SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kayserispor 1-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38885)

çorluluyiğido 17.03.2015 15:56

Cevap: Kayserispor - Sivasspor

bu maçta fatih emre yakut eneramo musa sinanın ve aydının kesinlikle oynatılması lazım

superglam 17.03.2015 16:20

İşin kötü tarafı 3 gün sonra bursa macımız var neden ertelenmiyor? Tff nerede...

çorluluyiğido 17.03.2015 16:24

bu maça yedek kadroyla çıkarız bence oyuncular çok yorulur

çorluluyiğido 17.03.2015 16:25

ha bu arada bursanın da kupa maçı var onların avrupa hedefi olmadığı için ( men cezası) kupaya odaklanacaklar kupa maçına ideal 11 leri ile çıkarlar bize yarar:D

savaş2 17.03.2015 17:44

***bu macda ertuğrul ,fatih,sinan,aydın,apo ve hakan yer almalı yoksa işler iyi gitmez.

34MUAMMER58 17.03.2015 20:38

[b]kayserisporun sivasspordan 2 beden büyük olduğunu söyleyen arkadaşlar neye göre bunu konuşuyor anlamıyorum,bunu yazanlar ALLAH bilir ömründe kayseri sporu seyretmemişlerdir,evet ptt liginde zirvedeler ,etkili oyuncuları var,bjk yi elediler hepsine evetde,arada kalite ,kalibre,ve lig farkı var,biz herşeye rağmen geçen yıl avrupaya gitmeyi haketmiş takımız,kayserispor ligden düşen takım ,bunu önce birileri aklına soksun,haa maçtır nasılki tuzla bizi yendiyse çıkarda ruhsuz oynarlarsa 3 lik 5 lik olur gelebilirizde bunlar futbolda mümkün,kupada böyle süprizler olabiliyor,kendi taraftarımızın bukadar umutsuz olmasını anlamıyorum,bu takım şampiyonluğa oynayan gs yi arenada azdaha 7 8 golle yeniyordu,yine bu ligin en iyi takımı bjk yi perişan etti ,oyuncuları korkudan yerden kalkmadı ,bunu birileri unutmasın ,kayseriden yenilmeden gelirsek,sivasda farklı skorla kazanır turu geçeriz [/b]

mnt3 18.03.2015 06:06

Bizde felaket tellalları o kadar fazla ki,onlara inansak 3 sene içinde amatör lige düşeriz.bu takım kupada yarı finale çıkacak,ligde de küme düşmeyecektir

HababamHa 18.03.2015 15:09

ikinci maça avantajlı çıkmamız için kayseriden sağlam bir skorla döneceğimizi düşünüyorum

çorluluyiğido 18.03.2015 15:53

şu GAYzeriyi yenmemiz lazım sivassporumuza sosyal medyadan küfürler yağdıran trabzonlu ve kayserilileri kınıyorum....
şunlara cevabımızı sahada verelim

Morten58 18.03.2015 17:52

İlk 11
16. MAHMUT ERTUĞRUL TAŞKIRAN
3. İBRAHİM ÖZTÜRK
8. KADİR BEKMEZCİ
12. CICERO JOAO DE CESARE
23. AYDIN KARABULUT
25. FATİH ÇİPLAK
35. BATUHAN KARADENİZ
37. HAKAN ARSLAN
55. İBRAHİM AKIN
80. ÜMİT KURT
91. MEHDİ TEWFİK TAOUIL

Yedekler
1. KORCAN ÇELİKAY
2. ABDURRAHMAN DERELİ
7. CHUKWUDI JOHN UTAKA
10. MICHAEL ENERAMO
11. MUSA SİNAN YILMAZER
21. BURHAN EŞER
92. AATIF CHAHECHOUHE

çorluluyiğido 18.03.2015 17:59

GAYzeri
İlk 11
27. KAYACAN ERDOĞAN
2. FATİH SERKAN KURTULUŞ
7. İBRAHİM DAĞAŞAN
8. ABDULLAH DURAK
10. ANIL TAŞDEMİR
12. SİNAN BAKIŞ
16. SRDAN MIJAILOVIC
20. TURGUT DOĞAN ŞAHİN
23. BERKAY CAN DEĞİRMENCİOĞLU
30. ÇAĞLAR BİRİNCİ
67. MEHMET EREN BOYRAZ
Yedekler
36. KAMRAN AGHAYEV
9. DEYVISON ROGERIO DA SILVA
21. DIEGO MARVIN BISESWAR
25. ALPER ULUDAĞ
32. MURAT AKIN
38. ÖMER BAYRAM
40. CEM CAN

çorluluyiğido 18.03.2015 18:59

kayserispor 0-1 sivasspor 20.dakika gol batuhan karadeniz

SenSetik 18.03.2015 19:50

Seni hakem yapanın ben...

savaş2 18.03.2015 19:57

***sergen hoca kadir sarısı olduğunu ve sadece bir devre ayakda duracağını bilmeliydi,ayrıca batuhan ve sesodan dolayı takım sahada 8 kişi mucadele ediyor.

Morten58 18.03.2015 20:29

Kadir takimdan defol !!!

otceken58 18.03.2015 20:30

Şükürler olsun 10 kisi 1-1 cok iyi oldu

beko35 18.03.2015 20:34

gelsinler bakalım rovansa

ayrıca ozgür yankaya
atv spikeri
ibrahim dağaşan anladınız onu

savaş2 18.03.2015 20:35

***bursa maçında da şeşo,burhan ve batuhan oynarsa biz 3 puan cok zor derimmmm

oguzhan_1616 18.03.2015 20:35

[QUOTE=Morten58;940191]Kadir takimdan defol !!![/QUOTE]

Bugün bu dediğini hak edecek bir şey yapmadı.Kasten elle oynama kesinlikle yok.

otceken58 18.03.2015 20:42

Kadirin ilk yarıdaki kartida yanlıştı ozgur yanyaka kafasına gore takıldı zaten. Ama Bursa maci gercekten cok zor olacak bu bir gercek Sergen Yalçın'ın oyuncu değişiklikleri şaşırtmaya devam ediyor :((

unizon58 18.03.2015 20:42

Anlasilan bugun sadece kayseriye koymadik eyyamci hakem ve spiker bosmasi oktayda almistir bisiler

maximustafa 18.03.2015 20:42

Hakem maçı kayseriye vermeye çalışsa da sivasın ölüsü kayseriye yetti. sivastaki maçta çok rahat çıkıp turu geçeriz.Ayrıca yalaka oktayın da yüzünü görmüş olduk.

50sekiz 18.03.2015 20:43

[B]Mactan edindigim izlenimler[/B]

* Kupa macinda bile sadece 45 dakida oynatiyorsa Sergen kafasinda aydini bitirmis demektir. Aydin iyi miydi derseniz bence degildi.

* Ilk yaridaki oyun anlayisindan anladigim: Bursa macinda kontra futbol oynanacak. Utaka ve Burhan ilk 11 de baslar. Batuhan yedek kalir.

* Eneremo daha hazir degil. Bursa macinda mac sikisirsa belki son 20-15 dakika risk edilir.

50sekiz 18.03.2015 20:45

Sergen'in cikarttigi kadroya bakilacak olursa kupaya önem veriyor.
Ama ligde canlar calarken ve kupada Gs beklerken ne kadar dogru straji onu ilerleyen zamanda görecegiz. Cünkü her esktra kupa maci muhtemel sakatliklar ve kart cezalari da yaninda getirebilir.

58Yiğidoo58 18.03.2015 20:49

Hakem başta olmak üzere atv, tribündeki serefsiz tayfası ile beraber hepsini sivasa bekliyorum. Baskı olmayan maçta insanın gözünün içine bakıp cıldırtımaz. MECNUN BAŞKANA acık sözüm var başkanım lig karışıyor. Ama kupada bile yıpratılmaya ufak ufak küme potasındaki kritik viraja sürükleniyoruz habrin ola. Sonra taraftar isyan etti deme. Simdiden sert kurallar koy.

tavatir 18.03.2015 20:49

[QUOTE=50sekiz;940200]Sergen'in cikarttigi kadroya bakilacak olursa kupaya önem veriyor.
Ama ligde canlar calarken ve kupada Gs beklerken ne kadar dogru straji onu ilerleyen zamanda görecegiz. Cünkü her esktra kupa maci muhtemel sakatliklar ve kart cezalari da yaninda getirebilir.[/QUOTE]

Aynı şeyi ben de düşünüyorum ve büyük risk görüyorum. Eneramo sakatlandı sandım. Umarım herşey yolundadır. Gerçi gördüğüm kadarıyla 2-3 hafta daha ihtiyacı var. Milli maç arası belki iyi gelir.

Burhan oyuna girerken gözüm Musa Sinan'a takıldı. Neden böyle bir maçta şans bulamıyor düşündürücü.

Bursa maçında Hakan oynarsa oyun üstünlüğü rakipte olur. Ama Kadir de olmayacak. Kadir'in eksikliği bizi çok etkiliyor.

triper58 18.03.2015 20:52

Aydın bitmiş okeye dönüyor moral yok motivasyon yok sezon sonu gelse de transfer yapayım paraları cukkalayım diyor galiba.
Kadir bu kaç sıkıldım artık faul yapmasını bilmiyorsun saçma sapan fauller kartlar yeter artık;iş işten geçmiş bu saatten sonra akıllanmaz bu adam sezon sonu yollar ayrılmalı.
Takımın geri kalanı mücadele anlamında iyiydi Batuhan bile koştu çabaladı.Evimizdeki maçta tam kadro oynayıp turu geçmemiz lazım tek farklı galibiyet yeter de artar bile.

Murad_Kelleci58 18.03.2015 20:54

Bugün oynanan Kayseri-Sivas maçının canlı yayında yorumculuk yapan Oktay Derelioğlu'nun bir sahaya inip, sarı-kırmızı forma giymediği kaldı.. Daha önceki turda Trabzon'u elediğimiz maçta da Ömer Üründül'ün yaptığı bordo mavi renklerdeki yorumları daha dün gibi hafızalardaki sıcaklığını korurken, bugün Oktay Efendi'nin de tarafgir yorumları biz sivas'lıları derinden üzmüştür.. Adeta sanki sizin patronlarımız bu yorumculara ekstradan ödül mü veriyor Sivas'ı karalayıp, tukaka yapmaları için.. Spikerlerinizde ki Kayseri tehlikeli olunca SİVAS kalesinde, sanki Kayseri'nin karşısında Rum takımı Yahudi takımıymış gibi ses tonlamaları ile de oktay Efendi'den geri kalır tarafı olmamıştır.. Yaptığınız tarafgir yayını kınıyor ve sizleri RABBİME havale ediyorum.. Zaten maçın hakem kılıklı şaklabanı saymıyorum bile..!

Bu yazıyı yazıp a Haber'e şikayet olarak gönderdim..

Siz yiğidolar sizler de içiniz dökün şikayetçi olun, Oktay'dan ve a haberin tarafgir yayınından..

yerliturkuaz 18.03.2015 20:56

[B]Çok merak ediyorum bu a haber tarafından maçlarımızın için görevlendirilen yorumcuların bizimle alakalı bir kuyruk sancılarımı var. Hangi yorumcu gelirse gelsin yanlı yorumculuk yanlı tutumculuk gol yersek bi yerlerini yırtana kadar bağırmalar yalakalar ne olacaklar yalakalık yapın yapın biz size sahda gerekli cevabı vereceğiz…

Türkiyede böyle 3. Sınıf hakemler oldukça daha çok bizim canımız yanar sizin gibi 3. Sınıf hakemlerede yazıklar olsun. Bi kendinizi geliştiremediniz gittiniz. Elinden gelse bugün maç başlamadan sahaya çıkmadan siz buuraya niye geldiniz diye tüm takıma sarı kart verecekti. Neyse ki çok şükür ucuz yırttık diyebiliriz.

Maça gelirsek genel anlamda Gayserililer maça hakimdi. Bizse her zaman ki gibi orta alan zafiyetimiz baş gösterdi. Orta alan üstünlüğünü onlara verdik lakin defansın önündeki ikinci bölgede rakibin top yapmasına izin vermedik. Aydın hiç ama hiç beğenmedim. Nedir bu lakayıtlık hiç maçda yoktu. Anlaşılan Aydın efendiye kadro dışı kalmak biraz ders vermemiş. Bu adamdan bize hayır gelmez söyleyeyim. Yerine genç takımdan Aykut Emre Yakut oynasın bari onu kazanmış oluruz.

Haftasonu bizim için çok önemli bir maç oynayacağız. Üç puanı söküp almamız lazım gereken çok önemli bir maç. Bu maça atancak hakem çok önemli. Umarım bize ters gelen bir hakem atanmaz…
[/B]

35gürün58 18.03.2015 20:56

Takımda tek iyi oynayan Müsleranın dahi yiyeceği golü yiyen Ertuğrul'du 90. dakikadaki ortaya çıkarak topu alışı gibi pozisyonları Korcan yapamıyor ve golü yiyor.

50sekiz 18.03.2015 20:56

Sergen'in Aydin takindisi 2009'dan kalma olabilir mi diye düsünmüyor degilim.
2009 da Sergen Bjk paf takimin basina gecmisti.
Aydin'da Bursa'ya gitmek istemedigi icin pafa gönderilmisti.
O günlerden kalma bir SIKINTI var olabilir.

nefhret_58 18.03.2015 21:00

[B]bu ibrahim akin ne yapiyor Allah askina bana biri soyleyebilir mi? Hala cicinhoyu ilerde gormek icin sol acik falan oynatmiyorlar ya ona da ayar oluyorum. Kadirin ilk sari zaten tırt, ikinciyi hic soylemeye gerek yok. Forvetsiz bu is cok zor ben onu biliyorum. Batuhan 2 gol atti sanirsam ikiside donen topu kaleye gonderdi. Bi cacik olmaz diyorum.kayseriyi devirip, biraz takim oldugumuzu gostermemiz lazimdi. 1-1 sukredip, kalp ilaclarimiz yanimizdan eksik etmeyecegimiz bir bursaspor macina cikacagimizi bu gormek istemeyen gozlerle goruyorum/B]

antik58 18.03.2015 21:01

Zorunuzada gitse kabul etmesenizde sindiremesenizde SİVASSPOR gerçeğine alışacaksınız kayseri neki taraftarı ne olsun ezer geçeriz...

34MUAMMER58 18.03.2015 21:03

[b]maç maç olmaktan çıktı ,bu sezon gördüğüm en ezik futbol oynayan sivasspordu ,sktriboktan bir takıma karşı bu kadar ezik top oynanmamalıydı ,1 futbolcu sırtına sivasspor forması giyiyorsa çıkıp adam gibi oynayacak,kadir,atıfkötüydü,,aydın ,eneramo henüz hazır değiller,umarım milli maç arası iyi gelir,ertuğrul iyi kurtaRışlar yaptı,sivasda süpriz olacağını sanmıyorum,sanırım bizimkilerin aklı bursa maçındaydı istediğimizi aldık sayılır,hakem eyyamcılığın daniskasını yaptı,kadirin 2 hareketide sarı kartlık değil ,aynı faulleri rakipte çok yaptı kerhen sarı verdi,1 sözde yayıncı tvye diyeceğim,ts maçında ömer üründül,kayseri maçında oktay denen soytarı ,nedir lan sivasla olan derdiniz ?ülkeyi hortumluyanların ortak havuz medyası adam gibi maç yorumlattırın pislikler :mad:[/b]

50sekiz 18.03.2015 21:05

Son mesaj olarak da sunu yazayim. Batuhan'dan bir cacik olmaz.
Bugün buldugu pozisyonu STSL de ona kimse vermez.
Al Batuhan'i vur Utaka'ya.
Bence Utaka bunu da artist yapsin. Filmlerde iyi ayyas yolleri oynar :D

karamik 18.03.2015 21:11

Valla Kadire sallayıp duruyorsunuz da adam it gibi top kapma Peşinde Yazıktır be her yere basıyor bu adam bir Xavi değil iniesta değil tabi olumsuz kullanıyor bazen topları kaybediyor ama yaptığı işlerde yabana atılmaz helal olsun

cengo64 18.03.2015 21:28

Kayserisporun yedekleriyle berabere kaldık.Bu maç ne kadar yetersiz bir kadromuz olduğunu gözönüne serdi.Batuhan İbrahim Akın ancak veteran liginde oynar.2.lig takımının yedekleri önündeki performansına göre söylüyorum.Mehdi ve H.Arslan olmasa zor beraberlik alırdık.Bence Bursa maçında bu ikilinin bozulmaması çpk önemli.Musa ne oldu allahaşkınıza.Sakat mı yoksa.Aydın henüz hazır değil herhalde çünkü hiç görünmedi.Göründüğü zamanlarda da her zamanki gibi rakibin üstüne gidip top kaybetti.Sergen in işi zor .Belki o yüzden bu kadar sinirli.Allah sonumuzu hayır etsin.Umarım kadro hataları yapmadan zor günlerden geçeriz.

ayna26 18.03.2015 21:31

Maçın ilk yarısında takım olarak iyi oynadık, batuhanın göl dışında buldugu net göllük posizyon gol olsa oyun kopacaktı.İkinci yarı beklenmedik bir hamle ile hakem tarafından kadire gösterilen manasız kırmızı kart herşeyi rakip takım lehine döndürdü, hakemin yanlı tutumu da buna eklenince alt ligde oynayan bir takımın cesaretlenmesine neden oldu.maçı canlı veren yayıncı kuruluş neden hep yanlı maç anlatır, spikerden tutunda yorumculuk yapan şahıs da alt lig takımını neredeyse göklere çıkarttı, sanki Sivasspor sıradan başka bir ülke takımıymış gibi karalama ve sindirme şeklinde anlatımlarda bulundular.bunu bir Sivaslı olarak sindiremedim, adalet hiçbir zaman bizim lehimize işlemedi, neden bu takıntı?Sivas sizlere ne yaptı, nedir bu kuyruk acısı, nedir bu kin düşmanlık?tek sözüm şu ki yazıklar olsun bu maçı katleden hakeme, yanlı anlatım ve söz de yorum yapan kişilere.unutmayınki adalet tecelli edecek bir gün, biz bu ali cengiz oyununu bozacagız, hem ligde kalacagız hem de kupada tur atlayacagız.

sefilix 18.03.2015 21:43

Kadir ene kadar kızarsanız kızın bu adamsız olmaz arkadaşlar. pozisyonda gördüğü iki kartta sayın hakemin art niyetidir. gs ile kayseriyi oynatma çabalarıdır. ceza sahasında düşebilseler penaltı da verirdi. bu arada bu a haber denilen yalaka kanalı sunucuyu ve yorumcu denilen adamı kınıyorum.

shang 19.03.2015 07:57

Cevap: Kayserispor 1-1 Sivasspor

kadirin 2.kartı bence doğruydu ama ilk sarı kartı hiç alakasızdı.faul bile yok neredeyse özgür efendi maçı mahvetti.sahanın iyileri arasında batuhanda vardı.Aydın aydın diyen arkadaşlar gördük aydını musa sinan bu maçta neden yedek oturdu bunu da pek anlayamadık ama rövanş için avantaj bizde

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:06.