![]() |
--->: Nordin Wooter
[url]http://www.youtube.com/watch?v=UvzeLngGRlw&mode=related&search=[/url]
nordin wooter futsal yani salonfutbolundaki clibi. arkadas takimiydi |
-->: --->: Nordin Wooter
[QUOTE=mustafasungur;152627][url]http://www.youtube.com/watch?v=UvzeLngGRlw&mode=related&search=[/url]
nordin wooter futsal yani salonfutbolundaki clibi. arkadas takimiydi[/QUOTE] [B][I]Güzel paylaşım sağol! Biz aslında bu klipteki birkaç futbolcuyu daha transfer etsek fevkalade takım oluruz,burdakilerin birçoğu teknik...[/I][/B] |
[b]AJAX GIBI ZARAGOZA GIBI ZORLU TAKIMLARDA OYNAMIS TECRUBELI BIR FUTBOLCU İNSALLAH SIVASSPORUMUZA YARARI DOKUNAN BIR FUTBOLCU OLUR IHTIYACIMIZA OLAN BIR FUTBOLCUYDU[/b]
|
bide söyle bir soru var aklımda madem cok ıyı zaragoza nıye panatınaykosa sattı ordan nıye bu kadar dusuk bır kulube geldı demekkı futbolu dusuuste bu oyuncucnun ınsaallah ıyı oynar bızde bakıp gorucez ben daha adamı sıvas forması gıyerken gormedım AYRICA VIDEO YU IZLEDIM AMA HANGISI NORDIN WOOTER GOREMEDIM
|
[b]birde söyle dusunelım sivassporu cok dusurmus oluyoruz bu durumda bence sivasspor rum takımından kat kat daha üstün ve ligimize bakacak olursak örnegin alex diyoruzkı alex dunya capında bır yıldız pekı ozaman neden ispanyada ıtalyada ıngılterede değilde türkiyede demekki ıkı taraftan bırısı yalan söyluyor yada türkiyenın futbolu dunya futboluyla yarısacak kıvama gelmıs demektır bence sivassporda oynayabılecek bır futbolcu ve ben yararlı olacagına ınanıyorum... ALLAH utandırmasın...[/b]
|
-->: Nordin Wooter
Beyler bu adam bu sene hiç forma şansı buldumu ben bi maç sonradan girdi diye hatırlıyorum kesin bilgi verebilcek olan warmı?
|
Nordin Wooter Kalitesinini göstermeye basladi
1 asisst ve 1 golle Gönülleri Feth etti . |
[QUOTE=Serkan-58;154693]Nordin Wooter Kalitesinini göstermeye basladi
1 asisst ve 1 golle Gönülleri Feth etti .[/QUOTE] [B]Çok faydalı bir transfer olduğunu oynadığı iki maçta gösterdi ;) Orta alanımızda artık daha güçlüyüz...[/B] |
ve ıste beklenen futbolcu bence bulundu artık taraftarda stad dı doldurur sıvasta ust sıraları hedefler ınsallah harıka bır futbolcu
|
[b]Helal olsun sana Wooter inşallah bu performansını sürdürür.Bi asist,bi golle başladı gerisini bekliyoruz.Bu arada golleri daha izleyemedim:([/b]
|
[B]ÇOOK GÜZEL OYNADI BU GÜZEL FUTBOLUNUDA BİR GOL BİR ASİSTLE SÜSLEDİ GOLÜ MERAK EDİYORUM AMA İZLEMEDEN YATMIYACAM[/B]
|
nordini bugun yakından tanıma fırsatımız oldu pire gibi adam balili ile iyi uyum içinde gördük sahada iyi çalışmış çokta şık bir gole imza koydu başarılarının devamını diliyorum
|
BİRAZ ONCE İZLEDİM BURSAYA MANYAK BİGOL ATMİS KARDESİMİZ.... HEMPİMİZE HAYİRLİ OLSUN GUZEL Bİ DURAN TOP USTASİ KAZANDİK.
|
DAHA HIC BISEY KAZANMIS DEGILIZ KAYBETMISDE DEGILIZ BENCE HENUZ HERSEY ICIN COK ERKEN TEMENNIM SUDURKI SIVASSPORUN LIGDE KONSTRASYONU BOZULMADAN DURUSUNU KORUR INSALLAH
ZATEN BASARIDA GELIR BU SEKILDE |
pire gibi dar alanda iyi ama tekniğini geliştirirse daha başarılı olur.
|
valla süper topçu.sivassporumuza yakışır.attığt golde çok güzel.
|
[b]Harika bi gol attı gerçekten mest oldum ekran başında bu arada Balili ye yaptığı harika asiste görülmeye değerdi.Umuyorum ki bu futboluna devam eder.Sivas olarak ondan çok şey beklemeye başladım şimdiden[/b]
|
Son yapilan Transferler gercekten harika Vooter simdiden 3 büyüklerin gözdesi oldu.
|
gollerin devamı gelir inş. sivasspor
|
-->: --->: Nordin Wooter
[QUOTE=58_SIVAS_58;154808]Son yapilan Transferler gercekten harika Vooter simdiden 3 büyüklerin gözdesi oldu.[/QUOTE]
Yavaşşşş daha 1 maç bize verceceği çok şey var. |
Maç özetlerinden gördüğüm kadarıyla iyi ve sıradan bir futbolcu olmadığı kesin,çok güzelde bir gol attı, bu topa vuruşu ve attığı gol bana GS'lı Hagi yi anımsattı sanki o özellikte biri. Bize çok faydası olacağı kesin
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Wooter İlk lig maçında süper oynadı ve süper bir gol attı...İnşallah bizde daha başarılı günler geçirecek...Takıma alıştığı zaman 4 Eylüldeki atmosfere alıştığı zaman daha başarılı olacaktır...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Hayirli olsun. Biraz daha uyum saglarsa tutulmaz olur. Yalniz beni endiselendiren bir takimda fazla kalmamis. insallah sorunsuzdur.
|
wooter ilk forma giydiği maçta gol attı hayırlı uğurlu olsun başarıların devamını diliyorum
|
[I][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][B]Artik Sivassporun da Alexi var Nordin Wooter attigi gole sapka cikarilir artik Nordin wooter frikiklerde kalecilerin korkulu rüyasi olacak her frikik atisi bizim icin penalti atiyormus gibi heyacanlanacagiz her an filerin havalandigini görecegiz devami diger maclarda gelecek......[/B][/FONT][/COLOR][/I]
|
--->: -->: Nordin Wooter
[QUOTE=yigido Atilla;154909][I][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][B]Artik Sivassporun da Alexi var Nordin Wooter attigi gole sapka cikarilir artik Nordin wooter frikiklerde kalecilerin korkulu rüyasi olacak her frikik atisi bizim icin penalti atiyormus gibi heyacanlanacagiz her an filerin havalandigini görecegiz devami diger maclarda gelecek......[/B][/FONT][/COLOR][/I][/QUOTE]
valla süpermiş doğrusu ben fazla iyi olacağına inanmıyodum harika bi gol attı sadece ayakta alkışlanır gerisini sizler düşünün 17 takımın korkulu rüyası olacağa benziyor |
wooter süperdi cıktıgı ılk macta kendını kanıtladı devamı emınımkı gelıcektır süpersın nordin
|
--->: -->: Nordin Wooter
[QUOTE=ofgurleyuk78;154865]Hayirli olsun. Biraz daha uyum saglarsa tutulmaz olur. Yalniz beni endiselendiren bir takimda fazla kalmamis. insallah sorunsuzdur.[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"]ajax'ta profesyonel forma giymeye başladığı 95'te 18 yaşındayken hollanda futbolunun gelecekteki en büyük yıldız adaylarından biri olarak gösteriliyordu (kluivert, davids, seedorf, kanu, finidi'yle aynı tayfadan) ama ajax'tan disiplinsizliği nedeniyle --o zamanlar psv'de oynayan bi futbolcunun karısıyla basılmış daha 21 yaşındayken-- gönderildi. daha sonra oynadığı takımlar içinde en iyi performansını Anorthosis'te gösterdi. Watford, Zaragoza, Panathinaikos gibi takımlardan fazla kiloları ve YİNE disiplinsizliği nedeniyle uzaklaştırıldı. [/FONT] [FONT="Comic Sans MS"]yani karşımızda bi nevi sergen van yalçın var.. :D çok yetenekli ama disiplin açısından ciddi sorunlu bi oyuncu.. muhtemelen bu yıl çok katkı yapıp seneye katar liginin yolunu tutar.. [/FONT];) |
[I][B][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"]Gecen sezon sivassporun tek eksik yeri ortasahada oyun kurucumuz olmayasindan gol bölgelrinde zorluk cekiyorduk ama simdi Anderson showu basliyor Andersonu izleyin cok gol atacak ,sivasin tek eksik yönü duran toplardan yararlanamiyorduk , simdi bizdede bir firikik ustasi var kalecilerin korkulu rüyasi Alex simdi bizde rakibin arkasina atacagi her pozisyonda Anderson kaleci ile karsi karsiya kalacak tabiki balili icinde gecerli veya duran yan toplarda Andersonu topla cok iyi bulusturacak hosgeldin NORDIN WOOTER [/FONT][/COLOR][/B][/I]
|
Bursaspor maçında izledim çok beğendim.Wooter'den Ankara maçındada goller ve asistler bekliyoruz.İlerleyen haftalarda daha çok yararlı olacağını düşünüyorum.
|
ZATEN IYI KALITE FUTBOLCI ILK MACDA KENDINI BELLI ERIYOR
NIRDINDE KENDINI BELLI ETTI BURSA MACINDA |
Son maçtaki performansıyla bence üzerindeki endişeleri kaldırdı, gerçi hala maç eksiği var ama görenler hep yüksek tekniğinden bahsediyo bence bundan sonra da devamlı oynar.
|
Nordin Wooter
[B]Orta sahamıza kattığı güç ortada. İlk lig maçında 1 gol ve 1 asist. Duran toplardaki başarısını da gördük. İnşaallah sorunsuz bir lig geçirir.[/B]
|
[b]İnşallah bugun güzel futbolunu oynar ve Sivas ımıza galibiyeti getirir.[/b]
|
Sivassporun bu sezon yaptığı en iyi transfer olduğunu düşünüyorum.
Oynadığı mevkiiye ve futbol kariyerine baktığımızda Sivasspora büyük katkılar sağlayacak gibi görünüyor. İnşallah takıma uyum dönemini çabuk atlatır ve Ertuğrul'la birlikte orta sahadaki açığımız kapatır. |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Tecrübesi oynadığı takımlarla sabit,tartışılması mantıklı bile değil...Ancak yaş olayına gelince orta saha için biraz fazla değilmi???:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: [/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[B]Böyle bir futbolcuyu Sivasa kazandırdıkları için Başkanımız ve yöneticilerimizede teşekkür etmeyi unutmayalım arkadaşlar.
Bu teşekkür kuru kuruya [COLOR="Blue"]''SAĞOL GARDAŞ'' [/COLOR]olmasın.. maça giderek Sivasspora destek olarak teşekkür etmeliyiz.[/B] |
[B][I]Ankaraspor macinin en iyilerinden yine Wooterdi malesef sansi yaver gitmedi rakip kaleye attigi 3 pozisyonda Ankaraspor Kalecisi kurtardi.
diyecegim.... Wooter Sivasspor icin Büyük Kazanc.![/I][/B] |
[COLOR="blue"]İYİLER MUTLAKA KAZANIR................................................[/COLOR]
|
keske wooter kadar takımda onun kadar ıyı oynasa
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:24. |