SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 0-2 Trabzonspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39461)

ihtiyar yiğido 23.10.2015 23:19

Cevap: Sivasspor - Trabzonspor

[B][I]Kolay maç yoktur her maç zordur, evet iyi neticeler alamıyoruz ama bu da hep yenileceğimiz anlamına gelmez. Sivasspor zor maçların takımıdır, bizim için bu haftaki Trabzon maçı yükseliş maçımız olacağını düşünüyorum.
Trabzon takımıda son haftalarda vasat, Sivasspor sezon başından beri yüzü gülmedi, her iki takım için stresli maç, maçı alan takımın camiasında bir rahatlama kenetlenme olacak, rahatlamaya yakın takımın sivasspor oacağını tahmin ediyorum.[/I][/B]

berk5858 24.10.2015 11:19

Bonservis parası ödemeden, düşen takımların vasat adamları ile bu ligde ne bekliyordu acaba yönetim ? Kardeşim tek tek bakarsanız en kalitesiz takımıyız. Gol kralı diye aldık Barrales'i. Adam sıfır çekti. Batuhan zaten karakter yoksunu bir adam. Eneramo kırkpınar güreşçileri gibi. Defans yavaş ve kazma. Düşmemek mucize. Para harcamadan bir başlayalım dediler. Bakarız bu iş tutmazsa devre arasında alırız 1-2 adam. G.tü kurtarırız. Bence takımın en zor yılı bu. İnşallah bu aciz yönetim anlayışı ile düşmeyiz. harcadık dedikleri paraların hesabını vermeden inşallah kaçmazlar :(

Rallim58 24.10.2015 11:56

Uzun zamandır galibiyet yüzü göremeyen Sivassporumuzun galibiyete daha yakin olduğunu düşünüyorum.2 testiden (Sergen veya şota'dan) birisinin kirilacagi bir karsilasma olacagini dusunuyorumAllah korusun alinacak olumsuz bir sonuçla da stadyum da sesli olarak tepkiler olursa kimse şaşırmasın....

çorluluyiğido 24.10.2015 12:24

Barrales sağ diz artroskopik ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ve meniskus onarımı ameliyatı oldu

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=46260&token=75020][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46260&token=75020[/img][/url]

otceken58 24.10.2015 18:38

Cevap: Sivasspor 0-1 Trabzonspor

Yiğidolar bu takım bitmiş kesinlikle kesinlikle Sergen'i istemiyorlar bu acık ve net başka bir izahı yok bunun. Ben bu oyuncularin (Burhan abalo ve Adem hariç) kapasitelerinin bu olduğuna inanmıyorum.

yerliturkuaz 24.10.2015 18:38

[B]Taraftar maçı istiyor lakin takım galibiyet istiyor mu? Bu sezonun en etkili taraftarımız statta. Galibiyeti istiyorlar.

Maçın hakemi Erkan'a maçın başında vermediği kırmız kart maçın kaderini etkileyecek belli. Özellikle o son andaki penaltıyı nasıl vermez anlamadım.

İkinci yarıya Dani Abalo Beykan değişikliği bizim sol kanadı daha işlevsel hale getirir. Abalo bugün çok kötü oynuyor...[/B]

otceken58 24.10.2015 18:39

Boş kalelere atamayan Burhan kendi topuna yetisemeyen Burhan td seni oynatıyor ısrarla bari sen söyle ben bu hafta oynamayım diye ne olur yalvarıyorum sana eğer biraz SİVASSPORU seviyorsan...

çorluluyiğido 24.10.2015 18:41

burhan ziya ve ademin vasat futboluyla daninin sol kanattaki etkinsizliği futbolumuzu etkiledi.tsye göre çok daha iyi oynayan taraftık.fakat beykan erkan gibi bir tehlikeli adam olsaydı daha iyi olacaktı.ademin hataları koneyi hep zor durumda bıraktı.
-boye ve ibo çok iyi oynuyor ama cavanda ve marine daha çok dikkat etmeliyiz.
-2.yarı beykan girmeli burhan çıkmalı.
-ademin yerine orhan çok daha iyi bir performans sergilerdi.bir de orhanı denemeliyiz.
-ziya formayı bu performansla erkana kaptırır
-eneramo çok iyi oynadı şu ana kadar.rakip defans için çok tehlikeliydi.özellikle frikikten gole çok yaklaştık.ilk maç olmasına rağmen iyiydi eminim 2 maç sonra aksilik olmazsa çok maç kazandırır bize.

Morten58 24.10.2015 18:45

Keske daha önce Sergen ile yollarimizi ayirsaydik. Eger yenersek bir süpriz olursa , bu sefer Bursaspor Sivasspor'u yener.

Yani kisaca Sergen'le olmuyor.

Bence kaptan artik Cicinho olmali. Adem beyefendi ama Ugur Kavuk gibi oynamaya basladi.

Burhan oynuyor bos oynuyor adam trivella yapacam diye Sivasspor'a üstünlügü saglayacak golü atamiyor.

cengo64 24.10.2015 18:46

Barales in sakatlanmasına şaşırmadık.Yönetim de biliyordu alırken geçirilmiş önemli sakatlığı olduğunu.Alındığı zaman gazeteler yazdı.Neyse.O da zaten herşey gibi yönetim hatasıydı.Medicana ya sponsorluk verdik ya o yüzden rahat rahat topluyoruz sakatları.Gelelim maça sadece 1 tespit yapacağım.Sağbekimiz Cicinho kaç kez topla buluşmuş oyuna ne kadar katkısı olmuş.Kaç olumlu pas yapmış.Bunu saysınlar.Bir de orta sahanın ortasında oynayan Ademin yaptıklarına baksınlar.Gidip rakip takımın ön liberosunun yanında duruyor.Dünyadan 1 orta saha bulamadınız ya helal olsun yönetime.Ondan sonra futboldan bi ben anlıyorum diye dolaşıyorsunuz ortada.Burhan ında maşalahı var.1 gol olan faulu ortada birşey yokken yaptırdı.1 de takım gole giderken bu ondan önce ofsayta girdi.Ne diyelim.Belki Adem in yerine Beykan girer sonlara dogru da Erkan Kaş takviyesi olursa belki.

34MUAMMER58 24.10.2015 18:49

[B]ŞU trabzonuda yenemezsek,bu ligde hiçbirtakımıda yenemeyiz,adamlar resmen biz buraya yenmeye gelmedik diyor,attıkları golde bizim hediyemiz ,yapılacak 3 değişkllikle golü erken bulursak o şakınlıkla 2.3.golüde bulabiliriz,umudum kaybolmuş değil ancak ,11 oyuncudan 2 3 oyuncunun gayretiyle maç kazanılmaz,burhan yok,ziya yok,abola yok,adem yok,kone bile saçmalıyor,ibrahim dağınık,cicinyo ,atıf,boye,eneramo yırtınıyor ,enaz 3 4 oyuncunun daha oyuna katılması gerekiyor.[/b]

otceken58 24.10.2015 20:01

Cevap: Sivasspor 0-2 Trabzonspor

SONUNDA İSTİFA GELDİİİİİ

Nihat5858 24.10.2015 20:10

Okan buruk bıze hıc fayda sağlamaz mecnun un yakını Okan Sergen'den farkı yok, Sivas'a bu takım çok ozaman baskan kendı deger vermıyo rezıl transfer rezıl hocA ozaman bızım HAKKIMIZ PTT

Nihat5858 24.10.2015 20:10

Okan buruk bıze hıc fayda sağlamaz mecnun un yakını Okan Sergen'den farkı yok, Sivas'a bu takım çok ozaman baskan kendı deger vermıyo rezıl transfer rezıl hocA ozaman bızım HAKKIMIZ PTT SERGEN ISTIFA ETTI

58Yiğidoo58 24.10.2015 20:24

Sergeni geçtim kimi getirirsen bu takıma hiçbirşey yapamaz. Oyuncular trabzonun bıraktığı son 30 dakikayı yedi bitirdiler. Beleş oyuncu ile bu kadar..
Yönetim 1.5 sene idare etti ama birgün bu beleşçiliği elinde kalacaktı nitekim oldu.

PTT ! SELAM DURRR!

cengo64 24.10.2015 20:30

3. oyuncu değiştirme hakkını kullanmadık.!0 kişi ve 2-0 mağlupken kullanmadık .Herhalde Sergen bey maçı bıraktı istifayı düşünüyordu.Haftalar önce yazmıştık.Sergen kariyeri için gider.Hoca düşünün dedik.Bulup ekleyeceğiz bu yazıyı.Sezon başında dedik.Münnecim olduğumuz için demedik bunu.Göz göre göre geldik buraya.Şimdi artık yönetim hata yapma hakkını kullandı.Hata yapmaması lazım.Ciciyi menejer futbolcu olarak getirecekler.Kondüsyon hocamız yeterli.Yarıyı böyle geçireceğiz.Bu arada da Rıza dan yeni transferler için öneriler alınacak.Şimdiden 2. yarı takımı planlanacak.Yeni alınan Kone Boya ve Ümit İbrahim Ziya Atıf Korcan hariç kimi tutarsınız bu takımda.Takımın başına Ciciyi menejer futbolcu getirin ve başına Sivas ı ve futbolu tanıyan ya yönetici ya futbol sorumlusu getirin.Bence en hızlı ve etkili olan bu.2. adayım Daum.3. adayım Hasan Şaş.

schahin 24.10.2015 20:36

Şimdiden 2. yarı takımı planlanacak.Yeni alınan Kone Boya ve Ümit İbrahim Ziya Atıf Korcan hariç kimi tutarsınız bu takımda.Takımın başına Ciciyi menejer futbolcu getirin ve başına Sivas ı ve futbolu tanıyan ya yönetici ya futbol sorumlusu getirin.Bence en hızlı ve etkili olan bu.2. adayım Daum.3. adayım Hasan Şaş.[/QUOTE]

Sivas spor stajyer hoca takımı olmamalı

cengo64 24.10.2015 20:44

Cici nin futbol görüşü yeter.Futbol camiasının bildiği biri.Sivaslı gibi oldu.Sevmeyen var mı onu.Tek sakıncası futbolcu ilişkilerinde olabilir.O yüzden başına futbol sorumlusu getirilsin dedim.

legolass 24.10.2015 20:54

gecen sezon erciyes macindan beri hazirlik maclari dahil 20yi gecti galip gelememe serimiz. dahada yazacak bisey yok herkes neyin olacagini cok iyi biliyordu

yerliturkuaz 24.10.2015 20:58

Orhan Kaynak bu takımı bilen bu takıma abilik ve de antrenörlük yapar. Bülent Uygun ve Ersun Yanal diğer adayların...

Efe Sivasspor 24.10.2015 21:04

Bu kadarda tahammülsüzlük olmaz takım bugün yenildi ama trabzonu ezerek süper lig verilerini alt üst ederek yenildi sürekli istifa kim gelirse işler birkaç hafta kötü gidince istifa memleketimizin adamı rıza çalımbaya bile zamanında bunlar yapıldı şimdi herkes rıza hoca olsaydı diye yakınıyor sergen ali veli farketmiyor yani herkese aynı yarın bir başkası gelecek ona da aynı bu takım mütevazi yapısıyla 10 yıldır süper ligde nelere imza attı ekonomik açıdan mücadele ettiğimiz takımlara bir bakın kolay mı herşey sanıldığı kadar biraz sabır yani arkadaşlar

mahoi 24.10.2015 21:36

arkadaşlar be bir sivassporlu olarak yorumlara bakıyorum kimi futbolculara vuruyor kimi sergene vuyor kimi teknik trektörlük taslıyor.tabiki herkesin suçu var ama asıl suclu yönetimimiz arkadaşlar basiretsiz bir yönetimimiz var ve gün geçmeden bence bir an önce kongre yapılıp yönetimin değişmesi lazım yönetim değişmediği taktirde buraya morinyoyuda getirsen bi bok olmaz.
biliyorum bazılarınız bana kızacaksınız ama malesef gerçek tam olarak bu.bi defa yönetim kendisini yönetim yaptığınoı zannediyo.arkadaşlar her şeyden önce sivas spor takımı hülefe futbolcuların tamamının barınaca ğı düşük seviyeli bi takım değil.en azın da sivas bunu hak etmiyor.gelelim transfre karabüğün erciyes in ortada kalmış oyuncularıyla avunacak bi takım değilarkadaşlar.biz sivas olarak başarının en üstünü gördük bundan sonra başkası sivası kesmez.bu gün bakıyosun trabzon macına taraftar yok olmaması gayet normal.borcumuz yok diye borca girmeyelim diye kaliteli transfer yapmaz san hem böyle başarısız olursun hem de taraftarı küstürürsün.şim 10 12 transfer yapacağına kaliteli 6 transfer yapsaydın 2 3 maç kazanırdın hem taraftarı statda çekerdin hem kasana para girerdi sıkıntıya girmezdin.arkadaşlar dünyada külübler yönetilirken başarılı külübler her zaman taraftarı heyecan landıracak tarnsfer politikası izlemiş ve başarılı olmuşlardır.gelelim bize böyle bi uyduruk transfer politikası sadece sivassporda var.alalh aşkına borca girmeyelim diye kaliteli tranfer yapmayan bi külüb olabilirmi ya.bakın antalya bir sürü borca girdi 1 2 yıldiz futbolcu getirdi adamlar kaçıncı galibiyetini aldı.akhisar mesala rize örnek çok.şimdi bizim takımda atıf,burhan,adem,bu damlar alternatiflerinin olmadığını bildiği için kimi bencil oynuyor kimi oynamıyor.spor proğramlarını izliyorum diyorlar ki sivasın çok geniş kadrosu varmış geniş kadro beni bağlamaz kardeşim kadro dar olsun kaliteli olsun hangi maçta kulübeden gelen oyuncu maç çevirmiş.zaten bizim medya tam yağdanlık gibi yalakalık yapıyolar biri de çıkıp ya yönetim hatalı kardeşim değişmesi lazım demiyor.yönetim tam değişmeyecekse bile erdal sarılar diye bi başakan vekili varki kesinlikle bu külübten ayrılmalı ve kendi işine bakmalı diye düşünüyorum.onun için bu gün sergen gider yarin bi başkası gelir ama bu sorunların hiç biri çözülmez inanın onun için zihniyet değişmesi lazım diyorum her kese selamlar sivassporumuza başarılar diliyorum umarın o özlediğimiz sivasspor yeniden gelirsivasın sivasspora sivassporun sivasa çok ihtiyacı var saygılar

Külhan 24.10.2015 21:46

Sergen hocaya yol göründü kendisidemac sonrasi bunu itiraf etti yolun acik olsun sergen hoca vermis oldugun hizmetlerden dolayi cok tesekkür ederiz bundan sonraki hayatinda basarilar dileriz

Külhan 24.10.2015 21:54

Sunu itiraf etmek lazim bu gün oyuncular cok sahane oynadilar eger kalede estaban yerinde baska kaleci olsaidi sivasspor cok farkli galip ayrilacakti bravo tr kalecisine sivassporu bugün cokmu cok begendim insallah birkac haftaya kadar tirmanisa gececegiz inancimiz bu yönde

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:58.