![]() |
--->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR
[B]Afedersinis ama bütün suç yönetimin.En büyük başarısı Çaykur RİzeSPor'u birinci lige çıkarmış bir teknik adamı nie takımın başına getiriyosun.Bi loranta bakın bide peczeye.Tek ortak yönleri ak saçları:mad:
Biran önce yönetim işe el atmalı yoksaaa Lİg A'ya merhaba dicezzz.İşin kötüsü 2 lig bıraktığımız gibi deillll;) [/B] |
SIVASLIYIM SIVASSPORLUYUM VE SONUNA KADARDA SIVASSPORLU OLACAM.......
NEDENINE GELINCE KENDI ADIMA BIR ELESTIRI YAPARAK ANLATAYIM SUPERLIGE ILK CIKTIGIM ZAMAN BENDE DUSTUK KALDIK GIBI KONULARDA FIKIR YURUTTUM ELESTIRILER YAPTIM LAKIN SUNU COK IYI ANLADIMKI HAKIKI BIR TARAFTAR DEGILMISIM TABI BU FIKRIM DEGISENE KADAR CUNKI LAFA GELINCE EN KRAL SIVASSPORLU OLURUYORUZ ISLER IYI GITMEYINCEDE BU TAKIM BIZI UTANDIRIYO BILMEM NE GIBI LAFLAR EDIYORUZ.. BU IS BOYLE DEGILMIS ARKADAS.... YAHU KARDESIM TAKIM GALIP GELDIGINDE GURURLANIYORUZ TAKIM YENILINCEDE SANKI ONURUMUZU KAYBETMIS GIBI HISSEDIYORUZ BUDA BIZIM ASLINDA SPORDAN ANLAMADIGIMIZI TARAFTARLIKTAN ANLAMADIGIMIZI GOSTERIYOR SIVASSPOR SIMDI KONYADA YENILDI EKSIGI VAR VEYA YOK SORUN DEGIL OLABILIR ... HATTA LIGDENDE DUSEBILIR SORUN DEGIL DOGAL BISEY AMA DOGAL OLMAYAN TEHLIKE TELLALLIGI YAPMAK BIR YENILGIDEN VEYA BIR KAC YENILGIDEN SONRA... SONUCTA SUNU SOYLEMEK ISTIYORUM BEN SIVASLIYIM SIVASSPORLUYUM SIVAS VE SIVASSPORLA GURUR DUYUYORUM YENSEDE YENILSEDE HATTA LIGDEN DUSSEDE BEN YINEDE SIVASSPORU VE SIVASI SEVIYORUM SONUNA KADARDA DESTEKLEYECEGIM.... SAYGILAR....... |
-->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR
Ortada şaibe var.Geçen dönem aynı teraneyi yapan petkoviç e ne demeli. Anderso eli ile top alıyor arkasından hakemi itekliyor. hakkı efendi zaten kart cezalısı.hopp kırmızı kart.Disiplin ve otorite boşluğu var.hoca ile ilğili değil.oyun oynanıyor oyun. futbol oyunu değil bu.Ali cenğiz oyunu bu.Para bastırılan kesimin istek ve arzusuna göre dizayn edilmiş oyun düzeni tesis edilmiş durumda.Fener maçi için yatırım yapıldı.O kadar basit.Elveda süper liğ 37 yıl sonra görüşmek üzere
|
Tv de izledik bizimkiler resmen maçı elleriyle vermişler topa elleye elleye ya anderson sen kendini anelkamı sandın Burakmı sandın Konyaya elle gol atmaya kalkıyon onların arkasınad Federasyon var ya bizim tabi hakem görür bu eli. Yiğidin hakkınıda yiğide vermek gerek. Konyasporda iyi oynamış özellikle ilk yarı.
|
[COLOR="Indigo"][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]KONYA MAÇI TAM BİR FACİAYDI..FUTBOLCULARIMIZIN DENGESİZ ŞEKİLDE KART GÖRMELERİ MAÇA DAMGASINI VURDU BİZ TARAFTAR OLARAK KONYA ATATÜRK STADYUMUNDA RESMEN İSYANLARI OYNADIK..:mad:KONYA 2 TANE ATTI AMA 3 PUANI HAK EDECEK BİR MAÇ OYNAMADI .BİZİM FUTBOLCULAR KART GÖRME YARIŞINA GİRDİLER.BU KADAR DA KOLAY KART GÖRÜLMEZ..HAKEM MAÇI GÜZEL YÖNETTİ BİZİM FUTBOLCULAR KART GÖRMEK İSTEDİ HAKEMDE BİRER BİRER ÇIKARTTI GÖSTERDİ..FENER MAÇINA ÇOK EKSİK ÇIKACAZ..ZATEN KONYA MAÇINDA Kİ OYUN BİZİ TATMİN ETMEDİ 3 EKSİKLEDE FENERDEN PUAN ALMAK HAYAL OLUR.:mad:[/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun ise, kart gören futbolcularına tepki göstererek, "Kurallar icabı hakem dört dörtlük bir maç yönetti. Her gösterdiği kart da doğruydu. Futbolcu arkadaşlarımız da 20'şer bin dolar cezayı yiyince akılları başlarına gelir herhalde. Profosyonelliğin gereği neyse onu yapmaları gerekirdi, yapamadılar. İstenilen oyunu oynamadılar. Konyaspor'u tebrik ediyorum. Lig daha yeni başladı. Önümüzde uzun bir maraton var. Sivasspor kümede kalma mücadelesi veriyor. Bunu da başaracaktır. Sezon sonunda alnımızın akıyla ligde kalacağız. Futbol 3 neticeli bir oyundur. Sahaya çıkılır ve elden ne geliyorsa en iyisi yapılır. Ama sahada arkadaşlarına ihanet edemezsin. Bu, formaya ihanettir. Cezasız kalmaz. Kırmızı kart gören oyuncular bunu görecek" diye konuştu.
YORUM YOK YORUMU BÜLENT UYGUN YAPMIŞ, YAZIK KORKMAYA BAŞLADIM VALLAHİ |
KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR
Sivasspor'da [B][COLOR="Red"]UYGUN[/COLOR][/B] gitmeyen birşeyler var.
Bu hafta ki fb maçının sonucu şimdiden belli oldu zaten. |
Sonuç şunu gösteriyorki,takımda büyük disinpsizlik sözkonusu,futbolcuların yaptığı bu haraketler amatör kümede oynayan takımlarda bile olmaz.Petkovic geçen senede buna benzer bir harakette bulunmuştu.Anderson hem elle oynuyor topla,sonra gidiyor hakemi iki eliyle omuzndan itiyor. Hakeme diyecek bir şey yok.Hakkı'da sarı kartın var, biraz daha dikkatli olmak varken ikinci sarı karttan oyundan atılıyor.Bu kadar basit bu kadar sorumsuz davranma hakları,bu kadar Sivasspor taraftarını kahretmeye kimsenin hakkı yok sanırım.Tamam futbol üç neticeli bir oyun, oynarsın yenersin, yenilirsin normaldir.Ancak bu şekilde lakayt bir şekilde futbol oynanmaz.
Yönetimin biran evvel olaya el koyup,gerekli ceza ve disipline edecek yaptırımları hemen uygulamalı.Yoksa yarın çok geç olabilir.Anladığım kadarıyla Pecze futbolcu ilişkileri istenilen gibi değil.Biraz yumuşak davranıyor anlaşılan,isteyen de istediği gibi davranıyor. Trabzon örneği gibi yol yakınken bir an evvel bu çözüm sağlanmalı.Yoksa battıkça batacağa benziyor durumumuz.Yönetim bunları dikkate almalı,taraftarın çağrılarına kulak tıkarsa,buda iyi sonuç doğrurmaz! Beklenenlerin gerçekleşmesi dileğiyle. |
tüh ya biz ne yapacağız valla dedik hoca inşallah iyi başlar ama ne iyi başlaması antalyaya bir galibiyetimiz var dahada yok yani bi beraberlik olmuyo valla ne olacak bu hocanın hali :rolleyes:
valla gereği yapılması gerek |
[b]arkadaslar sunu söylemelıyım oncelıkle su kalvye basından taraftarlıgı bı kenara bırakalım gelip takımı seyretseydınız destek olsaydınız kuru kuru konusmayın 3 kırmızı kartta haksız yere verıldı helekı anderson ve petkovıcınkı macta konyalı sporcularda ıtıraz ettıler bazen ama hıcbır sekılde kart falan cıkmadı cunku hakem bence fenerlıydı ve haftayakı maca ıyı bır tezgah kurulmus o anlasıldı eger sıvas macı satarsa bısey demem artık eger 11 e 11 oynasaydık ıkıncı yarıda en az 3 tane gol atardık konyaya bu arada hayrettınıde kutluyorum macta ıyı oynamadı ama kalede devlestı nerdeyse petkovici kesecek dıye korktum bı ara :) neyse herzaman heryerde sıvasımıza destek olalım sözle değil icraatla lütfen[/b]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;151425][b]arkadaslar sunu söylemelıyım oncelıkle su kalvye basından taraftarlıgı bı kenara bırakalım gelip takımı seyretseydınız destek olsaydınız kuru kuru konusmayın 3 kırmızı kartta haksız yere verıldı helekı anderson ve petkovıcınkı macta konyalı sporcularda ıtıraz ettıler bazen ama hıcbır sekılde kart falan cıkmadı cunku hakem bence fenerlıydı ve haftayakı maca ıyı bır tezgah kurulmus o anlasıldı eger sıvas macı satarsa bısey demem artık eger 11 e 11 oynasaydık ıkıncı yarıda en az 3 tane gol atardık konyaya bu arada hayrettınıde kutluyorum macta ıyı oynamadı ama kalede devlestı nerdeyse petkovici kesecek dıye korktum bı ara :) neyse herzaman heryerde sıvasımıza destek olalım sözle değil icraatla lütfen[/b][/QUOTE]
[b]bu arada bu sözler bana ait mustafa abıye deıl haberınız olsun ıstedım[/b] |
mustafa abi çok doğru söledin valla klavyeden konuşmayı bırakalım birde gelip maçı seyredelim pazar günü ben maça gidecektim ama bizim bi işimiz çıktı çook önemliydi keşke gelseydim ama istteki maçlara gelirim işim çıkmazsa
valla kim söledi ise eline sağlık o kişinin .. |
-->: --->: KONYASPOR 1 : 0 SIVASSPOR (ILK YARI)
[QUOTE=agumus_58;151268]artık futboldan hiçbir şekilde zevk almıyorum. 8 kişi kaldık. neden? haftaya fener maçı var. böyle şaibeli ligden kim zevk alır ki...[/QUOTE]
bunu yazmasanız şaşardım zaten, şaibeymiş ne alakası var kardeşim hiç hatayı kendinde arama hemen şaibe. sakarya-sivas maçındada sakarya 9 kişi kalınca sakaryalılarda senin gibi ''haftaya fener maçı varya onun için hakem kırmızı kartları gösterdi'' diyerek kendi kendilerine bilip bilmeden laf ediyorlardı sonuç ne oldu, hakemin sayesinde maçı aldılar... lütfen laf olsun diye yazılar yazmayın.. |
Arkadaşlar korkarımki pecze kaldıgı sürece sivasımızı düşürecek rizeyi düşürdüğü gibi !!!!!!!!!!!
|
bu işin sonu iyi degil sivas spor umuz eger böyle giderse 2 lig geri gider bir an önce degerli baskanımız ın duruma el koyup pecze denilen hocayı trenle gönderip yerine yerli bizi anlayan bilen icimizden biri olmalı mesela ismail kartal mesela hemserimiz rıza calımbay olmalı
|
yaw ben bu takımın yönetimine akıl erdiremiyorum bülent kimki kendi başına ahkam kesiyor yönetim susup kalıyor <******** adam oyuncuları babam getirmedi sen buldun mahalle köşelerinde sonrada ahkam kesiyon kimsin lan sen> başkan avrupa diyor bülent kümede kalma diyor
defedin gitsin uyumu bozan varsa o da bülent uygundur |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;151425][b]arkadaslar sunu söylemelıyım oncelıkle su kalvye basından taraftarlıgı bı kenara bırakalım gelip takımı seyretseydınız destek olsaydınız kuru kuru konusmayın 3 kırmızı kartta haksız yere verıldı helekı anderson ve petkovıcınkı macta konyalı sporcularda ıtıraz ettıler bazen ama hıcbır sekılde kart falan cıkmadı cunku hakem bence fenerlıydı ve haftayakı maca ıyı bır tezgah kurulmus o anlasıldı eger sıvas macı satarsa bısey demem artık eger 11 e 11 oynasaydık ıkıncı yarıda en az 3 tane gol atardık konyaya bu arada hayrettınıde kutluyorum macta ıyı oynamadı ama kalede devlestı nerdeyse petkovici kesecek dıye korktum bı ara :) neyse herzaman heryerde sıvasımıza destek olalım sözle değil icraatla lütfen[/b][/QUOTE]
Arkadaşım maçı ben de seyrettim. Konyasporlu futbolcuya gösterilen kırmızı kart dahil bütün kırmızı kartlar doğruydu. Hakemlerin takdir haklarını istanbul takımlarından yana kullandıkları herkes tarafından bilinen bir gerçek. Ama bu maçta fener için attı demek hata. Anadolu takımları bu ligde sadece figüran. |
Artık takımımız silkinip kendine gelmesi lazım.. Hakkı da bırakın kaptanlığı 1 nci ligde top koşturacak kapasitede değil, iki senedir sürekli büyük hatalar yapıyor, teknik direktör seçimimizde yanlıştı. eğer idareciler çabuk davranırlarsa teknik direktör değişikliği ile bu takım iş yapar. ancak başarıya aç ısıran bir takımla başarılı olabiliriz.. taraftarı olduğum fenerbahçe maçında memleketimin kazanması dileğiyle..
|
Takımda inanılmaz bi disiplinsizlik ve sorumsuzluk var. Bu da hocadan kaynaklanıyo bence ,bakın trabzon nasıl hemen Ziya Doğan'ı getirince düzeldi.İçimizden biri olan Rızayı bu takımın başında görmek istiyoruz artık,yeter şu yabancılara para yedirdiğimiz. Ayrıca futbolculara da artık bi ceza verilmesi lazım sanırım,para cezası mı olur kadro dışı bırakma mı olur bilemem ama özellikle petkoviçle andersona yazıklar olsun,sorumsuz hareketleri yüzünden takım bu halde.
|
Herkes hocaya yüklenmis bir durumda hoca oyunculara gidin konya macinda 3 kirmizi kart mi görün dedi? Bence Mecnun baskanin acil önlemler almasi lazim en azindan su an görünen bir cizgi var önlemlerin alinmasi icin zaman gecmis degil telafisi olabilecek hatalar yapildi buda Sivas icin bir avantaj kirmizi kart gören oyuncuya vereceksin cezayi bak bakalim bundan sonra kirmizi degil sari görmeyi göze alabilecek mi? Takimda bir vurdum duymazlik simariklik almis basini gidiyor süper lig takimi mi yoksa mahalle takimi mi belli degil!! Fener macindan önce bu olaylar olmus planlanmis gibi yazi yazan arkadaslari ise daha mantikli düsünmeye davet ediyor Bundan sonra radikal kararlar alinip kaldigimiz yerden en güzel sekilde devam edilmesini temenni ediyorum.
|
BİR BİLMECEM VAR GARDAŞLAR...!
ATTI - ATTIRDI - ATILDI - ATILDI BULANA HEDİYEMİZ VAR.İKİ ADET KIRMIZI KART:) |
büyük baskan artik görmüyormosun takimda herkes kabadayi olmus bu antrönörden birsey olmaz dibedogru gidiyoruz böylemi uef gidecegiz bu gidis le eve döneriz sen büksün büyük kal
|
sivasspor bisürü transfer yaptık diyo ama hiç bir iş yapamadı konya ya iki sıfır yenildiğine göre fenerbahçeden 5 10 tane yer herhalde bu gidişiyle
|
[B]BU NE DİSİPİNSİZLİK BUI NASIL İŞ HAKI 5. HAFTADA 2. KIRMIZI KARTINI GÖRÜYOR.PETKOVİÇ AMATÖR GİBİ BÜYÜK BİR HATA YAPIYOR RAKİBE TEKME ATIYOR TEKME ATACAĞINA İLK GOLDE TOPA ÇIKSA GOL OLMAYACAK.ANDERSON TOPU ELEN KESİYOR SARI KARTI OLDUĞU HALDE BÖYLE ŞEY OLAMAZ ÖNÜMÜZDEKİ HAFA ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇIMIZ VAR AMA BİZİM 3 TANE AS FUTBOLCUMUZ YOK NASIL OLACAK BÖYLE...?[/B]
|
futbolcular kart görüyor hoca değişsin diyorsunuz hoca kötü olabilir ama futbolcular daha kötü hakkın yine çıkıp özür diledi diğerleri ne yaptı petkov bunu kayseri maçındada yapmamıştı çok büyük cezalar vermeleri lazım bedava çalışacak aklı başına gelecek biz umutla heycanlı beraberlik bekliyoz dua ediyoruz adamlar keyf için tekme elle oynuyorlar .başkan bir açıklama yaptın bundan sonra futbolcu alırken zeka testi yaptırıcam dedi ..yine üzülen taraftar ve sivasspor için ugraşanlar maçtam sonra başkandan ter akıyordu ama onlarda....
|
bu nordin nerde adam ilk 18de bile yok paflarlamı oynadı
|
YENİ TRANSFERLERİ HİÇ GÖREMEDİK BU HAFTA FENER MAÇINDA BİR SÜRÜ CEZALI OLACAK HAKKI KAPTAN OLARAK KAPTANLIĞINI GÖSTERDİ DİĞERLERİ DE ON A UYDU KAPTAN BÖYLEYSE GEMİ BATTI DEMEKTİR
|
Yiğidolar nereye gidiyor.Bu teknik direktörden çobanbile olmaz.Başkan bunu görmüyormu.53 yasındayım böyle hoca böyle futbol dünyada görmedim.sivaslı biri olarak biz üzmeye hakkı yok .Başkanım buna bir el atın artık.Sivasın evledı canımız ciğerimiz Rıza Hoca yı getirin bizeee....
|
riza calimbay riza calimbay riza calimbay
|
--->: KONYASPOR 2:0 SIVASSPOR
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Maçtan 2 gün geçmesine rağmen bir türlü maçla ilgili yorumumu yazamadım...Maça giden ve bu maçta takımını destekleyen ve halende sesi kısılmış ve açılmamış olan bir taraftar olarak bu maç hakkında yorum yapmak ve eleştiride bulunmak en büyük hakkım diye düşünüyorum....
Maç günü takımı desteklemek üzere Konyanın yolunu tuttuk diğer cefakar arkadaşlarla beraber...Sahada yeni transferlerle güçlenmiş bir Sivasspor takımı bekliyorduk...Dile kolay hafta içi flaş transferler yapmış bir takımdı Sivasspor...Yeni transferleri görmek ve takıma destekde bulunmak isteğindeydik...Maçın başlamasına kadar çok heyecanlıydık ama sahaya çıkan 11 'i görünce büyük hayal kırıklığı yaşadık...Yeni oyunculardan sadece Servet İlk 11 de idi...Gürhan ve Nordin WOOTER 18 'de bile yoktu...Sergio yedekte idi...Ama bir türlü kendisini ve futbolunu beğenmediğim Yasir yine sahadaydı...42 numaralı forması ile tam bir Konyasporlu futbolcu gibi sahada mücadele etti...Bir tane olumlu iş ve hareket yapmadı...Onun yerinde Sergio neden oynamadı halen merak içerisindeyim...Sol kanatta İlhan çok kötü bir günündeydi...O mevkide yeni alınan genç Futbolcumuz Gürhan neden yoktu anlayamadım...2.yarı oyuna dahil olan Musa Kuş çok iyi bir maç çıkardı ama neden maçın başında 11 de değildi...Hep NEDEN NEDEN NEDEN???Soruları var...Şimdiye teknik direktör hakkında ve teknik heyet hakkında hiç yorum yapmadım ama artık yeter............Bizede yazık taraftar olarak Sivastan 500 km ötede kahrolduk...Teknik heyet ve futbolcular aklını başına almalılar...Yasiri bu takımda taraftar olarak görmek istemiyoruz...Carvalho ve Sergio gibi o mevkinin hakkını verebilecek yeteneklerimiz varken Yasir ısrarının yapılmasını istemiyoruz...İnşallah Fener maçında takımımız ayrı bir ruh ile sahaya çıkar ve Yasir olmadan sahaya çıkar.........SAYGILARIMLA......[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:40. |