![]() |
bugün habrlerdede vardı malmö maçı hocanın son şansı.
maçı kaybederse istifa edecekmiş. veya ettirilecekmiş. |
[B]GEÇEN SENENİN EY İYİ HOCASI... İKİNCİ YARININ EN ÇOK PUAN TOPLAYAN TAKIMININ HOCASI... ŞİMDİ NE DEĞİŞTİ???? FUTBOLCULAR KARAKTERLERİNİ(!) ORTAYA KOYUYORLAR... AMA HOCAM YILMAYACAKTIR... BİZLERDE ELİMİZEN GELDİĞİNCE DESTEĞİMİZİ KESMEYECEĞİZ... BİZEDE BU YAKIŞIR ZATEN!! [/B]
|
[b][color=blue]HAFTA SONU OYNANAN ANKARA MAÇINDANDA MAĞLUP AYRILAN BEŞİKTAŞTA RIZA ÇALIMBAYA'IN SON ŞANSI OLARAK MALMÖ MAÇI GÖSTERİLDİ.RIZA HOCANIN BU MAÇTAN GALİBİYETLE AYRILIP HEM BEŞİKTAŞTAKİ YERİNİ SAĞLAMA AK,LMASINI HEMDE AVRUPADAKİ İLERLEYİŞİMİZİN DURMAMASINI UMUYORUM...
BİDE ŞÖYLE BİR ŞEY VAR GEREK TÜRKİYEDE GEREKSE DÜNYADA GEÇERLİ OLAN KAUNUN EĞER BİR TAKIM KÖTÜ GİDİYORSA SORUN HOCADA GÖRÜLÜR VEDE HOCA DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLİR.TABİKİ TÜM TAKIM DEĞİŞEMEYECEĞİNE GÖRE HOCA DEĞİŞECEKTİR.AMA O TAKIMDA SADECE HOCANIN OLMADIĞI FUTBOLCULARINDA OLDUĞU ONLARINDA HATALARININ SORUNLARININ TAKIMA SKORA ZARAR VERECEK DAVRANIŞLARININ OLDUĞU DÜŞÜNÜLP ONA GÖRE KARAR VERİLMELİDİR.GEÇENLERDE TV'DE SPOR HABERLERİNİN BİRİSİNDE BİR OYLAMA VARDI:BEŞİKTAŞIN BAŞARISIZLIĞIININ SEBEBİ RIZA HOCAMI DİYE.ANKETE KATILAN TARAFTARLARIN %30'U EVET CEVABINI VERMİŞ,%70'İ HAYIR CEVABINI VERMİŞ.BU ANKETİN RIZA HOCANIN DURUMUNU VE KALİTESİNİ ORTAYA KOYDUĞUNU UMUYORUM. MEMLEKETİMİZİN İNSANINA YAPILAN HAKSIZLIK KARŞISINDA GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİMİZİ UMUYORUM.ZATEN BİZ SİVASLILARADA BU YAKIŞIR.... |
Rıza'dan ayrılık sinyalleri
Rıza'dan ayrılık sinyalleri
Beşiktaş'ın hocası, "Kötü bir sonuç halinde burada oluruz ya da olmayız. Ancak önemli olan turu geçmek" diye konuştu Beşiktaş'ta gözler Malmö rövanşına çevrilirken, dün futbolcularıyla saha içinde bir toplantı yapan Rıza Çalımbay'ın sözleri "ayrılık sinyali" olarak değerlendirildi. Takımı protesto ederek, Ankaraspor maçının ardından karayoluyla İstanbul'a gelen tecrübeli hoca, dünkü antrenman öncesi oyuncularını bir araya topladı. Malmö maçının önemini anlatan Çalımbay'ın, "Kötü bir sonuç halinde burada oluruz ya da olmayız, belli değil. Ancak önemli olan turu geçmemiz" şeklinde konuşması veda mesajı şeklinde yorumlandı. Bu arada idman sırasında futbolcuların kendi aralarında, "Hoca bırakıyor mu?" şeklindeki sözlerine Antrenör Zeki Önatlı müdahale etti. Önatlı, "Siz bunları bırakın, işinize bakın. Kimin bırakıp bırakmayacağı önemli değil. Önemli olan Beşiktaş'ın kazanması" diye konuştu. Rıza Çalımbay'ın idman boyunca durgun ve moralsiz olduğu gözlerden kaçmadı. Yakın çevresince "istifayı kafasına koyduğu" savunulan Siyah - Beyazlı teknik adamın, turun geçilmesi halinde dahi görevi bırakabileceği öğrenildi. Çalımbay'ın, ancak yönetimin tam desteğini arkasına alması ve takımda da geniş çaplı bir revizyona onay çıkması halinde "devam" kararı alabileceği bildirildi. Başkan Yıldırım Demirören yönetiminin ise, B planını yürürlüğü koyup, şimdiden Le Guen ve Lucescu için nabız yokladığı ileri sürüldü. Kartal'ın kaderi! Beşiktaş, Ankaraspor yenilgisinden sonra ara vermeden kritik Malmö maçının hazırlıklarına başlarken, eksikler can sıkmaya devam ediyor. Ümraniye'de dün akşam yapılan tek çalışmada, sakatlığı devam eden Mustafa Doğan düz koşu yaparken, bağırsak enfeksiyonu geçiren Cordoba ile grip olan Pancu ve sağ kasığında gerilme oluşan Koray yer almadı. Ankaraspor maçında görev yapan oyuncular düz koşu ve açma - germe çalışması yaptı. Rıza Çalımbay, diğer futbolculara ise kondisyon, dar alanda pas ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptırdı. Futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözden kaçmadı. Bu arada kaleciler Ramazan ve Almanya'da tedavi gören Volkan Ünlü ve sakat Mustafa Malmö maçının kadrosuna alınmadı. Öte yandan Malmö karşılaşmasını Alman hakem Peter Sippel yönetecek. 'Neden olmasın?' Hastalığı nedeniyle Ankaraspor maçını otel odasında geçiren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "Başarı için gereken yapılır" derken, şu an için farklı yaptırımların gündemlerinde bulunmadığını söyledi. Ligde arka arkaya gelen başarısızlıklarla hedeflerinden uzaklaşmadıklarını, sadece avantaj kaybettiklerini söyleyen Demirören, "Kaçan puanları telafi edecek gücümüz var. Önemli olan bunları kullanmaya kalıyor. 11 puan farktan şampiyonluk kaybettik. Şimdi niye kazanmayalım? Bu takıma zor dönemde herkesin sahip çıkması lazım. Biz geceli gündüzlü elimizden geleni yapıyoruz. Şanssızlıklar, bir galibiyetle son bulacak. Bunun için ilk oynayacağımız Malmö maçı çok önemli" dedi. Umut yolculuğu UEFA Kupası'nda Malmö ile yaptığı ilk maçta 1-0 mağlup olan Beşiktaş, perşembe günü oynanacak rövanş için bu sabah 10.00'da İsveç'e uçacak. Siyah - Beyazlılar'ın son dönemdeki başarısızlığı, organizasyonu yapan tur şirketini de zor durumda bıraktı. Kartal'a 40 kişilik bedelsiz koltuk tahsis eden şirket, uçağı dolduramamanın sıkıntısını yaşıyor. Malmö mağlup Siyah - Beyazlı takımın, yarın kozlarını paylaşacağı Malmö, dün lig maçında deplasmanda Göteborg'a 2-1 teslim oldu. İsveç ekibi, ilk yarısı golsüz biten karşılaşmada tek golünü Alves ile bulurken, Göteborg'u galibiyete taşıyan sayıları Berg ve Alexandersson kaydetti. Karşılaşmayı Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Bülent Albayrak da izledi. GençTürk Haber 27 Eylül 2005 11:17 |
Kendi adıma,şayet Rıza Hoca istifa eder veya gönderilirse çok üzülürüm...Bu akşam maçı alıp almamak benim için çokda önemli değil...Önemli olan Rıza HOca kendi veya değil kaderini bu maça bağlamış olmasıdır...Çok üzülürüm çoooooooookkk giderse...
|
[QUOTE=disikartaL_mrv]Kendi adıma,şayet Rıza Hoca istifa eder veya gönderilirse çok üzülürüm...Bu akşam maçı alıp almamak benim için çokda önemli değil...Önemli olan Rıza HOca kendi veya değil kaderini bu maça bağlamış olmasıdır...Çok üzülürüm çoooooooookkk giderse...[/QUOTE]
işallah gitmeyecek. maçı alıp destan yazdılar gerçi bir ara ecel terleri döktürdüler ama olsun. turu geçtikya. rıza hocam silkinip kendine gelecektir işallah. |
[b]Rıza hoca bu hafta oynanacak olan Beşiktaş Samsunspor maçınıda alırsa daha korkmayın Rızayı gönderemezler...Zaten bitirmek isteyen medya Beşiktaş yönetimi Rıza hocanın arkasında...[/b]
|
sevgili hocamıza bugünkü samsun maçında başarılar diliyoruz.
işallah her şey yolunda giderde sorun çıkmaz. bizim dileğimiz rıza hocamızı o takımın başında görmek. haydi rast gele rıza hocam.. |
hocamızın yolu açık olsun.
bu maçı aldı. kitapsız topçular isterlerse nasıl oynuyorlar. umarım yönetim sahip çıkar hocamıza. |
rıza hocanın sözleşmesi feshedilmiş doğrumu.
biraz önce birileri söylüyordu chatte bilen varsa bilgilendirsin |
UEFA macinin beklenecegi söyleniyordu.
Futbolcularda ruh yoksa hoca ne yapsin?Zaten Süperligin yarisi degisti. |
YAZIK OLUR..
[B]rıza hoca büyük bir ihtimal gidici gibi gordon milne düşünülüyor...topçu oynamıyorsa hoca ne yapsın rıza hoca giderse yazık olur..futbolcular istese hocayı anında harcarlar bunun örnekleri çok fatih terimi milan'da harcadılar...[/B]
|
[b]Rıza hoca iyi bir insan ve iyi bir teknik direktör aslında ama Onurunda dediği gibi futbolcu oynamadıktan sonra hiçbir şey yapamazsınız...Teknik direktörü vezirde yapan rezilde yapan futbolcudur..[/b]
|
Beşiktaş'ta Gordon Milne dönemi!
[B]Beşiktaş'ta Gordon Milne dönemi!
Efsane geri dönüyor. Beşiktaş Yönetimi, Gordon Milne'i getiriyor. İngiliz futbol adamı, A takımdan en küçük birime kadar organizasyon görevini üstleniyor. Beşiktaş Yönetimi'nden büyük sürpriz... Geçtiğimiz hafta içinde özel işleri nedeniyle yurt dışına çıkan Başkan Yıldırım Demirören'in, Kartal'ı üst üste üç kez şampiyon yapan tek teknik adam olarak tarihe adını yazdıran Gordon Milne ile buluştuğu öğrenildi. Demirören'in el sıkıştığı İngiliz futbol adamı bugün İstanbul'a geliyor, yarın da saat 11:00'de resmi imzayı atıyor. Milne, hem Sportif Direktörlük'ten istifa eden Erdil Arpacı'nın, hem de menacerlikten ayrılan Tayfur havutçu'nun görevini üstlenecek. Transfer ve UEFA Sinan Engin ve Feyyaz Uçar'ın adları kulislerde konuşulurken anlaşma sağlanan Gordon Milne, A takımdan en küçük birime kadar organizasyon görevini üstlenecek. İngiliz futbol adamı ayrıca transferin yanı sıra UEFA ile ilişkileri de yürütecek. Başkan Demirören'in bu konuda Rıza Çalımbay ile de görüşüp teknik direktörünün olurunu aldığı öğrenildi. Hatırlanacağı üzere Milne'in yönetiminde mükemmel sonuçlara imza atıp şampiyonluklara koşan takımın kaptanı da Rıza Çalımbay'dı. Milliyet [/B] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][B]rıza hoca büyük bir ihtimal gidici gibi gordon milne düşünülüyor...topçu oynamıyorsa hoca ne yapsın rıza hoca giderse yazık olur..futbolcular istese hocayı anında harcarlar bunun örnekleri çok fatih terimi milan'da harcadılar...[/B][/QUOTE]
[B]BEN DEDİM BABAYI HARCADILAR..YAZIK OLDU GORDON SANKİ İYİ GELECEK BEŞİKTAŞA...[/B] |
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"][B][I]futbolcular rıza hocamın gidişini hazırladı.
özellikle tümer gibi . milli takımda her oynadığı maçta gölü olan tümer kendi takımında tık yok ayıptır.rıza hocalar kolay yetişmiyor.bir iki futbolcunun ayağına rıza hocam gitti. yazıkla[FONT="Fixedsys"][/FONT]r olsun[/I][/B][/COLOR][/FONT] |
[B]OLACAĞI BUYDU YAZIK OLDU RIZA HOCAYA ..ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..[/B]
|
;) :p aslinda burada riza hocanin gitmesi yerindemi diye tartismayacagim sadece sunu demek istiyorum acaba gordon milne su andaki futbol sistemine eski sistemimi oturtacak???? halen anlamis degilim ya gardasim eskimis vede kokmus bir teknik direktörle nereye varacaksin galiba milne besiktasi puan durumunda alt siralara yerlestirmeye gelmis ;) ;)
|
[color=blue][b]bir takımda başarıyı dört faktör getirir
1.inanç 2.destek 3.kalite 4.teknik adam bence bunların üçü beşiktaşta var eksik olan inanç,bjk nin en büyük sorunu bu.bunun için rıza hoca yı fazla suçlamamalı. sivassporu bjk den ayıran en büyük fark ta budur....[/color][/b] |
RIZA HOCANIN AYRILMASINA GERCEKTEN UZULDUM HOCANIN ELINDE HİSİRLİ DEYNEGI YOKKİ. SEN OYNAMAZSAN HOCA NE YAPSIN.BÖYLE DEGERLI HOCALARIN EZİLMESI BENI ÜZÜYOR.HAYIRLISI OLSUN
|
salih abiye katılıyorum ailton topa vurmadan aciz gol atamıyor rıza hoca ne yapsın..bende üzüldüm
|
RIZA HOCA AZ ÖNCE İSTİFA ETTİ
|
ONURLU BİR İNSAN
İŞTE ONURLU BİR İNSANIN AYRILIŞI
RIZA HOCAMADA BU YAKIŞIRDI 'Bir gün geri döneceğim' Beşiktaş'taki görevinden istifa ettiğini açıklayan Teknik Direktör Rıza Çalımbay düzenlediği basın toplantısı ile istifa kararının ardında yatan nedenleri açıkladı. Rıza Çalımbay istifasının ardından gelen eleştirilere gerçekleştirdiği basın toplantısıyla cevap verdi. Çalımbay futbolculardan yönetime, Bolton maçından, Sinan Engin'in menajerlik olayına kadar merak edilen bir çok soruya yanıt verdi. İşte Rıza Çalımbay'ın basın toplantısında söyledikleri; "Beşiktaş’a geldiğimiz için çok mutluyduk, halen de burada görev aldığımız için son derece mutluyuz. Amacım, futbolcu olarak yıllardır burada yaşadığımız başarılarımı teknik direktör olarak da yaşamaktı. 20 sene futbol hayatım burada geçti. Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaşlılığım da tartışılmaz. Buraya zararım olduğunu hissettiğim, ayrılmam gerektiğini anladığım anda bırakırım demiştim ve ekibimle bu noktada bu kararı verdik." "Amacımız Beşiktaş’ın yıllarca Avrupa’da hasret olduğu başarıyı elde etmekti. Bu seneki hedeflerimin başında da bu vardı. Ama aldığımız sonuçlar ve sağlıksız gelişmeler sonunda istifa etmek zorunda kaldık." "Bolton maçından sonra bırakacaktım" "Aslında biz Malmö maçı sonrası ekip olarak istifa ettik. Bu da basına yansıdı. Ama o zaman bize ihtiyaç olduğunu söylediler ve Beşiktaşlılığımız ağır bastığı için görevi kabul ettik. Daha sonra sağlıksız gelişmeler yaşandı ve Bolton maçında takımı sahaya çıkarıp bırakmak istediğimi yönetime söyledim. Ve kendileri de bunun böyle olmayacağı kararını verdiler, biz de olumlu karşıladık." "Yani Bolton maçı öncesi istifayı verirken şartlı verdim. Bu maça çıkmak istedim. Ama bunu uygun gördüler. Onların da haklı nedenleri var. Bu maçtan kaçmak gibi bir düşüncem yoktu aksine Avrupa’da başarılı olmak isterim. Benim Avrupa’ya bakışım farklıdır. Bunu da Denizli’de ispat ettim. Burada da bunu istedim ama olmadı." "Bana ters gelen gelişmeler oldu" "Tabii ki üzgünüz. Başarılı işler yapıp gitmek istedik. Geçen sezon 17 maçta tek mağlubiyet aldık ve ikinci yarıda liderdik. Bu sene de iyi başlamamıza rağmen ilk mağlubiyetin ardından çok konuşulmaya başlandık. Yine de bence iyi bir performans sergiledik. Ben sorunları aşacağımızı düşünüyordum. Ama bazı gelişmelerden sonra göreve devam edemedik. Hoşlanmadığım, bana ters gelen bir şeyler oldu. Öğleden önce idman yaptık, öğleden sonra bana ters gelen şeyler yaşandığı için ekibimle birlikte bırakma kararı aldık." "Geri döneceğim" "Bizim amacımız para pul değil. 3-4 büyüklerde çalışan antrenörlerin yarı parasına görev aldık. Amacımız Beşiktaş’a faydalı olmaktı. Ben halen Beşiktaş’a borcumun bittiğine inanmıyorum. İstemediğim sağlıksız bir ortam olduğu için bırakıyorum. Ama buraya nasıl başarılı olup geldiysem, yine geleceğim. Kimsenin tavsiyesi ile değil, çok çok iyi şekilde bambaşka bir Rıza hoca olarak bu kulübe tekrar döneceğim, bunu göreceksiniz !.. Tabii ki sezonu burada bitirmek istedim. Ama hedeflerim var. Bundan da uzaklaşmadım." "Bazı şeyleri açıklayamam" "Herşeyden önce üzüldüğüm nokta, Gordon Milne ile çalışmak istiyordum. Beraber iyi bir ikili olacaktık. Bazı şeyler benimle birlikte gidecek. Ben Beşiktaşlıyım. Bu sebeple de bazı şeyleri açıklayamam. Kamuoyu merak etse de bazı şeyleri açıklamayacağım." "Sinan Engin'in kararını ben almadım" Sinan Engin’in menajer olarak gelmemesi sadece bana bağlandı. Bana göre menajerliği hak eden Tayfur’du. Anlaşması da böyleydi. Ben de Tayfur direk olarak menajer olsun dedim. O kendisi futbolculuğu tercih etti ve ona o gözle baktık. Fakat menajer olsa, onun hakkıydı. Ama Sinan Engin’in menajer olmayınca saldıracağı tek kişi biz olduk. Bu herkesin aldığı ortak bir karardı. Menajerlik olayı varsa, Tayfur'un hakkıdır. O istemezse tabii ki başkası alır. Ama Sinan Engin'in çıkıp beni suçlaması yanlış. Bu olay sırf benimle alakalı değildi. "Futbolcularla sorunum yok" "Tümer kazanma düzeyi üst düzeyde olan karakterli bir oyuncu. Bazen istedikleri gibi olmuyor. Ama şunu bilin ki, Beşiktaş’ta da Milli Takım’da da aynıydı. Onun üzerine gidilmemesi gerekli." "Sergen en çok saygı duyduğum ve beğendiğim isimlerin başında. Sezon başında yönetimin onun hakkında bazı düşünceleri vardı.. Ben ise onun kalmasından yanaydım. Ve Sergen’le devam kararı aldım. Onunla hiçbir sorunum olmadı." "Kürşat’la da sorunum olduğu söylendi. Onunla da bir sorunum yoktu. O oynamak istediği bir takıma gitmek için ayrıldı." Taraftar son yaptıklarında haklı. Takımının kazanmasını bekliyorlar. Ama hiçbir oyuncu takımı kaybetsin diye sahaya çıkmaz. Bunu da taraftar bilmeli." "Beni korumadılar" "Ben hedefi olan insanım. Büyük hedeflerim var. Buraya gelerek bunun bir kısmını gerçekleştirdim. Ama sadece Beşiktaş’ta değil, bizde sabır yok. Malmö maçının ardından bir beraberlik aldık ve istenmeyen şeyler oldu, bırakma zorunda kaldık. Zaten yerli antrenöre hiç tahammül yok.Biz maalesef gerekli desteği alamadık. Ben sadede taraftardan destek aldım. Onlara çok teşekkür ediyorum." "Beşiktaş’ın teknik direktörü olarak birileri bana bir şeyler söylüyorsa, buna cevabı camia ve yönetim verir. Buna gerekli cevap verilmiyorsa da söz sırası bana düşer Benim üzüldüğüm nokta da bu. Ama eleştirilere cevap vermem hata olurdu. Ben karşılık vermedim çünkü Beşiktaş teknik direktörü kim olursa olsun, onu camia korumalıdır. Maalesef beni korumadılar." "Kırgın değilim" "Bazı kesimleri taraftarın bana sahip çıkması çok rahatsız etti. Belki de istenmeyen olaylar bundan dolayı gelişti. Ne futbolculara ne yönetime, ne de bizim için ter yazanlara kırgın değilim. Herkesin düşüncesi farklıdır. Zaten buradan kırgın olarak ayrılmak istemiyorum. Çünkü buraya çok daha iyi şartlarda yeniden geleceğim." "Hatalarım oldu" "Benim de mutlaka hatalarım var. Malmö maçı sonrası bırakmalıydım. Ne para pul, ne başka bir şey umrumda. Eğer başkan bana ‘gitme sana ihtiyacımız var’ derse bırakmam. O zaman da bırakmadım.. Kendimi zora soktum belki, ama ben Beşiktaşlıyım." |
[QUOTE=bbptek58]RIZA HOCA AZ ÖNCE İSTİFA ETTİ[/QUOTE]
yazık ooldu adama futbolcuların yüzünden işinden oldu adam |
[B]rıza baba ne yapsın sahaya girip futbolcuların ayağına gelen topamı müdahele etsin..yazık oldu...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:35. |