SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8513)

ahmetbaba 03.10.2006 23:38

--->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

sivasspor taraftarı ikinci ligdeyken takımım süper lige çıksın diye büyük fedakarlıklar gösterdi.ama süper ligde bir türlü istenilen konuma gelemediğimizden dolayı taraftarda bir panik içerisine girdi.korkmayın bu panikleme dönemi de geçer.süper ligde gelin sivasspora hep destek çıkalım.
bu sene kötü bir sivas yok . ligde çok kötü olan takımlarda var.ankara maçında gelince kötü oynamadık defansı açamadık.ben inanıyorum ki sivasspor lig lideri v.manisa yı da yener.yeterki bu kötü dönemde birlik olup takımımızın arkasında olalım.

Dağcı 04.10.2006 09:03

TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

[B]Sebeplerden birisi de seyirciler arasında 90 dakika boyunca hiç durmayan ağır hakaretler ve küfürler. İnsanın aklına hayaline gelmeyecek küfür ve hakaretler duyuyoruz. Müdahale edince de ister istemez kavgalar çıkıyor. İnsanca maç izlenemiyor.

Sahada mücadele edenlerde insan, onlarda bu memleketin çocukları. Biraz daha toleranslı izlemek lazım.

Bir de ailenizle yada kız arkadaşınızla maça gittiğinizi düşünsenize...[/B]

cengaver 04.10.2006 12:56

Sizce TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

2. Küfür ve yapilan kötü tezahuratlardan

4. Hedefinin olmaması (UEFA,Şampiyonluk.vs..)

6. Futbol Kültürü yetersizliğinden
7. Taraftara önem verilmediğinden

9. Alınan kötü sonuçlardan

diger Şıkları çıkarırsak neden maçlara gidilmedigi ortaya çıkıyor.!

gülkız 04.10.2006 13:16

Maalesef Süper Lige yakışmayan taraftarlar var ve bunların sayısı azınsanmayacak kadar çok.Tezahurat sözkonusu olunca gıklarını cıkarmayan bu kişiler canları küfretmek isteyince çenelerini kapatmak sözkonusu olmuyor.Lorant bir ropörtajında insan kendi takımına küfreder mi demişti.Kendi takım oyuncularına sayan insanlar karşı takım oyuncuları ve taraftarları için neler demez?Küfürü,hayatlarında normal bi şey olarak görenler bunu artık olağan karşılıyor,belli....Bu yüzden Sivassporun aldığı cezalarıda gözardı ediyorlar.Bu insanları staddan dışarı atmak çok mu zor,başka kulüpler yapıyor Sivasspor yönetimi neden yapamasın?O kadar arsızlar var ki ne bayan var diyorlar,ne aile?Böyle bir fütursuzluk almış başını gidiyor.Menfaat,çıkar peşinde olanlar;dalkavukculuk yapan köşe yazarları canları ne isterse onu söylüyor,onu yazıyorlar,demiyorlar ki küfürle motivasyon olur mu?Sonra da içerde maç kazanamıyoruz diye söyleniyorlar.
250000 nüfuslu şehirde stad boş kalıyorsa hem taraftar hem de yönetim üstüne düşen görevleri araştırmak,bulmak ve uygulamak zorundadır.Sorun tek tarafı değil herkesi ilgilendirmektedir.Herkes üstüne düşen görevi bilmek zorundadır.

history 04.10.2006 15:04

taraftar takımının oyunundan zevk alsınkı o maça gıtsın bu sıralar sıvas sporun oynadıgı oyun zevk degıl ızdırap gıbı gelıyor takım zevk verecek kı taraftarda sısas sporun evınde oynayacagı maçların zamanını iple ceksın ayrıca bilet fiyatları normal ama büyük maçlarda ki artış oranı cok artması dogal ama bıraz daha sevıyelı artması gerek

aozdemir 04.10.2006 16:16

-->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

bence taraftar sayısı geçen yıldan farklı değil, sadece stad büyüdüğü için az görünüyor

TracyMcGrady58 04.10.2006 18:35

Bence taraftar maca gelmiyor cünkü takim heyecan vermiyor.Takim zirveye oynamiyinca stad da dolmuyor.Ama gercek taraftar iyi günde kötü günde takimin arkasinda olur ama malesef bu gercek taraftardan sivasta cok az var

PRoFeSSioNaL 04.10.2006 18:42

taraftarlarımız bence oruç yada başka nedenlerden dolayı gelemiyor çünkü

maçta çook bağırırsak yoruluruz veya susarız diyor orucu açmak için yada başka nedenlerden gelemiyor bence

PRoFeSSioNaL 04.10.2006 18:43

birazd taraftara önem verilmediğnden gelmiyorlar benceee

yerliturkuaz 04.10.2006 19:29

Hem iddamızın olmaması hemde taraftar olarak ilgisizliğimiz stadımızın boş kalmasına neden oluyor Avrupada öyle mi adamlar iyi günüde kötü gününde takımlarının hep yanındalar

ofozturk 04.10.2006 19:32

bizim taraftarlar yenilgiyi kaldıramıyorlar bü yüzden yenilince diğer maçta ister istemez sayı azalıyor....Bence herşeye hazırlıklı olunmalı çünkü herşey sivasımızın için......

melih1 04.10.2006 23:21

sayı azalmıyor.gerçek sıvasspor sevdalıları hep maçta.stad buyudu ve o iyi gun dostları stada gelmeyınce sankı çok az seyirci var gibi lanse ediliyor.olay bundan ibaret.

tmac_58 05.10.2006 11:36

sivasspor bu degil gercek sivas gelince gercek TARAFTARIDA gorecek...

bektasi 09.10.2006 19:25

Bence tek nedeni, takımın içerde ve Deplasmanda aldığı kötü sonuçlar ve Takımın Hedefi olmamasıdır.!

Deer-Talk 09.10.2006 21:27

Aslında bu ankettekilerin hiç biri bence organize yok takım da....
tezahurat bile tam yapamıyoruz _?

jangbogo_58 28.10.2006 00:42

valla ben izmirdeyim nasıl gidem yaw :D

çılgın-sedat 28.10.2006 05:50

-->: GELENLERDE KIPIRDAMIYOR BİLE...

[QUOTE=Dağcı;156600]...

"Fanatik Gazetesi yazarı değerli arkadaşım Tunç Kayacı çok şaşırdı ve bana şöyle dedi [B]“Boykot filan mı var? Bu kadar insandan hiç ses çıkmaması çok ilginç”[/B]
Abdullah Yiğit

Hadi Ramazan'dan önce çekirdek yendiği için destek yoktu diyelim. Peki şimdi çekirdek yiyen de yok. O zaman? demek ki başka şeyler var...[/QUOTE]

[COLOR="Red"]kardeş dediğin gibi çıt çıkmıyor
fener maçını izleyen arkadaşlaırmız görmüşdür adamlar şov yapıyorlar bizimkiler oturmuş tiyatro izler gibni maç izliyorlarlar bence buna biran önce bir çare bulunmalı
uefa uefa diyip duruyoruz yav avrupa maçlarındada böyle oturursalaer o zaman avrupayıda unuturuz başarıyıda [/COLOR]

UTKUM_58 28.10.2006 09:19

buyuk maclar haricindee futbolu seven takimimizi seven insalar geliyorr maclaraa ama birr ankaraspr vs gibi maclara fazla onemm vermiyoruzz.heyecani fazla olan maclara taraftarlar daha cok onem veriyorr,,bir fener bir galatasaray bir kayseri macinda taraftarlarii fazlasiylla destek verirken gormek munkunnn

koyu58 28.10.2006 10:29

vestelin başkanı açıklamasında fenere 500 bilet vermişler
adam diyorki taraftarımıza bilet yetiştiremiyoruzki fenere bilet verelim demiş
maşallah bizimkilerede bilet yetişmiyor çünkü kimsenin eli bilet gişelerine uzanmıyorki

ceza_tolga_rep 28.10.2006 11:46

BRNCR O ŞIKLARIN HİÇBİRİSİ DEİL.GELMEK İSTEYEN TARAFTAR MAÇA GELİR.BİDE BU DAVULARI KİM YASAKLADIYSA VE NEDEN YASAKLADIYSA YUUUUUUUHHH ARTIK ONA VE YASAKLATTIRANLARA..DAVULSUZ DÜĞÜN VE MAÇ OLMAZ DERRİM.AYNEN DE DİYORUM.AMİGOLARIMIZIDA STATA BEDAVA ALALIM.ONLAR MAÇI İZLEMİYOLAR ZATEN DEVAMLI STATI ÇOŞTURUYOLAR.
TEŞEKKÜR EDETRİM.
ÇILGINLAR-58--TOLGA

PRoFeSSioNaL 28.10.2006 11:52

bende istanbuldayım valla keşke gidebilseydim sivastaki maçlara

ama bizlerde istanbuldaki maçlara gelmeye çalışıyoruz

babayavuz 28.10.2006 14:09

digerlerini bilememde ben yurtdisinda oldugum icin gelemiyorum

Flavio 10.12.2006 21:09

İstanbuldaki maçlarada anca boş olursam gidebiliyorum=(

yigido_bekir 12.12.2006 10:05

Futbol Kültürü yetersizliğinden en büyük etken bu takım yenılse bıle o stadın dolu olması lazım ama futbol kültürü cok düşük..

by lord karayel 12.12.2006 10:06

bir insan ne ister_______!!!!NEDEN HOŞLANIR____________!!!!!____NE ÇEKİCİ KILAR_____!!!!_______heyecan adının anılmasını gözde olmak ????sanırım ama taraftarıyla ilgilenmesi medyada sivasdan söz edilmesi gerek basın gerek yayın çekici kılan ise yükseklerde olmak karda tipide ,soğukta ,yağmurda taraftar s:sporu yanlız bırakmamışsa eğer yensede yenilsede ama bu üzücü durum daha ilerlerse elbette taraftar moralmen kyıkılır hevesi gider soğur değilmi ben sen o şu!!!!!!! yönetimden kaynaklanan eksikler futbolcuların üstüne düşün görevi yapmaması basitce hatalar yenilen goller!!!!! sanırım yönetiminde kendini bu yaşanan dramın kendinede sorması gerekli____başka sivas yok

yigido_bekir 12.12.2006 10:07

korkarımkı belkı bu fırsat bıdahakı senelerde elde olmaya bılır doldurun stadı sıvası ve sıvaslıları gösterın herkese..

blueways 12.12.2006 10:08

neden gitmediği ap açık ortada ben kendimi bildim bileli sivasın evindeki bütün maçlara gittim ama o eski senelerin zevkini şimdi alaımıyorum bi heyaacn yok maçlarda bence buda yönetimden kaynaklanıyo seyirciyi maça çekecek hiç bi çalışmaları yok sanki her şeyi bilet fiyatlarına bağlamışlar ordan gelecek para bunları kurtacak gibi eğer kurtaracaksa fiyatları dahada yükseltsinler

yigido_bekir 12.12.2006 10:12

bilet fiyatları ne kadarki 20 ytlyi gecmez heralde bence buda büyük gözükmemeli 10.000 tane 20 ytl kurtarır bazı seyleri..

1967_CLUB_ÖZGÜR 12.12.2006 12:09

[QUOTE=blueways;173722]neden gitmediği ap açık ortada ben kendimi bildim bileli sivasın evindeki bütün maçlara gittim ama o eski senelerin zevkini şimdi alaımıyorum bi heyaacn yok maçlarda bence buda yönetimden kaynaklanıyo seyirciyi maça çekecek hiç bi çalışmaları yok sanki her şeyi bilet biyatlarına bağlamışlar ordan gelecek para bunları kurtacak gibi eğer kurtaracaksa fiatları dahada yükseltsinler[/QUOTE]

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Aynen Katılıyorum Sana........

Varsa Yoksa Bilet Fiyatları...!!!!![/FONT][/CENTER][/B]

sivassss 12.12.2006 12:24

[COLOR="Sienna"][B]bana kalırsa en önemli etkenlerden bir tanesi takımın bir iddiası olmaması, takımın bir iddiası olsa o stad full dolar ve dışarda binlerce insan kalır, eğerki ikinci yarıda anadolu hedefi felan olursa stad dolmaya başlar, bakın bülent hocanın gelmesi ile beraber takım bir çıkış yakaladı ve stad dolmaya başladı...[/B][/COLOR]

yigido kesku 27.04.2007 14:41

sivas halkının futbola ilgisiz kalmasından dolayı

ali_zara 27.04.2007 16:06

ben vallahi uzak olduğum için gelemiom

SLHKZ 27.04.2007 17:10

MAÇ SAATLERİ, BİLET FİYATLARI VE ALINAN ÜZÜCÜ MALÜBİYETLER TARAFTARI SAHALARDAN UZAKLAŞTIRIYOR

zaralım 58 27.04.2007 18:08

BİZLER KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN HEP DESTEK TAM DESTEK OLMALIYIZ ÇÜNKÜ HEPİMİZ SİVASSPOR'lu yuz

antifb 27.04.2007 18:32

nedenmi cunku siz futboldan anlamıyosunuzda ondan taraftar bilinci yok sizde
gelinde pazar gunu taraftar gorun nasıl bagırılırmıs nasıl tezahurat yapılırmıs çekirdekçiler!!!!
GE-Lİ-YO-RUZ ULAN!!!
ALAYINA GİDER!!

Abdullah DuMaN 27.04.2007 20:14

HİÇ BİLET FİATI ŞU BU DEMEYİN 3.LİG MAÇLARI ZATEN 10 YTL DAHA NE OLSUN AYRICA BENCE KİMSE KARISINI ARKADAŞINI ÇOCUKLARINI KÜFÜR NEDENİYLE GETİRMİYOR BİRAZ DAHA SAKİN ADAMIN ÖNÜNDE ÇOCUK OTURUYOR BİZİMKİLER ANA AVRAT SÖVÜYOR BİRAZ DAHA SAYGILI OLUN 1 KİŞİNİN KÜFÜRÜ HERKESİ RAHATSIZ EDİYOR

hakandemirezen 01.10.2007 08:37

TÜRKİYEDE TRÜBÜNLER NEDEN DOLMUYOR?

SON YILLARDA ÜLKEMİZDE ÖZELLİKLE 1.LİGTE HİÇ BİR TAKIMIN TRÜBÜNLERİ DOLMUYO BUNUN NEDENLERİ SİZCE NE OLABİLİR.

puar 01.10.2007 08:45

--->: TÜRKİYEDE TRÜBÜNLER NEDEN DOLMUYOR?

türk futbolunun yarayan kanasını buraya taşıdığın için teşekkürler.

ülkemizde sanki sadece 3 takım varmış gibi devamlı bunların macları ile avtulduk durduk.
düşünün türkiyeyi bilmiyorsunuz 9 macı banttan izliyorsunuz.

gs bjk derbisi 0 seyirci
ts konya macı 0 seyirci
ibb manisa macı 150 kişi
oftaş rize 200 kişi
4 mactaki seyirci sadece 350 ???
bunu izleyen ne der 70 milyonluk ülkede futbolu kimse bilmiyormu der 9 maca en çok bizim macta seyrci vardı sonrada antep acında o mactada 6 500 kişi vardı?
sebebler
1.... ligde 2 sırada mutavazi bir anadolu takımın mac görüntülerini 15 milyon öğrenci olduğu ülkemizde macı pazar gecesi 1.45 te veriliyor
2.... futbolu yonetenlerin sicili temiz olmadğında satadlara gidenlerin futboldan başka herşeyi düşünmeleri acaba bu hakemler bizi nasıl yakacak v.s
3.... eğitim....
4..... medya her dk 3 takımı göstermekten diğer kuluplerinde piskolijik olarak kendilerini yok saymalarından...

bence bunlar başlıca nedenler...

hakandemirezen 01.10.2007 09:06

KALİTESİZ FUTBOL EN BÜYÜK NEDEN BENCE FUTBOL HER NEKADAR SONUÇ OYUNUDA OLSA TRÜBÜNLERE GELEN SEYİRCİ SAHADA OYNANAN FUTBOLDAN ZEVK ALMAK İSTİYOR. BERCELONA LAVENTE MAÇINI İZLEDİM LAVENTE SON SIRADA GALİBİYETİ YOK AMA SAHASI FULL DOLUYDU VE 4 - 0 MAĞLUBKEN ATTIKLARI 1 GOLLE ADETE TARAFTAR MEST OLDU BUDA AVRUPALININ NE KADAR FUTBOLA İLGİDİ OLDUĞUNU GÖSTERİYO.

puar 01.10.2007 09:12

almanya ligine ne demeli her macları ful adamlar top oynuyor bizimkinle oynatmıyor fark bu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:29.