![]() |
arkadaşlar o bu değilde benim ilgimi çeken şu.
bizim bu site nin tarihi varya neden 1 gün ileriden gidiyorrr cuwap behliyorum :? |
[quote=alperturka]arkadaşlar o bu değilde benim ilgimi çeken şu.
bizim bu site nin tarihi varya neden 1 gün ileriden gidiyorrr cuwap behliyorum :?[/quote] hakkaten ndeden bir gün ilerideyiz? |
[size=4][b]Arkadaşlar Kurtlar Vadisinde ortalık yine karıştı sizce Mematiye ne olacak adamı kurtulabilirmi Polat?Memaatide ölürse dizinin tadı tuzu kaçar abi....Bakalım izleyip göreceğiz....[/b][/size]
|
[size=4][b]Arkadaslar herhalde memati herhalde mefta ama eğer memati öldüyse Polat ortalığı kasıp kavuracak ALLAH MENFEZA....[/b][/size]
|
ya kvciler nerdesiniz..?gelin biraz sohbet edelim...kulağıma söylentiler geldi..baron gidiciymiş....baronun girdiği yer ne öle ya.!!neresi orası....!!
Caglayan [size=6] MASON TAPINAGI HERHALDE !![/size] |
[size=7][/size]ALOOOOOOOOOO ADAMI HASTA ETMEYİN BIRAKIN ŞU SAHTE DİZİYİ ASIL KURTLAR VADİSİ SENEYE BAŞLIYOR .BİZİM Kİ DAHA GERÇEKÇİ BUNLARIN HEPSİ KURT DEĞİL TIRT :lol:
|
[quote=ultraSivas_58][size=7][/size]ALOOOOOOOOOO ADAMI HASTA ETMEYİN BIRAKIN ŞU SAHTE DİZİYİ ASIL KURTLAR VADİSİ SENEYE BAŞLIYOR .BİZİM Kİ DAHA GERÇEKÇİ BUNLARIN HEPSİ KURT DEĞİL TIRT :lol:[/quote]
anlamadım yaw? |
[color=darkred] Seri Bugün Acaib Heyecanli yav[/color]
|
[size=4][b][i]Kurtlar vadisi bu hafta yine gerçekten Türkiye gerçeklerini su yüzüne çıkardı.Türkiyeyi kimler yönetiyor gösterdi.Artık baron öldüğüne göre Herhalde Polat kimliğini açıklayıp babasının yerine mafyanın başına geçip herkesi doğrayacak...[/i][/b][/size]
|
ya ne zaman bu flimi birde ben izlim
|
sen bişraz geç kalmışsın bea
___________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[size=6][color=red][b]Hafta sonu Yeniçeriler olarak Baron'nun cenaze namazına gideceğiz tüm teşkilat hazır olsun emanetleri arabada bırakın sıkı güvenlik olacakmış :D 8) :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
:lol: :lol: :lol: ___________________________________________________
[b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
8)
|
[quote=ForzaSivas][size=6][color=red][b]Hafta sonu Yeniçeriler olarak Baron'nun cenaze namazına gideceğiz tüm teşkilat hazır olsun emanetleri arabada bırakın sıkı güvenlik olacakmış :D 8) :lol: :lol: [/b][/color][/size][/quote]
Ruhuna el Fatiha.... |
[quote=ForzaSivas][size=6][color=red][b]Hafta sonu Yeniçeriler olarak Baron'nun cenaze namazına gideceğiz tüm teşkilat hazır olsun emanetleri arabada bırakın sıkı güvenlik olacakmış :D 8) :lol: :lol: [/b][/color][/size][/quote]
[size=4][b][i]Namazı kıldınızmı yaw...Cenazeye boş gitmeseydiniz:))[/i][/b][/size] |
serhat abi bi çelenk felan yaptırsaydık keşke :lol:
_____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[quote=VICTORY]serhat abi bi çelenk felan yaptırsaydık keşke :lol:
_____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b][/quote] [size=4][b][i]Ben siyah bir çelenk gönderdim ayıp olmasın baron'cuguma...Oğluna taziyelerimide bildirdim...[/i][/b][/size] |
[color=darkred][i][b]keşke bizede haber werseydin katkımız olurdu!!! [/b][/i][/color]:lol:
[b]___________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
kurtlar vadisi masonların türkiyede nasıl konuşlandığını ve masonların türkiyenin en zenginleri olduğunu...türkiyeyi rahatlıkla yönettiklerini gösterdi...bu diziye saçma diyen hiçbişi bilmeyendir...
|
baron üzeyir garih olabilir ....
|
artik Kurtlar Vadisi ninde Sonu geldi Baronda Öldü !!! Cakirin ölümünden sonra zaten pek haz vermiyordu ....
|
[quote=türkçerap_yakup]baron üzeyir garih olabilir ....[/quote]
[size=4][b][i]Yakup valla tam ben yazacaktımki sen yazmışsın helal olsun sana sende benim düşündüğüm gibi düşünüyorsun....Bundan sonra ne olacak valla çok merak ediyom işin açıkcası...[/i][/b][/size] |
ben en son bölümünü izlemedim ne oldu yav 8O
|
[color=darkred][i][b]boş wer abi ben hiç islemedim ve eksikliğini hissetmiyorumm[/b][/i][/color]
[b]________________________________________________ [color=indigo]BUUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
Arkadaslar Kurtlar vadisindeki olaylarin cogu Türkiyenin gercek olaylari ve gercek birimlerdir.Lütfen dikkatli izleyin dizinin icerisinde cok tüyolar var onlara dikkat edin.Kurumlar hakkinda cok bilgiler verilmektedir.Saygilarimla
|
Derin devletin ne oldugunu merak edenler ve ABD nin Cennet vatanimizin icerisinde nasil örgütlendigini görmek istiyorsaniz Kurtlar vadisini izleyin.
|
yahu bu kurtlar vadisi amma uzun soluklu bir dizi imiş ama hakketen türkiye gerçeklerini vurguluyo.....doğubeyle laz ziyada benim adamlarım....
|
.....................
|
[color=darkred][i][b]BURALAR SERBEST ALAN ABİ HER ŞEY KONULUYOR İŞTE.YUKARDAKİ BAŞLIKLARDA SİVASSPOR YETERİNCE ENİNE BOYUNA KONUŞULUYOR ZATEN.[/b][/i][/color]
|
[color=red][size=6]Polat bugün Baron Secilecek :!: 8) 8) [/size][/color]
|
[quote=CAGLAYAN][color=red][size=6]Polat bugün Baron Secilecek :!: 8) 8) [/size][/color][/quote]
[size=4][b][i]Dün nasip olmadı ama haftaya inşallah yeni baron polat olacak vatana millete hayırlı olsun...[/i][/b][/size] |
BENCE BARONU NİZAMETTİN ÖLDÜRDÜ YANLIZ HAFTAYA KİRVE BARONUN YANINA GİDEBİLİR..
BENCE KEMANCI ÖLÜCEK NİNA KEMANCIYI VURACAK... İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:04. |