![]() |
[b]ANKET CANAVARLARI YİĞİDOLAR BİZİM KARŞIMIZDA KİM DURABİLİR...[/b]
|
DİKKATTTTTTTTTT
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
DİKKATTTTTTTTTTTTTTT
ARKADAŞLAR GÖSTERGE PANELİN ÜZERİNE TIKLAYIP (F5) E BASARSANIZ HER BASIMANIZA 1 OY ATAR İLGİNİZE SUNULUR.. |
ARKADAŞLAR BEN BU YÖNTEMLE 10 DK 1000 OY VERİYORUM SİZDE BİRAZ OY ATIN LÜTFEN
|
[b]BEN VE AYHAN TARAFINDA 2000 OY ATILMIŞTIR.:D[/b]
|
Bende oyumu kullandım.oylamaya devam ediyorum.
|
ARKADAŞLAR 5000 YAPTIM 3500 OY ONUR VE BENDEN ŞİMDİLİK BU KADAR SİZDE BİRA YÜKLENİN LÜTFEN.........
|
[QUOTE=ayhan_58]ARKADAŞLAR 5000 YAPTIM 3500 OY ONUR VE BENDEN ŞİMDİLİK BU KADAR SİZDE BİRA YÜKLENİN LÜTFEN.........[/QUOTE]
[b]HELAL OLSUN AYHAN SANA 5000 İLE TAVAN YAPTIK..BİZİMLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ..D[/b] |
helal olsun size
|
:D
yakışır baliliye
|
HELAL OLSUN AYHAN SANA NE DİYİM BU KADAR uĞRAŞMIŞSIN İNŞALLAH İYİ SONUÇ ÇIKAR
|
Daha giris yapamiyorum oylama bittimi yoksa bendemi problem var sayfa acilmiyor!!!
|
[QUOTE=gercek58li]Daha giris yapamiyorum oylama bittimi yoksa bendemi problem var sayfa acilmiyor!!![/QUOTE]
GARDAŞ OYLAMA HAFTASONUNA KADAR DEVAM EDECEK SANIRIM SENDE SORUN VAR BİRDE BU LİNK İ DENE [url]http://www.bigglook.com/biggfootball/Enler.asp[/url] |
Sagol gardas problem bendeymis...
|
arkadaslar lutfen balılıyı yalnız bırakmayalım.... oy verelım sayfayı acıp kapatarak devam takı bırıncı yapana kadar
|
YARIŞ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR BEN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM AMA YETERLİ DESTEK YOK LÜTFEN BİRAZ DUYARLI OLALIM BU BİR MEMLEKET MESELESİ HALİNE GELDİ.......
|
OYA DEVAM............İŞTEN YENİ DÖNDÜM PARMAKLARIMI YORANA KADAR DEVAM.......HER ZAMAN HER YERDE TEK BÜYÜK SİVAS
VAAAAY BALİLİ %78.5 OLMUŞ İŞTE ANKET CANAVARI İŞTE ŞAMPİYON:) |
arkadaşlar bugün 6245 de bırakıyorum devamını siz getirin eyvallah
|
ayhan gardaşım helal olsun sana sendende bunu beklerdim resmen döşemişsin ankete varolllllllllllllllllllllllll
|
AYHAN GARDAŞ NÖBETİ DEVRALDIK:) YİĞİDO 5:00-7:00 ANKET NÖBETİNDE
|
EYVALLAH KOLAY GELSİN
|
ANKETİ ÇÖKERTTİNİZ YAVAŞŞ:)
|
[b]KARDEŞ PARMAKLAR İŞLEMEZ HALE GELDİ YANİ SENDE ŞAHİTSİN ADAMI NERDEN NEREYE ÇIRDIK OY VERENLERDENDE VERMEYENLERDENDE ALLAH RAZI OLSUN ...[/b]
|
[b]E HADİİİİ DAHA VERMEYEN VARSA OY BEKLERİZ YANİİİ OY VERMEYEN LER UTANSIN UNUTMAYIN F5 YAPIP TEKRAR TEKRAR OY ATACAKSINIZ HA GAYRET PARMAKLARINIZA SAĞLIK KOLAY GELSİN DEVAM DEVAMMMMM.....[/b]
|
bu ve bundan sonraki anketlerde
her zaman her yerde SİVASIN gücünü hissettireceğiz... AnKeT CAnAvArLaRı |
bende oyumu kullandım
6512. kişiyim |
balili açmış farkı gidiyo yaf :) helal olsun !! bizde bu dayanışma olduğu müddetçe sırtımız yere gelmez !!
|
arkadaslar yeter artık o kadar fark atmısız zaten diğerlerinede yazık yani 1.ligimiz zaten garantıledi...
|
inşallah her alanda hep yiğidolar birinci olacak
|
beyler az önce oy kullandım ve balili %80 le birinciydi haydi oylar baliliye
|
helal sana balili sonuna kadar hak etti haftanın futbolcusu olmayı.bende oy vereceğim.o ne goldü be trabzonlu futbolcuların ağzı açık kaldı.
|
Oylamada son durum:
Balili 7248 Anelka 750 Ümit Karan 628 El saka 357 Tuncay 87 |
ooo süper balılı gaza basmıs gıdıyor tesekkurler yıgıdolarr......
|
arkadaşlar bizi bu ankette yanlız bırakmadığınız için hepinize teşekkürler :D
|
ARKADAŞLAR ANKETİN BUGÜN SON GÜNÜ AMAN SON DAKİKADA BİR SALDIRIYA UĞRAYIP ANKETİ KAYBETMEYELİM BU İŞTE ÇOK HİLE DÖNÜYOR DİKKAT EDELİM :D
|
%80,9
[QUOTE=ayhan_58]ARKADAŞLAR ANKETİN BUGÜN SON GÜNÜ AMAN SON DAKİKADA BİR SALDIRIYA UĞRAYIP ANKETİ KAYBETMEYELİM BU İŞTE ÇOK HİLE DÖNÜYOR DİKKAT EDELİM :D[/QUOTE]
[b]gardas bisey olmas ...... :) Balili (Sivas) (%80,9) Anelka (F. Bahçe) (%7,9) Ümit Karan (G. Saray) (%6,7) El Saka (Konya) (%3,6) Tuncay (F. Bahçe) (%0,9) [/b] |
[QUOTE=ElbeyLi58][b]gardas bisey olmas ...... :)
Balili (Sivas) (%80,9) Anelka (F. Bahçe) (%7,9) Ümit Karan (G. Saray) (%6,7) El Saka (Konya) (%3,6) Tuncay (F. Bahçe) (%0,9) [/b][/QUOTE] UÇMUŞUZ BEYLER YAAA YEMEYİP İÇMEYİP OY ATMIŞ YİĞİDOLAR:) |
İŞTE SON DURUM :D
|
arkadaşlar şimdi bir hevesle baliliyi iyi zannediyorsunuz.
bu adam kayserispordayken oyuna girer 60. dakikada beni çıkarın derdi.ve bir kaçta tribünlere şov yapardı. ayrıca hergün sigara ve alkol kullanan adamdan ne beklenir bilemiyorum. sizde bunu kısa zamanda anlayacaksınız. |
[QUOTE=cepdoktoru38]arkadaşlar şimdi bir hevesle baliliyi iyi zannediyorsunuz.
bu adam kayserispordayken oyuna girer 60. dakikada beni çıkarın derdi.ve bir kaçta tribünlere şov yapardı. ayrıca hergün sigara ve alkol kullanan adamdan ne beklenir bilemiyorum. sizde bunu kısa zamanda anlayacaksınız.[/QUOTE] KARDEŞİM O BİZİM OYUNCUMUZ SİVASI TEMSİL EDİYOR .... İSTERSE TİNERCİ OLSUN SİVASI TWEMSİL EDİYORSA ARKASINDAYIZ..... AYRICA BUNU BİZDE BİLİYORUZ..... ALKOLİK OLMAYAN FUTBOLCULAR NEDEN OYNAYAMADI BU ANKETTE BİZİM BALİLİY E TRABZON MAÇI HDİYEMİZ OLSUN HERHANGİ BİR SİVASLIDA OLSA BEN OYUMU VERİRDİM OK ? |
GOOOOLLLLLLLLLLL
KIRMIZI BEYAZ HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ANADOLUNUN YÜKSELEN DEGERİ YİGİDOLAR.1967
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:41. |