![]() |
-->: PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..
Hayırlısı olsun, inşallah Sivas'ı sevecek, gönülden çalışacak, uyumlu bir hocayla anlaşırlar.
|
--->: PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..
futbolu bilmeyen nsanlarin yorumlari sadece galibiyet uzerine oluyo bu futbol yenilir ve yenersinveya berabere kalirsin riza hoca veya baska hocalar bence hic bir sekilde sivasspora fayda saglayamaz sivasspora en buyuk faydayi tesislesme altyapi zengiligi fayda saglar cunki riza hoca veya diger hocalar sivasspordan daha zengin olan maddi acidan sivasspordan kuvvetli olan takimlari calistirdilar alinan sonuclar ortada bahsedilen hocalarin hepsi bosta geziyooomadem okadar iyiydiler neden bostalar
|
[FONT="Comic Sans MS"]Beklenen birşeydi.. ama ne zaman ?? soru işareti vardı ?? Bir hemşerim yorumunda çok gusel bir olayı tespit etmiş.. takımı kuran bülent uygun. eğer ortada bir başarısızlık varsa , bülent uygun'da başarısız. bence , bülent uygun'un tam yetki ile takımın başına geçmesi hiçbir şeyi değiştirmeyecek. :confused: en kısa zamanda, kendini kanıtlamış bir teknik adam ile anlaşmaları gerekli...
tabii bir sivas lı vede fanatik sivassporlu olarak ilk aklıma hemşerimiz rıza hoca geliyor o olmasa 2.sırada samet aybaba olmalı diye düşünüyorum.. inşallah takımımız en kısa zamanda toparlanır vede layık olduğu yere gelir. HER ZAMAN VE HER YERDE EN BÜYÜK SİVASSSSPOR ( TARTIŞMASIZ ... ) saygılarımla byCERAN58[/FONT] |
vallla cok ii oldu bu onun yerine RIZA CALIMBAY GETİREİLSE DAHA HARİKA OLACAK
|
Bu takımın teknik Direttörü Bülent Uygun olmalıdır. Çünkü futbolun içinde olan bir insan.
|
Bundan Daha iyi bir Haber olamaz Gec bile kaldi ne yazikki kayip puanlarin tek sorumlusu gecde olsa uyandi ve Hoca söyle geriye dönüpde bir bak sivasi ne duruma getirdin deprenden Hasar Görmüs yikilmak üzere Bir takim biraktin gidiyorsun bunu daha önce yapsaydin taraftarin belki gözünde bizim Hocamiz olarak kalacaktin. ama simdi bizi mahveden Hoca sifatiyla sivasin Arsivlerinde yerini alacaksin cok yazik Üzüldüm ama yapmayacaktin Gururluca gidecektin yönetime Cok önceden ben bu Takimi Götüremiyorum Takimi benden alacak kisiye Birakmak benim icin en uygunu Diyecektin ve Baskasina verecektin seni taraftar Alkislardi vede bizimde Kayip puannimiz bu kadar olmazdi Geride Hasta biraktin ?? GÜLE GÜLE SANA sakin bir daha bize yolun düsmesin
|
zaten Bülent Uygun bu göreve bir şekilde geçecek gibi görünüyordu. Bülent Uygun genel menajerliğe geçerken de böyle ağır ağır geçmişti. Herhalde yeni hoca devre arasından önce gelmez.
|
PECZE DİYE BİR ADAM
Tüm Sivas camiasına hayırlı olsun..Pecze gitti.bu yerinde bir davranış olarak değerlendirilebilir.Ama baştan yapılan bir hatanın düzeltilmesi desek daha doğru olur.Peczenin görev başına getirileceğini duyar duymaz alt üst olmuştum.Loranttan sonra bu adam hiç yakışmıyordu Sivasspora...Rizenin veya diğer takımın gönderdiği bir adam Sivassporda olamaz...
Neyse zararın neresinden dönersek kardır.Şimdi önemli olan bundan sonra ne olacağı. Umarım yeni teknik adamımız takımımıza çabuk adapte olur ve kritik bölgeden kurtuluruz. Benim gönlüm hemşehrimiz Rıza Hocadan ya da ismail Kartaldan yana... |
Rıza Hoca sırf hemşehrimiz diye çoğu kişinin ilk aklına gelen isim. Ama bence daha hırslı bir hocaya ihtiyaç var.
Raşit Çetiner veya Samet Aybaba gibi . Boşta olan Türk hocalar içinde en kıdemlisi Şenol Güneş ama gelmez. Türkiye'yi tanıyan yabancı hoca da bulmak zor( Sadece Daum var ve Hagi. ) Rıza Çalımbay, Güvenç Kurtar ve Erdal Keser bence sonra düşünülmeli. |
[COLOR="Purple"][FONT="Comic Sans MS"][B]GÜLE GÜLE PECZE HOCA ARAMAYA GEREK YOK BÜLEN HOCA BU İŞİN ALTINDA KALKAR... BEN ONA ÇOK GÜVENİYORUM BÜLEN HOCANIN GÖREVE GELMESİ ÇOK DOĞRU BİR KARAR..İNŞALLAH BAŞARILI OLACAK BEN ONA ÇOOOOOOOOKKKKKKKK GÜVENİYORUM..........[/B][/FONT][/COLOR]
|
oh be sonunda kurtulduk şu adamdan
|
sayın yönetim. teknik adam gitti yerine lütfen yerli ve kaliteli bir teknik direktör getirin. çünkü bizim dilimizden bizden olan anlar. rıza çalımbay, ilyas tüfekçi, uğur tütüneker gibi isimler arayın bülent kaptanı lütfen bırakın görevine devam etsin saygılar.
|
GERCEKTEN COK IYI OLDU PECZENIN AYRILMASI BUNDAN SONRA INSALLAH SIVASSPORUMUZ DAHA GÜZEL BIR YERE GELIR BASARILAR YIGIDOLARIN TAKIMI GÖZBEBEGIMIZ SIVASSPORUMUZ *** SAYGILARIM ILE
|
doğru kardeşim türk ve bu işten anlayan biri gelsin
|
[B][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]güle güle hocam tek derdim gelenin gdeni aratmaması :confused: :rolleyes: [/FONT][/COLOR][/B]
|
Sivassporumuza hayırlı ve uğurlu olsun. Yeni teknik direktör daha başarılı olur da böyle bir sonla ayrılmaz takımdan inşallah.
|
--->: PECZE ILE YOLLAR AYRILDI
[QUOTE=Akademik58;163879]Çok şükür kurtulduk, Bir de Yasirden kurtulursak problem kalmaz[/QUOTE]
+1967 şu yasiri bi atamadılar takımdan.sanki adam yok başka. |
Geçte olsa sonunda doğru bir karar verildi ve Pecze gönderildi.
Şimdi sırada gönderilmesi gereken birkaç tane de futbolcu var: Yasir, İlhan ve Bülent Uygun'un ismi unutulmuş emekli futbolcular kervanı... Bazı arkadaşlarımız Samet Aybaba, Güvenç kurtar vb kişilerin isimlerini buraya yazmışlar. Ben soruyorum kendilerine: Bu güne kadar bu adamlar gittikleri takımlara ne verdiler? Samet Aybaba deyince veya Güvenç Kurtar deyince aklımıza hangi takımın ne başarısı geliyor? Bu tarz adamların işi gücü futbol sektörünün içinde yaşayıp karınlarını doyurmak ve emekli olmaktır. Emin olun hiçbirisinin büyük hedefleri de yoktur... Hiç birisini aklından şampiyonluğa veya üst sıralara oynamak geçmez. Uzun lafın kısası yönetim ince eleyip sık dokumalı ve diğer takımlarda kendisini yıpratmamış, hırslı, çalışkan ve yeni bir ismi Sivassporun başına getirmelidir. Son olarak Pecze hususunda verdiği karardan dolayı yönetimi kutluyorum. İnşallah önümüzdeki sırasıyla Fener, Beşiktaş, Trabzon ve Galatasaray maçlarından galibiyetlerle ayrılarak kaybolan özgüvenimizi ve itibarımızı tekrr kazanırız. Ligdeki durumumuz daha da kötüleşmeden düzlüğe çıkarız... |
KAROL PECZENİN GİTMESİ İYİ OLDU
PECZENİN GİTMESİNİ ANLADIKDA MENAJER BÜLENT UYGUN UN TAM YETKİLİ TEKNİK PATRON OLMASINI HİÇ ANLAMADIK ÇÜNKÜ HİÇ TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPMADI MEMLEKETTE BAŞKA TEKNİK DİREKTÖR KALMADI MI??? RIZA ÇALIMBAY TEKLİF BEKLİYOR O OLMAZSA SAMET AYBABA VEYA ERDOĞAN ARICA OLABİLİR...:rolleyes: |
vallahi cok sevindim buna. gitmesi iyi olmus ;)
|
Hayırlı olur inşallah ancak endişem giden T.D. konusunda
BÜLENT BEY'İN ROLÜ YOKMUYDU ? BU kötü gidişe bunca zaman neden müdahale edilmedi bu konuda sorumluluk kimde bunca emekten sonra adını anmak bile ürpertici ! İnşallah düzelir geçen sezon gibi başarılı olur.:confused: |
[B][CENTER][COLOR="Red"]hoca gitti de yasir hala duruyor ne anladık[/COLOR][/CENTER][/B]
|
yarabi sükür nihayet kurtardik ben zaten gelmesini hic istememistim nihayet gitti ummarim yerine riza hoca gelir nede olsa toprak seve seve görevini yapar
;) :rolleyes: :) ;) :D |
yönetim dahil,teknik heyet,bülent pecze kurban edildi,sanki tek suçlu o idi. pecze kadar biloda,yöentimdeki herkesde suçlu.bugünkü duruma bu yönetim sayeszinde geldik.ligin dibinden çıkamacağız belkide averaj takımı olacaz.
herkese kırmızı kart bence. yazıklar olsun . |
-->: --->: PECZE ILE YOLLAR AYRILDI
[QUOTE=casus84;164037]+1967
şu yasiri bi atamadılar takımdan.sanki adam yok başka.[/QUOTE] yarabbi çok sukur pecze gitti ve biz kurtulduk yasir bence gecen sene bizi konyaya sattığı maçta kovulacaktı ama niyeyse gondermiyorlar ve ondan çok çok guzel oynuyan bir hakan varken o ilk 11 e giriyor |
çorumda yaşayan aynı zamanda eski bir yönetici olarak sivasımıza hayırlı olsun diliyorum taraftarlar olarak futbolcu kardeşlerimize ve başkanımız yönetim kurulumuza ve bülentimize destek olalım iyi günde degil kötü günde dahi sivaslı olarak degerlerimize sahip çıkalım geçmişimizi unutmayalım kaç senedir bu birici liğ özlemi yaşadık sagolsunlar türkiye degil dünya sivasımıza gıptayla bakıyor başkanımızdan ve emegi geçen kardeşlerimizden ve asker bülentimimizden ve siz taraftarlarımızdan ALLAH razı olsun çorumda herkes sivaslı oldu bu ne demek gurbette yaşayan bilir tüm yigidolara sevgiler
|
Zamanında yapılmış bir operasyon kan değişikliği gerekiyordu vede oldu artık
ileriye bakmalıyız |
Hocanın yaptığı en başarılı hareketi buydu tebrikler Pecze
insallah bundan sonraki hoca seçimi isabetli olur. |
Sivas'a soyle bir hoca lazim:
1. Kendini bulmamis bir takimi ozguvenini geri verecek 2. Ilk 11'i isimlere gore degil, performansa gore kuracak bir kisi. 3. Sivasspor'un icinde Ozerk bir kurum olacak, kimse karismiyacak. 4. Eldeki imkanlari %100 bilecek! Ruyalara dalip gitmeyecek 5. Hedefi ILK 10 olacak 6. Yerine gore ofansif, yerine gore defansif bir futbol sergileyecek 7. Gerektiginde futbolcularina ceza verebilecek 8. Takimi canlandiracak, yeni taktikler ogretecek iste bunlari yapabileceksen, ve kendine guveniyorsan. Iste ozaman Sivas'in yeni teknik direktoru olmayi hak ediyorsun! Bulent Uygun'a gelince 1.ligde transferlerin hepsini o yapti, hangisi dogru duzgun oynuyor? Sakarya 2.ligden geldi ama forvetteki adamlarina bakin DARIO ve CANGELE...Tas sokturuyorlar tas! Erciyes'in takimi da iyi ama neden son siradalar cunku 2 Kayseri ekibi var birinci ligde. Bunun aynisida Ankara takimlarina olabilir. Anlayan anladi! |
[B]kaliteli oyunulardan oluşan talımımızı bu durumda görmek hepimizi üzüyor
gecen yıl bu ekip çok büyük işler başarmıştı bu yıl peczenin yönetimi yüzünden hiç haketmediğimiz sonuclar alıyorduk inşallah bundan sonra durum düzelir sivassporumuz bu yıl hedefi olan ilk 5 içine girer[/B] |
GÖRÜŞMEMEK DİLEĞİYLE PECZE
SEZON BAŞINDAN BU YANA PECZENİN OYUN ANLAYIŞI HİÇTE HOŞUMUZA GİTMEMİŞTİ.BİR TEKNİK ADAMIN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ FUTBOLCUYLA İLETİŞİMİDR AMA PECZENİN BU ÖZELLİĞİ SIFIR SIFIR VE HATTA SIFIRDI.İYİKİ GİTTİN PECZE HATANIN NERSİNDEN DÖNERSEN KARDIRR
|
Allah tan hayırlısı iyi oldu bence şimdi sıra yeni teknik direktör bulmada
|
--->: -->: --->: PECZE ILE YOLLAR AYRILDI
[QUOTE=sinan-58;164116]yarabbi çok sukur pecze gitti ve biz kurtulduk yasir bence gecen sene bizi konyaya sattığı maçta kovulacaktı ama niyeyse gondermiyorlar ve ondan çok çok guzel oynuyan bir hakan varken o ilk 11 e giriyor[/QUOTE]
Hakan Bayraktar tekrar kadroya dahil edilmiş. inşallah fener maçında Yasir ve İlhan'ın yerine Hakan ve Cem Karaca (veya Gürhan) kadroda olacak diye tahmin ediyorum. |
[B][COLOR="Blue"]Kendisine teşekkür ediyoruz ve
bundan sonraki sportif yaşamında başarılar diliyoruz... . . .[/COLOR][/B] |
ADAMA GİDENE KADAR SAHİP ÇIKTIK ŞİMDİ İSTEDİGİMİZİ DİYEBİLİRİZ.:D
|
Gayet güzel oldu peczenin ayrilmasi takimi bayagi kötü duruma getirmisti gitmesi cok güzel oldu peczenin .Insalalh bundan sonrasina bakmali Herseyin güzeli Sivassporumuza layiktir Cünkü gönlümüz Yigidolarin takimi Gözbebegimiz Sivassporumuz ile .Saygilarim ile
|
Pecze'yi göreve getiren de Bülent Uygun idi görevden alan da Bülent Uygun. Bülent Uygun'un görevine son verilmelidir.
|
herşey için sağol pecze elinden gelen buydu.
|
Cevap: PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..
söyle bir maziye bakayim dedim bülent uygun bukadar cok elestirilmeyi hakedecek neyapmis diye.
adam gercekten cok büyük seyler yapmis su an basarisizlik bu kadar tepki aliyorsa basariya alismaktan kaynaklaniyor. artik 12.haftaya kadar bekleyecegiz peczeden kötü bir yere bizi götürürse o zaman düsünme zamani vardir.yok ama aldigi noktadan iyi bir noktada devam etme durumu varsa sorun yokturdur.bu günler gecer biz bülent hoca geldiginde son siralardaydik ve ligi 7.bitirdik yani o ihtimal var daha hele biraz daha bekleyelim. |
Cevap: PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..
pecze 12. haftada bu takıma 3 maç ve 3 beraberlik kazandırarak,takımı 17. sıradayken görevini bırakmıştı.şimdi bülent efendiye bakıyoruz.7 hafta geçmiş ve sadece 1 beraberliğimiz var.12. haftaya şunun şurasında kaldı 5 hafta.ben bülent bu 5 haftadan 4 galibiyet çıkaracağını tahmin edemiyorum.tahmin edebilen varsa buyursun yazsın.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:12. |