![]() |
[QUOTE=drummer]acemilik istanbul çatalca mekanize alayı
ustalık 1.zırhlı tugay orduevi hadımköy. ayrıca beş ay geçici görevle istanbul büyükçekmece askeri kampı. ha tertibim 62/3 benim tertibimden kimse olmaz heralde hep genç arkadaşlar[/QUOTE] senden önce ben varım drummer kardeş 62/1 istihbarat pkk nın apocu olduğu zaman bütün güneydoğu |
[QUOTE=turanozkanli]senden önce ben varım drummer kardeş 62/1 istihbarat pkk nın apocu olduğu zaman bütün güneydoğu[/QUOTE]
turan gardaş ben yoklama kaçağı gittim yoklamaya gitsem bende 62/1 gidecektim. apocu kürtleride hep bizim o taraflara göndermişlerdi(istanbula) |
bana askerlik yook
alman vatandasiyim okudugum icin askere alinmiyorum ve 27 yasindan sonra da askere alma olmadigi icin bende 27 yasina kadar okuyup askerden yirtarim allahin izniylee |
askerlik demisken yarin sabah 9 da benim dayim askere gidiyor almanyada oldugu icin 21 gun burdurda yapacak kendiside sitemizin uyelerindendir ishakkarabulut.ona burdan hayirli teskereler.
|
[B][CENTER][COLOR=DarkRed][FONT=Georgia]295 nci dönem kısa dönem.
Manisa-Batıkışla'da Eğitim Çavuşu(Piyade) olarak yaptım. [/FONT] [/COLOR] [/CENTER] [/B] |
tertip
63/3 Tertip
19.Piyade tugayı 2.Tabur 4. Bölük Yokmu burada kimse? Bölüğümüzde 70 kişiye yakın Sivaslıydık Burada kimseye rastlayamadım ilginç:) |
tertip
63/3 Tertip
19.Piyade tugayı 2.Tabur 4. Bölük Edremit/ BALIKESİR Yokmu burada kimse? Bölüğümüzde 70 kişiye yakın Sivaslıydık Burada kimseye rastlayamadım ilginç:) |
BEN DAHA YAPMADIM VALLA ,YAPARSAM SÖYLERİM:)
|
[QUOTE=FATIMA]BEN DAHA YAPMADIM VALLA ,YAPARSAM SÖYLERİM:)
[/QUOTE] Tamam yaptığında,haber edersin:) |
1980/1 tertip acemi birliği konya dutlıkır usta birliği ankara gülhane askari tıp akademisi[GATA] inzibat tım
|
[QUOTE=kadir20]bana askerlik yook
alman vatandasiyim okudugum icin askere alinmiyorum ve 27 yasindan sonra da askere alma olmadigi icin bende 27 yasina kadar okuyup askerden yirtarim allahin izniylee[/QUOTE] valla gardas..askerlik kaçılacak bir görev değil...vatan borcu.. her türk evladının gururla yaptığı bir görev..bu görevden kaçmak bir türke hele hele bir sivaslıya yakışmaz.. |
72/4 tertip 4 ay uzatmalı talihlerindenim acemi birliği kütahya hava er eğt.usta birliği istanbul fenertepe bitmez diyoduk bitti şimdi hoş anılarla hatırlıyoruz .
|
[COLOR="Red"]oy oy sizyolu bıtırmıssınız ıyı kotu anılarını anlatıyosunuz bız daha baslamadık bıle pazartesı muane olmaya gıdecem askere almalarına yakın nerde yapacagımı yazarım :D[/COLOR]
|
1974/2 TERTİP ACEMİ BİRLİĞİM ISPARTA DAĞ KOMANDO ER EĞİTİM OKULU
USTA BİRLİĞİM 71.MEKANİZE TUGAYI 1.KOMANDO TABURU MARDİN |
61/1 tertip acemi birligi amasya carcurum usta birligi hemen şursaı kars sarıkamış 17 piyade alayı karargah destek
|
Arkadaşlar ben de ayın 21 inde Kütahya Hava Er Eğitim Tugayında askerlik görevime başlayacağım.Aranızda burada askerlik yapan varmı? Yada gidecek olan varmı?
Şimdiden teşekkürler |
Arkadaşlar ben ist askerim inşallah sizlerde buralara gelirsiniz kendinizi sivasta gibi hissedeceksiniz
|
[QUOTE=Aturan_58]Arkadaşlar ben ist askerim inşallah sizlerde buralara gelirsiniz kendinizi sivasta gibi hissedeceksiniz[/QUOTE]
HAYIRLI TESKERELER GARDAS...İSTANBULUN NERESİNDE İHTİYACIN OLURSA HER ZAMAN BİZ BURDAYIZ GARDAS. |
ABİM ŞU AN DENİZLİ DE ŞÖFÖR OLARAK YAPIYO
|
AMA Bİ BEN GİDEMEDİM YAW
|
1967/1 tertip
acemilik hatay serinyol usta birliği side jandarma kampı varmı tertibim ? |
[QUOTE=rguler]1967/1 tertip
acemilik hatay serinyol usta birliği side jandarma kampı varmı tertibim ?[/QUOTE] [B] rıfat abi sende 67 doğumlusun ya?? BenDe 86/12 4 eylül Stadı Muhafız alayı :D[/B] |
1981/2 TERTİP
ACEMİ BİRLİĞİ ANKARA MAMAK (MUHABERE OKULU) usta birliği KIRKLARELİ 5. KOLORDU YÜZÜCÜ KÖPRÜCÜ TABURU EN KRAL TERTİP 2 TERTİP |
[QUOTE=Onur Büyükdere]1982/2 YE DEVRE YOKMU HADİ DEVRELER...BEKLİYOM...[/QUOTE]
[COLOR="Red"]ben varım tertiiip[/COLOR] kral tertip 82/2 acemilik ETİMESGUT TANK OKULU -ANK USTA BİRLİĞİ :rolleyes: SIRASIYLA::: 4 MEKANİZE 1NCİ TANK TBR KEŞAN LEOPAR BANKO NİŞANCI, BÖLÜK YAZICISI,REVİRCİ,,TABUR KOMUTAN POSTASI,VE SON OLARAK TA KURMAY BAŞKANI POSTASI |
[QUOTE=Er58Ol][COLOR="Red"]ben varım tertiiip[/COLOR] kral tertip 82/2
acemilik ETİMESGUT TANK OKULU -ANK USTA BİRLİĞİ :rolleyes: SIRASIYLA::: 4 MEKANİZE 1NCİ TANK TBR KEŞAN LEOPAR BANKO NİŞANCI, BÖLÜK YAZICISI,REVİRCİ,,TABUR KOMUTAN POSTASI,VE SON OLARAK TA KURMAY BAŞKANI POSTASI[/QUOTE] [B]Şu adama nak yerinde duramamışki :) seni sabit bıraksalar alayın taburun bilmem neyin içine ederdin dimi... düzen falan kalmazdı :D :D[/B] |
[COLOR="Red"][B]GÜNAY NOOOOLDU BAŞIN MI DÖNDÜ [/B][/COLOR]
İNŞALLAH SENDE EN KISA ZAMANDA ASKERE GİDERSİN DE BİZİ ÖZLERSİN ZATEN RÜYAMDA GÖRDÜM GARDAŞ.... BİZ MAÇTAYDIK HERKES VARDI SEN ASKERDE NÖBET BAŞINDAYDIN :) UNUTM[COLOR="red"]AYI[/COLOR]Z SENİ LA [COLOR="red"]GARDAŞ [/COLOR] LE PEN LE FRANS LE ŞEBECK [COLOR="red"] [COLOR="red"]SENİ SEVİYOK[/COLOR] [/COLOR] [COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][/COLOR][/COLOR][/COLOR] |
[QUOTE=Er58Ol][COLOR="Red"][B]GÜNAY NOOOOLDU BAŞIN MI DÖNDÜ [/B][/COLOR]
İNŞALLAH SENDE EN KISA ZAMANDA ASKERE GİDERSİN DE BİZİ ÖZLERSİN ZATEN RÜYAMDA GÖRDÜM GARDAŞ.... BİZ MAÇTAYDIK HERKES VARDI SEN ASKERDE NÖBET BAŞINDAYDIN :) UNUTM[COLOR="red"]AYI[/COLOR]Z SENİ LA [COLOR="red"]GARDAŞ [/COLOR] LE PEN LE FRANS LE ŞEBECK [COLOR="red"] [COLOR="red"]SENİ SEVİYOK[/COLOR] [/COLOR] [COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE] [B]ne demek gardasım sizin orda rahat huzurlu mac izlemeniz icin ben nöbet tutarım :D bu arada neredeymiş askerliğim ögrenebilirmiyim :D [/B] |
acemilik-izmir yeni foça
bilecik söğüt ustabirliği-çankırı şabanözü ilçe jandarma trafik 80/4 KRAL DEVRE |
[QUOTE=DJMuRaT][B]
rıfat abi sende 67 doğumlusun ya?? BenDe 86/12 4 eylül Stadı Muhafız alayı :D[/B][/QUOTE] göstermiyorum demi murat'ım::D |
[QUOTE=Er58Ol][COLOR="Red"]ben varım tertiiip[/COLOR] kral tertip 82/2
acemilik ETİMESGUT TANK OKULU -ANK USTA BİRLİĞİ :rolleyes: SIRASIYLA::: 4 MEKANİZE 1NCİ TANK TBR KEŞAN LEOPAR BANKO NİŞANCI, BÖLÜK YAZICISI,REVİRCİ,,TABUR KOMUTAN POSTASI,VE SON OLARAK TA KURMAY BAŞKANI POSTASI[/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][U]OOOOOOOOOOO TERTİP SENDE Mİ 82/2 SİN..WALLA ÇOK SEVİNDİM ..KRAL DEVREYİZ...[/U][/CENTER][/COLOR] |
[COLOR="Black"][B]Acemi birliğim:[/B][/COLOR][COLOR="Red"][B]Çanakkale 116.jandarma alay komutanlığı
[/B][/COLOR][COLOR="Black"][B]Usta birliğim:[/B][/COLOR][COLOR="Red"][B]Tunceli Jandarma bölge komutanlığı [COLOR="Black"][B]Tertip:[COLOR="Red"][B][/B][/COLOR][/B][/COLOR][/B][COLOR="Red"][B]78/3 [/B][/COLOR][/COLOR] |
84/4 tekirdağ çerkezköyde askerim.ismim ilyas.suanda safak 52.....bana dua edin.........
|
[QUOTE=pisko]84/4 tekirdağ çerkezköyde askerim.ismim ilyas.suanda safak 52.....bana dua edin.........[/QUOTE]
[B]Hayırlı Teskereler Gardaş....[/B] |
acemi birliği=2.ordu şöf.er eğt.alayı 1.tb 1.blk malatya
usat birliği=istanbul hastal 6.piyade tugatı koğuşçu 75/1 ayrıca şuan bütün vatani yapan tüm askarlere hayırlı teskereler |
ACEMİ BİRLİĞİ 116.J.ER.EĞTİM ALAYI ÇANAKALE USTA BİRLİĞİ GİRESUN MERKEZ KARAKOLUNDA BİLGİSAYAR YAZICISI OLARAK YAPTIM
82/3 KRAL DEVRE |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Acemi birliğim:[/B][/COLOR][COLOR="Red"][B]Çanakkale 116.jandarma alay komutanlığı
[/B][/COLOR][COLOR="Black"][B]Usta birliğim:[/B][/COLOR][COLOR="Red"][B]Tunceli Jandarma bölge komutanlığı [COLOR="Black"][B]Tertip:[COLOR="Red"][B][/B][/COLOR][/B][/COLOR][/B][COLOR="Red"][B]78/3 [/B][/COLOR][/COLOR][/QUOTE] İT DURMAZ TEPESİNİ UNUTAMADIM ORDA ÇOK TİTREDİM |
86/1
selam arkadaşlar ben daha yapmadım ama 86/1 şubatın 20 si askerim nereye düşerim bilmiyorum hayırlısı byeeeeee
|
[I][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][b]297.Dönem Asteğmen olarak İstanbul Harp Akademileri Komutanlığında Muhafız Takım komutanı olarak askerliğimi yaptım...[/b][/FONT][/COLOR][/I]
|
ASKERLİK VATAN BORCUDUR,ÖDENİR.
YER,ZAMAN,GÖREV ÖNEMLİ DEĞİLDİR. AİLEMDE ÇOK KOMUTAN VAR. AMA BENDE BİR ASKERİM HER ZAMAN TÜRK ASKERİ. |
267.DÖNEM KISA DÖNEM ER İDİM.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:45. |