SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39878)

onur0634 16.04.2016 21:02

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Başkanın söz verdim dediği için transferi gerçekleşen ve ikinci yarı sakatlanan Emre Öztürkün yerine oyuna giren Gökhan Süzen bana göre takımın en iyisiydi...Başakşehir maçına onunla başlanmalı ve sağ bek mevkiinde ise john boyeden vazgeçilmeli o bölgenin asıl oyncusu Çağataysa onu oynatacaksın öyle devşirme stoperden sağ bek fln olmaz hoca;Cicinho ve Emre Öztürkün sakatlanmasındaki en büyük faktörde Mesut Bakkaldır bunuda ayrıca belirtmek isterim..Talepte bulunacak arkadaşlar varsada açıklamasınıda yapabilirim...

Muzaffer6758 16.04.2016 21:03

[QUOTE=migroArmis;972919]Bu malubiyete takımı ağır eleştirmek elbetteki haksızlık olacaktır...Nihayetinde lig lideri ve şampiyonluğun en büyük adayıyla oynuyorsunuz..Adamların kalitesi belli bizim elimzdekiler belli...Bu demek değil mağlubiyeti savunuyoruz....Ama böyle bir takıma sürekli atak oynamak maçı almaktan ziyade yüzde 70 fark yeme olasılığınıda beraberinde getirir...Hayırlısı olsun ben hala Sivasspor düşmeyecek diyorum ...Puan kaybetmesıne ıhtımal vermediğim eskişehir evınde kaybetti...Bir kaç hafta şunu demiştik düşmeye oynayan takımlar puan kaybettiğinde bizim adımıza kazanc olmasada kayıpta yoktur...Kaldığımız yerden devam ederiz diye...Aynen öyle oldu kaldığımız yerden devam edeceğiz..[/QUOTE]

Kayseri yarın puan veya puanlar alırsa son cümlenize katılmam pek mümkün olmayacak...

migroArmis 16.04.2016 21:17

[QUOTE=Muzaffer6758;972933]Kayseri yarın puan veya puanlar alırsa son cümlenize katılmam pek mümkün olmayacak...[/QUOTE]

Şu vakitten sonra her iki takımda puan kaybetmez ise Sivasspor Kayseriyi yendiği vakit (yarınki maçtan kayserının puansız döndüğünü düşünüyoruz)Sivasspor Kayserinin üzerinde oluyor kardeşim..

Besyo_cu 16.04.2016 21:25

[B]Bizim en büyük sorunumuz Oyuncularımızın Arpalarının bol gelmesidir...

Eskişehir'e bakıyorum en iyi oyuncuları başta Emre Güral olmak üzere Toko gibi oyuncuları paralarını alamadığı için kontratı fesih etti, Mersin İdman yurdunda oyuncular paralarını alamadığı için antrenmana bile çıkmıyorlar ve bir çok oyuncuları takımı da bıraktı. Bizim eşşeklerinde paraları gününden önce yatar, oynamadıkları halde İbrahim AKIN gibi oturdukları yerden Milyonları götürürler... Bence bizim en büyük sorunumuz oyuncularımızın arpasının bol gelmesi....[/B]

migroArmis 16.04.2016 21:27

[QUOTE=Besyo_cu;972935][B]Bizim en büyük sorunumuz Oyuncularımızın Arpalarının bol gelmesidir...

Eskişehir'e bakıyorum en iyi oyuncuları başta Emre Güral olmak üzere Toko gibi oyuncuları paralarını alamadığı için kontratı fesih etti, Mersin İdman yurdunda oyuncular paralarını alamadığı için antrenmana bile çıkmıyorlar ve bir çok oyuncuları takımı da bıraktı. Bizim eşşeklerinde paraları gününden önce yatar, oynamadıkları halde İbrahim AKIN gibi oturdukları yerden Milyonları götürürler... Bence bizim en büyük sorunumuz oyuncularımızın arpasının bol gelmesi....[/B][/QUOTE]

Ya birde arpalar eksik geleydi ...düşünemiyorum bile...:)

etlidöktürek 16.04.2016 21:29

Maça gelen öz sivassporlulara selam olsun..Batı cephesinde değişen birşey yok...kayseriyi izlemeye devam

mühendisburak58 16.04.2016 22:12

Kayseri Kasımpaşa yi yenerse ligden düştük demektir

yigido yakup 16.04.2016 22:16

Lig liderine kaybettik vede bize hep onyargili olan bi hakemle kaybettik.

Sansizliklar mi diyelik yoksa antreman yablislarimi diyelim 2- 3 oyuncu ayni sekil rakip darbesi olmadan olusan sakatlik kesinlikle irdelenmesi gerekli.
neden sormak lazim ersun yanal takimlarinda boyle basit olusan sakatliklar olmusmaz?

bugün oyuncu tercihlerinde mesut hoca bilinen gereksiz luzumsuz teecihlerinden 2.sini yapti Hasan Kabze bu tempoda oynayan bi rakibe karsi sahada kaybolacagi etkisiz olacagi vede eksik oynatacagi belliydi hocanin Texera ve Hussein e karsi bi onyargisi var
Bugun macta Atif kanatta oynamasi cok isabetliydi ama Mehdi ve Adem ayni anda sahada olmasi o düsunceyi etkisizlestirdi Egerki Hussein Adem veya Mehdinin yerine sahada olsaydi ataga cikmada zorlanmayacaktik.

birde macta donum noktasi John Boy ve Oumeri ikilisinin bozularak Ibrahim in sahaya girmesi herseyi alt üst etti

Rakibin en etkili yonü göbekten hucum göbekteki ikiliyi bozarak neden bu duruma canak tutulur sagbek ciktiysa neden sahaya sagbek alinmazda takimin komple kimyasi bozulur?

belki puan alabilecegimiz maci az bisey yanlis oyuncu tercihi sansiz sakatlik vede gereksiz takim dengesinin bozulmasi puan almamizi engelledi.

herseyden kotü olan mac kaybetmekten ziyade oyuncu kaybetmek oldu

Birde baskanin hakem cikisi hem cok isabetli oldu hemde zamanlamasi cok cok yerinde vede hedefinde oldu hic yoksa bu aciklama ile önümüzdeki maclarda faydasini görecegiz insallah.

artik haftaya bakmaliyiz vede 3 puandan baskasi bizi kesmez.

özgün58 16.04.2016 22:51

Bakkal ilk yarıda takımı mahkum oynattı. Oyunu kendi yarımızda kabullendik. Halbuki seyirci desteğini arkana almışsın kendi sahanda oynuyorsun neden önde basan hucum oynayan bir taktikle başlamıyorsun?. Yaımdakilere bu maçın daha ilk yarıda bittiğini söyledim. Böyle teknişk dirktör olmaz. Puana ihtiyacı olan biziz. EĞER BJK HAKEMLERLE ŞAMPİYON OLACAKSA HİÇ OLMASIN DAHA İYİ. fUTBOL OYNAMADAN KAZANDILAR. yAZIKLAR OLSUN TFF. yAZIKLAR OLSUN HALİS. Acaba gacae rahat uyuyabilecekmisin? Hangi yüzle sivasın macını yönetiyorsun. Her maç sivası doğruyorsun. Bütün ikili mücadelelerde onların lehine çaldın. Bariz bejk yı tuttuğun ortada. iSTANBUL YALAKASI ŞAHSİYETSİZ HERİF.

MOS-BY-58 16.04.2016 22:52

Topu ayagimiza alinca tempo düsürmekten baska birsey yapmadik. Orta saha oyunculari cok yumusakti. Hic begenmedigim Yigit İncedemir'in eksikligi hissedildi. Gamsizligina ragmen Beykan'in ofansif katkisi olabilirdi ama sans verilmedi.

Besiktas iyi pas yapsa da cok fazla pozisyona giremedi.

Hakem özellikle Sosa'nin ayagini rakibe takarak düsüp faul alma cabalarini yedi.

Aatif'i ilk yari cizgi dibinde attigi calimlar klati ama neyleyim sonunda 3 puan olmadiktan sonra.

ayhandemir58 16.04.2016 23:10

Bugün BJK TD.'ü Mutsuzol Karanlık(Ş.G.) "Polis Herkesin Polisi Olmalı" Demiş.Haklı.Emme Velakin Hakemlerde Her Takımın Hakemi Olmalı.Maç bitmiş,hakemin sayesinde maçı almışsın,dikkatleri başka tarafa çekmek için Türk Polisini ortaya atıyorsun.Bir emekli öğretmen olarak meslektaşın olmaktan bir an utandım Karanlık adam.:rolleyes:

güneşyurdu 16.04.2016 23:29

kusura bakmayın bu takımın ALLAH rızası için bu ligden düşmesi lazım...takımın kalecisi halı saha kalecisi düzeyinde yanından geçen boy hizasındaki topa yumruk çakmayı bilmiyor...beki ceza alanın yayla sanıyor...defsansın ofsyatını bozuyor....şu kalcilerin şuçu yok onları transfer edelerin ve 2.yarı ısrarla kaleci tranferi yapmayanların ALLAH BELASINI versin...antep in kalecisi gibi kaleci mi 5 milyon verip alacaksın..yoksa 40 yıllık emek heba olur...

batur0658 17.04.2016 00:04

Maçı staddan takip ettim ettikçede kahroldum... mesut hoca benim gözümde bugün itibariyle kredisini bitirmiştir... dakka 70 olmuş hala gökhan süzeni alıyor.allahtan kadroda i.akın yoktu.. neyden korktu hoca bu kadar anlam veremedim dakka 70 de emre yerine beykan ya da david i alsan ne kaybederdin sorarım yani hiç değilse yenilsek bile hoca daha ne yapsın derdik şimdiyse sonuç ortada !!

kaplanlı 17.04.2016 00:38

mesut efendiden hoca olmayacağı tescillendi.ibrahim i oyuna alması
sı skandaldı.bu takım düşsede kalsada mesut efendi kesinlikle gitmeli.bu yönetim de artık miadını doldurdu.kurdukları takım, getirdikleri hoca amatör lig ayarında.

34yigido34 17.04.2016 00:39

Hakem hatası felan herşey bir yanada şu oynanan oyunla şu ligde oynamiyo bile hak etmiyoz

kendalli 17.04.2016 01:31

Böyle korkak futbol Sivasspor lige ilk çıktığı zamanlarda bile oynamadı bu futbolla galibiyet beklemek saçmalık olurdu bu hocanın yapması gereken bizi ligde tutması olacak diyecem ama önümüzdeki haftalar için güvensizlik hissi oluşturdu oynattigi fulboldan dolayı eğer diğer maçlardada böyle oynatirsa vay halimize demektir...

Okka 17.04.2016 07:06

Arkadas gerçekçi olun maç başında da favori Beşiktaş'ti. Yani biz rakibimiz olan bi takıma kaybetmedik. Adamların takımda yedek olan herhangi bir topçu bizim takımın as futbolcusu olur.

Kadro kalitesi onlarda , moral avantajı onlarda , takım uyumu onlarda , bana iki takımı kiyasladiginizda mevki mevki kadro kadro futbolcu futbolcu bjk dan tek bi iyi bölge veya futbolcu sayabilir misiniz?

Bjk karşısında acik futbolla 4-5 fark yiyip moralmen de iyice cokebilirdi takım. Bana sorarsanız bu maç tek kayıp Cicinho dur . keşke sakatlanmasaydi.

Ayrıca Kasımpaşa kayseriyi yenecek. Bizim fikstür avantajimiz daha da artacak. Sonuçta bi bjk maçı eksilecek fiksturden...

Haftaya da kaybedebiliriz , ama ligde kalacağız. Hedef maçlar Akhisar-gencler-kayseri ... Al uç maçı ligde kal bu kadar basit

34MUAMMER58 17.04.2016 08:01

[b]Öncelikle cicinyo kardeşimize geçmiş olsun diyorum,3 puandan fazlasını kaybettik,maça gelince ilk yarı 2 takımda temkinli oynadı çok fazla pozisyon olmadı,2.yarıda bjk biraz vitesi büyüttü,bu dakikalarda mesut bakkal oyuncularına oyunu soğutturabilirdi,oyuncu değiştirerek de bunu yapabilirdi,maçın kırılma anı cicinyonun sakatlanmasıdır,zaten kanat oyuncun yok solcunyok,sağcında çıkmış kanatlar bitti,yerine canlı bomba ibrahimin girmeside ayrı bir hata,sağ bekin yerine stoper girmez ,sağbek girer,defansın düzeni bozuldu2 golde öyle geldi,ayrıca mesut bakkalın kadro ve oyuncu değiştirmedeki tercihlerinide beğenmedim,dışarda 5 yaşındaki çocuğada sorsan hasan kabze bu takımda 96 dak.oynayacak oyuncu değil ,rövaşata haricinde bir olumlu işini göremedim,bjk defansını bitürlü bozamadı ,rahatsız edemedi,bjk defansı çok rahat oynadı,96 dakika sivası 10 kişi oynattı,texsera hiçdeğilse 2.yarının ortasında alınabilirdi,kenerda tanese,texsera,etsaz hüseyin ,beykan gibi adamlar dururken oynatmayan adam sivassporun hocası filan olamaz ,olmamalıydı zaten,maç tahmininde şunu dedim,inanacaksın,güveneceksin,çalışacaksın,rakipten çok isteyeceksin ancak yeneriz dedim olmadı,karşımızda çok kompakt oynayan ,uyumlu,kaliteli,bizden daha çok koşan,bizden daha çok isteyen, zorlayan,kazanacaklarına bizden daha çok inanmış,gerçekten çok kaliteli rakip vardı,bize biraz büyük geldi maalesef,bu formatta sabaha kadarda oynasak kazanamazdık,çünkü kazanmaya inanmamış hoca ve takım vardı,j.boye ve omariyede geçmiş olsun,taraftarlarada teşekkür ederim,cicinyonun sakatlanmasından sonraki enkötü olay 58.dak şovu burnumuzdan geldi,sevinemedik bile,hakem herzeman eyyamcı,atibanın sarı kartlık hareketini görmedi diyelim ,arkadaş o sahada 2 tane yan hakem var,2 tane kale arkası hakemi var,4.hakemde var bunlardamı görmedi?hareket yan hakeminin gözü önünde oluyor ,eğer birbirinizi uyarmayacaksanız o mikrofonları nedemeye taşıyorsunuz?penaltıda penaltı değil aslında,rakip oyuncunun kurnazlığıyla kazandılar penaltıyı,kayseriyi izlemeye devam artık,yenerse şansımız azalır,yenilirse 1 umutla şansımız devam eder[/b]

sebasteia 17.04.2016 10:31

En cok agirima giden ne biliyor musunuz?? Tribunleri dolduran taraftar 58. dk sovuna hazirlanirken, hatta geri sayimda bes saniye kalmisken gol yedik. Resmen taraftarin hevesini kursaginda biraktilar. Su cefakar taraftar hangi takimda var??? Bu saatten sonra taraftara tek kelime eden, basarisizligi taraftara yikmaya calisan serefsizdir!

calipso 17.04.2016 13:18

[QUOTE=sebasteia;972991]En cok agirima giden ne biliyor musunuz?? Tribunleri dolduran taraftar 58. dk sovuna hazirlanirken, hatta geri sayimda bes saniye kalmisken gol yedik. Resmen taraftarin hevesini kursaginda biraktilar. Su cefakar taraftar hangi takimda var??? Bu saatten sonra taraftara tek kelime eden, basarisizligi taraftara yikmaya calisan serefsizdir![/QUOTE]

58 namusdur 2 dk dayanamadı hırbolar

balmandol 17.04.2016 13:39

Ahhhh Mesut Bakkal ahhhh..Bi türlü market olmayı beceremedin..Tanase gibi bir oyuncuyu sen nasıl oynatmazsın yaa..Hasan Kabze koşmaya mecali yok Texeria gibi koşan adamı niye oynatmazsın..Hadi sende yönetim gibi bi yerlerine kına yak..Etzaz Hüseyin Avrupada ve kendi takımında 40 maça yakın oynamış onu hala niye görmezsin. Neymiş efendim ''Bana göre hazır değil,benim futbolcum değil''

onur0634 17.04.2016 22:12

[QUOTE=Okka;972954]Arkadas gerçekçi olun maç başında da favori Beşiktaş'ti. Yani biz rakibimiz olan bi takıma kaybetmedik. Adamların takımda yedek olan herhangi bir topçu bizim takımın as futbolcusu olur.

Kadro kalitesi onlarda , moral avantajı onlarda , takım uyumu onlarda , bana iki takımı kiyasladiginizda mevki mevki kadro kadro futbolcu futbolcu bjk dan tek bi iyi bölge veya futbolcu sayabilir misiniz?

Bjk karşısında acik futbolla 4-5 fark yiyip moralmen de iyice cokebilirdi takım. Bana sorarsanız bu maç tek kayıp Cicinho dur . keşke sakatlanmasaydi.

Ayrıca Kasımpaşa kayseriyi yenecek. Bizim fikstür avantajimiz daha da artacak. Sonuçta bi bjk maçı eksilecek fiksturden...

Haftaya da kaybedebiliriz , ama ligde kalacağız. Hedef maçlar Akhisar-gencler-kayseri ... Al uç maçı ligde kal bu kadar basit[/QUOTE]

Fenerdeki yedek oyuncularda beşiktaşta as oyuncu olur ama fener beşiktaşın 5 puan gerisinde bu iş öyle kadroyla maddiyatla olacak olsaydı fener şimdi açık ara şampiyonluğunu ilan etmiş olurdu.İnanacaksın çıkıp mücadele edeceksin bu iş öyle 10 kişi defans yapıyım mantığıyla olmaz...

eyuphulagu 18.04.2016 00:07

Mesut Bakkal doğru takım çıkarırsa;Texeria ya,Hussain e güvenip bu oyuncuları doğru zamanda oyuna alırsa sivasspor bence daha iyi oynayacak...Cicinho nun durumu kötü gözüküyor..Yapacak bir şey yok..Ama Emre nin yerine Gökhan Süzen in 25 dak. civarında oynayıp başarılı da olması takım için büyük kazanç...Hoca hala takımı korkak oynatıyor...Hasan Kabze yaşı ilerlemiş bir oyuncumuz ;niye bu oyuncuyu son 20-25 dak.da sahaya sürüp oyuncudan daha fazla verim almıyor....Elinde Hussain gibi ofansif yönü iyi olan bir oyuncuyu niye kullanamıyor;elindeki Mehdi ve Adem gibi oyuncuların Hussain den ne üstünlüğü var....Bence iyi hoca sinekten yağ çıkarandır;yani elindeki kadrodan en iyi şekilde faydalanandır..Mesut Hoca nın mücadeci oyuncuları tercih ettiğini ama elindeki bazı oyunculardan istenen şekilde yararlanmadığını düşünüyorum..Takımda yeterli derece defansif oyuncu varken orta sahada oynayacak Hussain gibi bir oyuncunun da bu takımda en azından 1 devrede olsa oynamasından yanayım....Taraftar bu sözleri söylemekten,paylaşmaktan bıkmış durumda..Mesut Hoca aynı anlayışla takımı diri tutmayı hedeften uzaklaştırmayı düşünüyor ama 1-2 maç sonra sonuçlar istediği gibi olmazsa iş işten geçmiş olacak..Sivasspor sadece defansif oynayarak,beraberliğe razı olarak ,bu ligde kalır mı onu da ilerleyen haftalarda göreceğiz...Kum saati ters dönmüş zaman azalıyor..Haydi Sivasspor,Haydi Yiğido Ayağa Kalk!

vexol58 18.04.2016 08:18

Texeria'yı oynatmayarak çok büyük hata yaptı Mesut Bakkal.90 dakika defans yaparak Beşiktaştan puan alacağını düşündü..Zaten kısıtlı kaynakları çok yanlış kullanıyor ne yazık ki..Kayseri 5 puan yaptı..Bu futbolla işimiz mucizelere kaldı.4 de 4 yapmak zorundayız.Allah yardımcımız olsun..:(((

58gürün58 18.04.2016 08:28

[QUOTE=vexol58;973112]Texeria'yı oynatmayarak çok büyük hata yaptı Mesut Bakkal.90 dakika defans yaparak Beşiktaştan puan alacağını düşündü..Zaten kısıtlı kaynakları çok yanlış kullanıyor ne yazık ki..Kayseri 5 puan yaptı..Bu futbolla işimiz mucizelere kaldı.4 de 4 yapmak zorundayız.Allah yardımcımız olsun..:((

işin komik yanı defans bile yapamadık. bu hoca ya gerçekten işi bilmiyor yada iyice eli ayağına dolaştı. bjknın puan kaybettiği maçları izleyip oyunculara izlettirdi mi acaba. puan alan takımların hangisi bizim taktikle oynamış. hangisi defans yapmış puan almış. zaten bjk maçından sonra hocanın oyunu okuyamadığı vede taktisel becerisinin olmadığı kanısına vardım. fakat içimden bir ses bu takım düşmeyecek diyor bakalım görelim.

ofozturk 18.04.2016 08:34

aptal hoca seni başımıza hoca diye getirenlerde suç. seni getirip salak salak oyuncu tercihlerini izletme eziyetini her hafta bize yaşattığınız için bu millet sizi unutmayacak. adımın saolsunlar şikeci takıma çıktı düştük mü damgayı vuranlar kaçacak damga üzerimizde bir ömür kalacak. işin acı taraflarından biri de bu maalesef.

muhalif 18.04.2016 08:37

hocada sorun yok. bu kadroyu oluşturup takımda tutanlarda suç

burhanın atıfın cicinyonun bu takımda yeri yok. bu oyuncular carlosu sergeni burağı tüm hocaları gönderdiler papaz oldular.
birde cezaevinde yatmışlar geldi takıma tam papazlar takımı oldu.
isteyince oynayıp istemeyince yatıyorlar.

bu olayda yönetim %100 suçludur ve istifa etmesi gerekmektedir.

takıma 3-4 senedir 1 golcu almayarak sivasa ihanet eden suç odaklarıdır.

rezi 18.04.2016 09:41

Sabahlara kadar değil,aylarca konuşsak Beşiktaş maçını yersiz.Bu kadar kötü futbol oynar bir durumda iken Beşiktaş maçını hedef maç haline getirmemiz,maçlarda hiç görmediğimiz ''taraftarlarımızın''yüzlerini boyayarak maça gelmeleri,kendilerini paralarcasına tezahuratları çok garibime gitti.Rakiplerimiz olan Eskişehir,Mersin ve Kayseri maçlarında görmemiz gereken doluluk,çoşku ve hırs nedense şampiyonluk için Fenerbahçe ile yarışan Beşiktaş maçında zirve yapmıştı.Kardeşler rakiplerimize evimizde koskoca 7 puan verirken nerelerdeydiniz.Toplayın çıkarın hesap edin biz şimdi neredeydik.Hani hakemlere diyoruz ya''eyyamcı'' diye pki içimizdekilere ne diyeceğiz.Misafir tribününde maç seyreden Sivaslılar için ne düşünüyorsam sezon boyunca sadece bu maçta gelip kerhen Sivasspor'u destekleyenler içinde aynısını düşünüyorum. Gelelim oynadığımız oyuna: Biz Beşiktaş ile kafa kafaya oynayacak düzeyde olsak zaten buralarda olmazdık.Bakkalın sistem Ciciho'nun sakatlanmasına kadar tıkır tıkır işledi.Arkasından bir zorunlu değişiklik daha olunca sistem biraz daha aksadı buna bir de hakemin ''ince''bir dokunuşu eklenince işler terse gitti.Bakın size bir örnek şampiyonlar liginde Atletico Barca'ya topu verdi oynattı,birinde berabere kaldı,birinde yendi.Penaltı verilmese bu zor günlerde ilaç gibi bir puan alacaktık.Kayseride yendi artık işimiz çok zorlaştı.Bundan sonra oynayacağımız 5 maç var ama şampiyonluk son haftaya kalırsa Fener maçını hiç sayma kalan dört maçı da kazanmalıyız ki bunlardan biri de Kayseri maçı mutlak kazanmalıyız.Eğer ceza gelmezse içeride oynayacağımız iki maçta da tribünler bu kadar renkli,hırslı ve dolu olmalı.

58svs58 18.04.2016 09:53

bizim yenilmemiz normal ama kasımpaşanın kayseriye kaybetmesi kötü oldu.. Ama hala bazı dallamalar düştükki düştük bari son maçımızı yeni stadda oynayalım feneri son kez görelim diyecek kadar pişkin..

emrecan17 18.04.2016 13:40

Senin galibiyete puana ihtiyacın var her maça kayseri yenilecek nasılsa dıye savunma parolasıyla çıkıyorsun.Kendi evinde 13 bin kişinin önünde maca cıkıyorsun biraz cesaretli yürekli oynasan ne kaybedersin sn.bakkal ? Bak rakibinin üstüne gittin arka arkaya nasıl pozisyonlar buldun.Hiç ummadığın kayseri kasımpasa yı yendi yine fark 5 oldu. Yeter ya bu kabze inadın ayağında top tutamıyor.İleride top tutan adamlarını adam eksilten adamlarınıda kenarda bekletiyorsun yazık günah bu şehre bu taraftara.Bırakın gidin artık. YETER her maç sonu yolumuza bakacaz diyorsun yolun bu sistemle bu anlayışla yol değil kaç maçdır anlamadınız mı ? !! ETZAZ HUSSAIN;TEXERRIA ; GÖKHAN SÜZEN;BEYKAN;TANASE Son haftalara doğru birde bu adamlar monte et bak sonra gör yolunun hangi yol olduğunu... ( NOT : Yılmaz Vural gelseydi keşke geçen sene Karabüğe son haftalarda gelmiş her maç takımda hücüm ve gol vardı öncesinde düşmeleri şekil kazandığı için adam yettirememişti takımı.Neyse Vesselam )

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:26.