![]() |
Cevap: 2016-2017 PTT 1. Lig Transfer Dedikoduları
[QUOTE=SenSetik;976496]Bu bilgi için kaynağınız neresi?[/QUOTE]
......mustafa ateş... |
Aatıf ile yollar ayrıldı derken sanırım başka bir takıma gönderilecek anlamındadır. Diğerlerinden sözleşmesi bitenler var. Sözleşmesi devam eden bir iki isim ise fesih bedeli olmadan mı feshedilmiştir bunu öğrenmek lazım.
|
[QUOTE=tavatir;976498]Sözleşmesi devam eden bir iki isim ise fesih bedeli olmadan mı feshedilmiştir bunu öğrenmek lazım.[/QUOTE]
* ya kendine kulüp bul anlamindadir * ya da alacaklarina karsilik + bir miktar para karsiliginda sözlesme fesihi olmustur/olacaktir. fesih olursa tff sitesinden bunu görebiliriz. |
Tabi onu görene kadar baya beklemek lazım. Sonuçta başka takıma da gitse biz buradaki sözleşmesini fesih olarak göreceğiz. İnşallah çok fazla maliyet çıkmaz bu sözleşme konularında.
|
[B]aatıf la tanase dısındakıler doğru ısımler fakat aatıfla tanase den de ıyı para gelır dıye dusunuyorum [/B]
|
Kadroda bulunan 4 futbolcu iki sene üst üste STSL'den düsmüs oldular.
Devre arasi Orhan Gülle ve Hakan Özmert gönderilmemis olsaydi bu rakam 6 olacakti. Erkan Kas John Boye Yigit Incedemir Emre Öztürk |
[QUOTE=Travis Bickle;976507][B]aatıf la tanase dısındakıler doğru ısımler fakat aatıfla tanase den de ıyı para gelır dıye dusunuyorum [/B][/QUOTE]
Tanase'ye kim ne parasi verecek? Adam ne oynadi ki nereye transfer olsun. Gidecegi yer ülkesi olur. Alacaklarina karsilik yollar ayrilir diye düsünüyorum. Belkide sözlesmesine küme düsme maddesi koydurmustur ve kendisi ayrilmak istiyordur !!! |
- Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk geçen sezon Samsunspor’da kiralık olarak oynayan Bastia’nın Malili golcüsü Famoussa Kone ve Denizlispor’un genç orta saha oyuncu Recep Niyaz’ı yeni sezonda takımında görmek istediğini söylemiş.
- PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un formasını giyen defans oyuncusu Sadık Çiftpınar'ı Bursaspor'un düşündüğü iddia ediliyor. - Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörlük için Feyyaz Uçar ile görüştüğü iddiaları var. - Denizlispor'un Başkanı transfer için 6 milyon TL ve toplamda 10 milyon TL bütçe ayırmalarının yeterli olabileceğini söylemiş. - Altınordu'nun, Karşıyaka'da fazla forma şansı bulamayan kaleci Ersin Aydın'ı transfer etmek için girişimlere başladığı söyleniyor. - Elazığspor'da Sedat Karataş başkanlığında güçlü bir yönetim oluşturuldu. - Balıkesirspor, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Giresunspor gibi takımlarda kongre süreci yaşanıyor. - Bandırmaspor hocası İsmail Ertekin memleketi Bursaspor'dan bazı genç oyuncuları istediği söyleniyor. |
[QUOTE=çorluluyiğido;976492]sivassporumuz:
adem koçak cicinho hasan kabze mehdi taouil aatif şeşu cristian tanase ibrahim akın ibrahim öztürk ile yollarını ayırdı.gelecek sezon bunlar takımda olmayacak.[/QUOTE] Demekki bu sene hersey iyi planlanacak. |
Beykan ile superligden iki takimin ilgilendigini biraz once flarcone mini sohbette yazmis ordan ogrendim. Ama insAllah bu cocuk bizde kalir. Elazigdaki halilden cok daha iyi bi oyuncu. Hatta bonservisini de alabilsek. Hergecen gun gelirtiriyor kendini. Duzgun bi hocanin elinde parlar. Atif da biraz zorlansa takimda kalir gibime geliyo. Sivasi cok seviyo. Kayseri ptt ye dustugunde elinde tuttu bicok kaliteli oyuncusunu. Bisesvar dahil. Bizim takimdan gonderecegimiz oyuncular sirtimizda kambur olan hicbi halta yaramayan oyuncular olmali. Zaten elimizde bikac tane oyuncu var. Bunlarida uc bes kurus para icin satarsak insAllah seneye superlige ciktigimizda atif gibi beykan gibi burhan gibi boye gibi adamlara milyon eurolar vermek zorunda kalacagiz. Bence bu iskelet kadro korunsun bikac takviyeyle cikalim tekrar yerimizi alalim.
|
[B]DÜSSELDORF'UN 2 TAKIMINDAN[/B]
Almanya Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Fortuna Düsseldorf 2 takımında forma giyen 22 yaşındaki Nazım'ın bir süre önce İzmir'e gelerek Altınordu'nun tesislerini gezdiği, teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da Nazım'ı Almanya'da canlı izlediği öğrenildi. Babası Gineli, annesi ise Türk olan genç oyuncunun önümüzdeki günlerde sözleşme imzalaması bekleniyor. Nazım santrfor olarak da görev alıyor. Kadrosunda yabancı oyuncu bulundurmayan Altınordu'nun Başkanı Seyit Mehmet Özkan, futbolcunun ya annesinin ya da babasının Türk olması şartıyla transfere onay verebileceğini dile getirmişti. Güçlü fiziği ve süratiyle dikkat çeken 1.82 boyundaki Nazım Sangare'nin Süper Lig'de forma giyme hedefine ulaşmak için Altınordu'ya gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Alemannia Aachen ve Borussia Mönchengladbach'da görev alan Nazım, bu sezon 50 maçta 11 gol, 10 asistle oynadı. -Transfermarkt |
Göztepe'nin Murat Akın ile nlaşmak istediği söyleniyor. Tabi Murat hem iyi oyuncu olmasının yanı sıra hem de birçok takımla Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdiği için sembol olmuş durumda. O nedenle hedefi Süper Lig'e çıkmak olan takımların listesinde oluyor.
Adanaspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan Ergin Keleş'in de Giresunspor yolunda olduğu söyleniyor. |
[B]FUS Rabat takiminin 25 yasindaki forveti Mourad Badna'yi isteyenler arasinda Sivasspor'da varmis..
[/B] [URL="http://messaggeroveneto.gelocal.it/sport/2016/05/29/news/sempre-galatasaray-vuole-avere-el-arabi-e-ha-puntato-batna-1.13561818"]Link[/URL] |
[QUOTE=50sekiz;976725][B]FUS Rabat takiminin 25 yasindaki forveti Mourad Badna'yi isteyenler arasinda Sivasspor'da varmis..
[/B] [URL="http://messaggeroveneto.gelocal.it/sport/2016/05/29/news/sempre-galatasaray-vuole-avere-el-arabi-e-ha-puntato-batna-1.13561818"]Link[/URL][/QUOTE] Dün Sabah Gazetesi miydi hangisiydi Galatasaray'a yazmışlardı o ismi:) |
[QUOTE=tavatir;976728]Dün Sabah Gazetesi miydi hangisiydi Galatasaray'a yazmışlardı o ismi:)[/QUOTE]
dogrudur, isteyen takimlar arasinda Gs de var. Lorient, Anderlecht, Sivasspor, Galatasaray ve Udinese |
Torku Konyaspor, Boluspor'un yetenekli oyuncusu Emre Kılınç'ı istiyormuş. Ayrıca Altınordu kaleci Tolgahan Acar ve orta saha oyuncusu Timur Temeltaş ile yollarını ayırdıklarını açıklamış. Timur'u Ümraniye ve Bandırma istiyormuş.
|
Boluspor'da yapılan kongre sonucu başkan seçilen eski başkanlardan Necip Çarıkçı, 13-15 transfer yapabileceklerini söylemiş.
Balıkesirspor'da ise bugün yapılan kongrede Feyyaz Çiftçi yeniden başkanlığa seçildi. Feyyaz Çiftçi "Transfer hovardalığı yapmayacağız. Birliktelik içinde Süper Lig’i zorlayacağız” dedi. Bal-Kes'te, sözleşmesi bitecek [B]Yago Rodrigus Soarez, Ragıp Başdağ, Berat Tosun[/B] ile kadro dışı kalan [B]Kerim Avcı, Yiğit Gökoğlan ve Josip Tadic[/B]'in gözden çıkarıldığı ifade ediliyor. Kenara yazalım ; Boluspor ve Elazığspor yapılan kongrelerle güçlü yönetim kurdular. Balıkesir de hedefi Süper Lig olarak gösteriyor. Şu ana kadar görülen bu sene çok çetin bir lig bizi bekliyor. |
her sezon olduğu gibi gelecek sezonda 18 yaşlarında bir genç kardeşime 1 sezonluk V.İ.P. kombine hediye edeceğim. malum sivasta ikamet edemediğimden beni temsilen maçlara gitsin. kombine satışları başlayınca bana mesajla ulaşan ilk kişiye alabilirim
|
[QUOTE]Ptt 1.lig takımlarından Sivasspor,Osmanlı spor kalecisi Ahmet Şahin ile prensipte anlaştı.[/QUOTE]
kaynak: sporhaber33.com |
ADS'li Attamah Başakşehir'e transfer oldu. Bence önemli bir oyuncularını kaybettiler.
Denizlispor'dan Leandrinho'nun Trabzon'a gideceği söylentisi ciddi kaynaklara dayanmıyor. Ama isteyen kulüpler var. Gaziantep BB takımında Bülent Bölükbaşı'nın devam edeceği ve yardımcılığına Kürşat Daloğlu ile Kemal Aslan'ın getirileceği söyleniyor. |
[QUOTE=tavatir;977023]ADS'li Attamah Başakşehir'e transfer oldu. Bence önemli bir oyuncularını kaybettiler.
Denizlispor'dan Leandrinho'nun Trabzon'a gideceği söylentisi ciddi kaynaklara dayanmıyor. Ama isteyen kulüpler var. Gaziantep BB takımında Bülent Bölükbaşı'nın devam edeceği ve yardımcılığına Kürşat Daloğlu ile Kemal Aslan'ın getirileceği söyleniyor.[/QUOTE] Leandrinho ile anlaşma imazalandığını Aspor açıkladı, Ayrıca 2 futbolcu karşılığında Rodellagayıda istemişler lakin 2 futbolcu Akhisara gitmeyi kabul etmemiş... Özetle Denizli ve ADS kan kaybetti.... |
ASpor açıklamış olsa da ben ek ihtimal vermiyorum. ASpor geçenlerde Aatıf Trabzon'da demişti sitede de bu başlıkla konu açılmıştı ama gördükki halen netleşen birşey yok.
Leandrinho ile ilgili Denizli'den birisiyle görüştüm. Çin'e bile gitme durumu olabilir. Bakalım zaman ne gösterecek. |
Bu arada Mustafa Ateş twitter'da Her Ptt takımına lazım oyuncu olarak Muhammet Reis'i göstermiş. Ben şahsen bu sene futbolunun düşüşe geçtiğini düşünüyorum.
|
Burak çalık,Tayfur Bingöl ve Halil Akbunar iyi topçular bonservis de vermeyiz.Bunlari alalım
|
[QUOTE=bumin58;977099]Burak çalık,Tayfur Bingöl ve Halil Akbunar iyi topçular bonservis de vermeyiz.Bunlari alalım[/QUOTE]
Üstad nasıl bonservis vermiyorsun onlara. Üçünün de bonservisi devam ediyor ve kulüpleri de bunların değerli olduğunu biliyor. Bu arada Alanyaspor kalecisi Zülküf Özer ile Şanlıurfaspor'un ilgilendiği söyleniyor. Bana göre ligin iyi kalecilerinden birisi olan Fevzi Elmas'ın Adana Demirspor'dan ayrılacağını söyleyenler var. Son olarak Adanademir'de Yılmaz Vural'ın yerine Ümit Özat'ın gündeme geldiği iddiasını da bildirelim. |
[B]Mustafa ATEŞ @mustafaates58 6 sa.6 saat önce
Transferde adı Sivassporla anılan Kaleci Ahmet Şahin ile görüşme olmadı.Kaleci E.Setkus ile görüşülecek.#sporaktif[/B] |
[B]Göztepe, Adana Demirsporlu kaleci Fevzi Elmas ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun takımı ile sözleşmesini sonlandırılması bekleniyor. (Yeni Asır)[/B]
|
[QUOTE=asabibaba;977104][B]Göztepe, Adana Demirsporlu kaleci Fevzi Elmas ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun takımı ile sözleşmesini sonlandırılması bekleniyor. (Yeni Asır)[/B][/QUOTE]
O şekilde söylentileri yukarıda ben de yazmıştım ama son habere göre Fevzi Elmas takımdan ayrılmayı düşünmediğini ifade etmiş. |
[QUOTE=tavatir;977100]Üstad nasıl bonservis vermiyorsun onlara. Üçünün de bonservisi devam ediyor ve kulüpleri de bunların değerli olduğunu biliyor.
Bu arada Alanyaspor kalecisi Zülküf Özer ile Şanlıurfaspor'un ilgilendiği söyleniyor. Bana göre ligin iyi kalecilerinden birisi olan Fevzi Elmas'ın Adana Demirspor'dan ayrılacağını söyleyenler var. Son olarak Adanademir'de Yılmaz Vural'ın yerine Ümit Özat'ın gündeme geldiği iddiasını da bildirelim.[/QUOTE] Bu ay içinde sözleşmeleri bitiyor |
[QUOTE=bumin58;977117]Bu ay içinde sözleşmeleri bitiyor[/QUOTE]
Burak Çalık - AdanaDemirSpor 2017 Tayfur Bingöl - Gençlerbirliği 2017 Halil Akbunar - Göztepe 2018 |
Adanademirspor teknik direktör olarak Erkan Sözeri ile görüşüyor iddiaları var. Ofansif bilinen Adanademirspor bu sene sağlam adım atmak istiyor. Çünkü Erkan Sözeri mücadeleci ve disiplinli kurguyla defansif düzene önem veriyor. Daha önce Orduspor ile şampiyonluğu son anda kaçırdı. Geçen sene Balıkesir ile başlayıp Giresun ile de son anda Play-Off'u kaçırdı.
|
Adana Demirspor Erkan Sözeri ile prensipte anlaştı
|
[FONT="Arial Black"][I]göztepe osmanlıdan görkem görk ve umut nayır ile ilgileniyor.[/I][/FONT]
|
[FONT="Arial Black"]rıza efendioğlu-göztepe
ahmet şahin-karabük[/FONT] |
[QUOTE=çorluluyiğido;977311][FONT="Arial Black"][I]göztepe osmanlıdan görkem görk ve umut nayır ile ilgileniyor.[/I][/FONT][/QUOTE]
Benim duyduğum kadarıyla Osmanlıspor'dan Ahmet Kesim'i düşünüyorlar. Ama Ahmet Görkem Görk de stoper. Zaten Görkem ayrıldı Osmanlı'dan. Belki hatırlayanlar olur aramızda Görkem eski oyuncumuzdu bizim, ama çok oynamamıştı bizde. Göztepe stoperi sağlama almak istiyor. Ayrıca Umut Nayır'ı alırlarsa hücumda çok iyi alternatifli bir iş yapmış olacaklar. Bu sene sanılanın aksine işimiz kolay değil. İnşallah lig başlamadan önce ligler 20 takıma çıkacak diye karar alırlar da 4 veya 5 takım Süper Lig'e çıkar bu sene. |
[QUOTE=tavatir;977315]Benim duyduğum kadarıyla Osmanlıspor'dan Ahmet Kesim'i düşünüyorlar. Ama Ahmet Görkem Görk de stoper. Zaten Görkem ayrıldı Osmanlı'dan. Belki hatırlayanlar olur aramızda Görkem eski oyuncumuzdu bizim, ama çok oynamamıştı bizde. Göztepe stoperi sağlama almak istiyor.
Ayrıca Umut Nayır'ı alırlarsa hücumda çok iyi alternatifli bir iş yapmış olacaklar. Bu sene sanılanın aksine işimiz kolay değil. İnşallah lig başlamadan önce ligler 20 takıma çıkacak diye karar alırlar da 4 veya 5 takım Süper Lig'e çıkar bu sene.[/QUOTE] O kararı bizde bekliyoruz. Avrupa Şampiyonasından sonra belli olacak... Süper Ligi ve PTT ligi İngiltere modeline çevirmek için gizli bir çalışmanın olduğu duyumlarını bundan bir ay önce duymuştuk... |
[QUOTE=adres58;977316]O kararı bizde bekliyoruz. Avrupa Şampiyonasından sonra belli olacak... Süper Ligi ve PTT ligi İngiltere modeline çevirmek için gizli bir çalışmanın olduğu duyumlarını bundan bir ay önce duymuştuk...[/QUOTE]
Ligler tescil edildi küme düşen takımlar nasıl geri alınacak ? Eğer böyle bir şey olursa gelecek sezon için uygulanır düşen takım, yükselen takım sayısı da ona göre belirlenir diye tahmin ediyorum. Tescilli ligi değiştirmek mantıklı gelmedi açıkçası. |
[QUOTE=DoomsDay58;977318]Ligler tescil edildi küme düşen takımlar nasıl geri alınacak ? Eğer böyle bir şey olursa gelecek sezon için uygulanır düşen takım, yükselen takım sayısı da ona göre belirlenir diye tahmin ediyorum. Tescilli ligi değiştirmek mantıklı gelmedi açıkçası.[/QUOTE]
Aynen, takimin küme düsme ihtimali varken yerel tvlerde uydurulan bir yalan. Eger takim sayisi artilacaksa, bu sezon baslamadan, bir sonraki sezondan gecerli olmak üzere aciklanir. Ben sayinin artacagini düsünmüyorum. |
[QUOTE=DoomsDay58;977318]Ligler tescil edildi küme düşen takımlar nasıl geri alınacak ? Eğer böyle bir şey olursa gelecek sezon için uygulanır düşen takım, yükselen takım sayısı da ona göre belirlenir diye tahmin ediyorum. Tescilli ligi değiştirmek mantıklı gelmedi açıkçası.[/QUOTE]
Aynen, takimin küme düsme ihtimali varken yerel tvlerde uydurulan bir yalan. Eger takim sayisi artilacaksa, bu sezon baslamadan, bir sonraki sezondan gecerli olmak üzere aciklanir. Ben sayinin artacagini düsünmüyorum. Artacaksa da sezon baslamadan aciklanir 2017/2018 sezonunda uygulanir. |
Ben zaten yukarıdaki mesajımda gelecek sene için sezon başlamadan böyle bir karar alınsa keşke diye isteğimi belirttim:) Açık olmayan bir anlatım yoktu açıkçası. Ama şunu da belirteyim böyle bir karar alınması pek ihtimal dahilinde değil.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:36. |