![]() |
mersın İTmanyurdu:0
SİVASSPOR:1 ARKADASLAR KESKE adanaspor ve sıvasspor macları aynı gun olmasaydı bende maca gelmeyı dusunuyodum ama kısmet degılmıs sızın gıbı dost canlısı arkadaslarla tanısma fırsatım olurdu |
mersinin asılma ihtimali var mersinininde çıkma hesapları matematik olarak mevcut herşey bu maçta belli olacak onlar için mersin alır gibi geliyor bana
[size=6]MERSİN : 2 SİVAS : 1[/size] MALASEF, SONUÇ BU UMARIM YİĞİDOLAR ALIR, ARTIK BU MORALLE NASIL OLACAKSA, YİNE SATIŞA KURBAN VERMEYİZ |
MERSİN-1
SİVASSPOR-1 |
AMA BU MAÇA KESİN SİVAS'TAN ARAÇ KALDIRMAMIZ LAZIM TAKIMIN DESTEĞE İHTİYACI VAR.BİRDE BİR MEVZU VAR...BİZ BU MAÇA ÇOKTAN HAZIRIZ BU SENE 22 BİN KİLOMETRE YOL GİTTİK SEZON BİETEN KADAR DEVAM...
|
[color=darkred][i][b]MEWZU WAR DEMİŞSİN.ORDA MEWZU OLSA EN BAŞTA SİZİN TAYFA KAÇAR BEA.... :lol: :lol: [/b][/i][/color]
|
Sivasspor 3 puan alacaktir
[color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
Mersin Idmanyurdu 2
Sivasspor 3 Bence kalan maclarimizin en zoru bu olacak,yendigimiz taktirde büyük ölcüde sampiyon oluruz.Yenecegiz. |
MERSİN:2 SİVAS:1[color=cyan][/color] :oops:
|
[quote=cem]ben bu takımdan umudu kestim,mersin:3 sivas:0,bari 3.ncü olalım ne olur.[/quote]
umutlar insan tesellisidir ne zaman umutumuzu kesersek hayat bitmistir gelsende fikrini degstir :!: :!: :!: :arrow: biz inanirsak Sivassporda inanacak [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
[quote=elbeyli58][quote=cem]ben bu takımdan umudu kestim,mersin:3 sivas:0,bari 3.ncü olalım ne olur.[/quote]
umutlar insan tesellisidir ne zaman umutumuzu kesersek hayat bitmistir gelsende fikrini degstir :!: :!: :!: :arrow: biz inanirsak Sivassporda inanacak [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] Agzina saglik elbeyli. Bizler inanirsak takimda inanir. Hep destek tam destek |
[color=darkred][i][b]BİZ ÇOKTAN İNANDIK TAKIMDA İNANÇLI ŞAMPİYON BİZİZ GERİSİ ÖNEMLİ DEİL[/b][/i][/color]
|
O kadar zor, o kadar zor ki bu maç. rahat kazanırız diyen takım yanar. Ama ben İsmail Kartal'a çok güveniyorum. Bizi bugünlere o getirdi, bundan sonrada sözünü tutar herhelde. O sebeble [b]Merin İ.Y. [color=red][size=6]1 - 2[/size][/color] Sivasspor[/b] olacak diyorum.
|
[quote=cem]ben bu takımdan umudu kestim,mersin:3 sivas:0,bari 3.ncü olalım ne olur.[/quote]
[color=darkred][i][b]BU TAKIM SUPER LİGE ŞAMPİYON ÇIKACAK.AMA SEN SEWİNME MUMKUNSE!!![/b][/i][/color] |
[color=darkblue][size=6][b]yaw cem birkerede agzını hayır ac be gardas!!!! sen nasıl yasıyorsun bu hayatta merak ediyorum?? bir ilki gerceklestirip gidip aslanlar gibi yenecegiz ins... 8) 8) 8)[/b][/size][/color]
|
Mersin İ. Y: 1 SİVASSPOR: 3 İNŞALLAH MAÇ BU SKORLA BİTER YİĞİDOLARA BAŞARILAR 8) :c
|
[size=6][color=blue][b]evet gardas bencede bu sekilde olacak... :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
[color=blue][/color][size=7][/size]Sivas4
mersin0[color=blue][/color][size=7][/size][color=red][/color][size=7][/size] |
[size=7][color=red]NASIL DOĞDUYSAK BİRGÜN ÖLECEĞİZ SİVASSPORLU DOĞDUK SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ...........[/color][/size] MERSİN.İ.Y=1 ,SİVASSPOR=3 DAHA BUNDAN BASKASINIDA DÜSÜNEMİYORUM ALMAMIZ GEREKIYORR HEP DESTEK TAM DESTEK SİVASSPOR UMUZ İÇİN |
Zor deplasman...Zor maç...ama imkansız değil...
Mersin Antreman Kurdu = 0 ŞAMPİYON SİVAS = 1 ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
Mersin İY istim üstünde son 4 haftadır galip, SİVASSPOR'umuz inişli-çıkışlı grafikte. Ya Elazğspor maçında ki gibib patlama yaparız yada [b]Mersin İY : 2 - SİVASSPOR : 1[/b]
|
MERSİN İDMAN YURDU : 1
SİVASSPOR : 2 |
mersin 0
ŞAMPİYON 2 |
SIVAS 3
M.I.Y 1 IN$ALLAH YENERIZ.. |
Mersin İdman Yurdu'nda Galatasaray'dan kiralık oynayan Sedat'a biraz dikkat edebilirsek 2-0 gibi rahat bir sonuçla dönceğimizi düşünüyorum. Bir sözümde taraftara ; Mardin maçındaki gerginliği anlayamıyorum. Hakemler ve Mardinli oyuncular neyse kendi oyuncularımıza hakeret edenleri kınıyorum. Çünkü bu oyuncular bizi 1. lige çıkardı. Biraz daha rahat olalım. Bütün maçlarda yenilsek bile Süper ligdeyiz bence..
|
SİVASSPOR :2
MERSİN : 1 :roll: |
SİVASSPOR:3
MERSİN.İ.Y: 1 OooOoOoOooOoOooooooOoOOoOOOOOO :o :o :o |
Sivas'a 1.Ligde başarılar. Fakat casus mudur nedir , o bayrakla ilgili yazıyı forumdan çıkarın, en hassas noktamız.
Her şey Türk için!!! |
arkadaşlar rahat olun 3-1 alacaz maçı... goller ufuk (2) kaptan (1)
|
[quote=since1925]Sivas'a 1.Ligde başarılar. Fakat casus mudur nedir , o bayrakla ilgili yazıyı forumdan çıkarın, en hassas noktamız.
Her şey Türk için!!![/quote] [color=darkred][i][b]KİMDEN BAHSEDİYORSUN KARDEŞ![/b][/i][/color] |
ultrasivas_58 gardasım suda bı gercekkı deplasmana konuk ekıp taraftarı gıdınce ev sahıbı ve ev sahıbı taraftar ıyıce cosuyo bız adanaspor olarak bunu kayserıde ve dıger ıllerde ceremesını cektık !! :!:
|
Mersin 1
Sivasspor 2 |
Mersin'de sari kart cezalisi durumuna dusen Ulac ve Altay yok, Ilker'in cezasi da devam ediyor. Bizdeyse defansin belkemigi Hakki ve kanat oyuncumuz Ilhan yok. Mac ortada gecer gibime geliyor ama kontradan gol atabiliriz, cunku Mersin galibiyet icin acik oynayacak.
Mersin Idman Yurdu 0 - Sivasspor 2 |
MERSİN YÜKSELEN PERFORMANSI İLE SÜPER LİG UMUDUNU BU MAÇA BAGLAMIS.ZATEN SANSMI VAR BİZDE KOCAELİ BURSA ELAZIĞ SİMDİDE MERSİN BU MAÇI ÖLÜM KALIM MAÇI DİYE GÖRÜYOR.NE DİYİM EVİMİZDEKİLERİ ALSAK (İST.BEL.-MARDİN)SİMDİ KİM NE HALİ VARSA GÖRSÜN DİYECEKTİK AMA NERDE DAGIT BABAM DAGIT NEREYE KADAR :?: 1-0 OLSUN BİZİM OLSUN YETER :!:
|
Çok kolay inanın elazığ maçını nasıl kazandık inançla sabırla.Hucum oynamaya hiç gerek yok nasıl olsa onlar gelecek.Biz konrtaataktan rahat yeneriz.İstanbul ve Mardin maçlarıda yine aynı oldu maç 1-1 olmuş böyle bitsin ne olacakki defansta bu kadar açık vermenin ne alemi var bu maçlar beraber bitseydi şimdi 63 puanımız vardı.Onun için paniğe gerek yok temiz atak yapalım öz yapalım.
|
1-1 BİTER
|
[size=6][color=blue][b]BEN HALA KALAN 6 MACIMIZIDA YENECEGİMİZİ DUSUNUYORUM... KİM OLURSA OLSUN ARTIK ACIMAK YOK!!! BİZ İSİMİZE BAKARIZ ONLAR NEREYE BAKARSA BAKSIN ARTIK... ZATEN MERSİNEDE HENUZ ORDA MAGLUBİYETİ TATTIRMAMISIZ.. OGRETMEK LAZIM... :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
Korkunç zor bir maç olacak. Yenilmeyelim yeter. Maç [b]1 - 1[/b] berabere biter.
|
SivasspoR::2
Mersin ::1 |
MERSİN İ. Y. : 0
SİVASSPOR : 1 |
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:16. |