazanmaya çalışıyoruz[/B]' diye açıklama yapmış, sonrasında Utaka Tuzla maçında oynarken Aydın ise kadrodışı kalmıştır. Tahminimce Sergen hoca Aydın'a kupa maçında ilk 11 çıkacağını söylemiş, Aydın ise sakatlığını bahane etmiş veya ters bir cevap vermiştir. Aydın haklı bile olsa Sergen hoca'nın yaptığı doğrudur. En önemli maçlarımıza çıktığımız bu haftalarda herkesin kendini her an oynayacakmış gibi hazır tutması gerekiyor. Gene hatırlayın, maçlara [B]'çok daha iyi konsantre olmaları gerektiğini[/B]' de söylemişti hocamız. Diğer oyuncular gerçekten Sergen hoca'nın disiplinine uyuyor görünüyorlar. Özellikle Utaka ve Batuhan'ı bu manada beğeniyor ve aman nazar değmesin diyorum. Bugün oynanan ve gruplarında ilk ikinin belli olmasıyla bizim Tuzlasporla yaptığımız maça denk olan Ç.Rizespor-BJK maçıyla bizim maçı kıyasladım. Bizim oyuncularımız bence daha istekli ve motive oynadılar. Bu da Sergen hoca disiplini ve tabii oyuncuların da özverisidir. Kısacası, şu anda istim üstünde olan takımımızın kimsenin gözünün yaşına bakacak hali yoktur maalesef. Herkes ayağımızı denk almalıdır.

B.DUMANLI 05.02.2015 23:21

Ikinci defa alirken en büyük hata yapildi.Alinmadaki gaye Ziya,Aydin ve Aatif üclüsünün arasindaki topun cok cabuk bir sekilde ceza alanina gönderilerek ,gol yollarinda yüzdeyi arttirmak ve sonuca gitmek.

Ara transfer kapanmis ,sen oyuncunu süresiz kadro disi birakmissin ve kümede kalmak icin mücadele ediyorsun.Bir kac mac sonra isler umuldugu gibi gitmezse ne yapacaksin?.

Hem orta sahaya istenen takviye yapilmiyor,hemde Aydin´in yerine baska bir oyuncu neden transfer edilmiyor.Syet takimda Aydin ile ilgili bir sorun varsa bu bugünden yarina gerceklesmedi.Bu sorun öncedende mutlaka vardi.

Icinde bulundugumuz durum herkesce bilinirken ve bilhassa rakiplerimiz takviyeler yapip güclenirken biz fire veriyoruz.O vakit neden apar topar getiriyorsun,neden onun yerine baska alternatiflere bakmiyorsun.Koskoca bir ara transfer dönemini bosa geciriyorsun.Önümüzde daha oynanmasi gerekli 16 mac var.Kartlar ve sakatliklar bizi zora sokabilir.

Biz taraftar olarak neden son yillarda yüzümüz gülmez olduki.

eroltas58 06.02.2015 00:07

Tamamen katiliyorum dayi,boyle lerine bi ders olurdu dayi,ne la diyecen bu taraftar sana tekrar kapisini acti diyecen........ondan sonra patir kutur girisen boyle e...oglues...e

Rallim58 06.02.2015 07:44

Duman ettin Dumanlı kardeşim :) sabah sabah...

Anlattıklarını birebir şahit olup yaşayanlardanım...
Aydoğan'ın uşağı, belindedir guşağı, şaka şuka dinlemez, çeker gama bıçağı... (Ne gerek vardı ise)...
Ama şimdilerde düşününce tasvip edilir tarafı yok...
Aydoğan mezarlığı üzerinde otururduk, çarşıya kestirme yol, hastaneye giden tek yol idi çavuşbaşı yokuşu..
Yokuştan yorulmaz idik, bizi gören muadil gençler (o dönemin çocukları) "eller yukarı cepler dışarı" sloganıyla karşılaşılmasından çok yorulur çok kavga ederdik... Çok harçlıklarımız elimizden, cebimizden alınırdı...
Kavgacı kimlik görüntüsünde idi, gençlik...

Çavuşbaşı mahallesi Sivas'ımızda farklı bir renkti. Günümüz şartları ile dönemin Çavuşbaşının, ne yaşam tarzından ne de o farklı kimliklerden eser kaldı...

Onun için her şey yasalarla, herşey demokrasi ile çözülür hale geldi... Aydın karabulut'un cezası da sözleşme de ne var ise o uygulanır...

Bizi maziye (60'ların sonu, 70'lerin başı) götürdüğünüz için teşekkür ederim...

Hayırlı Cumalar...

4eylül 06.02.2015 08:26

Ben çavuşbaşılıyım yazdıkların doğru gardaş o günleri bende yaşadım

4eylül 06.02.2015 08:33

Aydının tekrar sivasa dönmesine karşı olan biriydim onun sivasa dönmesine çok içerlemiştim sivasspor forması aydın gibilerine yakıştırıp sivasa getirenlerede çok kızgındım takımı bırakıp giderken bu adama nefret duygularım kabarmıştı şimdi yönetim bu adamı kadro dışı bırakarak bir nebze transfer hatasını affetdirdi

Ferhat06 06.02.2015 08:34

[QUOTE=4eylül;935205]Aydının tekrar sivasa dönmesine karşı olan biriydim onun sivasa dönmesine çok içerlemiştim sivasspor forması aydın gibilerine yakıştırıp sivasa getirenlerede çok kızgındım takımı bırakıp giderken bu adama nefret duygularım kabarmıştı şimdi yönetim bu adamı kadro dışı bırakarak bir nebze transfer hatasını affetdirdi[/QUOTE]

Siz haklı çıktınız.

Ahmet Ateş 06.02.2015 08:51

Değerli Arkadaşlar

Karakteri olmayan kişinin yeteneği olsa ne yazar. Geçen sene tıynetini ortaya koyan bu zerzevatı tekrar topçu diye Sivas'a getiren yönetim ne yaptığını biliyor mu? Kadro dışı bırakmak, oyuncuyu değil kulübü cezalandırmaktır. Suçunun karşılığı neyse o kadar alacağını kesip, antrenmanlara devam ettireceksin. Ve diyeceksin ki kendini ispat edene kadar para falan yok arkadaş. Bakalım o zaman yan gelip yatıyor mu bu gibi zerzevatlar...

by_hunter 06.02.2015 09:46

Teknik heyet gibi bizde çok iyi işler yapmasını bekliyordu.

Böyle bir karar alındı ise kesinlikle bir sebebi vardır

rmznshn 06.02.2015 12:59

Kadro dışı kalmasının sebebi sergene yedek kalmak istemediğini ilk onbirde oynamak istediğini söylemiş.

B.DUMANLI 06.02.2015 16:40

[QUOTE=Rallim58;935199]Duman ettin Dumanlı kardeşim :) sabah sabah...

Anlattıklarını birebir şahit olup yaşayanlardanım...
Aydoğan'ın uşağı, belindedir guşağı, şaka şuka dinlemez, çeker gama bıçağı... (Ne gerek vardı ise)...
Ama şimdilerde düşününce tasvip edilir tarafı yok...
Aydoğan mezarlığı üzerinde otururduk, çarşıya kestirme yol, hastaneye giden tek yol idi çavuşbaşı yokuşu..
Yokuştan yorulmaz idik, bizi gören muadil gençler (o dönemin çocukları) "eller yukarı cepler dışarı" sloganıyla karşılaşılmasından çok yorulur çok kavga ederdik... Çok harçlıklarımız elimizden, cebimizden alınırdı...
Kavgacı kimlik görüntüsünde idi, gençlik...

Çavuşbaşı mahallesi Sivas'ımızda farklı bir renkti. Günümüz şartları ile dönemin Çavuşbaşının, ne yaşam tarzından ne de o farklı kimliklerden eser kaldı...

Onun için her şey yasalarla, herşey demokrasi ile çözülür hale geldi... Aydın karabulut'un cezası da sözleşme de ne var ise o uygulanır...

Bizi maziye (60'ların sonu, 70'lerin başı) götürdüğünüz için teşekkür ederim...

Hayırlı Cumalar...[/QUOTE]

Ben Sivas´i bu haliyle tanidim,Cavusbaslilariyla tanidim.Tekrar ediyorum bir kez daha üstüne vurguluyorumki kimse lafimi baska yerlere cekmesin diye.

Cavusbaslilar cok dürüst ve yürekli insanlardi.Sonra benim anlattigim olaylar 60-70´li yillara aittir.O yillarda bir genc kiz bir erkekle pastaneye gitse adi kötüye cikardi.Sivas sehir olarak mutasip bir sehirdi.Sivas cok vadireler atlatarak bugünlere geldi.Aydin´in yaptigi bugünki olaylar 60-70´li yillarda olsaydi Cavusbaslilar bu isi hallederlerdi diye anlatmaya calistim.Bazi arkadaslar bana kanunlardan bahsediyorlar.Ne kanunu?Cavusbaslilar basli basina bir kanundu zaten.

Bana biri bir yazima alinti yapacaksa gercek Sivas´lilar lütfen yapsin bunu anlayisla karsilarim, KIYISINDAN KÖSESINDEN SIVAS´LI OLANLARA yani Cakma SIVASLILARA nedense bir türlü kanim kaynamiyor.Onlari kabullenemiyorum nedense.Cünki Sivasliyi sadece Sivas´li anlar,cakmalar degil....

isahin 06.02.2015 18:23

adana d spor maçında ben 13 yaşında selçuk orta okulunda oğrenciydim. naci kaçmış fakat tabut memmet kayseride yakalayıp pıçakla yaralamış lafı vardı dumanlı kardeş. sahi gerçekmiydi?:) birde kafam birkonuya takıldı kusura kalma ama bizler 7 milyon sivaslı var,ülkenin onda biri sivaslı diye hava atarken sen neettın gardasım öz,üvey,çakma,köylü yok ilçeden olmadı kasabadan diyerekten böldün parçaladın dumanlı gardaş:D gençlere örnek önder olsan ıyı olur nedersin?..

B.DUMANLI 06.02.2015 18:42

[QUOTE=isahin;935241]adana d spor maçında ben 13 yaşında selçuk orta okulunda oğrenciydim. naci kaçmış fakat tabut memmet kayseride yakalayıp pıçakla yaralamış lafı vardı dumanlı kardeş. sahi gerçekmiydi?:) birde kafam birkonuya takıldı kusura kalma ama bizler 7 milyon sivaslı var,ülkenin onda biri sivaslı diye hava atarken sen neettın gardasım öz,üvey,çakma,köylü yok ilçeden olmadı kasabadan diyerekten böldün parçaladın dumanlı gardaş:D gençlere örnek önder olsan ıyı olur nedersin?..[/QUOTE]

Sivas bir bütündür ve en ücra kösesindeki benim basimin tacidir.Burada kaza,köy ve merkez ayirimi yok.Kasdetmek istedigim bu degil.Cakmanin karsiligi senin kasdettigin gibi degil hemsehrim.

Cakma bambaska bir kavram,hem benim vurgulamak istedigim seyi anlayan anladi o yerine coktan ulasti.Cünki bu sitede leblebi demeden daha leb kelimesinde konunun gidisatini baska yerlere cekip öküz altinda buzaga arayanlar var,benden uzak dursunlar ben baska birsey istemiyorum.Yolumda gölge olusturmasinlar.:mad:

eyuphulagu 06.02.2015 20:19

Kadro dışı olayı bakalım ne kadar sürecek;niçin kadro dışı bırakıldığı açıklansa herkes ona göre konuşacak....Takım iyiyken maç kazanırken bu olay hiç gündeme geöemez;ama Allah Korusun takım kötü sonuçlar alırsa ilk konuşulacak,eleştirilicek konu bu konudur...Bu oyuncular para karşılığı oynamıyorlar mı,bence en güzel ceza ilk aşamada para cezasıdır..Bu olay sürekli tekrarlanırsa işte o zaman kadro dışı da bırakılabilir..Bakalım zaman neyi gösterecek...Sivasspor takımı her maçında puan alarak Aydın olayını taraftarın diline düşürmez...Keşke bu olay hiç yaşanmasaydı..Geçmişte yaşanan M.Yıldız olayı uzun süre gündemden düşmemişti...Aslında sivasspor ara transferde o bölgeye iyi bir oyuncu transfer etseydi şimdi kimse bu olayı konuşmazdı...Sergen'in istediği Luc Kassi ;hatta Koloöb,yada oynayan genç Perulu alınmış olsaydı yine sorun çıkmazdı..Ama bu bölge sivasspor için gerçekten önemli bir bölge..Rıza Hoca zamanında ve R.Carlos zamanında bu gölge sivasspora çok maç kazandırmıştı..Rıza Hoca zamanında Grosecki,Carlos Zamanında da Aydın bu bölgeye iyi kullanarak sivassporun çok fazla puan almasını sağladı...Sivasspor ilginç bir takım bir kaç gün sonra bir de baktık Aydın özür diler affedilir ve tekrar takıma döner...Takım iyi giderse Aydın'ın esamesi bile okunmaz ama garibim sivasspor şu anda 17 puanda;küme de kalmada belki avarajların bile konuşulacağı bir ligde sivassporun her futbolun katkısına ihtiyacı var...Bakalım zaman neyi gösterecek...

Morten58 06.02.2015 20:53

[QUOTE=eyuphulagu;935246]Kadro dışı olayı bakalım ne kadar sürecek;niçin kadro dışı bırakıldığı açıklansa herkes ona göre konuşacak....Takım iyiyken maç kazanırken bu olay hiç gündeme geöemez;ama Allah Korusun takım kötü sonuçlar alırsa ilk konuşulacak,eleştirilicek konu bu konudur...Bu oyuncular para karşılığı oynamıyorlar mı,bence en güzel ceza ilk aşamada para cezasıdır..Bu olay sürekli tekrarlanırsa işte o zaman kadro dışı da bırakılabilir..Bakalım zaman neyi gösterecek...Sivasspor takımı her maçında puan alarak Aydın olayını taraftarın diline düşürmez...Keşke bu olay hiç yaşanmasaydı..Geçmişte yaşanan M.Yıldız olayı uzun süre gündemden düşmemişti...Aslında sivasspor ara transferde o bölgeye iyi bir oyuncu transfer etseydi şimdi kimse bu olayı konuşmazdı...Sergen'in istediği Luc Kassi ;hatta Koloöb,yada oynayan genç Perulu alınmış olsaydı yine sorun çıkmazdı..Ama bu bölge sivasspor için gerçekten önemli bir bölge..Rıza Hoca zamanında ve R.Carlos zamanında bu gölge sivasspora çok maç kazandırmıştı..Rıza Hoca zamanında Grosecki,Carlos Zamanında da Aydın bu bölgeye iyi kullanarak sivassporun çok fazla puan almasını sağladı...Sivasspor ilginç bir takım bir kaç gün sonra bir de baktık Aydın özür diler affedilir ve tekrar takıma döner...Takım iyi giderse Aydın'ın esamesi bile okunmaz ama garibim sivasspor şu anda 17 puanda;küme de kalmada belki avarajların bile konuşulacağı bir ligde sivassporun her futbolun katkısına ihtiyacı var...Bakalım zaman neyi gösterecek...[/QUOTE]

Mecnun Otyakmaz;

[B]"Takıma zarar verene acımayız"[/B]
Bursaspor'dan devre arasında kiralık olarak takıma katılan Aydın Karabulut'un kadro dışı bırakılmasıyla ilgili de konuşan Otyakmaz şunları söyledi: "Aydın'ın geçen sezon bize çok önemli katkıları oldu. Bu sezon da aynı başarıyı göstereceği ümidiyle bir operasyon geçirmiş olmasına rağmen iyi bir fedakarlık yaparak aldık ve çok şey bekliyoruz. Henüz rehabilite döneminde kendi açısından bir takım aksaklıklar oldu. Bizim de bu aksaklıkları göz ardı edecek durumda olmadığımızı kendisinin de biliyor olması gerekirdi. Sanıyorum bizim içinde bulunduğumuz durumun ciddiyetinin farkında değil kendisi. O yüzden disiplinli bir süreç yaşamamız gerekiyor. Bunu bozacak kim olursa olsun en ufak bir taviz vermeyeceğimizin göstergesidir Aydın'ın takım ile birlikte çalışmaması. Umarım çalışmalarına devam eder. Takıma katılacağını tekrar ispatlar ve takıma katılır. Aksini yapan Aydın da olabilir bir başkası da olabilir, bu takımda yeri yok. Disiplinden taviz verecek durumda değiliz. Zaten bu gevşeklik ve rahatlık yüzünden ilk yarıyı 14 puan ile kapattık. Aslında hepsi yetenekli kaliteli futbolcular. Bu sene gerekli disiplini gösteremedikleri için takımımız bu zor günleri yaşıyor. Bundan sonra böyle bir disiplinsizliğe taviz vermemiz söz konusu olamaz"

birdokuzaltiyed 06.02.2015 21:14

[B]Başkan tüm söyleneceği "Kızım sana söylüyorum, gelinim sen işit" misali çok güzel ifade etmiş.Adam olun canımızı yeyin, aksini düşünmek bile istemiyoruz sevgili oyuncularımız...[/B]

eyuphulagu 06.02.2015 22:35

Morten kardeş başkalarının yorumlarını değil bana kendi yorumlarını katarak cevap ver..Başkanın yorumunu mesajı yazmadan önce okudum..Bunlar benim düşüncelerimdir..beni sadece kendi düşüncelerim ilgilendirir..Senin yaşını biliyorum ,sakın bana masal anlatma...Sivasspor kulübü bu zamana kadar kaç oyuncuya disiplin cezası vermiştir..Tabiki yapılan hatalar cezasız kalmamalı ama sivasspor şu anda çok zor durumda;rakipleri de artık yavaş puan almaya başladı;senin hiç bir şey yapamadığın Karabük gitti bu takımdan puan aldı;sivassporun her oyuncunun katkısına ihtiyaç var;olay para cezası ile de geçiştirilebilirdi... Ama yapılmadı kadro dışı bırakıldı..Zaman neyi gösterir bilinmez..Aydın ın karakteri çok iyi olmayabilir ama bu takımda sadece Aydın mı suçlu...Şu anda hatalı davranmış olabilir ;hocasından ,yönetimden özür diler olay ileride kapanır ;zaten öyle de olması gerekir..Kol kırılır yen içinde kalır...Sivassporun gerçekten çok zor maçları var;4 büyüklerin 4 ile içerde oynayacağız..Bu maçlarda puan aslanın midesinde olacak..Onun her oyuncunun takıma katkısına ihtiyacı var..Aydın da bu oyunculardan biri..Önemli olan sivassporun bu ligde oynamaya devam etmesi....Fatih Hoca zamanında Melo ile İspanyol oyuncu Antremanda boks maçı yaptılar ama olay öyle bir yatıştırıldı ki kimse bu işten zarar görmedi..Aydın olayında da sivassporun zarar görmesinden endişe ediyorum..Onun için ben önce ceza olayında para cezası verilmesinden yanayım..Bu oyuncular para için oynamıyorlar mı;verirsin en ağır para cezasını ondan sonrası cezalarını katlarsın olmazsa kadro dışı bırakırsın...Ben böyle düşünüyorum....Başkanın açıklamaları %100 doğru ama keşke biraz daha düşünülseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum..

Morten58 06.02.2015 23:11

[QUOTE=eyuphulagu;935255]Morten kardeş başkalarının yorumlarını değil bana kendi yorumlarını katarak cevap ver..Başkanın yorumunu mesajı yazmadan önce okudum..Bunlar benim düşüncelerimdir..beni sadece kendi düşüncelerim ilgilendirir..Senin yaşını biliyorum ,sakın bana masal anlatma...Sivasspor kulübü bu zamana kadar kaç oyuncuya disiplin cezası vermiştir..Tabiki yapılan hatalar cezasız kalmamalı ama sivasspor şu anda çok zor durumda;rakipleri de artık yavaş puan almaya başladı;senin hiç bir şey yapamadığın Karabük gitti bu takımdan puan aldı;sivassporun her oyuncunun katkısına ihtiyaç var;olay para cezası ile de geçiştirilebilirdi... Ama yapılmadı kadro dışı bırakıldı..Zaman neyi gösterir bilinmez..Aydın ın karakteri çok iyi olmayabilir ama bu takımda sadece Aydın mı suçlu...Şu anda hatalı davranmış olabilir ;hocasından ,yönetimden özür diler olay ileride kapanır ;zaten öyle de olması gerekir..Kol kırılır yen içinde kalır...Sivassporun gerçekten çok zor maçları var;4 büyüklerin 4 ile içerde oynayacağız..Bu maçlarda puan aslanın midesinde olacak..Onun her oyuncunun takıma katkısına ihtiyacı var..Aydın da bu oyunculardan biri..Önemli olan sivassporun bu ligde oynamaya devam etmesi....Fatih Hoca zamanında Melo ile İspanyol oyuncu Antremanda boks maçı yaptılar ama olay öyle bir yatıştırıldı ki kimse bu işten zarar görmedi..Aydın olayında da sivassporun zarar görmesinden endişe ediyorum..Onun için ben önce ceza olayında para cezası verilmesinden yanayım..Bu oyuncular para için oynamıyorlar mı;verirsin en ağır para cezasını ondan sonrası cezalarını katlarsın olmazsa kadro dışı bırakırsın...Ben böyle düşünüyorum....Başkanın açıklamaları %100 doğru ama keşke biraz daha düşünülseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum..[/QUOTE]

Iste bende baskanin aciklamasini mantikli buldugum icin paylastim.

Asil benim gercek düsüncem , keske devre arasinda takimda sorunlu ayrilan Aydin Karabulut'u alacagimiza , ine takimdan Ferhat Kiraz'i alsaydik.

Ferhat Kiraz hem yeni bir isim , hem öyle disiplin sorunu pek yok. Ama yönetim kolaya kacti , Aydin'i tercih etti.

Ama bir yönden üzüldüm , Aydin Karabulut'a. Bir baska can sikan sey ise gecen sene bir neden Aydin'i 1 yilligina aldik. Asil bunlar tartisilmali.

Artik insallah diger oyuncular disiplinli , Sergen Yalcin'in istedigi performansi sergilerler ve Allahin izniyle ligde kaliriz, belki ligi ilk 10 da bitiririz.

eyuphulagu 06.02.2015 23:28

Sivassporla Aydın ,İbrahim Öztürk ve Ferhat ın adı geçtiğinde ben yazmıl olduğum bir mesaj da Aydın ın ameliyat geçirdiğini onun için Sivassporun öncelkili olarak Ferhat ı tercih etmesi gerektiğini;hatta Eğer Carlos Aydın kesinlikle istiyorsa hem Aydın hem de Ferhat ın ikisinin birden alınması gerektiğini özellikle yazmıştım..Zaman beni haklı çıkardı Aydın yine yapacağını yaptı ve sonuç ortada..Kendisi beğendiğim bir oyuncudur ama sakatlık sorunu olduğu için Ferhatla birlikte alınırsa ilerde Aydın da sorun çıkarsa Ferhat takıma daha faydalı olacağını düşünmüştüm..Sivasspor bu bölgeye adam almadı;İ. Akın forvet arkası veya sağ kanat gibi kullanılıyor;bu bölge şu anda maalesef sadece Musa Sinan a kalmış durumda..Yine eskiye döndük..Bir de Atıf burada oynatılırsa nacak bu bölgeden faydalabileceğiz..Keşke Luc Kassi alabilseydik;işte o zamn sivasspor bu bölgede ilerde hiç sorun yaşamazdı...İbrahim Akın var diyenler olabilir ama İbrahim şu anda hem hazır değil hem de bu bölgde Aydın kadar verimli olmaz sadece idare eder;bize iade eden değil bu bölgeyi iyi kullanıp takıma puan olarak katkı yapmak gerekir..Çünkü rakipler sivassporun sağ kanadını kitlediğinde sivassporun bu kanada çok ihtiyacı olacak..Sadece Enaramo bizi her maçta kurtaramaz onun için sol kanatdın iyi çalışması sivasspor gibi 17 puanlı bir takım için çok önemli..Açıkcası alttaki rakiplerden Erciyes ,Balıkesir,Rize,Krabük kesinlikle çantada keklik değil;sivasspor çok dikkatli olmalı..Her maçtan puan almak lazım..İçerde maç kaybetmemek gerekiyor...

Morten58 06.02.2015 23:48

eyuphulagu abim , dediklerine imzami atiyorum.

Ve sunu simdi belirtmeden edemiyecegim , Aydin Karabulut Sivasspor'a gelmeden önce yani 3-4 yil önce, keske Aydin Karabulut Sivasspor'a gelse, Sivasspor'umuz keske Aydin'i transfer etse diye yaziyordum ve söylüyordum , cünkü Aydin Karabulut , bir cok piyasasi yüksek oyunculardan daha yetenekli , ama malesef biraz sansiz, biraz vurdum duymaz ve en önemlisi Sinan Engin'in dedigi gibi SAF bir Cocuk.

BJK'Ya ilk geldiginde nekadar yetenekli bir oyuncu oldugunu hepimiz gördük , o dönem arastirdimda Aydin Sivasli oldugunu da ögrendim.

He simdi cogu kisi nesi SAF cok uyanik diyecek , saf olsa bile bile sariyi görüp Bursaya imza atmasdi diyecek onlara iste bu yüzden saf.

Son olarak benim temennim bu sorunun kisa vadede derhal düzeltilmesi ve Aydin'in tekrar takima kazandirilmasi...

Onun disinda Yönetim neden iyi bir yabanci oyuncu almadi onu anlamak da münkün degil.

Son olarak yazimi sunu diyerek noktaliyorum,. [B],, Keske Keske kim demez, is Isten gectikten sonra''[/B]

furky.b 07.02.2015 00:35

4 yerine 3 transfer yaptik ya ben ona uzuluyorum, aydini adi transfer olsun diye alindi.. Onun yerine suan baska oyuncu alsaydik ne guzel
Olurdu..

DEMİRBEYOĞLU 07.02.2015 21:55

SErgen hoca ne diyorsa o dur
Bunun ilerisi gerisi pazarlığı olmaz KARDEŞ
AYDIN bunu kafana koy

DOGU_BEY 07.02.2015 23:17

[B]aydının şu sakat ve kadro dışı halindeyken bile Sivasspor tarafaından alınması ve onu futbola yeniden kazandırılmasına karşılık yaptığı densizlik ve terbiyesizliktir..burası babanın çiftiliği değil evlat...[/B]

Erenozdenn 08.02.2015 00:11

Bence bu karar da Aydın'ı bir kenara bırakırsak, tüm futbolculara verilmiş bir gözdağı oldu. Aydın haketti mi, haketti bence. Yine de aslolanın Sivasspor olduğunu düşünürsek, umarım tekrar affettirir kendini ve çalışarak en azından yedek kulübesine oturur. Son 20 dakika bile oyuna dahil olup maçı çevirebileceğini hepimiz biliyoruz. Hem Aydın, hem Sivasspor için en Hayırlısı ne ise o olur umarım.

migroArmis 08.02.2015 01:19

Alınmasın diye avazımızın çıktığı kadar bağırmıştık...Buyrun..

eyuphulagu 08.02.2015 01:52

Aydın şu anda Sivas'ta..Dün U-21 takımının Akhisar ile yaptığı maçta ilk 11 de oynamış;maçta 67 dak. oyunda kalmış..Maç 0-0 bitmiş...

B.DUMANLI 08.02.2015 07:53

[QUOTE=migroArmis;935447]Alınmasın diye avazımızın çıktığı kadar bağırmıştık...Buyrun..[/QUOTE]

Onu Sivasspor camiasi adam edecektir.Bir kisiyi kazanmasi cok zor,kaybetmesi ise cok kolaydir.
Biz yigido olarak zor olanini sececegiz yani Aydin´i kazanacagiz...

A.Turan Korkmaz 08.02.2015 20:16

Aralık ayının ilk haftalarıydı, ilk devrenin sonuna doğru. Ara transferde ne yapmalıyız? Konusunu burada tartışırken ben 'bizim oğlanları' çağıralım diyerek Eneramodan ve Aydın'dan yana görüş belirtmiştim. Pişman da etmediler beni. Eneramo şimdiden Gönül tahtımızdaki yerini tekrar Aldı. Aydın da inşallah bir hafta on güne kadar fizik kondisyonunu ve kafasını toparlar, özrünü diler, affedilir, bize maçlar kazandırır, bu olanı da unutturur. Kangallıya ben hala güveniyorum. Kendisini sevenleri daha çok üzmeden takım arkadaşlarının yanına dönmelidir. Ilerleyen maçlarda ona çok iş düşecek.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:36.