![]() |
-->: --->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[QUOTE=SivasLady;159642][B]:D böyle kibar yiyeni gördünüz mü ;)[/B]
[img]http://img168.imageshack.us/img168/8784/pic00079ry3.gif[/img][/QUOTE] Gözlerime inanamıyorum , ağlamak istiyorum hatta... |
--->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[QUOTE=SivasLady;159642][B]:D böyle kibar yiyeni gördünüz mü ;)[/B]
[img]http://img168.imageshack.us/img168/8784/pic00079ry3.gif[/img][/QUOTE] [B]Hatırlıyorum o gün cok kibardı Baskan :D :D[/B] |
[QUOTE=GuNaY;159673][B]Hatırlıyorum o gün cok kibardı Baskan :D :D[/B][/QUOTE]
[B]demiii ya hele birde o ekmek yegisi yokmuydu :D[/B] |
-->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
bende gelmek isterdim ama sivastan ayrılamam
|
[b]Bende gelmeye çalışcam.Bu arada Sivasımızın ne kadar nazik olduğunu göstermiş başkan:)[/b]
|
MAAŞALLAH BAŞKAN ,,NAZAR DEĞMESİN SENİN BU İŞTAHINI VE NEZAKETİNİ KISKANANLAR ÇATLASIN :)
(YARIN AKŞAM SENDEN UZAK OTURMAK LAZIM AMA HER İHTİMALE KARŞI) |
--->: -->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[QUOTE=Flavio;159766][b]Bende gelmeye çalışcam.Bu arada Sivasımızın ne kadar nazik olduğunu göstermiş başkan:)[/b][/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]Vay saolasın gardaş... varolasın. Aklın yolu birdir...! İşte gerçekleri gören bir yiğido daha... Nezaketten anlayan zarif bir kişi... Teveccühünüze layık olmaya çalışacaam. Geleceğini memnuniyetle öğrendim, İnşallah, seninle de tanışır; kaynaşırız gardaş. . . .[/COLOR][/B] |
hepimiz ordayız evet gerkeçtende başkan senin kibar olduğun kanıtlanmıştır eleştiri istemiyorum başkanımıza :D
|
DİKKAT ETTİMDE HEP BAY LAR YAZMIŞ BU TÜR ORGANİZASYONLARA HEP ERKEKLER Mİ GİDİYO. BAYAN HİÇ YOK GELENNN:confused: :rolleyes: :rolleyes:
|
[QUOTE=aslansivasli;159870]DİKKAT ETTİMDE HEP BAY LAR YAZMIŞ BU TÜR ORGANİZASYONLARA HEP ERKEKLER Mİ GİDİYO. BAYAN HİÇ YOK GELENNN:confused: :rolleyes: :rolleyes:[/QUOTE]
[B]eee sen gelmiyecekmisin ??[/B] |
ORDAYIZ aLLAHIN İZNİYLE.........
|
21:00 den sonra sivasa gidiyorum.gelmeye çalışırım dedim ama ne yazıkki gelemicem.ekmek parası peşinde koşmam lazım.
|
[COLOR="Black"][B]hiç bayan gelen yok osman abi. tanıdıgm kadaryla kimsede yazmamış bnde geliyorum diye. ben napıcam tek başıma. gerçi kader abla osmanın yanına otur sıkılmazsn demişti ama .. :D :rolleyes: [/B][/COLOR]
|
İSTANBUL'DA İFTAR...!
[B][COLOR="Red"]Yapılan organizasyon çok güzel ancak; hafta içi mesai saatimize denk geldiği için katılma şansım yok.
Allah kabul etsin, iyi muhabbetler...[/COLOR][/B] |
[QUOTE=aslansivasli;159877][COLOR="Black"][B]hiç bayan gelen yok osman abi. tanıdıgm kadaryla kimsede yazmamış bnde geliyorum diye. ben napıcam tek başıma. gerçi kader abla osmanın yanına otur sıkılmazsn demişti ama .. :D :rolleyes: [/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]Bayan olarak gelen olacak çünki ailelerle katılım olacak... Ha kader ablan ne niyetle dedi bilmiyorum ama doğru söylemiş :D :D[/B] |
[QUOTE=Dağcı;159878][B][COLOR="Red"]Yapılan organizasyon çok güzel ancak; hafta içi mesai saatimize denk geldiği için katılma şansım yok.
Allah kabul etsin, iyi muhabbetler...[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Abi senide bir organizasyonumuzda görmek istiyoruz artık :) Deniz beyden izin koparsan olmazmı :D[/B] |
-->: --->: -->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[QUOTE=GuNaY;159879][B]Bayan olarak gelen olacak çünki ailelerle katılım olacak...
Ha kader ablan ne niyetle dedi bilmiyorum ama doğru söylemiş :D :D[/B][/QUOTE] [COLOR="Black"][B]ama tanımıyorum ki kimseyi benn. nolcak şimcikk[/B][/COLOR] |
--->: -->: --->: -->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[QUOTE=aslansivasli;159882][COLOR="Black"][B]ama tanımıyorum ki kimseyi benn. nolcak şimcikk[/B][/COLOR][/QUOTE]
ben gelmiyorum dedim.sende geliyorum veya gelmiyorum de. ama bence cit oraya |
[QUOTE=GuNaY;159880][B]Abi senide bir organizasyonumuzda görmek istiyoruz artık :)
Deniz beyden izin koparsan olmazmı :D[/B][/QUOTE] [B]Ne mimkin Osman; ofis'te bir tek biz kaldık ya... [/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[QUOTE=son58;159885]ben gelmiyorum dedim.sende geliyorum veya gelmiyorum de.
ama bence cit oraya[/QUOTE] ortamı germe. sana bişey diyen olmadı şimdi. tamam osman abi fatihle sinan geliyomuş. ben dersane çıkışı izin alabilrsem alırım. fatihlerle haberleşir gelirim. gelemzsemde kusura bakmayn.;) |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Böyle bir organizasyonu düzenleyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz...İnşallah bu iftarlar sayesinde birlik ve beraberliğimiz dahada pekişir...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
GEÇ HABERİM OLDU BİLSEM GELİRDİM
NETTEN UZAKLAŞIYOZ BÜTÜN FAALİYETLER OLUYOR |
ALLAHH KABUL ETSINNNN EMEGI GECEN HERKESEE SONSUZ SEVGILER
SAYGILARRR TUM SIVASLI HEMSERILERIME KARDESLERIMEE SELAM OLSUN |
[QUOTE=aslansivasli;159882][COLOR="Black"][B]hiç bayan gelen yok osman abi. tanıdıgm kadaryla kimsede yazmamış bnde geliyorum diye. ben napıcam tek başıma ama tanımıyorum ki kimseyi benn. nolcak şimcikk[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]Merve ablam, İşte biz de tanışmak, kaynaşmak için orda olacağız... İftar sadece bir vesile...! Ben ve bir çok arkadaşımız ailelerimizle geleceğiz. Zaten hep bir aile değil miyiz...? Bizim masada yengenin yanına kıvrılıp oturursun sen de... :) :) :) . . .[/COLOR][/B] |
[B][I]Bu etkinlik ciddi anlamda bir kaynaşma ve tanışma vesilesi inanın İstanbulda yaşayan hemşehrilerime imreniyorum,kendimi İstanbulda yaşıyor ve böyle bir organizasyona katılıyor düşündümde eminim çok hoş vakit geçireceksiniz,emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.[/I][/B]
|
teşekkür ederizz..
peki sizinle orada nasıl irtibat kurabiliriz..size ulaşmamız çok önemli çünkü önümüzde çok kısıtlı waktimiz war.tüm ekipmanları biraraya nası getirebilceğimizi,sizlerden öğrenmek isteriz.şimdiden desteğiniz ve ilginiz için teşekkürler
|
--->: teşekkür ederizz..
[QUOTE=mcotul58;160036]peki sizinle orada nasıl irtibat kurabiliriz..size ulaşmamız çok önemli çünkü önümüzde çok kısıtlı waktimiz war.tüm ekipmanları biraraya nası getirebilceğimizi,sizlerden öğrenmek isteriz.şimdiden desteğiniz ve ilginiz için teşekkürler[/QUOTE]
[B]Benim tel forumun başında var, oradan ulaşabilirsin, ayrıca iftara katılırsan daha detaylı konuşabiliriz;) [/B] |
bende bu katılmak isterdim ama malesef gelemiyorum.çünkü gurbet ellerde üni okuyorum. üni okumaktan çok sürünüom :D
|
Bizde annem babam ve kardeşimle beraber geleceğiz
kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııııı beyaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz şampiyoooooooonnnnnnnnn sivaaaaaasssssssssssssssssssssssss beyaaaaaaazzzzzzzzz kırmızııııııııııııııııııııııııııııııı anadoluuuuuuuu yıldızıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ŞAMPİYON SİVAAAAAAAASSSSSSSSS İNŞALLAAH MANİSAYI YENCEEEEEZ |
Bir aksilik olmazsa bu akşam bende iftarda olacağım...
|
[B]Son saate girerken Mecidiyeköyde olabilecek arkadaşlar için tekrar gündeme getirelim...[/B]
|
evet arkadaslarla bir araya gelerek mubarek ramazan ayının son günlerinde kadir gecesi arifesinde güzel bir iftar organizasyonda bir araya geldik gelen arkadaslara teşekkür edeiyorum soğuk havaya rağmen herkez ordaydı ayrıca kardeş takım üsküdarın taraftarları aramızdaydı seref verdiler çok güzel bir iftar akşamını geride bırakmış olduk.
|
[COLOR="Blue"]www.sivasspor.com ailesi olarak İstanbulda bir araya geldik,mübarek ramazan ayının son günlerinde iftarda buluştuk ve çok keyifli sohbetler ettik.
Sitemizden tanıdığımız üyeler ile yüz yüze gelip tanışmış olduk, organizasyonu gerçekleşmesinde büyük emekleri geçen arkadaşları tebrik ediyorum bu fırsatı bize verdiler.[/COLOR] |
[COLOR="Purple"][B]Dün akşamki iftar yemeği güzel geçti :) sitemizdeki üyelerle tanışmak gerçekten güzeldi ve eğlenceli geçti hele osman ( günay) abi bi konuşma meni hazırlamıştı ki oku oku bitmedi :D . Mustafa abinin ne kadar yediğini sölemem :D :rolleyes: :) . [/B][/COLOR]
|
[QUOTE=aslansivasli;160330][COLOR="Purple"][B]sitemizdeki üyelerle tanışmak gerçekten güzeldi ve eğlenceli geçti hele osman ( günay) abi bi konuşma meni hazırlamıştı ki oku oku bitmedi :D [/B][/COLOR][/QUOTE]
[B][CENTER]Siyasi hayatımı başlamadan bitirdiniz :D :D Resimler akşama inşallah ;) [/CENTER][/B] |
-->: --->: -->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[QUOTE=GuNaY;160338][B][CENTER]Siyasi hayatımı başlamadan bitirdiniz :D :D
Resimler akşama inşallah ;) [/CENTER][/B][/QUOTE] Abi siyasete demi basliyacaktin yaw :D hentbol, basketbol, futbol, simdi de siyaset mi :D |
[QUOTE=TracyMcGrady58;160343]Abi siyasete demi basliyacaktin yaw :D hentbol, basketbol, futbol, simdi de siyaset mi :D[/QUOTE]
[B]Artık yok işte Murat :D :D Niyetlenemedim bilene :p :p[/B] |
[QUOTE=GuNaY;160344][B]Artık yok işte Murat :D :D
Niyetlenemedim bilene :p :p[/B][/QUOTE] yakışır gardas siyaset sana :D gerçi bizim gibi secmenler olursa işin çok zor ;) |
;) :rolleyes: hani resimler nerde gelemedik bari resimlere bakalım da gelmiş kadar lalım????????????
|
[B]İftardan birkaç kare....[/B]
[img]http://www.resimload.com/150104/RLX_Resim_2426.jpg[/img] [img]http://www.resimload.com/150104/bs8_Resim_2425.jpg[/img] [img]http://www.resimload.com/150104/pKr_Resim_2430.jpg[/img] [img]http://www.resimload.com/150104/NDC_Resim_2433.jpg[/img] [img]http://www.resimload.com/150104/YAY_Resim_2434.jpg[/img] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:54. |