SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Sivasspor Neden Fenerium Markası Kullanıyor??? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5608)

yunusfb58 27.08.2005 10:59

Bunu Lütfen Okuyun

Fenerium Markasina Rum Falan Yazma Insanlari Birbirine Düşürme Burasi Sivas Lilarin Topluca Kullandigi Site Bizleri Bu Ortamdan Uzaklaştirma Kelimelerine Ve Kendine çeki Düzen Ver. Akilli Ol

Biz Sivas Liyiz Fener I Seversin Sevmezsin önemli Degil

Boş Birisi Olsaydin Sana Tepkim çok Farkli Olurdu Ama Sivas Lisin Sineye çekiyorum. Heycanina Ve Cahilligine Sayiyorum.

yagci58 27.08.2005 11:30

[QUOTE=yunusfb58]Fenerium Markasina Rum Falan Yazma Insanlari Birbirine Düşürme Burasi Sivas Lilarin Topluca Kullandigi Site Bizleri Bu Ortamdan Uzaklaştirma Kelimelerine Ve Kendine çeki Düzen Ver. Akilli Ol

Biz Sivas Liyiz Fener I Seversin Sevmezsin önemli Degil

Boş Birisi Olsaydin Sana Tepkim çok Farkli Olurdu Ama Sivas Lisin Sineye çekiyorum. Heycanina Ve Cahilligine Sayiyorum.[/QUOTE]
NE OLDU GARDAS BASKASINI FIKRINE SAYGI DUYMAK YOK MU SEN O YAZI YI TEKRAR OKU NE YAZIYOR LÜTFEN

serhatcan58 29.08.2005 09:33

Marka

Arkadaşlar,
Öncelikle herkesin görüşüne saygılıyım. Yıllardır Sivassporun süper lige çıkmasını bekledim durdum. İnanın yaşadıgım onca şeylerden sonra hiç ümidim yoktu. Çünki sahada oynayıp masada o kadar çok maç kaybettikki yaşı müsait olanlar bilirler. Çok maçtan agla***** çıktıgımı bilirim. İnanın kafayı yememek için son 2 sezondur maçlara bile gitmedim. Ama bu yönetimden ve emegi geçen herkesten Allah razı olsunki bize bu günleri gösterdiler. Sizlerden ricam dostun düşmanın içinde bu tür kırıcı tartışmalara girmemeniz. Bizlere bu günleri gösteren büyük insanların bildikleri birşeyler vardır bırakalım onlar düşünsünler bunları Bizler üzerimize düşen vazifemizi yapalım yeter. Bence en güzel cevabı takımımız fener maçında verecektir.

Ronaldinho 29.08.2005 09:56

fenerium bize sanslı gelmiyo

fenerium bize sanslı gelmiyo ve bizim yenilmemize sebep oluyo baska forma yapsınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

kursad58 29.08.2005 10:21

[QUOTE=orkun85]Merhaba hemşerilerim...Benim anlayamadığım,kafamın almadığı ve sinir krizine girmeme neden olan sivassporun fenerium gibi sadece fenerbahçeyle özleşteşmiş bir spor markasını kullanmasını bu forumda sizlerle paylaşmak istedim...

Koskoca dünyada bir tek fenerium markası mı kaldı?...Buna kim dur diyecek???...Yani sivasspor yönetiminden bir kişi sivasta sıradan bir terziye gitse forma ve sportif ürün sparişi verip sivassporium veya sivassporstore veya yigidostore gibi bir marka yaratsa cok cok daha yararli olurdu...Hadi bu fikri geçtim koskoca sivasspor koca derken camia olarak diyorum
başarı olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın,bugun türkiyede en çok yaşayan hemşeriler sivaslıdır bunu herkes bilir bu durumda sivasspor yönetimi nike,adidas,puma vs gibi markalara neden sportif malzeme konusunda sponsorluk teklif etmez anlamiyorum.Bu firmalar sivasspora böyle bir hizmet vermekten kaçınmazlar çünkü biliyorlarki kesinlikle bu tür bir forma veya başka eşya çok fazla sipariş alacaktır...

Bir galatasaraylı olarak bu topiği actim ama sivasspor ,gstore markalı bir formaylada çıksa yine aynı eleştiriyi yapardım yanlış anlamayın...Şimdi bir sivassporlu ve fenerbahçe antipatisi olan bir kişi olarak sittin sene bu formayı sırtıma geçirmem....

saygılar sevgiler....[/QUOTE]

bi ezikliğin var galiba en geçerli marka olduğu için ve sonuna kadar sivasımıza maddi manevi destek verdiği için fenerium markası inşallah bir gün kendi markamızda olur ancak şu an bu fener antipatin yüzünden yiğidonun formasını sırtına takmıyorsan bu sitede değil ultravesti sitesinde boy göster canım kardeşim

furkan58 29.08.2005 10:27

arkadaşlar bilmediğiniz birşey var o da Mecnun Başkan Fenerbahce kongre üyesiydi. (üyesiydi diyorum çünkü başkan olunca üyelikten istifa etti) Ayrıca Mecnun Başkan ın Aziz Yıldırım la ilişkileri çok iyi bu nedenle formalar Fenerium du ve Feneriumlarda satlıyor. Herkesin bilgisi olsun....

burak86 29.08.2005 10:50

wala baska kullanacak marka bulamamılar mı o serefsilerin reklamını yapıyorlar

muratcaglayan 29.08.2005 11:28

tesekkür fenerium,a

orkun arkadasim sen bir gs fanatigisin sivassporu burda bir arac olarak kullanipta fenerbahce üzerinde egolarini gerceklestiremezsin sivasspor,a destek veren her kurum bizim dostumuzdur bu hangi kulüp yada kurum olursa olsun farketmez burda gs fb bjk yada diger takimlar degil sivasspor,un menfaatleri önemlidir hal böyle olunca,da feneriumun yeni degil taaa 2. ligden bu yana verdigi destektekden dolayi tesekkür etmemiz lazim burda sivassporumuzu düsünün baska takimlarin fanatiz,mini yapmayinnnn!!!!!

abircan 29.08.2005 11:42

haftaya gs maçına gel

[QUOTE=34-murat-58]başımıza tarih profesörü kesildin neymiş fenerbahçe nin kurtuluş savaşındaki tarihi millet cepede savaşırken yendiği takımlar mı????
beni ne fener ne cimbom ne kartal ilgilendirmiyor benim için tek takım sivas
önce savunduğun fener rum u bi düşün dünyanın her hangi bir yerinden bana emsali bir örnek ver ondan sonra savun.
bana bir sivas taraftarı olarak fener rum yazan hiç bir ürünü kimse kullandıramaz.
bugün gine giyer 8 numaralı diadoramı giderim maçıma
kendilerine gerçek yiğido diyenler acaba maça gelecekler mi???
bide espiriden çok iyi anlayan arkadaşım bu yazıda bir espiri yaptım bakalım anladın mı!!!!
OLİMPİYAT TA BULŞMAK ÜZERE HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!![/QUOTE]

saçma salak bi konuyu tartışıp durma okumadım bile yazını esprinde senin olsun o değerli görüşlerinde, hayatın gerçeklerinden zerre kadar haberiniz yok boş boş yazıp duruyorsunuz futbol bir sanayi gibi endüstri kolu olmuş, futbol kulüpleri şirket olmuş borsada işlem görüyor herkes kar zarar hesabı yapıyor sen neden bahsediyosun bal gibide cim bomlusun gelmiş burada ahkam kesiyosunuz maksat fener karşıtlığı gidin allah aşkına, önce türkçeyi öğrende gel, emsali örnek verilmez'' türkçeyi bilmeyenin espri yeteneği olmaz arkadaşım, lütfen gs maçına gel uzun uzun konuşalım, sakın beni dövmek için gelme :) benim kavgayla işim olmaz :)

sametkalay 29.08.2005 12:07

sivasımıza destek

okuduğum yazıda sivassporun neden fenerium markası kullanıldığı eleştiriliyor.unutmayalım ki fenerium artık türkiyede en çok kazanan spor kulübü ürünüdür.sivasspora yapılan forma desteğini neden rekabete dökmek ister arkadaşımız anlamış değilim.önemli olan burada sivassporun daha iyi yerlere gelmesidir.

ilteriş58 29.08.2005 12:23

diadora mı fenerium mu???

formalar diadora mı fenerium mu kardaşlar biriniz diyo fenerium biriniz diyo diadora?

ilteriş58 29.08.2005 12:24

bunu unutmayalım!!!

ayrıca arkadaşlar şunu da unutmayaım ki büyük olmak markalaştırmayı gerektirir. bu markalaşma takımımızı daha da büyütür.

sametkalay 29.08.2005 12:25

abartmayalım arkadaşlar

bu konuyu tartışmak gerçekten yersiz. okuduğum yazılarda gördüm ki arkadaşlar bu konuyu baya abartmışlar neden bu konuyu geçen sene bu kadar gündeme getirmedik.şunu da belirtmekte fayda var Ben fbliyim fbli olduğum için savun muyorum.şu an sivasspor cok iyi gidiyor temennimiz böyle devam etmesi ve önemli olan ligi istediğimiz yerde bitirmemiz için elimizden gelen destegi vermemizdir.Biz en iyisi sivasspor için eksik ne problem ne bunları tartışalım.unutmayalım ki biz büyük sivas taraftarıyız yiğidolarız.

serhankaburcuk 29.08.2005 13:20

[b]Arkadaşlar Sivasspor kulübü şuanda Diadora ile anlaşmalı...Geçen sezon fenerium ürünleri vardı ama bu sezon Diadora ile anlaştı...Hatta bunun bir kanıtıda bende bulunan Andersonun forması son maçta kendisinden aldım...[/b]

34-murat-58 29.08.2005 13:53

[QUOTE=abircan]saçma salak bi konuyu tartışıp durma okumadım bile yazını esprinde senin olsun o değerli görüşlerinde, hayatın gerçeklerinden zerre kadar haberiniz yok boş boş yazıp duruyorsunuz futbol bir sanayi gibi endüstri kolu olmuş, futbol kulüpleri şirket olmuş borsada işlem görüyor herkes kar zarar hesabı yapıyor sen neden bahsediyosun bal gibide cim bomlusun gelmiş burada ahkam kesiyosunuz maksat fener karşıtlığı gidin allah aşkına, önce türkçeyi öğrende gel, emsali örnek verilmez'' türkçeyi bilmeyenin espri yeteneği olmaz arkadaşım, lütfen gs maçına gel uzun uzun konuşalım, sakın beni dövmek için gelme :) benim kavgayla işim olmaz :)[/QUOTE]

bu konu hakkında son yazım bu.....
yazını okumadım diyip sonrada yazımdaki yanlışlardan bahsediyosun
sen kendine bile yalan söylüyosun
galatasaray SİVASSPOR maçına tabiki gidicem
ama benim yalancılarla işim olmaz sen kendine yalanlarını anlatacak başka kişiler bul .....
kırıcı olduysam tüm hemşerilerimden özür dilerim .
BU KONU BENİM İÇİN BURDA BİTMİŞTİR:::
tüm sivaslılar samiyende buluşalım HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!

aGa 29.08.2005 14:14

[QUOTE=rapimist]Ozaman bana kimse burdan hikaye anlatmasin tek buyuk sivas diye eger tek buyuk sivasspor'umuz sa ! baska takimlarin destegi olmamasi lazim ne bicim rekabet bu ??[/QUOTE]

sonuna kadar hak veriyorum sana gardasım
tek buyuk sivas diyenler o zman dusunsunler baska takımlara ihtiyacımız olmadıgını..!!!

serhankaburcuk 29.08.2005 14:19

[b]Arkadaşlar bu fenerium olayındada anladığımız bişey var...İçimizde halen Fenerbahçeyi destekleyen arkadaşlar var arkadaşalar artık süper ligdeyiz ve fenerde bizim rakibimiz biraz daha duyarlı olalım...ARTIK TEK BÜYÜK VAR O DA SİVASSPOR....[/b]

GuNaY 29.08.2005 17:02

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Arkadaşlar Sivasspor kulübü şuanda Diadora ile anlaşmalı...Geçen sezon fenerium ürünleri vardı ama bu sezon Diadora ile anlaştı...Hatta bunun bir kanıtıda bende bulunan Andersonun forması son maçta kendisinden aldım...[/b][/QUOTE]
bu konunun bitmesi için yeterli sanıyorum serhan abinin yazısı!!! formayı alırken bende yanındaydım :D :D

Dağcı 29.08.2005 17:15

[QUOTE=gunay]bu konunun bitmesi için yeterli sanıyorum serhan abinin yazısı!!! formayı alırken bende yanındaydım :D :D[/QUOTE]

Artık konuyu tatlıya bağlayalım...

AdamGibi 29.08.2005 17:35

Yigidolar kanaryami oldu yoksa????

Almanyadan Selamlar,

iste bu,fener olmasa arkanizda haliniz yaman,su an topladiginiz puanlar bile süpriz bence,artik kendi ayaklarinizda durun,birakin bizanz firlatmalarinin destegini almayida,kendi halinizle birseyler yapin,yoksa bu gidisle sivassporun adi "Kanaryaspor" olarak degisecek gibi :)

Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis,kovun beni ama unutmayin söylediklerimi....

Almanyadan CAN

Sivasli_Celal 29.08.2005 17:35

yahu seninderdin sadece fenerler istersen GS-store satilsa seve seve alirsin

yahu bu cimbom fener kavgasi taaaaa sivasami geldi

yahu sanane sivas kiminle isbirligi yaparsa

kadesim ticaret kolay deyil cünki evdeki hesab carsiya hic uymuyor

hgaellisekiz 29.08.2005 17:48

Bak şimdi!!!

eşeğe altın semer vursalar eşşek yine eşektir... Amiyane bir benzetme belki ama... Gardaşlar sahaya çıkıp formalar oynamıyor... feneriumun tescilli markası adidas geçen sene... bu sezon diadora...seneye nike... ondan sonra lotto... dahasında ne ise ne... formanın markası önemli mi allasen... kappasivas olunca bizim topçular daha iyi defans yapıp, ilerde daha çabuk mu çoğalacaklar, veyahut tandemli oynarken alan savunmasında açık mı verecekler... 90 dakika 9 dakikaya mı inecek... bir gardaşın yazdığı gibi bu iş ticaret... kim sivasa bir teklif ile gelirse o alır formayı...kulübün kasasına forma satısındanda para girer böylelikle... sultanhamamın, yeşildireğin, vs. işbilir esnafın cebine gitmemis olur böylece para... ( ha bende GS sempatizanıyım) Bu satırları yazarken....dolayısı ile formasının markasına göre yaşanmıyor şampiyonluklar, alınmıyor galibiyetler... Fitneden uzak durun...L-Ü-T-F-E-N

ramazankeles 29.08.2005 19:02

bence sen bır fanatık gs lı olarak cok yanlıs yoldasın nayk adıdas dıyorsun pekı bunt

[QUOTE=orkun85]Merhaba hemşerilerim...Benim anlayamadığım,kafamın almadığı ve sinir krizine girmeme neden olan sivassporun fenerium gibi sadece fenerbahçeyle özleşteşmiş bir spor markasını kullanmasını bu forumda sizlerle paylaşmak istedim...

Koskoca dünyada bir tek fenerium markası mı kaldı?...Buna kim dur diyecek???...Yani sivasspor yönetiminden bir kişi sivasta sıradan bir terziye gitse forma ve sportif ürün sparişi verip sivassporium veya sivassporstore veya yigidostore gibi bir marka yaratsa cok cok daha yararli olurdu...Hadi bu fikri geçtim koskoca sivasspor koca derken camia olarak diyorum
başarı olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın,bugun türkiyede en çok yaşayan hemşeriler sivaslıdır bunu herkes bilir bu durumda sivasspor yönetimi nike,adidas,puma vs gibi markalara neden sportif malzeme konusunda sponsorluk teklif etmez anlamiyorum.Bu firmalar sivasspora böyle bir hizmet vermekten kaçınmazlar çünkü biliyorlarki kesinlikle bu tür bir forma veya başka eşya çok fazla sipariş alacaktır...

Bir galatasaraylı olarak bu topiği actim ama sivasspor ,gstore markalı bir formaylada çıksa yine aynı eleştiriyi yapardım yanlış anlamayın...Şimdi bir sivassporlu ve fenerbahçe antipatisi olan bir kişi olarak sittin sene bu formayı sırtıma geçirmem....

saygılar sevgiler....[/QUOTE]
------------------------------------------------------------------bence sen hıc sıvası dusunmuyon kendı zevkını dusunuyon fenerum da bır dunya markası vede ucuz

orkun85 29.08.2005 19:27

lol

Dost ben fanatik gsli olmamdan ziyade ezelden beri fener düşmanıyım fener olmasın şampiyon panatinaikos olsun...Fener zırva takımdır..trde bağlar başbakanından tutta hakemleri avrupada söner...

Ama konumuz farklı sivasspor eğer GS STOREYİDE giyse yemin ediyorum aynı tepkiyi verirdim...Ya sivas derken 5 milyonluk potansiyelden bahsediyoruz beyler...Yok efendim fb yardım etmiş sivassporada biz neden fenerium giymeyelim iyide bir çok anadolu klübü cesitli büyük klüblerin finansmanlariyla cikabilirler süper lige ama sivasspor dışında hiç bir klub KENDİSİNER RAKİP OLAN 17 TAKIMDAN BİRİNİN markasını taşı***** mücadele edemez tekrar tekrar söylüyorum aynı şeyi GS STOREYİ GİYEREKTE YAPSAYDI SİVASSPOR aynı tepkiyi verirdim benim davam sivasspor, fenerbahçenin veya x klubun alt takımı olarak bahsedilmemesidir....

Yoksa ben sırtıma sivas formamı geçirirdim şu ana kadar ayrıca ben 3 yaşımdayken bile yani sivasspor 3. ligde iken bile maçlara giderdim..ASLAN GİBİ SİVAS ÇIKSIN MÜCADELE ETSİN VARSIN KÜME DÜŞSÜN BEYLER KİMSE KİMSEYİ ALDATMASIN BEN SİVASSPORA X KLÜBÜN ALT KÜMESİ DEDİRTMEK İSTEMEM...KİM BANA SİVASSPORUN 2 MAÇTADA FENERE YATMIYCAGİNİ GARANTİ EDEBİLİR VE NEYE DAYANARAK???

orkun85 29.08.2005 19:29

[QUOTE=sametkalay]okuduğum yazıda sivassporun neden fenerium markası kullanıldığı eleştiriliyor.unutmayalım ki fenerium artık türkiyede en çok kazanan spor kulübü ürünüdür.sivasspora yapılan forma desteğini neden rekabete dökmek ister arkadaşımız anlamış değilim.önemli olan burada sivassporun daha iyi yerlere gelmesidir.[/QUOTE]
HAHA En çok kazanan geçen sene gs store olmuştur...Konumuz bu değil ayrıca ben fenerbahce düşmanlıgımı sivassporum uzerinden gercekleştirmem..ben gs macina gitmeden sivasspor macına giderdim...Ama fenerium giymesi kanıma dokundu ne yalan söyleyim...

GeCeVeMaVi58pRf 29.08.2005 19:49

eger işin içinde fenerıum varsa ben forma falan almam daha iii sivasspor kendi magazaasını acmalı yoksa asla feneruımdan bısey almayız evet kim dur diyecek bu gidişe ticaretten anlıyorum diyenler aslında hiçbir sey bılmıyor...

sivas_gerçek_58 01.09.2005 14:13

Editlenmiştir......

DJMuRaT 01.09.2005 14:17

..........editlenmiştir....

serhankaburcuk 01.09.2005 14:22

[b]Arkadaşlar Sivasspor kulübü şuanda Diadora ile anlaşmalı...Geçen sezon fenerium ürünleri vardı ama bu sezon Diadora ile anlaştı...Hatta bunun bir kanıtıda bende bulunan Andersonun forması son maçta kendisinden aldım...[/b]

susehri58 01.09.2005 15:00

Tartismayi biraksak cok iyi olur gardaslar

Burasi Yigidolarin yeri, buraya ne gs, bjk, fener alalim BIZ SIVASLIYIZ, biz gentlemen takim olarak, türkiyeye kendimizi takim olarak temsil edelim, böyle o bunu demis su bunu demis.BIZE NEY! Birbirimizi yenmiyelim. BIRLIK VE BERABERLIK. El okursa bu birbirimize yazdiklarimiza. GÜLER!!!!!! Gardaslar sizden ricam, Hicbir takimi almiyalim aramiza. Her Sey Vatan icin, Hersey Sivasspor icin.

Saygilarimla

cagaser 01.09.2005 21:14

Fenerbahcenin adıda şanıda batsın

GuNaY 01.09.2005 22:57

[QUOTE=susehri58]Burasi Yigidolarin yeri, buraya ne gs, bjk, fener alalim BIZ SIVASLIYIZ, biz gentlemen takim olarak, türkiyeye kendimizi takim olarak temsil edelim, böyle o bunu demis su bunu demis.BIZE NEY! Birbirimizi yenmiyelim. BIRLIK VE BERABERLIK. El okursa bu birbirimize yazdiklarimiza. GÜLER!!!!!! Gardaslar sizden ricam, Hicbir takimi almiyalim aramiza. Her Sey Vatan icin, Hersey Sivasspor icin.

Saygilarimla[/QUOTE]
[b]her kelimesine kadar haklısın gardaş... bu olay daha fazla dallanıp budaklanmasın!!![/b]

sinan58_34 01.09.2005 23:17

[QUOTE=susehri58]Burasi Yigidolarin yeri, buraya ne gs, bjk, fener alalim BIZ SIVASLIYIZ, biz gentlemen takim olarak, türkiyeye kendimizi takim olarak temsil edelim, böyle o bunu demis su bunu demis.BIZE NEY! Birbirimizi yenmiyelim. BIRLIK VE BERABERLIK. El okursa bu birbirimize yazdiklarimiza. GÜLER!!!!!! Gardaslar sizden ricam, Hicbir takimi almiyalim aramiza. Her Sey Vatan icin, Hersey Sivasspor icin.

Saygilarimla[/QUOTE]

İMZA... MUHUR.. KASE

drummer 01.09.2005 23:29

Galiba Sivas Küçük Fener Olma Yolunda,formalar Eski Futbolcular,eski Teknik Direktörü,sivas Sivasspor Olamali,
Her şey çok Yeni Ama Marka Olma Adina Adimlar Atilmali.yoksa Onun Bunun Eskisiyle Bir şey Olacağini Sanmiyorum.
Umarim Ben Yanilirim.

ada_77 02.09.2005 14:36

Bence çok yanlış ve ben bunu çok duydum fener formaları veriyor artık sivasta fenere yatar.

İşte bir forma alımı bunlara neden oluyor ve Allah göstermesin fb'yenilse falan söylenecekleri hiç düşünemiyorum.

Bence arkadaş çok haklı ve katılıyorum rakip takımın markasını neden giyorlar çok saçma

GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005 15:55

arkadaslar bir planımız var eger olursa sivas için sivasspor için süper olacak ve formalarımız buradan satılacak artık fenerıum dönemi bitmiştir artık yeni dönem sivas dönemi olacak..

serhankaburcuk 02.09.2005 16:53

UltraAsLan 02.09.2005 19:21

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Arkadaşlar Sivasspor kulübü şuanda Diadora ile anlaşmalı...Geçen sezon fenerium ürünleri vardı ama bu sezon Diadora ile anlaştı...Hatta bunun bir kanıtıda bende bulunan Andersonun forması son maçta kendisinden aldım...[/b][/QUOTE]

Kardes sivasspor adına cok hayırlı bir haber verdin.. allah bidaha nasip etmesin onlar malını.

02.09.2005 21:23

Ultraslan Alpaslan

[QUOTE=UltraAsLan]Kardes sivasspor adına cok hayırlı bir haber verdin.. allah bidaha nasip etmesin onlar malını.[/QUOTE]

AMİN GARDAŞ

tanju_58 02.09.2005 21:33

Arkadaşlar Sivasspor'umuzun Süper Lige çikmasi Aslinda Sivasimiz Için Bulunmaz Bir Nimetdir.bunu En Iyi şekilde Değerlendirmek Lazim.sivasspor Malatyaspor Gibi Kendi Markasini Kurmasi Gerekir.kurmasi Demek Sivas'da Bulunan Işsiz Gardaşlarimizada Bir Iş Imkani Sağlar Demekdir.sivassporumuz Kendi Markasini Kurup Hem Kendi Mallarini Satar Kesesini Doldurur Hemde Işsiz Gardaşlarimiza Yardimi Dokunur.sivasimiz Bu şekilde Birlik Beraberlikle Kalkinir Diye Düşünüyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:19.