![]() |
-->: Sizce Hangi Takımlar Düşer
Sivasspor.com1 sivas düsmesinde kim düserse düsün:);) :rolleyes:
|
[CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]DİYARBAKIR[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]SAMSUN[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT="Comic Sans MS"]VE[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]MALATYA[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT="Comic Sans MS"]DÜŞER BENCE....[/FONT][/I][/B][/CENTER]
|
diyarbakir samsun belki biride malatya olur
|
Arkadaslar ALP-58 e katiliyorum. Öncelikle Süper lige yeni cikan takimin taraftarlari olarak, daha mütevazi olmamiz gerektigi kanaatindeyim. Biz isimize bakip takima destek vermemiz lazim. öncelikle kalici olmamiz gerekir. Selamlarimla
|
sivasimiz düsmesin de kim düserse düssün
|
DİYARBAKIR,ANKARASPOR VE MALATYA düşecek
|
[QUOTE=cakmak58]Arkadaslar ALP-58 e katiliyorum. Öncelikle Süper lige yeni cikan takimin taraftarlari olarak, daha mütevazi olmamiz gerektigi kanaatindeyim. Biz isimize bakip takima destek vermemiz lazim. öncelikle kalici olmamiz gerekir. Selamlarimla[/QUOTE]
arkadaşımıza katılıyorum biraz komik oluyo durum açıkçası lig uzun bi maraton ve sondakilerle aramızda dişe dokunur bi puan farkı yok bana gereksiz ve lüks geliyo şuan bunları forumda konu etmek. bide söylenenlere baktım gerçekten realiteden uzak şeyler bu konuya yazmam tahminde bulunmak için değil gerçeklere yakın olmamızı [U]hatırlatmak[/U] içindir. aklımıza gelen her soruyu forumda konu edersek sanırım sıkıcı ve tepki alan bi site oluruz kendi kendimizi yıpratıp zaman kaybetmeyelim derim selamlar |
. Öncelikle Süper lige yeni cikan takimin taraftarlari olarak, daha mütevazi olmamiz gerektigi kanaatindeyim. Biz isimize bakip takima destek vermemiz lazim. öncelikle kalici olmamiz gerekir. Selamlarimla
hayırlısı diyelim arkadaşlar nasip |
konya ankaraspor diyarbakır düşer.
veya diyarbakır malatya denizlispor düşer. ama sivasspor düşmesin yeter!!! |
[B]KİM DUŞERSE DUŞSUN. KALICI OLAN BİZ OLALIM[/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Dİyarbakır düşsün yeter..Bİz düşmeyiz zaten...[/FONT][/B]
|
Düşmez kalkmaz bir ALLAH
[CENTER][COLOR="Red"]1-DİYARBAKIR
2-RİZESPOR 3-MALATYA[/COLOR] [FONT="Comic Sans MS"][I]Eflasyon düşer Hükümet düşer ANKARAGÜCÜ BABAYI DÜŞER LAY LAY LAY LAYY[/I][/FONT][/CENTER] |
-->: Düşmez kalkmaz bir ALLAH
[QUOTE=KASPARS-KAMPALA][CENTER][COLOR="Red"]1-DİYARBAKIR
2-RİZESPOR 3-MALATYA[/COLOR] [FONT="Comic Sans MS"][I]Eflasyon düşer Hükümet düşer ANKARAGÜCÜ BABAYI DÜŞER LAY LAY LAY LAYY[/I][/FONT][/CENTER][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Gardaş...Ankaragücüde düşebilir...:D :D :D[/FONT][/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Gardaş...Ankaragücüde düşebilir...:D :D :D[/FONT][/B][/QUOTE]
Ankaragücü düşerde Kardeşliğimiz hiç bir zaman düşmezzz |
[QUOTE=KASPARS-KAMPALA]Ankaragücü düşerde
Kardeşliğimiz hiç bir zaman düşmezzz[/QUOTE] , [B][FONT="Comic Sans MS"]Eywallah gardaş!!!!Yok yok Ankara düşmez yaw...!!!:D[/FONT][/B] |
Kardeşliğimiz hiç bir zaman düşmezzz[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]İŞTE BU LAFA ŞAPKA ÇIKARIRIM...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
VALLA MANİSA DÜŞER DİYOR GENELLİK AMA ADMLAR BU FUTBOL VE BU KADROYLA DÜŞMEZ SANIRIM İNSALLAH VE DUAM SİVASSPOR HEP KALIR SÜPERLİG DE
SİZE ÇOOK SEVDİĞİM Bİ TURKUYU SÖYLEMEK İSTİYORUM .......................ÖH ÖHÖH .. SES SSES. DENEME ..................... TANRIDAN DİLEĞİM BUKADAR DİLEK AMAN AMAAAAAN BUKADAR DİLEKKKK DİYARBAKIR DÜŞSÜN BİZLERDE GULEKK AMAN AMAN BİZLERDE GUULLEEEKKK OY AMAN AMAN AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNN HEHEHHEHH |
Kardeşliğimiz hiç bir zaman düşmezzz[/QUOTE] [B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]EY WALLAH TEŞEKKÜRLER... ANKARAGÜCÜ'NÜN DÜŞECEĞİNİ SANMIYORUM BEN!...[/FONT][/CENTER][/B] |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]EY WALLAH TEŞEKKÜRLER...
ANKARAGÜCÜ'NÜN DÜŞECEĞİNİ SANMIYORUM BEN!...[/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Dİyarbakır düşsün...!!!!Malatya ve samsunun ihtimalleride çok yüksek!!!![/FONT][/B] |
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Tarzanlar çok sallanıyor bence o ağaçtan bu ağaca yakında sanırım çakılıcaklar yere:D:D:D[/FONT][/I][/B][/COLOR]
|
Samsun Diyarbakir Malatya ....................
|
Diyarbakir samsun manisa
|
diyarbahır erciyes samsun
[COLOR="Red"][B][I][U][CENTER][FONT="Arial Black"]TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU.............. [/FONT][/CENTER][/U][/I][/B][/COLOR] |
Sivasimiz Insallah bugün Maci alacak ,bence 2.1 veya 3.1.Bundan sonra yoluna emin Adimlarla Gider Umuduyla ...
|
SIVAS düsmesin kim düserse düsün banane :)
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Dİyarbakır bence bu saatten sonra çok zor!!!![/FONT][/B]
|
Kim Veda Edecek?
Sizce bu sezon TÜRKİYE TÜRKCELL SÜPER LİGİ NE hangi 3 takım veda edecek?
Tahminim: 1-Diyarbakırspor 2-Ç.Rizespor 3-Erciyesspor Tahminden cok bence düşmesi gerekenler :) |
-->: Kim Veda Edecek?
Samsun
DIYARBAKIR Malatya/Rize Bence bu takimlar düser |
NE BU MANİSA DÜŞMANLIĞI YAW HERKES MANİSA DÜŞER DEMİŞ BENCE DİYARBAKIR RİZE VE SAMSUN YOLCU... ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN:))))
|
1=Diyarbakır
2=Samsun 3=Ankara |
hemsolarım bence
1-samsunspor 2-diyarbakırspor 3-malatya |
1-samsunspor
2-diyarbakırspor 3-malatya |
Diyarbakırspor (inşallah)
Malatyaspor (inşallah) Ankaragücü |
Diyarbakır
Malatya ikisi garanti gibi 3.cüsü Manisa olsun nolur |
diyarbakir düssün yeter.ankaraspor,samsun,rize,malatya ve denizli arasinda gecer
|
[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Samsun ve Diyarbakır kesin düşer de...3.kim olur bilmiyorum...Malatya sanki toparlar gibime geliyor...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]
|
diyarbakır
rize samsun/denizli kurtulalım artık |
Diyarbakırı kesin görüyorum ama Samsun ve Malatya'nın ne yapacağı belli olmuyor.diğerleri için daha erken diyorum.
|
diyarbakir kesin düser
malatya samsun ç.rizee |
sivas düsmesinde kim düserse düssün...
ama tahminim... 1.diyarbakir 2.samsun 3.bilemiyorum...? slmlar özsivasli bugra... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:08. |