![]() |
ertugrul için hayırlısı ama çok iyi bir ortasaha oyuncusu...
|
hayırlısı olsun bursada oynar
|
[B]Ertugrul nasıl olurda gonderilir bir türlü aklım almıyor. Yasir gibi bir oyuncuya sürekli şans verirken ertugrula ona gosterdigi ilginin ne kadarını gosterdi cok merak edıyorum , ben ertugrula boyle bır sans verdıni görmedım sadece sezon başında tokatsporun sezon acılısında 60 70 dk oynadı.[/B]
|
GİTMESİN ARKADAŞ HEMŞEHRİMİZ BAŞARILI BENCE
SONRADAN KEŞKE DEMEMEK LAZIM DEĞERİ OLAN Bİ OYUNCU NELER YAPABİLDİĞİNİ BİLİYORUZ İSTEYENDE ONUN İÇİN İSTİYOR ZATEN EMİNİM LORANT HOCAMIZ YASİRİN PERFORMANSININ DÜŞÜK OLDUĞUNU GÖRECEKTİR. YASİR TOP KAYBINI ÇOK YAPAN BİR OYUNCU OYSA ERTUĞRUL DURUP DURURKEN TOP KAPIP ATAK YARATABİLEN Bİ YAPIDA HERŞEY ANTRENMAN PERFORMANSI DEMEK DEĞİL İSTEKLİ OYUN OYNAMAK ÖNEMLİ BENCE SİVASSPORUN BU MANTIĞA SAHİP OYUNCULARIYLA BAŞARILI OLDUĞUNUDA BİLMEYEN YOK SANIRIM. |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ertuğrulun gönderilmesine üzülenlerin en başında ben varım...Ama inşallah gittiği yerde Allah onu utandırmaz ve başarılara imza atar...Allah yolunu ve bahtını açık etsin....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
ERTUĞRUL İNŞALLAH GİTMEZ.AMA GİDERSE ONU SEVEN SİVASLILARI UNUTMASIN.O KİŞİLİĞİ OLSUN,FUTBOLU OLSUN ÖRNEK BİR KİŞİDİR.GELECEK ONUN İÇİN HAYIRLI OLSUN
|
[B]Jay Jay ertuğrul kalsaydı iyi olurdu..Lorant Yasir'e gösterdiği toleransı Ertuğrul'a Vermedi...Bursa'da yıldız olursa hiç şaşmam..Çünkü süper oyun kuruyo ve ara topları mükemmel..Ertuğrul başarılar Bursa'da ama kesinleşmiş bişey yok heralde.......[/B]
|
[QUOTE=DJMuRaT][B]Jay Jay ertuğrul kalsaydı iyi olurdu..Lorant Yasir'e gösterdiği toleransı Ertuğrul'a Vermedi...Bursa'da yıldız olursa hiç şaşmam..Çünkü süper oyun kuruyo ve ara topları mükemmel..Ertuğrul başarılar Bursa'da ama kesinleşmiş bişey yok heralde.......[/B][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] Ertuğrula bundan sonraki Futbol hayatında başarılar dilerim...İnşallah bir Sivaslı olarak başarılı olur...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[COLOR="Blue"][CENTER][I]BURSA SİVASSPOR SAYESİNDE İYİ FUTBOL OYNUYOR ERTUĞRUL İLE DAHA DA İYİ OLACAKLAR...JAY JAY JAY ERTUĞRUL ERTUĞRUL ERTUĞRUL JAY ERTUĞRUL[/I][/CENTER][/COLOR]
|
[COLOR="Blue"]olmadı sivasspor yönetimi süper lige çıktık çıkalı ertuğrula bir kez olsun şans vermediniz biz bu sene hayrettinden beklediğimiz performansı ertuğruldanda bekliyorduk ama olmuyor olmuyor sivasspor yönetimi ve sivaslılar değerlerine hiç sahip çıkmıyorlar iş işten geçtikten sonra eyvah diyorlar zaten iş işten geçmiş zaten eyvahlar ayvahlar bir işe yaramaz bundan sonra çünkü bir değer denenmeden gidiyor[/COLOR]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]olmadı sivasspor yönetimi süper lige çıktık çıkalı ertuğrula bir kez olsun şans vermediniz biz bu sene hayrettinden beklediğimiz performansı ertuğruldanda bekliyorduk ama olmuyor olmuyor sivasspor yönetimi ve sivaslılar değerlerine hiç sahip çıkmıyorlar iş işten geçtikten sonra eyvah diyorlar zaten iş işten geçmiş zaten eyvahlar ayvahlar bir işe yaramaz bundan sonra çünkü bir değer denenmeden gidiyor[/COLOR][/QUOTE]
[B]aBİ GÜZEL YAZMIŞSINDA....ERTUĞRUL'U LORANT OYNATMADI YÖNETİM DEĞİL...LORANT İŞİME YARAMAZ DEDİYSE YÖNETİMİZ SUÇU NE...[/B] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]BURSA SİVASSPOR SAYESİNDE İYİ FUTBOL OYNUYOR ERTUĞRUL İLE DAHA DA İYİ OLACAKLAR...JAY JAY JAY ERTUĞRUL ERTUĞRUL ERTUĞRUL JAY ERTUĞRUL[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bursa Atatürk stadı JAY JAY JAY ERTUĞRUL DİYE İNLEYECEK ARTIK...HAYIRLI OLSUN...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bursa Atatürk stadı JAY JAY JAY ERTUĞRUL DİYE İNLEYECEK ARTIK...HAYIRLI OLSUN...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B] İyi güzelde Kesin bişey war mı ..İmza attı mı yani..??? Walla Sivasspor'da başarılı olmuş birini başka forma altında görmek çok zoruma gidiyor...Serkan Ençetinde de çok üzülmüştüm...Bi de Biz 2.Lige yeni çıktığımızda Bizde Rafet Wardı 4 numara onu Elazığ!a wermiştik...o zmanda çok üzülmüştüm....[/B] |
ERTUĞRUL HOCAYA BAŞSRILAR YENİ TAKIMINDA
|
daha biz onla cok is yapacaz bir yere gidemez
|
[QUOTE=DJMuRaT][B]
İyi güzelde Kesin bişey war mı ..İmza attı mı yani..??? Walla Sivasspor'da başarılı olmuş birini başka forma altında görmek çok zoruma gidiyor...Serkan Ençetinde de çok üzülmüştüm...Bi de Biz 2.Lige yeni çıktığımızda Bizde Rafet Wardı 4 numara onu Elazığ!a wermiştik...o zmanda çok üzülmüştüm....[/B][/QUOTE] [B]bütün spor haber ve sitelerinde çıktı... el sıkışmışlar imzaya kalmış olay... hayırlı uğurlu olsun... bizde oynayamadıktan sonra kendini yıpratmaması için iyi olur....[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]bütün spor haber ve sitelerinde çıktı... el sıkışmışlar imzaya kalmış olay... hayırlı uğurlu olsun... bizde oynayamadıktan sonra kendini yıpratmaması için iyi olur....[/B][/QUOTE]
HAYIRLISI OLSUN GARDAŞ OYNAYACAĞI YERE GİTMESİ ONUN İCİNDE GÜZEL OLUR KENDİSİNİ İSPATLASIN |
ÇOK GÜZRL BİR OYUNCU AMA NE YAZIKKİ GİTTİİİİ..
|
iyişallah gitmez ben ertuğrulun küçüklüğünden beri tanırım hayırlısı
|
Ertuğrul Bursaya gitmese iiydi ama neyse
|
Gül bahçesinden bir gül koptu. Hadi hayirlisi.
|
BİZİMLE ÇOK BAŞARILARA İMZA ATTI ERTUĞRULA BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM. YENİ TAKIMI HAYIRLI OLSUN
|
ERTUĞRULDA GİTTİ BURSADA İYİ BİR SEZON GECİRMESİ DİLEĞİYLE
HAYIRLI UĞURLU OLSUN BAŞARILAR ERTUĞRUL |
ÇOK ÜZÜLDÜM AMA İMZALAMADAN İNANMIYORUM ERTUĞRULLA BERABER ÇOK TOP OYNADIK ONUN GİBİ BİR YETENEĞİ HARCIYORLAR UNUTMASINLAR SİVAS SPORUN ŞUANKİ YERİNDE OLMASINDA ERTUĞRULUN ÇOK BÜYÜK PAYI VAR
|
[QUOTE=Gokay58]İkinci Lig A Kategorisi’nde açık ara liderliğini sürdüren Bursaspor, geçtiğimiz yıl Süper Lig’e çıkan Sivasspor’da başarıyla görev yapan ancak bu sezon takımda fazla forma şansı bulamayan Ertuğrul Aslan ile prensip anlaşmasına vardı.
Başarılı orta alan oyuncusunun transfer döneminin başlangıcında Yeşil-Beyazlı kulüple resmi mukavele imzalayacağı öğrenildi. 16.12.2005 Fanatik[/QUOTE] [COLOR="Blue"]ERTUĞRUL TARAFTAR ARASINDAKİ ADIYLA CEY CEY YOLU VE BAHTI AÇIK OLSUN SİVAS HALKI VE YİĞİDO SİVASSPORA HİZMETLERİ GEÇENLERİ ASLA UNUTMAZ....[/COLOR] |
Benim bildigim Sivas Ertugrul´u Bursaya Kiraladi...
|
[B]SÜPER LİGE ÇIKIŞIMIZDA BÜYÜK
KATKISI OLAN ERTUĞRUL'UN GİDİŞİNE GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM. OYUN STİLİNİ VE KİŞİLİĞİNİ BEĞENDİĞİM BİR FUTBOLCUYDU. TAKIMA GİREMEMESİNİ HAYRETLE KARŞILIYORUM. ORTA SAHANIN, TOP TUTAN, DERİNLEMESİNE İYİ PASLAR ÇIKARAN, KIVRAK ZEKASI VE ÇALIMLARI OLAN BU FUTBOLCUNUN SÜPER LİGİN HER TAKIMINDA FORMA GİYEBİLECEK KAPASİTESİ VARDI. NEDEN GÖNDERİLMEK İSTENDİ...???[/B] |
Bursaspor, Ertuğrul’u kiraladı
İkinci Lig A Kategorisi'nin lideri Bursa, Sivasspor'un orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Dün kendisini Yeşil-Beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Ertuğrul Arslan, Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi (ZAMAN) |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Bursa'ya kiralandı...İnş. Önümüzdeki yıl takımın banko isimlerinden biri olur...[/FONT][/B]
|
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Bursa'ya kiralandı...İnş. Önümüzdeki yıl takımın banko isimlerinden biri olur...[/FONT][/B][/QUOTE]
Insallah...Böyle degeri kaybedersek kötü olur. |
hayırlısı diyelim inş. başarılı olur
|
[QUOTE=SivaslıMurat]Insallah...Böyle degeri kaybedersek kötü olur.[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"]Evet Ertuğrul Sivasın yetiştirdiği yıldızlardan sadece 1 tanesi...İnşallah bu yılıdızı kaybetmeyiz...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:47. |