![]() |
-->: FİYATLAR BELİRLENDİ
haydi yiğidolar maçaaaaaa..................
REPUBLİC OF SİVASSPOR |
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]daha daha ne olsun ya bu kadar aşağıya cekilmiş bir mac bileti normal arkadaşlar haydin yiğidolar maca [/COLOR][/I][/B]
|
--->: FİYATLAR BELİRLENDİ
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Fiyatlar su dan ucuz haydi yiğidolar bu hafta takıma destek verelim....ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..............[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
bırakın be kardeşim bidaha Sivasın maçına asla gitmeyeceğim. taraftarını düşünmeyen, taraftarına istediğini veremeyen bir takımın maçına gitmek sadece para kaybı olur. bari 1-2 gol atın da oyununuzla zevk verin. 2. ligde bundan iyi oynuyorduk. ne yönetim iyi, ne teknik direktör, ne de futbolcular. buraya kadar...
|
gittik de ne oldu? sadece 2 saat zaman kaybı. bence bir dahaki maça kimse gitmesin.taraftarsız oynasınlar. sonraki maçta nasıl oynayacaklar acaba? binlerce kişiyi üzmeye ne hakları var
|
[QUOTE=university;156493]bırakın be kardeşim bidaha Sivasın maçına asla gitmeyeceğim. taraftarını düşünmeyen, taraftarına istediğini veremeyen bir takımın maçına gitmek sadece para kaybı olur. bari 1-2 gol atın da oyununuzla zevk verin. 2. ligde bundan iyi oynuyorduk. ne yönetim iyi, ne teknik direktör, ne de futbolcular. buraya kadar...[/QUOTE]
IYI GITMESSEN GITME SIVASIN SENIN GIBILERE IHTIYACI YOK ZATEN SEN ALLAH BILIR BIZIM MESHUR CEKIRDEK CITLAYAN MINDER USTUNDE OTURAN BUTUN MAC OLU GIBI DURAN ADAMLARDANSINDIR SIZIN GIBI TARAFTARI ZATEN ISTEMIYORUZ SONUCA GORE HAREKET EDEN TAKIMI IYI GUNUNDE YANINDA OLAN BI KOTU GITTIMI HEMEN KOSTEK OLAN SIZINGIBILERI ISTEMIYORUZ BEN ISTANBULDAN GIDIYORUM MACA 300 YTL MASRAF YAPIYORUM DA SESIMI CIKARMIYORUM SEN NAPIYOSUNKI SESINI CIKARIYOSUN SENIN SIVASSPORA KATKIN NE???? GELMESSEN GELME AMA SIVAS BU KOTU GIDISE DUR DIYECEK O ZAMAN DA IYI OYNAMAYA BASLIYINCADA MACINA GITME |
[COLOR="Purple"][B]arkadaslar takım yyenınce hersey ıyıde yenılıncemı kotu lutfen yukardakı yorumları okumamamıs oluyumm.bı ankaralı olarak sıvas halkının takımına karsı bu tavrı benı uzuyoo.lutfen herzaman tam destek lutfenn.
her zaman ve heryerde..[/B][/COLOR] |
[QUOTE=Bilmiyorum5;156515]IYI GITMESSEN GITME SIVASIN SENIN GIBILERE IHTIYACI YOK ZATEN SEN ALLAH BILIR BIZIM MESHUR CEKIRDEK CITLAYAN MINDER USTUNDE OTURAN BUTUN MAC OLU GIBI DURAN ADAMLARDANSINDIR SIZIN GIBI TARAFTARI ZATEN ISTEMIYORUZ SONUCA GORE HAREKET EDEN TAKIMI IYI GUNUNDE YANINDA OLAN BI KOTU GITTIMI HEMEN KOSTEK OLAN SIZINGIBILERI ISTEMIYORUZ BEN ISTANBULDAN GIDIYORUM MACA 300 YTL MASRAF YAPIYORUM DA SESIMI CIKARMIYORUM SEN NAPIYOSUNKI SESINI CIKARIYOSUN SENIN SIVASSPORA KATKIN NE???? GELMESSEN GELME AMA SIVAS BU KOTU GIDISE DUR DIYECEK O ZAMAN DA IYI OYNAMAYA BASLIYINCADA MACINA GITME[/QUOTE]
sen sanki kaç senedir destekliyorsun sivassporu? 2. lige çıkmadan neredeydin? ben 20 yıldır maçına gidip tribünde bağırarak takımımı destekliyorum, daha 2 yıllık taraftar olan sen gelmiş bana ders veriyorsun. benle polemiğe girme!! |
takım iyiken herkes saten destek oluyo önemli olan zor gününde destek olabilmek
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:26. |