SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9162)

UTKUM_58 22.11.2006 02:01

--->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

guzelbir ornekk teskil etmiss sayin UMIT CETINKAYA.tsklerimizi sunarizz..umarim tum sivasli isadamlarina ornek olurr buguzel davranisi ve sivassporumuza katkisi

Dağcı 22.11.2006 08:23

SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

[B][COLOR="Red"]Bu tür desteklerin tüm sezon boyunca devam etmesi temennisi ile Sivas Tur ailesine teşekkür eder, hayırlı yolculuklar ve bol kazançlar dilerim.

Umarım bu jest, diğer firmalarımıza da örnek olur.[/COLOR][/B]

EMİNÇOLAK 22.11.2006 10:07

-->: --->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

[QUOTE=serhankaburcuk;168389][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İlk önce bu büyük jest için [COLOR="Red"]SİVAS TUR [/COLOR]firmasına teşekkür ediyoruz...Ama bu aracın sağlanmasında bizzat bizimle ilgilenen yetkililerden [COLOR="Red"]Tarkan GÜZEL [/COLOR]abimizede ayrıca teşekkür ederim..

Dün akşam [COLOR="Red"]SİVAS TUR [/COLOR]sahibi Dr. [COLOR="Red"]Ümit ÇETİNKAYA [/COLOR]beyle bizzat görüştüm.Kendisi şeker gibi bir insan ve tam bir Sivaslı dostu ....Kendisi aslen Zonguldak ilinin Ereğli ilçesinden olmasına rağmen Sivası ve Sivassporu çok seviyor...Bundan öncede Sivasspora yaptıkları ortada...Ayrıca [COLOR="Red"]Dr.Ümit Çetinkaya [/COLOR]beyin Sivasta eğitim için yaptığı katkılarıda unutmamak lazım...

Bundan sonrada [COLOR="Red"]Dr. Ümit ÇETİNKAYA [/COLOR]beyden Sivasspor için ve büyük taraftarı için desteklerini esirgemeyeceğini umuyoruz...

Kendisine tekrardan saygılarımı gönderiyorum...Bu davranışın diğer İşadamlarımızda örnek teşkil etmesini temenni ediyorum....

[COLOR="Red"]Serhan KABURCUK
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Başkanı[/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

[B]DERNEĞİMİZE VE SİVASSPOR TARAFTARINA YAPTIĞI KATKILARDAN DOLAYI Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA VE SİVAS TUR FİRMASINA TEŞEKKÜR EDERİM..[/B]

yigido_bekir 22.11.2006 11:04

-->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

helal olsun sivas tura ne dıyelım ornek bır davranıs

ÜNİ_67_BAŞKAN 22.11.2006 12:19

SİVASTURA

KATKILARINDAN DOLAYI TESEKÜRLERRRR...
__________________________ÜNİ_67_BAŞKAN__________________________

SONMEZ 22.11.2006 12:36

[B][COLOR="Blue"]Takımımıza ve taraftarlarımıza destek olan,
tüm sponsor firmalara teşekkür ederiz...

[COLOR="Red"]Sivas Tur [/COLOR]firmasının bu desteğiyle [COLOR="Red"]1967 Derneğimizin[/COLOR]
[COLOR="Red"]İstanbul'[/COLOR] a gelecek olması bizleri oldukça
memnun etmiştir...!
Kazasız belasız hayırlı yolculuklar olsun inş...
.
.
.[/COLOR][/B]

aPaÇi-1 22.11.2006 13:50

[COLOR="Red"]FİRMALARDAN VE İŞ ADAMLARINDAN DESTEK APAÇİLERDENDE SİVASSPORUMUZA DESTEK TEŞEKKÜRLER SİVAS TUR APAÇİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ 1[/COLOR]

PRoFeSSioNaL 22.11.2006 14:41

çook sevindim valla

inş.kazasız belasız gelirler

HALİT 22.11.2006 16:47

[B]Sivas Tur sahibi Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA
Sivasli olmamasina ragmen
böyle güzel bir jestde bulundugu icin
onu tebrik ediyorum[/B]

nazimgulturk 22.11.2006 16:51

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL DAVRANIŞ BU DESTEĞİN DEVAMINI DİLERİM TEŞEKKÜRLER ÜMİT BEY ..........

1967_CLUB_ÖZGÜR 22.11.2006 19:48

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]SİVASIMIZIN BÜYÜK FİRMASI SİVASTUR A SONSUZ TEŞEKKÜRLER !!![/FONT][/CENTER][/B]
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]
ARTIK SEYEHATLARİMİZ BİZİ UNUTMAYAN SİVAS TUR LA !!!.....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B]

RüStü ElmaS 22.11.2006 20:29

Sivas Tur`u bu güzel örnek davranışından dolayı kutluyorum.

İnşaallah diğer Sivaslı işadamlarına örnek olacaktır.

Taraftarlarımız için bu tür yardımlar herzaman için çok önemlidir.

67_DERNEK_AKKIZ 22.11.2006 20:36

[B][I][COLOR="Red"]SIVASLI OLMAMASINA RAGMEN
SIVASSPORA DESTEGINI VEREN SIVAS TUR A TESEEKKURLER
UMARIM DIGER SPONSORLARDA ARTIK HAREKETE GECER...[/COLOR][/I][/B]

AFK_SiVaSLiM 22.11.2006 21:09

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="blue"]Sivas Turu Bu JeSti icin Cok Taktir Dile Getirmek Istiyorum Ve Deginmek Istedigim Bi Kac Konuyuda Burada Dile Getirmek Istiyorum

Sivas Tur Sahibi Sivasli OImamasina ragmen Sivasspor'a her zaman destek olan güzide bir sirket.Baktigimiz zaman sahipleri sivasli olan diger firmalar bu sekilde desteklerden adeta kaciyorlar ve sivas Tur bu konuda onlara cok güzel örnek teskil ediyor.

bizlerde sivassporlu gencler sivasli insanlar olarak elimizden geldigince seyahatlerimizde sivastur'u secmeye gayret gösterelim derim. hem böylece bizim yanimizda olanin bizde yaninda bulunacagimizi onlara göstermis olmazmiyiz.

Buradan sivas tur ' da görevli olan tarkan abiyede tesekkürlerimi sunarim
Bizde sivas spor 1967 genc taraftarlar dernegi olarak trubündede üstümüze
düseni en güzel sekilde yerine getirecegimizi dile getirmek istiyorum...

emegi gecen herkesin emegine saglik... [/COLOR][/FONT][/B]

burak_baykal 22.11.2006 21:40

sivas tur firması sahibi dr.ümit çetinkayaya saygılarımızı sunar ve teşekkür ederiz......

karacaören34-58 22.11.2006 22:06

[B]SİVAS TUR A BU BÜYÜK JESTİNDEN DOLAYI TEŞEKÜR EDERİM...[/B]

sedat yildiz 22.11.2006 23:34

yolunuz acik olsun turumuz sivastur takimimiz basarilara bu hareketgibi ulasir insallah

Engin58 23.11.2006 03:15

Sivastur filosuna tesekkür ederiz bu jestinden dolayi ...saygilarim ile

1967_CLUB_10UR 24.11.2006 21:49

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]sivas tur'un tahsis ettiği 2 otobüs bu akşam yola çıktı[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

cebrail_58 24.11.2006 22:06

teşekkürler sivastur yaptıgı yardımdan dolayı cokm mutlu oldum teşeklürler

1967_CLUB_10UR 25.11.2006 14:59

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]YOLCULUK ÇOK RAHAT VE HIZLI GEÇTİ ARKADAŞLARDAN ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA DÖNÜŞLERİDE BÖYLE OLUR İNŞALLAH[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

yigidolar06 25.11.2006 15:11

SPONSUR FİRMALARI KUTLARIM YILLARCA OLDUĞU GİBİ YİNE TERCİHİM SİVASTUR OLACAK KAZASIZ BELASIZ HAYIRLI YOLCULUKLAR

1967_CLUB_10UR 25.11.2006 16:50

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]BU AKŞAM ANKARA GİDİYORUM GİDİŞ VE DÖNÜŞ BİLETİMİ SİVAS TUR DAN ALDIM..DERNEĞİMİZE YAPTIĞI KATKILARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

melih1 25.11.2006 17:44

[QUOTE=CEVIK;168387]desteğinden dolayı degerli seyehat acantamızı kutluyorum

benim de bir önerim var tüm sivaslılara o halde sivas /istanbul ve diğer illere

yolculukda bu firmayı tercih edeliim olmazmı arkadaşlar bu reklam veya rant degildir birileri böyle anlasada bu bir adam gibi dayanışmadır sivasturu saygıyla selamlıyırum en azından sivasdaki özlediğimiz ve işini iyi biilen taraftarları getiriyor onlar varsamaclarda heyacan ve destek var unutulmamalı bu macların
orkstıra şefi (serhan kaburcuk ) ve arkadaşları biz bu şefi cook seviyoruz[/QUOTE]

Reklam değildirde nedir bu :D
biz öz sivas huzur turizmi destekliyoruz yerli malı sivassporumuzun sponsoru;)

ottomanmurat 25.11.2006 17:57

Tüm Sivasa Çalışan Firmalar Böyle Yapmalı Biz Maça Gitmek için Grup Bulamıyoruz organızasyon Bulamıyoruz Sivasspor Fenerbahçe Maçına Suşehrinden Vasait Bulamadıgım için Gidemedim Biz Parasızda istemiyoruz Yeterki Maçlara Gidebilelim

yigidolar06 27.11.2006 11:46

-->: --->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

[QUOTE=sadecesivas!;169543]Reklam değildirde nedir bu :D
biz öz sivas huzur turizmi destekliyoruz yerli malı sivassporumuzun sponsoru;)[/QUOTE]
GARDAŞ NEGÜZEL İŞTE REKABET OLUR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA ONLARDA DERNEĞE OTÜBÜS TAHSİZ EDERLER İNŞALLAH

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:33.