![]() |
-->: BAYANLARIN MAÇA GELMEME SEBEBLERİ
inşallah gelecek bayanlarrr maçlara tabi onlarda da istek olmalıııı
|
arkdaşlar bayanların maça gelmemesinda bizlerinde payı var bizim taraftarımız çok fazla küfür ediyor ben bir bayan olsam bende gelmezdim
|
bizim taraftar derken sivasspor u kastettin galiba. o kadar maça gittim arada sırada küfür oluyor. çok fazla olduguna rastlamadım. zaten çogu kişide onları uyarınca susuyorlar....
|
[QUOTE=aslansivasli]bizim taraftar derken sivasspor u kastettin galiba. o kadar maça gittim arada sırada küfür oluyor. çok fazla olduguna rastlamadım. zaten çogu kişide onları uyarınca susuyorlar....[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Evet çok haklısın ..Sonuçta Sivas'ta küfür yok tribünlerde...[/FONT][/B] |
ya yanlış anlaşılma olmasın ben bunu istanbuldaki maçlar için söyledim. sivası bilmiyorum. bu sözlerm istanbul içinndi
|
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Evet çok haklısın ..Sonuçta Sivas'ta küfür yok tribünlerde...[/FONT][/B][/QUOTE]
küfür var murat abi ama çok fazla oldugunu sanmıyorum. gerilimi yüksek maçlarda oluyor. ama sivasdaki durumu bilmiyorum:rolleyes: |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Magenta"]Tamam arkadaslar bunları yazıyoruz gelsin diyoruz ama bizim taraftarımız degil butun turkiyedeki taraftarlar kufur ediyorum yanlıs anlasılmasın kufur edelim demiyorum tamam bu yazılmıs arkadaslarımız dernegimize gelsin c.ünversitesindeki bence yogun bir bayan akınına ugrayacaktır statımız ve bu arkadaslarımızıda dernegimize uye yapalım ve bu bayanları goren tum turkiye artık bayanların maca gelmesini hor gormeyecektir ve daha fazla bayan gelmeye baslayacaktır.[/COLOR][/FONT]
[COLOR="Blue"][FONT="System"]HADİ BAYANLAR STATLARA HÜCUMMMMMM..................[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=67_DERNEK_SAKİN][FONT="Arial Black"][COLOR="Magenta"]Tamam arkadaslar bunları yazıyoruz gelsin diyoruz ama bizim taraftarımız degil butun turkiyedeki taraftarlar kufur ediyorum yanlıs anlasılmasın kufur edelim demiyorum tamam bu yazılmıs arkadaslarımız dernegimize gelsin c.ünversitesindeki bence yogun bir bayan akınına ugrayacaktır statımız ve bu arkadaslarımızıda dernegimize uye yapalım ve bu bayanları goren tum turkiye artık bayanların maca gelmesini hor gormeyecektir ve daha fazla bayan gelmeye baslayacaktır.[/COLOR][/FONT]
[COLOR="Blue"][FONT="System"]HADİ BAYANLAR STATLARA HÜCUMMMMMM..................[/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"] Bence ilgi yine çok az olur...Erkek taraftar bulamıyoruz ki....:S[/FONT][/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Türkiyede bayanların maçlara ilgisinin arttığı bu günlerde Sivas 4 Eylül tribünlerinde de bayanların ağırlıklı bir şekilde olacağını düşünüyorum...
HAYDİ YİĞİDELER Gençlerbirliği maçında sizlere ve Yiğidolara çok ihtiyacımız olacak...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
bayanlar gitmiyor çünkü sivas ta halk arasında düşünülen sebepler var bunlar :
1)orası erkek dolu kadının ne işi var, 2)erkekler hep küfür ediyor kadınlar rahatsız oluyor, 3)stadda düzgünce kadın tuvaleti bile yok, 4) bence en önemli sebep sivas muhafazakar bir memleket kimse hanımını yanına alıp stada gitmez. bu sebepler ışığında baktığımız da gelmemeleri gayet normal. ayrıca sivasta futbolu seven bayan sayısı yok denecek kadar az. |
çok doğrusun kardeş bu şıkların hepsi bizim memleketimize uyuyor
|
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]
Bence ilgi yine çok az olur...Erkek taraftar bulamıyoruz ki....:S[/FONT][/B][/QUOTE] [B]BUNA KATILIYORUM ARKADASLAR BAYANLAR GELMIYORLAR DIYE TARTISIYORSUNUZDA STADI ÖNCE BIR ERKEK TARAFTARLARIMIZ DOLDURSUNDA GERISINE BAKARIZ [/B] |
[QUOTE=SivasLady][B]BUNA KATILIYORUM
ARKADASLAR BAYANLAR GELMIYORLAR DIYE TARTISIYORSUNUZDA STADI ÖNCE BIR ERKEK TARAFTARLARIMIZ DOLDURSUNDA GERISINE BAKARIZ [/B][/QUOTE] ne alaka erkekler önde gider diye birşey mi var ??? |
[QUOTE=karacaören34-58]ne alaka erkekler önde gider diye birşey mi var ???[/QUOTE]
[B]yokda yani bazilari :mad: bayanlarin stadta isi ne diyorlarda :confused: kendileri doldurmuyorki bayanlarin gelmemesini diyorlar :rolleyes: [/B] |
YANI SONUCTA HERKEZ GITMELI GIDILMEMESI ICIN BIR SEBEP YOK TABIKI SONUCTA ARKADASLARINDA DEDIGI GIBI BAYANLARA AIT TEMIZ BIR TUVALET OLMASA , KÜFÜR OLURSA SAYGISIZLIK VARSA vs vs KIM ALIRDA ESINI GÖTÜRÜR MACA ?
|
[QUOTE=SivasLady][B]BUNA KATILIYORUM
ARKADASLAR BAYANLAR GELMIYORLAR DIYE TARTISIYORSUNUZDA STADI ÖNCE BIR ERKEK TARAFTARLARIMIZ DOLDURSUNDA GERISINE BAKARIZ [/B][/QUOTE] benim arkadaş gazete aboneliği için kayseriden sivasa geldi geri döndüğündeki lafı şu bir takıma bu kadar aşık olunurmu diyor bunu diyen bir kayserili ben sivastaki hemşolara hayret ediyorum madem bu kadar aşıksınız takıma maça niye gelmiyorsunuz ben ve diğer gurbetçi hemşolar sivas maçına gidebilme için can atıyoruz takımın değerini anca sivastan başka memlekete gidince anlarsınız başka bişey demiyorum şafak 9. hafta kayseriyi feth etme zamanı |
Aynı tür sorulara karşı genelde aynı tür cevaplar var.Neymiş bayanların maça gelmemelerinin sebebi küfürmüş.Tamam doğru olabilir ama Türkiye'nin neresine giderseniz gidin aynı şeylere maruz kalırsınız.Sürekli küfür var ve hatta başka yerlerde daha çok küfür söylenmekte hem de toplu biçimde.Ama buralarda maça giden kadın sayısı sivastakinden kat kat fazla.Aklıma şöyle bir soru geliyor.Sivastaki kadınlar daha mı kibarki maçlara gitmek istemiyorlar bu yüzden
|
[QUOTE=SivasLady]BASKA TAKIMLARA BAKARSAK SIVASSPOR TARAFTARINDA
DAHA AZ KÜFÜR FANATIZM HOLIGANLIK VAR VE OLUMSUZ SEBEBLERIN GIDERILECEGINE INANIYORUM ILERI ZAMANLARDA BAYAN TARAFTARLARIN SAYISI ARTACAGINI DÜSÜNÜYORUM > bayanlar gelmiyor diyen arkadaslara sesleniyorum :) :rolleyes: önce siz atin bu konuda ilk adimi - ailede olan bayanlari götürün[/QUOTE] BU KONUDA SANA KATILIYORUM ABLA ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜSSÜN |
bencede doğru tespitler herkes kendini düşünsün ben olsam eşimi alır gidermiyim diye
|
[COLOR="DarkOrchid"][/COLOR] bence bi sebep yok gidin maçta kibarlık bazen cidden beklenemiyor ama oradaki erkekler maç için gittiklerini unutup bayanlara yönelmeyi bırakırlarsa ortada sorun kalmıycak ama bayanlar mücadeleci olursak kazanırız sivasımızın maçına gitmek en doğal hakkımız
|
bence sorun bizlerde arkadaşlar bakın hala internet ortamında bunu tartışıbiliyoruz bayanlar maça gidebilecek olsalardı bu konu hiç tartışılmaz ve herkes stadyumdaki yerini alırdı bayan arkadaşların endişeleri çok yerinde Allah muhafaza orda katliam bile çıkabilir gönül isterki yan yana omuz omuza destekleyelim sivasımızı ama sanmıyorum olabileceğini ama bu çalışmadan dolayı tüm yiğidelere teşekkürlerimi sunuyorum
|
gönüller bir olduktan sonra erkek taraftar bayan taraftar ne farkeder bazen olur ya bayanlar yeri geldiğinde bağırmak isterler bağıramazlar gitsinler maça istediği kadar bağırsınlar ama karşı tarafın taraftarları arasında değil herkez ailesini alıp maçlara gitmeli böyle olursa maçlarda kavga küfür tartışma olmaz (herhalde) herkezin özgür bir iradesi vardır istediği yere gidebilir sen kadınsın maçta ne işin var diyemessin yani
|
--->: BAYANLARIN MAÇA GELMEME SEBEBLERİ
bence 1. sebep bayanlar futbolu sevmiyor. evli bayan stada niye gitsin ki. kocası 24 saat televizyon başında futbol izleyerek bıktırıyor zaten.
2. sebep bizim stadımız da olmaz ama erkekler bayanlara karşı saygılı davranmadığı sürece ben ce de bayanlar stada gitmemeli. 3. sebep stadlar hep erkeklere göre ayarlanmış. doğru dürüst bayan tuvaleti bile yok. |
Y O R U M YOK
YAZIN KIZLAR YAZIN ERKEK EGEMEN FUTBOL DÜNYASINA BİR YUMRUKDA SEN VUR, DAĞITIN YOZLAŞMIŞ, MAGANDA , SADECE SONUCA ENDEKSLİ FUTBOL FANATİKLİĞİNE VURUN NERESİNDEN VURUSANIZ VURUN, BU SİTENİN ÜYELERİNİN ALINCAK GOCUNAK BİRŞEYİ OLAMAZ , RAHATLIKLA YAZIN LÜTFEN, SİVASI ANADOLUNUN GÖZBEBĞİ HALİNE GETİRECEKSEK EĞER SİZ DEĞERLİ YİĞİDELERİN KATKISI BÜYÜK OLACAK. SAYGILAR |
Kardeşlerim hepiniz haklısınız kızların maça gelmesi futbol sevdalısı oldukları anlamına gelmez bende futbolu o kadar seven biri değilim ama bir sivas aşığıyım oyüzden nerede bir sivas yada sivasspor ismini duysam kalp atışlarımın hızlandığını hissederim kızların maça gelmeside böyle bişey birileri diyorki evde seyretmezler maça gelmezler gelemiyoruz diye yazarlar ama öyle değil futbolu hiç sevmese sivaslıda olmasa tribündeki o heyecan bi kaç arkadaşıyla o mutluluğu yaşaması gelip orada ne hakkında olduğu önemli olmadan bağırıp sitres atması bile bir maça gelme sebebidir anlatmak istediğim sivaslı olsun olmasın üniversteli ev kızı anneler teyzeler bütün bayanlar bence sivasın hepimize ihtiyacı var ben derimki kişilik ayırt etmeden sivas için HAYDİ MAÇA ;)
нєяşєу∂є вιяαz ѕєи ναяѕıи... |
Allahaşkına bayanlar niye maça gelsin ki ! Kendisini taraftar sanan bazı ....?.... kişiler bayanların ne işi var. Biz küfür de ederiz, kavga da diye burada forumlara yazıyorlardı. Bayanların olmadığı yerde medeni davranışları sağlamamız çok zor. Onlar bizim anamız, bacımız, can yoldaşlarımız. Lütfen onlara saygılı davranalım. Sporun eğlence olduğunu bilelim.
|
[QUOTE=suskunca58;215053]Kardeşlerim hepiniz haklısınız kızların maça gelmesi futbol sevdalısı oldukları anlamına gelmez bende futbolu o kadar seven biri değilim ama bir sivas aşığıyım oyüzden nerede bir sivas yada sivasspor ismini duysam kalp atışlarımın hızlandığını hissederim kızların maça gelmeside böyle bişey birileri diyorki evde seyretmezler maça gelmezler gelemiyoruz diye yazarlar ama öyle değil futbolu hiç sevmese sivaslıda olmasa tribündeki o heyecan bi kaç arkadaşıyla o mutluluğu yaşaması gelip orada ne hakkında olduğu önemli olmadan bağırıp sitres atması bile bir maça gelme sebebidir anlatmak istediğim sivaslı olsun olmasın üniversteli ev kızı anneler teyzeler bütün bayanlar bence sivasın hepimize ihtiyacı var ben derimki kişilik ayırt etmeden sivas için HAYDİ MAÇA ;)
нєяşєу∂є вιяαz ѕєи ναяѕıи...[/QUOTE] BAYANLARDA MACLARIMIZA GELSINLER ONLARDA SİVASLI ONLARINDA TAKIMIMIZI DESTEKLEMEYE HAKLARI VAR.LUTFEN BUNUN ICIN STADLARIMIZDA KUFURE SON VERELİM...;) SPOR SEVGİ BARIS VE KARDESLİKTİR......... |
``ÀRTIK BU SORUN YAŞANMAYACAK SAOLSIN AYNUR ABLAM BU İŞİ HALLETTİ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:36. |