![]() |
[QUOTE=SivaslıMurat]vay hayirsiz hayro vaaay, hem Sivasimiza hemde Galatasaray´a hayinlik...[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"] [B]GARDAŞ SEN NE SAÇMALIYON!!!!!NE HAİNLİĞİ!!!!!!!BURDA GALATASARAYA FENERE FUTBOLCU GİTMİYO DİE HAİN Mİ OLACAK...LAFINI TART KONUŞ!!!!![/B[/FONT]] |
[QUOTE=SivaslıMurat]vay hayirsiz hayro vaaay, hem Sivasimiza hemde Galatasaray´a hayinlik...[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]SEN ÇOK DENGESİZ BİRİSİN..VARSA YOKSA GS SENİN İÇİN..İSTEDİĞİ TAKIMA GİDER ...PARAYI VEREN HAYRETTİNİ ALIR AMA İNŞALLAH GS YE GİTMEZ ZATEN PARA YOK ONLARDA..[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=SivaslıMurat]Yinede insallah bize gelir Aslanim...[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Kardeş Hayrettinin hainliği falan yok...Sen Galatasaray penceresinden bakmayı bırakda Biraz Sivassporlu ol Murat kardeş....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
:mad: [QUOTE=Saliha]Galatasarayami??? ben pek anlayamadim nasil bi hayinlik oluyor..[/QUOTE]
Galatasaray´da onu istiyor... Galatasaray´a gelmek istemedigi icin. Bence Ya Sivas da kalsi yada Galatasaray gelsin. Galatasaray da onun degerini bilirler !!! |
[QUOTE=SivaslıMurat]:mad:
Galatasaray´da onu istiyor... Galatasaray´a gelmek istemedigi icin. Bence Ya Sivas da kalsi yada Galatasaray gelsin. Galatasaray da onun degerini bilirler !!![/QUOTE] onu biliyorumda yinede hayinlik degil hani:D bence Galatasaray olmayacaksa feneri felan gitmesin:D |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Kardeş Hayrettinin hainliği falan yok...Sen Galatasaray penceresinden bakmayı bırakda Biraz Sivassporlu ol Murat kardeş....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
Sivasspor acisinda ne diyim Adam gitmek istiyor zorla tutamiyiz ya. Sivassport kalmasin demiyorum ki, Kalsin. Ama gitmek istiyorsa Galatasaray gelir insallah diyorum. |
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hayrettin için ve kulübümüz için hayırlısı olsun arkadaşlar inşallah bu transfer dedikoduları onun futbolunu olumsuz etkilemez...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
bence kendini göstermek için ya bjk ya bjk
|
BENCE BU SENE SONU DAHA UYGUN YARIDA BIRAKIRSA TAKIM OLUMSUZ ETKİLENİR
|
hayırlısı olsun nereye giderse gitsin yolu acık olsun
|
[QUOTE=UMTçarşı]bence kendini göstermek için ya bjk ya bjk[/QUOTE]
İNŞALLAH GELİR HAYRETTİN ÇOK KALİTELİ BİR FUTBOLCU ÇÜNKÜ HAYIRLISI OLSUN |
oynayıp kendini geliştirebilecegi bi takıma gitsin kardeşim fb gs farketmez
|
yahu hayrettindeki son durum ney?
kaliyormu gidiyormu? giderse nereye? |
fener en iyisi
[COLOR="Red"]arkadaşlar hayrettin için en iyi yer fenerbahçe hem zengin takım hayrettin para kazanır hemde sivassporumuz para kazanır hayrettin fenerde as çıkar çunku fenerin sol kanatında sağ ayaklı umıt özat oynuyor ümiti daum sağa alır hayo solda oynar [/COLOR]
|
bir futbolcunun boyle bir aciklama yapmasi hic dogru degil besiktasa transferi gerceklesmis olsa bjk camiasi ona karsi soguk bir hava estirebilir dusunsene fener macina ciktigi zaman nasil guvenebilirsin veya istemeden yanlis bir hareket yapsa direk bilerek yapti kanisi ortaya cikar yani cok yanlis bir davranis bu sozu onun gelecegini etkiler profesyenellige yakismadi
|
[QUOTE=sinan-58][COLOR="Red"]arkadaşlar hayrettin için en iyi yer fenerbahçe hem zengin takım hayrettin para kazanır hemde sivassporumuz para kazanır hayrettin fenerde as çıkar çunku fenerin sol kanatında sağ ayaklı umıt özat oynuyor ümiti daum sağa alır hayo solda oynar [/COLOR][/QUOTE]
[I][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] Hiç zannetmiyorum...Mahmut Hanefi var sol ayaklı onu bile oynatmıyorki Hayrettini oynatacağını hiç zannetmiyorum...[/COLOR][/FONT][/B][/I][/I] |
[QUOTE=drummer][COLOR="Blue"][B][I]HAYRETTİNDEN ARTIK HAYIR YOK.
FENERLE YATAR FENERLE KALKAR,KAFASINI BİR TÜRLÜ VEREMEZ TAKIMA. BİR AN ÖNCE BİTİRİLMELİ BU TRANSFER İŞİ.[/I][/B][/COLOR][/QUOTE] NE YAPTINAZ YAA 2 DAKİKADA HAYRETTİNİ SİLDİNİZ O ADAM GİDERSE EN AZ GOL YİYEN TAKIMLAR ARASINA GİRMEYİ UNUTUN FENER GALATASARAYLA DEĞİL DİYARBAKIR DENİZLİYLE MÜCADELE EDERİZ AMA BUNUN ADI KESİNLİKLE ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ OLMAZ......KENDİ DEĞERLERİMİZE SAYİP ÇIKMADIKÇA BÜYÜK OLAMAYIZ.... SAYGILAR |
[B][CENTER][COLOR="DarkGreen"]hayrettın sivasspor dan başka takıma yakışmaz.cünki sivasspordan başka daha ıyı takım yok.üç büyük yok tek büyük var oda sivasspor.[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[QUOTE=erdal07]NE YAPTINAZ YAA 2 DAKİKADA HAYRETTİNİ SİLDİNİZ O ADAM GİDERSE EN AZ GOL YİYEN TAKIMLAR ARASINA GİRMEYİ UNUTUN FENER GALATASARAYLA DEĞİL DİYARBAKIR DENİZLİYLE MÜCADELE EDERİZ AMA BUNUN ADI KESİNLİKLE ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ OLMAZ......KENDİ DEĞERLERİMİZE SAYİP ÇIKMADIKÇA BÜYÜK OLAMAYIZ.... SAYGILAR[/QUOTE]
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gardaş çok haklısın ama baksana Hayerretin kafasında transferi yapmış bile...Gönlüm Fenerden yana demiş...Biz daha ne yapalım...Bizde büyük düşünelim diyoruz ama....[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Hiç zannetmiyorum...Mahmut Hanefi var sol ayaklı onu bile oynatmıyorki Hayrettini oynatacağını hiç zannetmiyorum...[/COLOR][/FONT][/B][/I][/I][/QUOTE] Mahmut Henfi Hayrettinin 100de biri olamaz. Adamlar Muahmuta zaten kulüb ariyorlar. Ümit Özat´in da zeten isi bitmis, Hayrettinden daha iyisini bulamaslar. Hayrettinde insallah gitmez´de Sivas´da kalir, Kalmak istemiyorsa Galatasaray´in kapisi acik ;) |
[QUOTE=SivaslıMurat]Mahmut Henfi Hayrettinin 100de biri olamaz.
Adamlar Muahmuta zaten kulüb ariyorlar. Ümit Özat´in da zeten isi bitmis, Hayrettinden daha iyisini bulamaslar. Hayrettinde insallah gitmez´de Sivas´da kalir, Kalmak istemiyorsa Galatasaray´in kapisi acik ;)[/QUOTE] [I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gardas eğer Hayrettin gidecekse Sivasspora maddi olarak bişeyler kazandırması lazım...Ama son günlerdeki durumlardan sende haberdarsın ve Galatasarayın bırak Hayrettini almaya parası kendi futbolcularına verecek parası yok...Eğer Galatasaray Hayrettin için gereken bonservisi sağlarsa neden olmasın Galatasaraydada oynayabilir yani....Bize gelen duyumlara göre en iyi teklifi Trabzonspor yapmış ama onlara bile vermedik yani...[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
Trabzonda ne isi var Hayrettinin Gardas ???
Adami harcarlar anca... Zeten is yok artik Trabzon´da. Dogrusun Galatasaray Hayrettine okadar para VEREMEZ olsada vermez... cünkü olsa...olcak...alsa alsa yabanci bir oyuncu alir ona verir. (Hayrettin´de olan sorun degil bu, iyi Futbolcu) anca Takas la olur bu is. Takas ve üstüne para !!! sizce Hayrettine nekadar bonserve ödenmeli ? Degeri kac milliyon sizce ? |
[QUOTE=SivaslıMurat]Trabzonda ne isi var Hayrettinin Gardas ???
Adami harcarlar anca... Zeten is yok artik Trabzon´da. Dogrusun Galatasaray Hayrettine okadar para VEREMEZ olsada vermez... cünkü olsa...olcak...alsa alsa yabanci bir oyuncu alir ona verir. (Hayrettin´de olan sorun degil bu, iyi Futbolcu) anca Takas la olur bu is. Takas ve üstüne para !!! sizce Hayrettine nekadar bonserve ödenmeli ? Degeri kac milliyon sizce ?[/QUOTE] [I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gardaş onun kaç para ettiğine biz karar veremeyiz..Ben onun Trabzonspora gitmesi taraftarı değilim zaten.Trabzonun en iyi ücreti verdiğini söyledim..Bana kalırsa Hayrettin sezon sonuna kadar kalmalı ve de öyle oldu...Sezon bitsin ondan sonra konuşuruz ve hangi takıma gitmesi daha uygun olur karar veririz...Ha bana kalırsa Fenere gitmesin tabiki orada onu harcarlar...Galatasarayda ve Beşiktaşta oynar ama şuan hem onun için hemde Sivasspor için çok erken zaten....[/COLOR][/FONT][/I] |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gardaş onun kaç para ettiğine biz karar veremeyiz..Ben onun Trabzonspora gitmesi taraftarı değilim zaten.Trabzonun en iyi ücreti verdiğini söyledim..Bana kalırsa Hayrettin sezon sonuna kadar kalmalı ve de öyle oldu...Sezon bitsin ondan sonra konuşuruz ve hangi takıma gitmesi daha uygun olur karar veririz...Ha bana kalırsa Fenere gitmesin tabiki orada onu harcarlar...Galatasarayda ve Beşiktaşta oynar ama şuan hem onun için hemde Sivasspor için çok erken zaten....[/COLOR][/FONT][/I][/QUOTE]
Dogru !!! Bencede sezon sonunda gitsin nereye gidiyorsa... Ama o yaptigi aciklamalar bence yanlis bir zamanda geldi. Insallah kendisini ve takimi etkilemez. |
[QUOTE=SivaslıMurat]Dogru !!! Bencede sezon sonunda gitsin nereye gidiyorsa...
Ama o yaptigi aciklamalar bence yanlis bir zamanda geldi. Insallah kendisini ve takimi etkilemez.[/QUOTE] [I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Benim korkumda o yönde zaten...Çok iyi bir ilk yarı çıkardı inşallah bu futbolunu 2.yarı sergiler yani aklı inşallah bulanmaz....[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Benim korkumda o yönde zaten...Çok iyi bir ilk yarı çıkardı inşallah bu futbolunu 2.yarı sergiler yani aklı inşallah bulanmaz....[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]
INSALLAH !!! |
[B]bence fenerde harcanır.. ama insallah otynaması için sans ve forma verılır..:confused: [/B]
|
transfer olsun artık yeter bize çektirdiği eziyet
|
[QUOTE=casus84]transfer olsun artık yeter bize çektirdiği eziyet[/QUOTE]
abi dur iki saniyede yolladık hayroyu inş. sivas sporda kalır inş. daha çok hizmet eder |
yanlış bir açıklama ya transfer olmassa?
|
[QUOTE=yusuf_07]YAKIŞIR.HAYIRLISI OLSUN..FENERBAHÇEDE KESİN İLK 11 DE OYNAR.[/QUOTE]
bence yanlis ilk 11de oynayamaz çunku hoca hayroyu uit ozata satmaz yedekte tutar ... |
ya transfer olmassa diyosun olmassa olmasin bence sivassporda kalsin nolur ki allah allah sivasa yarari olursa sivasta kalsin paranin degeri yok ki eger sivas icin iyi olursa cunku transferden gelecek para baska bir hayrettin almaya yarayacak oda hayro gibi olursa...
|
hayrettin fenerbahçeye giderse yeri belli yedek kulübesi ordan ayrılmaz
eğer sivasspor yönetimi hayrettini bırakmazsa ve iyi transferler yaparsa bu sene UEFA yı zorlar gibi.. |
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hayrettinin gönlü Fenerbahçede olsada 2.yarı boyunca Sivassporda oynamaya devam edecek artık bu transfer dedikodularını bir kenara bırakmalıyız....Futbolcumuzun kafasını abuk sabuk fikirler ile karıştırmanın anlamı yoktur...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
[QUOTE=Sampiyom]bence yanlis ilk 11de oynayamaz çunku hoca hayroyu uit ozata satmaz yedekte tutar ...[/QUOTE]
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gardas çok haklısın Daum Ümit Özatı satmaz...Çünkü Ümit ÖZAT onun prensi...[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
[QUOTE=Nilay]Ağca sadece muhalefet olmak için yazmışsın.
Tabiiki çok iyi bir futbolcu, Burada Hayrettin in futbol kalitesi asla tartışılamaz. Bu yıl ilk defa Süperligde oynuyor olması nedeniyle İstanbul takımlarında bekleneni veremeyebilir,[/QUOTE] ZATEN NE YAZSAM HEMEN MUHALEFET İÇİN YAZIYORSUN DİYORSUN..SADECE FİKRİMİ YAZDIM..OKADAR.SAYGI DUYMAYABİLİRSİN.. |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gardas çok haklısın Daum Ümit Özatı satmaz...Çünkü Ümit ÖZAT onun prensi...[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]
TÜRKİYEDE ÜMİT ÖZAT GİBİ KAZMA FUTBOLCU YOK BE..NASIL GÖZDESİ OLUYO ANLAMIYORUM..:D |
yahu bizim hayro noldu??
|
[QUOTE=agca58]TÜRKİYEDE ÜMİT ÖZAT GİBİ KAZMA FUTBOLCU YOK BE..NASIL GÖZDESİ OLUYO ANLAMIYORUM..:D[/QUOTE]
HOPBALA NERDEN CIKTI ŞİMDİ KAZMALIK KEDİ CİĞERE MUNDAR DERMİŞ SENDE AYNISINI YAPIYON AĞCA |
gercektende ümit baya salak futbolcu
hemsermimiz ama tamamen kazma yahu bizim fenerde baya var kazme 1. servet 2. selcuk 3. ümit 4. baris isin sakati bunlarin hepside milli nasil oluyor anlamadimki valla TRde futbolcumu yok sanki |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:15. |