SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ertuğrul Bursa ile anlaştı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5043)

yasin_58 24.12.2005 15:32

ertugrul için hayırlısı ama çok iyi bir ortasaha oyuncusu...

Etem-Murat 24.12.2005 16:02

hayırlısı olsun bursada oynar

Besyo_cu 24.12.2005 16:07

[B]Ertugrul nasıl olurda gonderilir bir türlü aklım almıyor. Yasir gibi bir oyuncuya sürekli şans verirken ertugrula ona gosterdigi ilginin ne kadarını gosterdi cok merak edıyorum , ben ertugrula boyle bır sans verdıni görmedım sadece sezon başında tokatsporun sezon acılısında 60 70 dk oynadı.[/B]

Champion_58 24.12.2005 16:24

GİTMESİN ARKADAŞ HEMŞEHRİMİZ BAŞARILI BENCE
SONRADAN KEŞKE DEMEMEK LAZIM
DEĞERİ OLAN Bİ OYUNCU
NELER YAPABİLDİĞİNİ BİLİYORUZ
İSTEYENDE ONUN İÇİN İSTİYOR ZATEN
EMİNİM LORANT HOCAMIZ YASİRİN PERFORMANSININ DÜŞÜK OLDUĞUNU
GÖRECEKTİR.
YASİR TOP KAYBINI ÇOK YAPAN BİR OYUNCU
OYSA ERTUĞRUL DURUP DURURKEN TOP KAPIP ATAK YARATABİLEN Bİ YAPIDA
HERŞEY ANTRENMAN PERFORMANSI DEMEK DEĞİL İSTEKLİ OYUN OYNAMAK ÖNEMLİ BENCE
SİVASSPORUN BU MANTIĞA SAHİP OYUNCULARIYLA BAŞARILI OLDUĞUNUDA BİLMEYEN YOK SANIRIM.

serhankaburcuk 24.12.2005 16:34

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ertuğrulun gönderilmesine üzülenlerin en başında ben varım...Ama inşallah gittiği yerde Allah onu utandırmaz ve başarılara imza atar...Allah yolunu ve bahtını açık etsin....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

casus84 24.12.2005 16:43

ERTUĞRUL İNŞALLAH GİTMEZ.AMA GİDERSE ONU SEVEN SİVASLILARI UNUTMASIN.O KİŞİLİĞİ OLSUN,FUTBOLU OLSUN ÖRNEK BİR KİŞİDİR.GELECEK ONUN İÇİN HAYIRLI OLSUN

DJMuRaT 24.12.2005 17:58

[B]Jay Jay ertuğrul kalsaydı iyi olurdu..Lorant Yasir'e gösterdiği toleransı Ertuğrul'a Vermedi...Bursa'da yıldız olursa hiç şaşmam..Çünkü süper oyun kuruyo ve ara topları mükemmel..Ertuğrul başarılar Bursa'da ama kesinleşmiş bişey yok heralde.......[/B]

serhankaburcuk 24.12.2005 18:00

[QUOTE=DJMuRaT][B]Jay Jay ertuğrul kalsaydı iyi olurdu..Lorant Yasir'e gösterdiği toleransı Ertuğrul'a Vermedi...Bursa'da yıldız olursa hiç şaşmam..Çünkü süper oyun kuruyo ve ara topları mükemmel..Ertuğrul başarılar Bursa'da ama kesinleşmiş bişey yok heralde.......[/B][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Ertuğrula bundan sonraki Futbol hayatında başarılar dilerim...İnşallah bir Sivaslı olarak başarılı olur...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

1967_DERNEK_10UR 24.12.2005 18:01

[COLOR="Blue"][CENTER][I]BURSA SİVASSPOR SAYESİNDE İYİ FUTBOL OYNUYOR ERTUĞRUL İLE DAHA DA İYİ OLACAKLAR...JAY JAY JAY ERTUĞRUL ERTUĞRUL ERTUĞRUL JAY ERTUĞRUL[/I][/CENTER][/COLOR]

1967_DERNEK_MUSTAFA 24.12.2005 18:10

[COLOR="Blue"]olmadı sivasspor yönetimi süper lige çıktık çıkalı ertuğrula bir kez olsun şans vermediniz biz bu sene hayrettinden beklediğimiz performansı ertuğruldanda bekliyorduk ama olmuyor olmuyor sivasspor yönetimi ve sivaslılar değerlerine hiç sahip çıkmıyorlar iş işten geçtikten sonra eyvah diyorlar zaten iş işten geçmiş zaten eyvahlar ayvahlar bir işe yaramaz bundan sonra çünkü bir değer denenmeden gidiyor[/COLOR]

DJMuRaT 24.12.2005 18:11

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]olmadı sivasspor yönetimi süper lige çıktık çıkalı ertuğrula bir kez olsun şans vermediniz biz bu sene hayrettinden beklediğimiz performansı ertuğruldanda bekliyorduk ama olmuyor olmuyor sivasspor yönetimi ve sivaslılar değerlerine hiç sahip çıkmıyorlar iş işten geçtikten sonra eyvah diyorlar zaten iş işten geçmiş zaten eyvahlar ayvahlar bir işe yaramaz bundan sonra çünkü bir değer denenmeden gidiyor[/COLOR][/QUOTE]

[B]aBİ GÜZEL YAZMIŞSINDA....ERTUĞRUL'U LORANT OYNATMADI YÖNETİM DEĞİL...LORANT İŞİME YARAMAZ DEDİYSE YÖNETİMİZ SUÇU NE...[/B]

serhankaburcuk 24.12.2005 18:12

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]BURSA SİVASSPOR SAYESİNDE İYİ FUTBOL OYNUYOR ERTUĞRUL İLE DAHA DA İYİ OLACAKLAR...JAY JAY JAY ERTUĞRUL ERTUĞRUL ERTUĞRUL JAY ERTUĞRUL[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bursa Atatürk stadı JAY JAY JAY ERTUĞRUL DİYE İNLEYECEK ARTIK...HAYIRLI OLSUN...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

DJMuRaT 24.12.2005 18:19

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bursa Atatürk stadı JAY JAY JAY ERTUĞRUL DİYE İNLEYECEK ARTIK...HAYIRLI OLSUN...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

[B]
İyi güzelde Kesin bişey war mı ..İmza attı mı yani..???

Walla Sivasspor'da başarılı olmuş birini başka forma altında görmek çok zoruma gidiyor...Serkan Ençetinde de çok üzülmüştüm...Bi de Biz 2.Lige yeni çıktığımızda Bizde Rafet Wardı 4 numara onu Elazığ!a wermiştik...o zmanda çok üzülmüştüm....[/B]

alimuharrem58 24.12.2005 19:36

ERTUĞRUL HOCAYA BAŞSRILAR YENİ TAKIMINDA

extrasivas 24.12.2005 19:57

daha biz onla cok is yapacaz bir yere gidemez

GuNaY 24.12.2005 19:59

[QUOTE=DJMuRaT][B]
İyi güzelde Kesin bişey war mı ..İmza attı mı yani..???

Walla Sivasspor'da başarılı olmuş birini başka forma altında görmek çok zoruma gidiyor...Serkan Ençetinde de çok üzülmüştüm...Bi de Biz 2.Lige yeni çıktığımızda Bizde Rafet Wardı 4 numara onu Elazığ!a wermiştik...o zmanda çok üzülmüştüm....[/B][/QUOTE]
[B]bütün spor haber ve sitelerinde çıktı... el sıkışmışlar imzaya kalmış olay... hayırlı uğurlu olsun... bizde oynayamadıktan sonra kendini yıpratmaması için iyi olur....[/B]

Etem-Murat 24.12.2005 20:02

[QUOTE=Gunay][B]bütün spor haber ve sitelerinde çıktı... el sıkışmışlar imzaya kalmış olay... hayırlı uğurlu olsun... bizde oynayamadıktan sonra kendini yıpratmaması için iyi olur....[/B][/QUOTE]
HAYIRLISI OLSUN GARDAŞ OYNAYACAĞI YERE GİTMESİ ONUN İCİNDE GÜZEL OLUR KENDİSİNİ İSPATLASIN

MAVİ_BERE 24.12.2005 21:59

ÇOK GÜZRL BİR OYUNCU AMA NE YAZIKKİ GİTTİİİİ..

serdareyce 12.01.2006 19:49

iyişallah gitmez ben ertuğrulun küçüklüğünden beri tanırım hayırlısı

MERİÇ 12.01.2006 20:14

Ertuğrul Bursaya gitmese iiydi ama neyse

ofgurleyuk78 12.01.2006 21:18

Gül bahçesinden bir gül koptu. Hadi hayirlisi.

karacaören34-58 12.01.2006 21:30

BİZİMLE ÇOK BAŞARILARA İMZA ATTI ERTUĞRULA BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM. YENİ TAKIMI HAYIRLI OLSUN

Etem-Murat 13.01.2006 10:39

ERTUĞRULDA GİTTİ BURSADA İYİ BİR SEZON GECİRMESİ DİLEĞİYLE
HAYIRLI UĞURLU OLSUN BAŞARILAR ERTUĞRUL

serdareyce 13.01.2006 12:37

ÇOK ÜZÜLDÜM AMA İMZALAMADAN İNANMIYORUM ERTUĞRULLA BERABER ÇOK TOP OYNADIK ONUN GİBİ BİR YETENEĞİ HARCIYORLAR UNUTMASINLAR SİVAS SPORUN ŞUANKİ YERİNDE OLMASINDA ERTUĞRULUN ÇOK BÜYÜK PAYI VAR

erhan5834 13.01.2006 12:49

[QUOTE=Gokay58]İkinci Lig A Kategorisi’nde açık ara liderliğini sürdüren Bursaspor, geçtiğimiz yıl Süper Lig’e çıkan Sivasspor’da başarıyla görev yapan ancak bu sezon takımda fazla forma şansı bulamayan Ertuğrul Aslan ile prensip anlaşmasına vardı.
Başarılı orta alan oyuncusunun transfer döneminin başlangıcında Yeşil-Beyazlı kulüple resmi mukavele imzalayacağı öğrenildi.
16.12.2005
Fanatik[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]ERTUĞRUL TARAFTAR ARASINDAKİ ADIYLA CEY CEY YOLU VE BAHTI AÇIK OLSUN SİVAS HALKI VE YİĞİDO SİVASSPORA HİZMETLERİ GEÇENLERİ ASLA UNUTMAZ....[/COLOR]

SivaslıMurat 13.01.2006 13:24

Benim bildigim Sivas Ertugrul´u Bursaya Kiraladi...

SONMEZ 13.01.2006 14:04

[B]SÜPER LİGE ÇIKIŞIMIZDA BÜYÜK
KATKISI OLAN ERTUĞRUL'UN
GİDİŞİNE GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM.
OYUN STİLİNİ VE KİŞİLİĞİNİ
BEĞENDİĞİM BİR FUTBOLCUYDU.

TAKIMA GİREMEMESİNİ HAYRETLE
KARŞILIYORUM. ORTA SAHANIN,
TOP TUTAN, DERİNLEMESİNE İYİ
PASLAR ÇIKARAN, KIVRAK ZEKASI
VE ÇALIMLARI OLAN BU FUTBOLCUNUN
SÜPER LİGİN HER TAKIMINDA FORMA
GİYEBİLECEK KAPASİTESİ VARDI.

NEDEN GÖNDERİLMEK İSTENDİ...???[/B]

SivaslıMurat 13.01.2006 14:11

Bursaspor, Ertuğrul’u kiraladı

İkinci Lig A Kategorisi'nin lideri Bursa, Sivasspor'un orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan'ı sezon sonuna kadar kiraladı.

Dün kendisini Yeşil-Beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Ertuğrul Arslan, Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi

(ZAMAN)

DJMuRaT 13.01.2006 14:31

[B][FONT="Comic Sans MS"]Bursa'ya kiralandı...İnş. Önümüzdeki yıl takımın banko isimlerinden biri olur...[/FONT][/B]

SivaslıMurat 14.01.2006 12:49

[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Bursa'ya kiralandı...İnş. Önümüzdeki yıl takımın banko isimlerinden biri olur...[/FONT][/B][/QUOTE]
Insallah...Böyle degeri kaybedersek kötü olur.

dj_sado_88 14.01.2006 12:54

hayırlısı diyelim inş. başarılı olur

serhankaburcuk 14.01.2006 12:57

[QUOTE=SivaslıMurat]Insallah...Böyle degeri kaybedersek kötü olur.[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"]Evet Ertuğrul Sivasın yetiştirdiği yıldızlardan sadece 1 tanesi...İnşallah bu yılıdızı kaybetmeyiz...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:47.