![]() |
Cevap: Konyaspor - Sivasspor
Bu sene Türkiye Kupasını alan Uefa da direk gruplardan başlıyormuş. İnşallah bu hafta Konyayı yeneriz de kupaya ağırlık veririz artık.
|
Sivasspor`a bu zorlu karşılaşmada başarılar diliyorum...
|
Eneramo oynasaydı kazanardık derdim ama Eneramo'suz bu takım hücuma çıkamıyor Batuhan boy olarak pivot santrafor gibi gözüksede alakası yok bu adam tek forvet oynayamaz.
|
takım olarak çok formdayız .hocamız planlamıştır. sergen hocanın taktikleriyle yeneceğiz konyayı..
|
Ben fatihi çok beğendim
|
Hızı ziyadan iyi biraz daha özğüven ihtiyacı var
|
Konya'ya oy veren arkadaş kim çok merak ettım:)))
|
1 Farkla galip geleceğimizi düşünüyorum
|
Şimdiden konya maçına biletler yüklenmeye başlanmış :) 40 50 civarı taraftarlarımız yükletmiş. İnşallah daha fazla olur diye umuyorum çok ihtiyacımız var. 200 civarında seyirci gider diye umuyorum.
|
Ali turanin oynadigi sag kanatta cok buyuk zaaflari var. Resmen adam yuruyor sahada her topu hatali iki pas yapamiyor suan. İbrahim akin ve aatif bunu iyi degerlendirmeli konyadan 3 puanla donecegiz insallah
|
içimden beraberlik geçiyor inş puansız dönmeyiz :rolleyes:
|
Valla öyle rahatım ki; 3 puan alıp artık değişik hesap yaparız. 2-0 alacağız inşallah...
|
**SERGEN hoca işini bilir ,önceki maclarda olduğu gibi ilk yarıda önce rakibini sallar sonra ustalarla YIKAR İnşalh. skor 0-1 biter.
ertuğrul apo, costa ,ibrahim öztürk,ziya cicinho ,kadir,adem sinan , utaka, ibrahim akın yedek-burhan,şeşo,hakan,batuhan |
[/B]suan gs konya maçini izliyorum. konya kalecisi cok onde oynuyor. umarim oyuncularimiz bunu farkeder ve bu tarz goller atariz.
maça gelirse biraz zorlansakda yenecegimizi dusunuyorum. en kotu beeaberlik.[/B] |
konya çok dengesiz oynuyor. çok açık veriyor. kenan jalma hasan gibi birkaç oyuncuya önlem alırsak rahat yeneriz
|
maçı akhisar maçını mahveden özgür yanlıkayaya vermişler inşallah sıkıntılı maç idare etmez
|
[QUOTE=aozdemir;936334]konya çok dengesiz oynuyor. çok açık veriyor. kenan jalma hasan gibi birkaç oyuncuya önlem alırsak rahat yeneriz[/QUOTE]
Djalma ya önlem alsak yeter bence. Onsuz kolay kolay hücum yapamıyorlar. Bugün çok istedim kırmızı görmesini ama Gs fark yapınca çekişme kalmadı ve haliyle kart da çıkmadı kimseye. |
[B]Özgür Yankaya, sürekli deplasmanlardaki karşılşamalarımızı yönetti. Tamamına yakını da (FB Karşılaşması hariç) berabere sonuçlanmış...
Sivassporumuzun en az 1 puan alacağı, ama galibiyete daha yakın olduğumuz bir deplasmandan 3 puanla dönmek dileklerimizle...[/B] |
çok ters gelen bir deplasman geçen sene ki 3-0 lık maçın rovansını alalım haydı yiğidolar
|
Ayagimiz yere saglam basmali,fazla rahatliga kapilmaya gerek yok,su andaki puan durumumuzu unutmamak gerekiyor.Zor bir mac insallah puan yada puanlarla doneriz.
|
Gecen sene iyi oynadıgımız ya da formda oldugumuz donem diyelim bizi sahadan silmislerdi resmen..bu sene yine iyi oynuyoruz vr formdayiz özgür yankaya beni biraz dusunduruyor ama en azindan 1 puan alacagimizi dusunuyorum.. Ozellikle musa sinan oynayacakmi onu merak ediyorum ts macinda sag acik da iyi isler yapti, sergen hocadan bi beklentim var bu mac icin*ins oynatir..
|
dün konyanın gs maçını izledim defans hatları çok zayıf ama jalma kabze torje bu isimlere çok dikkat etmemiz gerekiyor gol bulacağımızı düşünüyorum.İyi kapanarak galip gelebiliriz.
|
En çok tedirgin olduğum deplasmanlardan bi tanesi. Ama defanslarını açabilecek oyunculara sahibiz. Enaramonun olmayısı sıkıntı . Beraberlikle dönmek güzel sonuç olarak düşünüyorum.
|
Mental olarak şu an süper liğ deki en iyi takım biziz.
Oyuncuların kendilerine güvenleri geldi. İki takımda kupada maç yaptı.Bizim avantajımız Konya dan 2 gün fazla dinleme ve çalışma süremizin olması. En az 1 puan diyorum 3 puanada yakın taraf biziz |
ben sergene güveniyorum. o işini bilir. Allah yardımcımız olsun.
|
2 ihtimali olan bir maç.beraberlik ağır basıyor.atıf ekstra işler yaparsa biz kazanırız.seyir zevki yüksek olan bir maç olacak.inşallah 3 puanla döneriz.
|
galatasaray maçında konyanın yorulacağını zorlu bir maç olacağını düşündüm yorgun konyayı çok rahat yenebilirdik. ancak gs maçı hazırlık maçı gibi geçti yinede yakaladığımız form durumu ile bu maçı zorda olsa alırız....
|
hakem biraz sıkıntılı bir adam etki altında kalabilen biri konyada bizi harçayabilirler bir yandanda trabzon bastırır biz yenilelim diye herşeyi bekliyorum inşallah yanılırım
|
Konya'nın oldukça coşkulu bir taraftarı var ve ayrıca GS karşısındaki Konya bayağı gözümü korkuttu.Zor maç olacak ama en az 1 puan alırsak başarı olur.
|
konyanın galatasaray macını bende izledim. ama bana göre konyaya sadece defans yaparak kontralarla çok rahat geçeriz. adamlarda ruh kalmamış kupa maçında bitsede gitsek diyerek oynadılar biz gol yemeden ilk yarıyı tamamlarsak o maç bizimmmmmmm
|
[QUOTE=Erenozdenn;936087]Konyaspor hücumda etkili bir takım değil. 19 maçta 18 gol atmışlar zaten. Bence deplasmanda olduğumuz için Konya'yı üstümüze çekip kontralarla ilk yarıyı bitirmeliyiz. Kapalı savunmaları açmakta zorlanıyorlar zaten. Eğer erken gol bulamazlarsa çözülürler gibime geliyor. Yani biraz akıllı oynarsak yememeyeceğimiz takım değil. Bence 11 şöyle olmalı;
Korcan Cicinho- Da Costa- Ümit- Fatih Mehdi- Adem Burhan-Aatıf-Musa Batuhan Ikinci yarı eğer maç istediğimiz gibi giderse, Konya arkada açık alan bırakacağı için Batuhan- Utaka ve İbrahim Akın- Burhan Değişikliği ile maçı bitirebiliriz diye düşünüyorum. Umarım maçı kazanırız ve artık düşme potasıyla aramızı iyice açarız da kupaya ağırlık verebilelim. Şimdi pazara kadar zaman nasıl geçecek onu düşünüyorum :) pazar saat 15:00 de yüzümüz Gülüyor olur inşallah.[/QUOTE] Böyle düşünmüştüm ama, Aatıfı sola kaydırıp yerine Mehdiyi, Mehdinin yerine de Da Costayı çeksek olmaz mı acaba? Hem İbrahim Ö. ve Ümit iyi anlaşıyorlar ve daha hızlı olurlar sanki. Bu fikre biraz da Djalma dan sonra döndüm desem yalan olmaz. Adam çok hızlı. Da Costa Orta sahada biraz daha fazla basar en azından. Korcan Cicinho-İbrahim Ö.-Ümit-Ziya Da Costa-Adem Burhan(İ.Akın)-Mehdi-Aatıf Batuhan(Utaka) |
konya çok isteksiz oynuyor. sabırlı olursak açıklarını çok yakalarız. yine ilk yarı onları tartarız gibi.
|
gardaslarim bu maci beraberlik düsünüyorum sivasin icin cünkü zor deplasman oldugundan dolayi
|
tahmini kado:
Korcan Cicinho-İbrahim Öztürk-Ümit-Ziya Adem-Mehdi Burhan-Atıf-İbrahim Akın Batuhan |
Bu maçı alırsak yukarıya doğru uçuşa geçeriz.
|
Maclari degerlendirirken hepden agzimizdan cikan bir can sikici kelime var hicbirzaman inanmadigim cok gicik kelime ( bizetersgelentakim) bu cok manasiz bir deyim hani akhisarda- gaziantepte- trabzonda ters geliyordu netice ne oldu Konyayi kupa macinda gördük galata karsisinda adeta kendi sahasina hapsoldu ve gördügümüz gibi adeta bir antreman macina döndü biz inaniyoruzki sivasspor savunmada acik vermedigi takdirde bu maci rahat alacak
|
Sergen hocadan Allah razi olsun. Bu forumda taraftarin bu kadar galibiyete inandigini gosterdi bize. Konya galibiyeti bizi dusme potasindan alip bi ust kademeye tasiyacak ve inaniyorumki bu takim bu sene bittigunde avrupa biletini alacak insAllah.
|
İnşallah bu maçı kazanarak düşme potasıyla puan farkını 6 puana çıkarıcağız.:D
|
As kadromuz şu şekilde olacaktır.
Korcan Cicinho - Da Costa - Ümit - Ziya Adem - Mehdi Burhan - Aatif - İbrahim Akın Batuhan (Utaka) [B]İkinci yarı:[/B] Musa oyuna girerse enerjisiyle çok katkı sağlar takıma. Son zamanlarda ki formuyla as takımda yer almayı fazlasıyla hakkediyor. |
Maç saati yaklaştıkça tansiyonda yükselmeye başladı, hayırlısı olsun diyelim Konyaspor'u [B]2-1 [/B]yenip dönelim.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:01. |