![]() |
-->: YİĞİDO BOMBAYI PATLATTI.!! NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK.
valla biktim artik bu bombalardan... yakinda ben de bomba transfer diye haber olcam diye korkuyorum... abartmayin lütfen gardaslar...her geleni bomba transfer diye yutmayalim...
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]AYRICA YÖNETİCİ MEHMET OFLAZ FENERBAHÇELİ SERVET ÇETİN İLE ANLAŞTIKLARINI AÇIKLADI.[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[B][I][COLOR="Red"][CENTER]HAYIRLISI OLSUN ISALLAH IYI OLUR SIVAS ICIN[/CENTER][/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR="Red"][CENTER]YÖNETİCİ MEHMET OFLAZ FENERBAHÇELİ SERVET ÇETİN İLE ANLAŞTIKLARINI AÇIKLADI[/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
Panathinaikos ta iki sezonda 13 mac oynamış iki sezonda real zaragozada oynamış en uzun Watford da forma giymiş 3 sezon 63 maç 3 gol
bir iki takım daha gezmiş istatistikleri bunlar umarım faydalı olur cok ihtiyacımız var başarıya bu sezon |
iyi tranfer faydalı olur inşallah...
|
hayirli ugurlu olur insaallah en kisa zamanda uyum sorununu asarsa cok faydali olacak hic süphemiz olmasin süper bir transfer büyük baskana sonsuz tesekkürler.
|
Hayırlı olsun.
İyi bir oyun kurucuya ihtiyacımız vardı umarım NORDİN WOOTER'de bu ihtiyacımızı karşılayacak yetenektedir. Yönetim önce Antalya maçında aldığımız puan ile daha sonra yaptığı ve yapacağını duyduğumuz transferlerle işin peşini bırakmayacağını ortaya koymuş oldu. Taraftarlar olarak bize düşende her zaman desteğimizle takımımızın arakasında durmak. [COLOR="Red"]HEP DESTEK TAM DESTEK[/COLOR] |
[QUOTE=aykut-akay][B][I][COLOR="Red"][CENTER]YÖNETİCİ MEHMET OFLAZ FENERBAHÇELİ SERVET ÇETİN İLE ANLAŞTIKLARINI AÇIKLADI[/CENTER][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
siz de inandiniz hahaaaaa guliiimmm bari mehmet oflaz kendi demeden bi seye inaznmayin ama bilmiyorum belki iki stopper daha aldilar lugano ve edu luciano zaten fesh edildi murat hacioglu da oyle insallah oyledirr |
s.a
arkadaslar adam son 2-3 sezonda dogru dürüst bir takimda oynamamis. 2 sezon önce kibris rum kesiminde 14 mac yapmis gecen sezonda panatinaikosda 4 macta toplam 108 dakika oynamis. Insallah faydali olur ama bence fenerbahcedeki kadroya giremeyen futbolculardan 2-3 tane alabilseydik cok daha iyi olurdu. Mesela: Olcan, M.Hanefi, Kemal, Murat Hacioglu..... |
[COLOR="Teal"][B]Okudugumda bende sok oldum.Ne yazikki devamli sallayan medyamiz yine sallamis.Nordin Wooter denilen bu vatandas hakkinda nacizane bir iki cumlem olacak benimde.Ozellikle [url]www.internetspor.com[/url] da oyle lanse edilmiski yanlis fotograf koymuslar bunun yanisira oyuncu hakkinda Hollanda milli takiminin yildiz oyuncusu diye bahsedilmis.Alakasi yok.Bir zamanlar Ajaxta oynadigi dogru.Yildiz takimindan yetismisti.Ust duzey bir futbolcu degildi.Kaldiki Ajaxli yildiz Wouter futbolu birakali yillar oluyor.Ben Hollanda Roosendaal da ikamet etmekteyim>Nordin Wooter bulundugum sehrin takimi RBC Roosendaalda da kisa bir sure forma giydi ve ahim sahim bir yetenek degildi.Gecen yillarda Avrupada cesitli takimlarda oynadi, bildigim kadariyla en uzun Ingiltere Premier ligde Watford takiminda oynadi.Ayrica Hollanda milli takiminda hic yeralmadi(sadece bir sure 23 yas alti milli takiminda yer aldi).
Simdi Panathinaikosta yedek.Ama bu demek degilki Sivassporumuzda basarili olamayacak.Mevki itibariyla sag dis mevkiinde oynuyor.Yani oyun kurucu olarak degil.Giden Ibrahim Aydemirin yerinde.Sanirim Gurol Azer ile sag kanatta basarili olur.Bu da Gokhan Bozkaya ya kulube gorundu demek oluyor. Takdir yonetimimizin ama daha iyi bir yabanci transfer yapilabilirdi. Fakat bu oyuncunun artilarida bir hayli fazla.Yattara ve Balili gibi hareketli takimi atesleyici bir futbolcudur.Iyi hucum presi yapar ama defansif yonu zayif. Insallah Sivassporumuza faydali olur.[/B][/COLOR] |
SİVASSPORA FAYDALI OLUR İŞALLAH
|
HER TAKIMDA AYNI VEYA KÖTÜ OYNUYACAK DIYE BIRSEY YOK
BU FUTBOL TAKIM OYUNU FUTBOLCU TAKIMA NE KADAR UYUMSAGLARSA O KADAR IYI OYNAR UMARIM SIVASSPOR ICINDE COK IYI ANLASIR VE UYUMSAGLAR KI COK GÜZEL PERFORMANS SERGILESIN INSALLAH HAYIRLISI OLSUN |
Akşam NTV flash haber olarak geçti.
Takımımıza hayırlı olsun. |
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]hayırlısı olsun ne diyelim bizim bombalar hiç batlamıyan cınsten arkadaşlar hle bu bombayı bir iki mac izleyelim ondan sonra karar verelim derim adı bomba olabilir ama batlamassa işe yaramaz değilmi[/COLOR][/I][/B]
|
[I][B]Nordin Wootery Ilk önce oynadigi takimlara bakalim, Kimmis bu Nortin Wootery,
1- Ajax ................ ( Hollanda sampiyonu ve kupa canavari ) 2- Real Zaragossa .... (ispanyada ilk 8 zorluyor ) 3- Wattwort .......... (Ingiltere 1 lige yeni ciktilar ) 4- Rosendal ......... ( Hollanda düssmemek icin oynuyor ) 5-Anorthosis...........(Kibris rum kesiminin en iyi takimlarindan biri ) 6-Panathinaikos.........(Yunanistanin en iyi takimi ) 7- S-Braga................(Portekizde ilk 5 icin oynuyor ) Gelelim bu takimlar ((((Rosendall, ve Anorthosis))) cikaralim bakalim geriye kalan takimlara bu takimlar transfer yaptiklari zaman video kasettinden futbolcu almiyorlar cok iyi takip ediliyorlar bütün sezon sonununa kadar bence o takimlarin transfer kadrolarinda yer almak kolay degil Ajax gibi futbol universitesinde futbolla basladigi zaman iyi bir egitim almistir tabiki Ajaxta kalici bir futbolcu kolay degil milli takimlarina bakin onca süper starlar kadroya giremiyorlar bence sivasspor icin gercek bir bomba orta saha oynayacakmis ve gol bölgelerindeki ballili ve Anderson cok gol atar , hayirlisi cabuk uyum saglarsa..[/B][/I] |
Sivasspora iyi bir orta saha oyuncusu gerekiyor. Umarım orta sahada hakim bir futbolcudur. ve sivasımıza faydalı olur... Ben çok faydalı olacağına inanıyorum. Çünkü orta sahada büyük bir boşluk var doldurulması gereken......
|
arkadaşlar dün mehmet oflaz servet çetinle anlaşıldığını söyledi bence asıl bomba o helal olsun teknik heyete binlerce sivasspor taraftarı adına şükranlarımı sunuyorum
|
Türkiyedeki diğer bütün takımların gıpta edeceği bi transfer, emeği geçen herkese teşekkür ederim.Dikkat ederseniz tipi biraz davids'e benziyo işallah futbolu da ona benzer.
|
yönetim ne dedi acaba. birde haberin kaynagı güvenilir mi?
|
[COLOR="Blue"]gelmeden hiç bir şey diyemiyorum formayı giyinsin imzayı atsın ilk 11 e girsin ondan sonra hayırlı olsun dileyeyim[/COLOR]
|
[I][B]Bizim bombalar hepsi fos cikti deniliyor bunun garantisi tabiki yok Örnegin, Anelka , Ariel Ortega ,Marek Heinz,Carusa GS li,cok örnekler var patlamayan bomba cok takima adapta olamayorlar bir örnek daha vereyim 2 Arkadas gidiyor fabrikadan yeni cikmis iki ayni model otomobil aliyorlar birinki hic tamir haneden cikmiyor ama arkadasininki hic bozulmuyor biri cok menmun digeri isyan ediyor bunlarda sans isi biraz da sans lazim karamsar olmayalim yönetime tesekkür etmeliyiz bunca az bütceleri ile buna gücleri yetiyor buna da sükür [/B][/I]
|
EĞER GELİRSE GERÇEKTEN ÇOK FAYDASI OLUR SİVASSPORUN BENCE YİNEDE TRANSFER YAPMASI GEREKİR BAZI YERLERDE SİVASSPORUN ÇOK EKSİĞİ VAR MESELA FORVETE ANDERSSONUN YANINA Bİ ADAM LAZIM ANDERSSONUN SURATLİ VERSİYONU TAKIMA ÇOK FAYDA SAĞLAR BENCE SİVASSPOR GEÇEN SENE GİBİ BU SENEDE BASARILI OLACAKTIR AMA BEN SİVASSPORU UEFADA GORMEK İSTİYORUM...
|
çok güzel oldu ama inşallah bize yararlı olur olcagına inanıyorum nordin wooter aramıza hoş geldinn
|
BENDE BUGÜN GAZETEDE OKUDUM
HAYIRLI UĞURLU OLSUN HEPİMİZE .. |
balili nin yanina mulak forvet lazim erhan albayrak alinmali ve selcuk sahindeeeee transferleri bekliyoruz
|
Cok güzel bir transfer. Hayırlı olması dileğiyle
|
[QUOTE=yigido_halil_58]balili nin yanina mulak forvet lazim erhan albayrak alinmali ve selcuk sahindeeeee transferleri bekliyoruz[/QUOTE]
anderson musa kuş var yeterli bence orta sahaya birde defansa adam sivassporu çok iyi yerlere götürür |
beklediğim oyuncu transferi işte buydu
|
Hayirli ugurlu olsun
Insallah takimimiza faydali olur. Bence bir futbolcunun ne zaman ne yapabilecegi hic belli olmaz. Simdi baska biyerde kötü oynar baska yerde iyi oynar. Umarim Sivassporun boslugu onunla dolar.
|
yönetim yigidoları coşturacak transferi şuana kadar yapmadı nordin vooter u görelim inşallah uyum saglar. daha düzgün 1 transfer yapılmadı bursaya giden zafer biryolu almadılar .gltsray lı çocuk olamazmıydı. çok yavaş davranıyorlar sakarya kadar paramız yokmu grdş
|
GAZETELERDE GELİYOR DİYE YAZDILAR,İMZA ATILSIN SONRA GÖRCEZ KİMMİŞ.BALİLİNİN ANTALYADAKİ OYNUNA AYAK UYDURACAKSA TAMAMDIR.CÜNKÜ BALİLİ BU MAÇTA ÖYLE KOSTUKİ DEGİL ANTALYA DEFANSI BİZİM ORTA SHA FORVET YETİSEMEDİ HIZINA.MAASALLAH NAZAR
DEGMESİN!!! |
BÖYLE BİR FUTBOLCU LAZIMDI BİZEDE ÇOK İYİ BİR TRANSFER HERKEZE HAYIRLI OLSUN
|
VALLA ADINI HİÇ DUYMADIM AMA EĞER YAZILANLAR DOĞRUYSA SİVASIMIZIN BÖYLE BİR OYUNCUYA İHTİYACI VAR İNŞALLAH DİĞER YABANCILAR GİBİ BUDA FOS ÇIKMAZ
|
HELAL OLSUN SİVASSPORA
GÜZEL TOPÇU |
pek performansı yüksek bir oyuncu değil inşallah yararlı olur
belki bizde performansı artarda bizide şaşırtır inşallah |
camiyamıza hayırlı uğurlu olsun
|
nordin wooterun bugun imzayi atmazi lagzim bilen varsan posta kutuma haberi versin lutfen
|
[B][I]Hayırlı olsun, oyun kurucu gerekiyordu takımımıza,
kendisini tanımıyorum inş takıma faydalı olur..[/I][/B] |
[B][I]NORDIN WOOTER VE SERVET CETINLE PERSEMBE IMZA TÖRENI YAPILACAK
Kaynak:Baskan Mecnun OTYAKMAZ [/I][/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]NORDIN WOOTER VE SERVET CETINLE PERSEMBE IMZA TÖRENI YAPILACAK
Kaynak:Baskan Mecnun OTYAKMAZ [/I][/B][/QUOTE] hayirlisi olsun insallah takima iyi uyum saglayip cok güzel performans sergilerler transferler lazimdi iyi oldu |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:24. |