![]() |
[color=black]İSMAİL Hoca
:arrow: sen bizim heryeyimizin :!: :!: :!: yolun acik olsun[/color] [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
[quote=elbeyli58][color=black]İSMAİL Hoca
:arrow: sen bizim heryeyimizin :!: :!: :!: yolun acik olsun[/color] [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] Gardas Anlamadin ne demek istedin :P?????????? :( |
[quote=CAGLAYAN][quote=elbeyli58][color=black]İSMAİL Hoca
:arrow: sen bizim heryeyimizin :!: :!: :!: yolun acik olsun[/color] [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] Gardas Anlamadin ne demek istedin :P?????????? :([/quote] yanis yazmisim abi :D :arrow: sen bizim herseyimizin :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink: :wink: [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
[size=4][b][i]Hocanın kararına saygı duymak lazım isteksiz sivassporun başında bulunması Sivasa yarar değil zarar getirir kendisine şimdiden bize yaşattıkları için teşekkür ediyoruz....Yolun açık olsun İsmail hoca seni Sivas asla unutmayacak...[/i][/b][/size]
|
[color=darkred][i][b]İSMAİL HOCA BENCE BİZİ BIRAKMAYACAK.GERÇİ İSTEĞİ OLMADAN KALMASINDANSA GÖNÜLLÜ Bİ ŞEKİLDE GİTSİN DAHA İYİ.....BU ŞEHİR ONA MİNNETTAR..[/b][/i][/color]
|
bence ismail kartar bu açıklamayı yapmamalıydı sivasın yenilmesini ben buna bağlıyorum...
futbolcular normal olarak etkilendiler... yanlış yaptı... son 5 haftada bize 4 yenilgimizi tatırdı yaaaaaaaaaaaaaaa |
[color=darkred][i][b]BU AÇIKLAMALARIN FUTBOLCULAR İÇİNDE ETKİ YAPTIĞI BELLİ.AYRICA İÇTEN BAZI TERS GİDEN İ ŞEYLERDE WAR GİBİ[/b][/i][/color]
|
bu saatten sonra ismail hocanın bir faydası olmaz.maç almamız futbolculara bağlı.hocam tşk.
|
bencede Caglayan abinin dedigi gibi ortada bir laf var sadece. Hele az bekleyek bakalim nolacak. Belkide yanlis anlasilmadir.
|
Tamam yukardaki nedenlere katılalım, ama hepsinden önemlisi ve can alıcı nokta ise günler önce açıklanan istifa, ayrılık, takımı bırakma gibi beyanatların, futbolcular üzerinde bıraktığı etki ve de futbolcuların, süper lige çıkınca bu takımda yer bulamayacağız düşüncesinde olmaları. Bunu bertaraf etmek yönetimin işi iken en başta onlar patlak verdiler.
Forumda "fikret ünsal bırakmak istiyor gitsin mi/kalsın mı?" konusunda yazmıştım. Bunu kaldıramayanlarla işimiz olmaz, zaten profesyonel bir yönetici değil, gitsin demiştim. Ve arkasının geleceğini söylemiştim. Ve arkasından ismail kartal açıklama yaparak sezon sonunda bırakacağını açıkladı. Tamam, olabilir. Çalışmamak en doğal hakları. Ama bunun zamanlaması yanlıştı. Profesyonelce davranmadılar. Bunu duyan futbolcularda ki psikolojik durumu anlayabiliyor musunuz? Futbolcu da bunlar giderse, seneye gelecek hoca bizi süper lig kadrosunda görmek istemeyebilir endişesi ile motivasyonunu kaybetti. Maalesef başkan hariç, profesyonelce düşünemeyen bir yönetici kadrosuyla bundan fazlası olamazdı. Süper lige çıkabiliriz ama denildiği gibi "rekor kırarak, şampiyon olarak" çıkamayacağız galiba !... |
[color=red][size=6]Kartal dedik IMPARATOR dedik ................
Bagrimiza Bastik .........................................Milliyet Gazetesine yapmis oldugu Talihsiz ve Zamansiz Aciklama ile yenilgilerimiz bizleri hüsrana ugratti :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ........................................................[/size][/color] |
[quote=CAGLAYAN][color=red][size=6]Kartal dedik IMPARATOR dedik ................
Bagrimiza Bastik .........................................Milliyet Gazetesine yapmis oldugu Talihsiz ve Zamansiz Aciklama ile yenilgilerimiz bizleri hüsrana ugratti :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ........................................................[/size][/color][/quote] Çağlayan kardeşim, nedir şu açıklması, hangi günkü gazeteydi? |
[quote=izmirliyigido][quote=CAGLAYAN][color=red][size=6]Kartal dedik IMPARATOR dedik ................
Bagrimiza Bastik .........................................Milliyet Gazetesine yapmis oldugu Talihsiz ve Zamansiz Aciklama ile yenilgilerimiz bizleri hüsrana ugratti :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ........................................................[/size][/color][/quote] Çağlayan kardeşim, nedir şu açıklması, hangi günkü gazeteydi?[/quote] [color=red][size=6]izmirliyigido gardas Aciklama Topic Basliginda ! [/size][/color] |
8) cool bir teknik adam muhakkak bir bildiği vardır.SAYGILAR BİZDEN İSMAİL HOCAM. :wink:
|
[quote=sivaslim58]bu saatten sonra ismail hocanın bir faydası olmaz.maç almamız futbolculara bağlı.hocam tşk.[/quote]
[color=black]yigiti öldür ama hakini yigme[/color] :!: :!: :!: :!: :!: :wink: [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
GİDENE DUR DİYEMEMEYİZ.SİVASSPOR'UN MENFAATİ HERŞEYDEN ÖNEMLİ.SEL GİDER KUM KALIR.İSMAİL HOCA UĞURLAR OLSUN...
|
[quote=ultraSivas_58]GİDENE DUR DİYEMEMEYİZ.SİVASSPOR'UN MENFAATİ HERŞEYDEN ÖNEMLİ.SEL GİDER KUM KALIR.İSMAİL HOCA UĞURLAR OLSUN...[/quote]
[color=red][i][b]GİDEN GİDER KALAN KALIR.GİDENE TEŞEKKUR EDERİZ GELENE HOŞ GELDİN DERİZ BİZE YAKIŞANDA BU.BURADA KİMSEYİ ZORLA TUTAMAYIZ...[/b][/i][/color] |
İsmail hoca gidiyorsa [size=7]LUCESCU[/size] YU ALIRIZ.tÜRKİYEYİ ÖZLEMİŞ :wink:
|
[quote=CAGLAYAN][color=red][size=6]Kartal dedik IMPARATOR dedik ................
Bagrimiza Bastik .........................................Milliyet Gazetesine yapmis oldugu Talihsiz ve Zamansiz Aciklama ile yenilgilerimiz bizleri hüsrana ugratti :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ........................................................[/size][/color][/quote] + CAGLAYAN ABİ ONA GÜVENİMİZ HAD SAFHADA AMA BU KADAR ERKEN, TAKIMDA BOZUKLUKLAR BASLARKEN NE SAMPİYON NE SÜPER LİG KESİNLEŞMEDEN NASIL BÖYLE BİR HATA YAPAR BEN AN-LA-MI-YO-RUM!! |
[quote=BROTHERS58][quote=CAGLAYAN][color=red][size=6]Kartal dedik IMPARATOR dedik ................
Bagrimiza Bastik .........................................Milliyet Gazetesine yapmis oldugu Talihsiz ve Zamansiz Aciklama ile yenilgilerimiz bizleri hüsrana ugratti :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: [/size][/color][/quote] + CAGLAYAN ABİ ONA GÜVENİMİZ HAD SAFHADA AMA BU KADAR ERKEN, TAKIMDA BOZUKLUKLAR BASLARKEN NE SAMPİYON NE SÜPER LİG KESİNLEŞMEDEN NASIL BÖYLE BİR HATA YAPAR BEN AN-LA-MI-YO-RUM!![/quote]KENDİSİ BİLİR SEL GİDER KUM KALIR... |
[size=4][b][i]Gidene kal demeyiz ama yaptıklarını unutmayacagız İsmail KARTAL seni seviyoruz Sivasspor tarihine adını altın harflerle yazdırdın...[/i][/b][/size]
|
[quote=sampiyon]İsmail hoca gidiyorsa [size=7]LUCESCU[/size] YU ALIRIZ.tÜRKİYEYİ ÖZLEMİŞ :wink:[/quote]
[color=darkred][i][b]luce gelsin walla şampiyon oluruz :lol: :lol: [/b][/i][/color] |
[img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_svssivas-istanbul-2-.JPG[/img]
[b][i][color=red] [size=7] İMPARATOR İsmail KARTAL sen BİZİM HERŞEYİMİZSİN sana Güvenimiz Sonsuz. SIVASSPORU BIRAKIP BIR YERE GIDEMEZSIN. Et Tirnaktan Ayrilirmi?[/color][/size][/i][/b] |
Arkadaşlar hepinize selamlar.İsmail KARTAL diye bağırmak istiyorum.Evet o ve ekibi sivasımız için çok büyük işler yaptı.olmazı başardı.Senenin başında o geldiğinde belki bu başarılardan bahsetseydik herkes hayal diyecekti.Ama o sivaslının sevgisini kazandı.Onun başarılarını kesinlikle tartışmayalım.Sınırlı bütçe ile zor şartlarda Sivasımızı süper lige taşıdı.Kararı ne olursa olsun ona şükran borçluyuz.Ama böyle bir hoca kolay yetişmiyor.Ben bir sivaslı olarak onunla hangi şartta olursa olsun anlaşmak gerektiğini savunuyorum.Buradan ona sesleniyorum.Hocam bu takımın sana ve ekibine ihtiyacı var.mutlaka kalmalısın.Milyonlarca sivaslının sevgisini kazandın.Seni kimsenin kırmasına müsade etmeyeceğiz.SAĞOL VAROL,ÇOK YAŞA.BAŞARILAR SENİNLE OLSUN .AMA BİZİ BIRAKMA....
|
[quote=sivaslikaplan]Arkadaşlar hepinize selamlar.İsmail KARTAL diye bağırmak istiyorum.Evet o ve ekibi sivasımız için çok büyük işler yaptı.olmazı başardı.Senenin başında o geldiğinde belki bu başarılardan bahsetseydik herkes hayal diyecekti.Ama o sivaslının sevgisini kazandı.Onun başarılarını kesinlikle tartışmayalım.Sınırlı bütçe ile zor şartlarda Sivasımızı süper lige taşıdı.Kararı ne olursa olsun ona şükran borçluyuz.Ama böyle bir hoca kolay yetişmiyor.Ben bir sivaslı olarak onunla hangi şartta olursa olsun anlaşmak gerektiğini savunuyorum.Buradan ona sesleniyorum.Hocam bu takımın sana ve ekibine ihtiyacı var.mutlaka kalmalısın.Milyonlarca sivaslının sevgisini kazandın.Seni kimsenin kırmasına müsade etmeyeceğiz.SAĞOL VAROL,ÇOK YAŞA.BAŞARILAR SENİNLE OLSUN .AMA BİZİ BIRAKMA....[/quote]
[i][b]+1967[/i][/b] |
hiç merak etmiyorum,bukadar seyirci potasiyeli bir taraftarı olan takımı kim çalıştırmaz,önemli olan bizim begenip beğenmemiz.benim başkanım en iyisıni alır,diğer birkonuda transferler sitede çok şeyler yazılıyor ama herhangi biri imza atmadı.kardaşlarım dışarda çalışan bir taraftarım,dogru dürüs bilgi almak istiyorum...çağlayan kardaş haberini bekliyorum ...........Batman,sevgiler saygılar.GÜLDEN AİLESİ
|
[quote=LütfiÜnal]Sayin Hocanin kararini saygiyla karsilamak lazim. Büyük insanlarin büyük hedefleri olur.Onlarida saygiyla karsiliyoruz.Ileride kararinizi nasil verirseniz verin onuda saygiyla karsilayacagiz.Sivasspor camiasi ve Sivaslilar sizden her zaman gurur duyrak bahsedecek.
Ama sayin hocam tam özlemle beklemis oldugumuz basariyi yakalamisken basari basamaklarina sizin ve Sivassporumuzun ismini altin harflerle yazmaya devam edecekken ve daha büyük hedeflerimizi planlarken hepsi sizin varliginizla yapildi.Bu cileli ve cefakar ve bir o kadar vefakar Sivas insanin sizden beklentileri varken takimi.klübü taraftarlari ve sehrimizide hayal kirikligina ugratacak bir karar almazsiniz insallah.Karariniz ne olursa olsun sizi cok seviyoruz basarilarinizin devemini diliyoruz(gayet tabiiki Sivassporla)[/quote] [b][color=red]HOCAM ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN SENİ SEVİYORUZ BİZ SENİ UNUTMAYACAĞIZ SENDE İSVASI SİVASIN ENGİN HOŞGÖRÜSÜNÜ VE DERİN SEVGİSİNİ UNUTMA :x :x :x :x [/b][/color] |
evet bir anda şok oldum bende ama bir arkadasın dediği gibi sel gider kum kalır... yaptıklarınla hep bizim için yerin ayrı inşallah her gittin yerdede sivassporu unutmazsın gun gelir sivasspor senin karşına şampiyon bir takım olarak çıkar.
|
müjde arkadaşlar RAŞİR ÇETİNER İSTİFA ETMİŞ ve sivasspor görüşmelere başlamış bence çok iyi bir transfer olur ne dersiniz
|
Tamam İsmail Kartal 38 yıllık özlemi sona erdiren hoca.Sivasspor tarihinde önemli bir yer edindi Fakat gidecekti sezon sonında gitseydi.Bütün iyi hocalar başka takımlarla anlaşmışken istifa etmesi kabul edilebilir birşey değil .Ayıp ettin İsmail hoca...
|
RAŞİT ÇETİNERİ ÜMİT MİLLİ TAKIMA OYNATTIĞI FUTBOL ORTADA HİÇ BİR İŞE YARAMAZ.YARASAYDI ZATEN İSTİFA ETMEZDİ.
|
[quote=sivaslim58]RAŞİT ÇETİNERİ ÜMİT MİLLİ TAKIMA OYNATTIĞI FUTBOL ORTADA HİÇ BİR İŞE YARAMAZ.YARASAYDI ZATEN İSTİFA ETMEZDİ.[/quote]
o formayı futbolcular gibi ruhsuzlar taşırsa istafayı bırak adama ipe götürürler inşallah söylenenler doğru ise iyi olur bence |
[quote=sivaslim58]RAŞİT ÇETİNERİ ÜMİT MİLLİ TAKIMA OYNATTIĞI FUTBOL ORTADA HİÇ BİR İŞE YARAMAZ.YARASAYDI ZATEN İSTİFA ETMEZDİ.[/quote] AYNI FİKİRDEYİM.
|
BOMBA BOMBA
DİYARBAKIRSPORLA ANLAŞAMAYAN SAKIP ÖZBERK DÖNÜŞTE SİVASTA. YÖNETİMLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR İŞALLAH OLUR. [color=blue][/color][size=6][/size] |
[i][size=6]Ismail Kartal Süperligte basarili olamayacagini ,kendisinin Süper ligi kaldiramayacagi ve SIVASSPOR a yararli olamayacagi icin yönetimin rizasi ile görevden ayrildigini acikladi!!
Kaynak:LigTV[/size][/i] |
giderse gitsin canim ondan baska teknik direktormu yok
|
LİG BİTİMİNDE ANLAŞINCA HEPİMİDE COK SEVİNMİŞTİK.ŞİMDİ BİR O KADAR ŞOK OLDUK.UMARIM SİVASSPORU SARSMADAN BU OLAY ATLATILIR.İSMAİL HOCAM SİVAS KARTALI SENİ ÇOOK SEVDİK.YOLUN AÇIK OLSUN UMUYORUM İLERDE YİNE BİRLİKTE NİCE BAŞARILARI BERABER YAŞAYALIM.
|
İSTİKRAR ADINA İSMAİL HOCAYLA YOLA DEVAM EDİLMESİNDEN YANAYDIM FAKAT SÜPER LİGDE BAŞARILI OLABİLECEĞİNE İNANSA ZATEN BÖLE BİR KARAR ALMAZDI BUNDAN SONRA UMARIM SİVASA EN FAYDALI OLACAK VE BAŞARIYA AÇ BİR HOCAYLA ANLAŞILIR!!! ALLAH SİVASSPOR UN YOLUNU AÇIK ETSİN!!! KİŞİLER GEÇİCİ SİVASSPOR KALICIDIR....
|
ya. ne yapalim nasip böyle imis.
|
yolu açık olsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:44. |