![]() |
--->: DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...
[COLOR="Black"][B]DÜNYANIN HER YERINDEKİ SİVASLILARIN BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLDUKLARINI GÖSTERMEK İÇİN HEP OMUZ OMUZA OLALIM....[/B][/COLOR]
|
-->: DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...
[COLOR="Red"][B]BURADAN DANİMARKADAKİ TÜM SİVASLI YİĞİDOLARA SELAMLAR........[/B][/COLOR]
|
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK YİĞİDO
|
DANIMARKADAKI YIGIDOLARA SESLENIYORUM GELIN SU DAGINIK OLAN SIVASLILAR BIR ARAYA GELELIM CUNKU BIRLIKDEN KUVVET DOGAR.
|
TÜRKİYEDEN DANİMARKADA OLAN TÜM TÜRKLERE TÜM SİVASLILARA SELAMLARIMI İLETİYORUM
|
arkadaslar haziranda turkiye isviclerede cenvrede mac oynayacak bende fransada kaliyorum isviclere sinir gs macina gitmistim ayni statda maca gidecem insaallah sivassporlu oyuncularda olur sivasspor bayragi sapkasi herseyi var orda gururla tasiyacagim insaallah sivassporumuzu herkes taniyacak bilecek...
|
neden tabiki sivaslilar olusturuyor?danimarkada sivaslılar dahamı cok
|
SİVAS'dan DANİMARKA'daki yiğidolara selamlar....
|
hersey sivas icin!! dünyanin her yerinde sivasli var ve onlarin cogu sivassporu taniyorlar ve bbaskalarina tanitiyorlar. mesela benim okulumdaki almanlarin cogu benim ve baska sivasli hemserilerim sayesinde sivassporu taniyorlar ve bana her hafta sivassporumuzun macinin sonuclarini ve ligdeki durumunu soruyor. haydi yigidolar bos durmayalim ve takimimizi tüm dünyaya tanitalim!!! TÜM GURBETCI HEMSERILERIME SLMLAR!
|
Artık sivasa destek olmanın tam zamanı
onlar gerçekten canla başla çalışıyorlar. Bizlerin destek olma zamanı Haydi heryerde onları destekleyelim Gerçek takımımızı tutarsak bizde istanbul takımları kadar başarılı oluruz. Bir gün herkez Sivassporlu olacak Saygılar A.Yeniköylü Hacımurat |
--->: -->: DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...
[QUOTE=gardasin.58;295190]DANIMARKADAKI YIGIDOLARA SESLENIYORUM GELIN SU DAGINIK OLAN SIVASLILAR BIR ARAYA GELELIM CUNKU BIRLIKDEN KUVVET DOGAR.[/QUOTE]
Abim dogru soyluyor danimarkada bu eksik birsey herkes faliyet gosteriyor bazilarinin koyunun bile dernegi gecesi bilmem nesi falan var ben hic duymadim bir Sivaslilarin gecesi dernegi diye artik zamani geldi hepberaber elele yurek yurege olalim ve kuvvetimizi gosterelim..... Ayrica Sivasi ve Sivaslilari karalamak icin kucuk buyuk oyunlar oynaniyor ve ben bu durumdan rahatsiz oluyorum.... Herkese sevgiler saygilar.... Tåstrupdaki YIGIDO... |
sivassoprum seni seviyorum sesisn heryerde dunyada yanılanıyor
|
-->: --->: -->: DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...
[QUOTE=shalle2630;309127]Abim dogru soyluyor danimarkada bu eksik birsey herkes faliyet gosteriyor bazilarinin koyunun bile dernegi gecesi bilmem nesi falan var ben hic duymadim bir Sivaslilarin gecesi dernegi diye artik zamani geldi hepberaber elele yurek yurege olalim ve kuvvetimizi gosterelim.....
Ayrica Sivasi ve Sivaslilari karalamak icin kucuk buyuk oyunlar oynaniyor ve ben bu durumdan rahatsiz oluyorum.... Herkese sevgiler saygilar.... Tåstrupdaki YIGIDO...[/QUOTE] selam gardas Bizde bu daginikliga son vemek icin bu site altinda taparlamaya calisiyoruz burada yazisarak tanismak senede bir veya iki defe gece yapip tanismak hasret gidermek istiyoruz onun icin etrafimizdaki herkesi bu siteye yonlendirmeye calisiyoruz bunu basarabilirsek yapacagimiz faliyetlerden herkesin haberi olur yoksa biraraya getirmek cok zor. Allaha amanet olun yusuf sahin |
--danimarkadan
KANIMIZ KIRMIZI, BAYRAGIMIZ AYYYILDIZ ,GØNLUMUZ SIVAS, KALBIMIZ SIVAS ,YIGIDI YIGIT YAPAN ADINDAN DEGIL MEKANINDAN DEGIL YUREGINDEN, MEMLEKETTEN,YIGIT OLAN KIRMIZI BEYAZ, BAYRAK TASIYAN GØNLUNU SIVASA ADIYAN , SIVASSPOR ICIN BAYRAK SALLIYAN ,SIVASA DESTEK OLAN GURBETTEN GØNULDEN KALPTEN BAGLI OLAN, YUREGINI SIVASSPOR ICIN CARPTIRAN,,! EY YIGIDO UNUTMA SEN YIGIDOSUN YIGITLIK HERKESE NASIP OLMAZ!---------__PUANIN 58 PLAKAN 58 BU ALEMDE SENI TEK GECERIZ YIGIDO__. GURURUM ,ONURUM ,SANIM ,SØHRETIM ,HERSEYIM BENIM KIRMIZI BEYAZ O SIVAS!__.SIVASSPORUM SANA SAMPIYONLUK YAKISIR.KASAIMPASA,BESIKTAS,CIMBOM,FENER,OFTAS, ISTERSEK OLURUZ YUREKTEN TAS... BIZ DE VARIZ BU ALEMDE SAMPIYON SIVAS.
|
Cevap: DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...
ne diyim bilmiyorum ama insallah sivasspor sampiyon olur.
|
Merhaba arkadaslar, ben fenerliyim ama kalbimin bir kösesindede Sivasspor var :) .. Sivasspor formasini cok istiyorum, yardimci olabilecek bir Sivasspor taraftari varmi :D ..
Danimarkadan Mehmet |
sivasspor yurtdışındaki vatandaşlarımızın kurur kaynağı olmuştur gururluyuz arkadaşlar emegi geçen herkese teşekkür ederiz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:13. |