![]() |
Cevap: Eskişehirspor 1-0 Sivasspor -ilk yarı-
[b]maalesef takım bişey oynamıyor,hiç böyle ezik mahkum oynadığımız maç yok, belki 1 2 maç var,takım açık açık 1 puana gelmiş ,ancak bu futbolla,bu sistemle ,bu kadroyla 1 puanı bırakın gol pozisyonuna bile giremeyiz,da costanın yerine i.öztürk oynuyorsa,sol açığın yoksa,yada kenarda oturuyorsa,forvet diye batuhan oynuyorsa,ortasahandaki elemanlar adem ve kadirse ,mağlubiyeti hakediyorsun demektir,işe bakya ,mehdi,musasinan,i.akın,aydın,utaka oynamasın sonra maç kazanmayı bekle ,bu kadar korkaklıkla değil eskişehiri sancaktepesporuda yenemeyiz :mad:oynadıın takım kim yaw eskişehir barcelona değil :mad:[/b]
|
Cevap: Eskişehirspor 1-0 Sivasspor -ilk yarı-
Batuhan izin gününde 53 şampanya patlatmış,başka santrofor transferi yapmadığı için yönetim afiyet olsun demiş.Şimdi biz nasıl hayıflanacağız ilk yarı 1-0 mağlup bitirdik diye.Her zaman derim bu Adem Kadir ikilisinin özelliği nedir de bu ikili hiç bozulmaz.Hep diyordum futboldan anlayan birilerinin buna karşı çıkması lazım diye en sonunda Cicinho sarı kart görse de buna itiraz etti.Musa Sinan niye oynamaz bu takımda.Gece klubünde o da rakı falan mı açtırmış.2. yarı umuyorum aklımızı başımıza alıp beraberliği yakalarız.Adem Kadir Batuhan ı derhal çıkarır.Musa Mehdi ve Utakayı alır maçı kurtarırız.Sergen den böyle ısrarlı hatalar beklemiyordum ama en azından doğruya giden bir yol olan deneme yanılma yöntemi kullansa.Yanıldığını bi daha yapmasa yeter.
|
Cevap: Eskişehirspor 1-1 M.Sivasspor -ikinci yarı-
***TAKIM resmen 8 kişi ile mucadele ediyor,cicinho da cok durgun. Bir takım gol atmadan nasıl galip gelebilirki. oyuna başlarken kadir,seso,ve burhanın yerine sinan,aydın ve akın olabilrdi.
|
Cevap: Eskişehirspor 1-3 M.Sivasspor -ikinci yarı-
:Doley oley ali rıza sergen yalçın oley oley:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:33. |