![]() |
-->: Sizce Grup adımız ne olsun?
yanlış anlamayın ama bana hiçibiri hoş gelmedi.aklıma değişik bir isimde gelmiyor
|
Nilay ve saz arkadaşları bence yiğideler tutar bana güvenin ;P
|
[QUOTE=Nurullahz;173632]Nilay ve saz arkadaşları bence yiğideler tutar bana güvenin ;P[/QUOTE]
Saz arkadaşlarım:mad: yiğide olarak anılmak istemiyor, yeni bir isim istiyoruz, lütfen saygı duyulsun;) |
--->: Sizce Grup adımız ne olsun?
YİĞİDOSTLAR TEKLİFİM DE HİÇ RAĞBET GÖRMEDİ. Belki de bayanlar için iyi gitmez ama hoş bir isim diye düşünüyorum.
|
[B]hmmm bencee.......... [COLOR="Red"] DİŞİ ÇIĞLIK[/COLOR];)[/B]
|
Bencede FANATIK KIZLAR hos olur
|
[B]Yiğideler en iyisi gibi duruyor fakat grupta bu ismi beğenmemiş.[/B]
[b]4 Eylül Melekleri nasıl olur?[/b] |
[QUOTE=jakobieen;173562][IMG]http://img171.imageshack.us/img171/4241/adsziv3.gif[/IMG]
[/QUOTE] yaw işte ne güzel isim daaa... [COLOR="DarkRed"][B]S[/B][/COLOR]ultan[COLOR="darkred"][B]S[/B][/COLOR] |
bencede yigideler guzeldi ama :P
|
[B][COLOR="Green"]Değerli NİLAY hanım; öncelikle grubun isminin uzunluğu hakkında bende hemfikirim, ancak " Yiğide" veya "Yiğideler" isminin neden gayri ciddi bulunduğunu ise anlayabilmiş değilim. Zira bu sözünüzle "yiğido" veya "yiğidolar" kelimeleride zannedersem gayri ciddi kategorisine sokulmuş oluyor. Kızlar ve klüp danışmanlarından bahsetmişsiniz kulüp danışmanları bildiğimiz sivasspor kulübü danışmanlarımı yoksa sizin kurduğunuz bir klübün danışmanlarımı?
Sivasspor erkek taraftarı sivasta ve sivas dışında "yiğido" olarak tanınınyorsa, bayan tarftarlarının da "yiğide" olarak tanınması kadar daha doğal sanırım bir şey olamaz inancındayım. Kaldıki tüm Türkiye ve Dünya da futbolla ilgili tüm kurumlar ve futbol otoriteleri fanatizm ile mücadele ederken Sivasspor bayan taraftarlarının fanatik kızlar ismi ile ortaya çıkması ve bundan sonra bu şekilde hatırlanması hem Sivas hemde Sivassporun barışçıl, misafirperver, fair-play görünümüne, hemde bu iki değerin imajını olumsuz yönden etkileyeceği inancındayım. Bu fikrimi ( kızlar ve kulüp danışmanları )ile tekrar gözden geçirirseniz sevinirim. Önerime gelecek olur isem 1. önerim Yiğide 2. önerim madem bu topluluk cumhuriyet üniversiteli bayanlardan kurulu bir topluluk ozaman ön tarafa cumhuriyeti veya üniversiteyi simgeleyen bir kısaltma kullanabilirsiniz. Not: Kuracağınız bayan taraftar grubu maçlarda pankart vs. hazırlayacağından ve bu pankartlarda grubun ismi yer alacağından dolayı medyada da yer alması kaçınılmaz olacağından, oluşturduğunuz bayan taraftar grubunu boşverin, bundan sonra Sivasspor bayan taraftarları bu isimle anılacağından dolayı grubunuzun ismini seçerken titiz davranacağınızı ümit ediyor başarılar diliyorum.[/COLOR][/B] |
bence çılgın kızlar olmalı. he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
--->: -->: Sizce Grup adımız ne olsun?
[QUOTE=deli_yigido;173381]hepsi alışlışmışlar...
bence Uni-Yiğideler :)[/QUOTE] HEMSONUN DEDIGI GIBI üni-yidideler yana yigideler |
[QUOTE=troxxo;173689][B][COLOR="Green"]Değerli NİLAY hanım; öncelikle grubun isminin uzunluğu hakkında bende hemfikirim, ancak " Yiğide" veya "Yiğideler" isminin neden gayri ciddi bulunduğunu ise anlayabilmiş değilim. Zira bu sözünüzle "yiğido" veya "yiğidolar" kelimeleride zannedersem gayri ciddi kategorisine sokulmuş oluyor. Kızlar ve klüp danışmanlarından bahsetmişsiniz kulüp danışmanları bildiğimiz sivasspor kulübü danışmanlarımı yoksa sizin kurduğunuz bir klübün danışmanlarımı?
Sivasspor erkek taraftarı sivasta ve sivas dışında "yiğido" olarak tanınınyorsa, bayan tarftarlarının da "yiğide" olarak tanınması kadar daha doğal sanırım bir şey olamaz inancındayım. Kaldıki tüm Türkiye ve Dünya da futbolla ilgili tüm kurumlar ve futbol otoriteleri fanatizm ile mücadele ederken Sivasspor bayan taraftarlarının fanatik kızlar ismi ile ortaya çıkması ve bundan sonra bu şekilde hatırlanması hem Sivas hemde Sivassporun barışçıl, misafirperver, fair-play görünümüne, hemde bu iki değerin imajını olumsuz yönden etkileyeceği inancındayım. Bu fikrimi ( kızlar ve kulüp danışmanları )ile tekrar gözden geçirirseniz sevinirim. Önerime gelecek olur isem 1. önerim Yiğide 2. önerim madem bu topluluk cumhuriyet üniversiteli bayanlardan kurulu bir topluluk ozaman ön tarafa cumhuriyeti veya üniversiyeyi simgeleyen bir kısaltma kullanabilirsiniz. Not: Kuracağınız bayan taraftar grubu maçlarda pankart vs. hazırlayacağından ve bu pankartlarda grubun ismi yer alacağından dolayı medyada da yer alması kaçınılmaz olacağından, oluşturduğunuz bayan taraftar grubunu boşverin, bundan sonra Sivasspor bayan taraftarları bu isimle anılacağından dolayı grubunuzun ismini seçerken titiz davranacağınızı ümit ediyor başarılar diliyorum.[/COLOR][/B][/QUOTE] dogru yazmissin ne diyelim ........... |
Sıra dışı Kızlar cok iyi duruyor
|
Gerçektende fanatik kızlar en uygun olanı.
|
-->: --->: Sizce Grup adımız ne olsun?
[QUOTE=troxxo;173689][B][COLOR="Green"]Değerli NİLAY hanım; öncelikle grubun isminin uzunluğu hakkında bende hemfikirim, ancak " Yiğide" veya "Yiğideler" isminin neden gayri ciddi bulunduğunu ise anlayabilmiş değilim. Zira bu sözünüzle "yiğido" veya "yiğidolar" kelimeleride zannedersem gayri ciddi kategorisine sokulmuş oluyor. Kızlar ve klüp danışmanlarından bahsetmişsiniz kulüp danışmanları bildiğimiz sivasspor kulübü danışmanlarımı yoksa sizin kurduğunuz bir klübün danışmanlarımı?
Sivasspor erkek taraftarı sivasta ve sivas dışında "yiğido" olarak tanınınyorsa, bayan tarftarlarının da "yiğide" olarak tanınması kadar daha doğal sanırım bir şey olamaz inancındayım. Kaldıki tüm Türkiye ve Dünya da futbolla ilgili tüm kurumlar ve futbol otoriteleri fanatizm ile mücadele ederken Sivasspor bayan taraftarlarının fanatik kızlar ismi ile ortaya çıkması ve bundan sonra bu şekilde hatırlanması hem Sivas hemde Sivassporun barışçıl, misafirperver, fair-play görünümüne, hemde bu iki değerin imajını olumsuz yönden etkileyeceği inancındayım. Bu fikrimi ( kızlar ve kulüp danışmanları )ile tekrar gözden geçirirseniz sevinirim. Önerime gelecek olur isem 1. önerim Yiğide 2. önerim madem bu topluluk cumhuriyet üniversiteli bayanlardan kurulu bir topluluk ozaman ön tarafa cumhuriyeti veya üniversiteyi simgeleyen bir kısaltma kullanabilirsiniz. Not: Kuracağınız bayan taraftar grubu maçlarda pankart vs. hazırlayacağından ve bu pankartlarda grubun ismi yer alacağından dolayı medyada da yer alması kaçınılmaz olacağından, oluşturduğunuz bayan taraftar grubunu boşverin, bundan sonra Sivasspor bayan taraftarları bu isimle anılacağından dolayı grubunuzun ismini seçerken titiz davranacağınızı ümit ediyor başarılar diliyorum.[/COLOR][/B][/QUOTE] Kulübümüzün Erkek Grup adı: ''CÜSSKB'' (Cumhuriyet Üniversitesi, Sivasspor Kulüp Birimi) [COLOR="Red"][B]ÜNİ.KULÜP YİĞİDOLAR[/B][/COLOR] ''Gayri ciddi'' bulunan Yiğide, bu Yiğidolar için asla söz konusu bile olamaz. Kulüp Danışmanlarımızdan kastım. CÜSSKB danışmanları ( Sivasspor Kulüp Organizasyon Danışmanın da görüşünü aldık.) |
[QUOTE=Nilay;173793]Kulübümüzün Erkek Grup adı: ''CÜSSKB'' (Cumhuriyet Üniversitesi, Sivasspor Kulüp Birimi) [COLOR="Red"][B]ÜNİ.KULÜP YİĞİDOLAR[/B][/COLOR]
''Gayri ciddi'' bulunan Yiğide, bu Yiğidolar için asla söz konusu bile olamaz. Kulüp Danışmanlarımızdan kastım. CÜSSKB danışmanları ( Sivasspor Kulüp Organizasyon Danışmanın da görüşünü aldık.)[/QUOTE] Lütfen, Yiğide de ısrar edilmesin. |
yiğide zaten çok alakasız bir kavram.stadda sorsan o nekı der çoğu mıllet
|
YİĞİDE ADINI TARAFTAR BAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN İNTERNETTE İLK DEFA BEN KULLANMIŞTIM BU YÜZDEN SEVGİLİ NİLAY KARDEŞİM ÜZGÜNÜM BU SORUNUN CEVABI YUKARIDAKİ ŞIKLARDA YOK, HELE BENDEN BAŞKA BİR ÖNERİ ASLA YOK, AYRICA ALTERNATİFLERİNİZİ YETERLİ BULMADIM
BENCE GRUP ADINIZ ÇOK ŞIK, ÇOK SEVECEN VE SEMPATİK, TAMDA SİVASI VE SİVASLI BAYAN TARFTARLARI ÇAĞRIŞTIRYOR, İSİM ARAYIŞINA GİRMENİZ BENİ ÜZDÜ İNADINA YİĞİDE :) |
[QUOTE=Nilay;173795]Lütfen, Yiğide de ısrar edilmesin.[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Navy"] Kesinlikle yigede olmamali !!!!!!! Bayanlar icin hic bir sey ifade etmiyor !!!!!![/COLOR][/I][/B] |
bence yiğide pek gusel durmuyo tamam Yiğidoların kendıne has bi asaleti var isiminde bi kahramanlık vurgusu var bunun kadınlara yorumlanması bence batılı kadınlara gore yorumlanmıs
benım gorusum bu |
Yiğide yapmamakta hala ısrarcılar.Neyse umarım güzel bir fikir gelir.
|
[B]fanatik kızlar daha güzel duruyor gibi[/B]
|
Arkadaşlar, Ocak ayında Pankartlarımızı yaptıracağım,
önerilerinizi bekliyorum. |
İsim önemli...
1- Artı Kızlar
2- Pozitif Kızlar 3- Marjinal Kızlar 4- Maksimum Kızlar 5- Sıra dışı Kızlar 6- Fanatik Kızlar Grup adı olarak bu isimler çok hoş değil. Sivas ve Sivaspor'u da çağrıştıracak bir isim olmalı. Üzerinde biraz daha düşünülebilir. |
Sizce Grup adımız ne olsun?
Uşakspor bayan taraftar grubunun adı : [B]dişi aşigolar[/B]dır
Bjk'lı bayan taraftarlarının adı : [B]Dişi kartallar[/B]dır. |
[QUOTE=Dağcı;174645]Uşakspor bayan taraftar grubunun adı : [B]dişi aşigolar[/B]dır
Bjk'lı bayan taraftarlarının adı : [B]Dişi kartallar[/B]dır.[/QUOTE] Bizimki de Dişi Yiğidolar olsun demeyin sakın,;) Büyük takımların (Kanarya, Kartal, Aslan) dişileri olabilir. Bence, ''Dişi'' ibaresi bizde çok çirkin durur. |
--->: -->: Sizce Grup adımız ne olsun?
[QUOTE=Nilay;174646]Bizimki de Dişi Yiğidolar olsun demeyin sakın,;)
Büyük takımların (Kanarya, Kartal, Aslan) dişileri olabilir. Bence, ''Dişi'' ibaresi bizde çok çirkin durur.[/QUOTE] Ben böyle bir şey demedim bunlar örnekler. :) Ama isim güzel olmalı, haksızmıyım? |
[B][COLOR="Blue"]bence fanatik kızlar daha etkileyici olurdu demi yani
gerçektende öyle yani sitemizin %68 öyle diyor yani bencede öyle olsun bi isim bu nilay ablama herşey yakışır +++++ tüm fanatikçi kızlara[/COLOR][/B] |
--->: İsim önemli...
[QUOTE=Dağcı;174642]1- Artı Kızlar
2- Pozitif Kızlar 3- Marjinal Kızlar 4- Maksimum Kızlar 5- Sıra dışı Kızlar 6- Fanatik Kızlar Grup adı olarak bu isimler çok hoş değil. Sivas ve Sivaspor'u da çağrıştıracak bir isim olmalı. Üzerinde biraz daha düşünülebilir.[/QUOTE] Abı katılıyorum sana..Secenekler Dısındada Grup Ismı Onerısı Gelıyor... |
-->: --->: -->: Sizce Grup adımız ne olsun?
[QUOTE=Dağcı;174650]Ben böyle bir şey demedim bunlar örnekler. :) Ama isim güzel olmalı, haksızmıyım?[/QUOTE]
;) Bu seçenekler dışındaki önerilerinizi yazabilirsiniz, |
--->: -->: --->: -->: Sizce Grup adımız ne olsun?
[QUOTE=Nilay;174698];)
Bu seçenekler dışındaki önerilerinizi yazabilirsiniz,[/QUOTE] Abla YİĞİDE İsmi ni Nden Istemıyorlar..? YİĞİDE adı İle Guzel İsimler Ortaya Cıkar;) |
-->: --->: -->: --->: -->: Sizce Grup adımız ne olsun?
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR;174699]Abla YİĞİDE İsmi ni Nden Istemıyorlar..?
YİĞİDE adı İle Guzel İsimler Ortaya Cıkar;)[/QUOTE] Anlamsız ve basit bulunuyor, Orjinal bir grup adıyla çıkmak istemeleri onların en doğal hakları Grup üyelerimizin düşüncesine saygı duymak zorundayız. ;) |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: Sizce Grup adımız ne olsun?
[QUOTE=Nilay;174700]Anlamsız ve basit bulunuyor,
Orjinal bir grup adıyla çıkmak istemeleri onların en doğal hakları Grup üyelerimizin düşüncesine saygı duymak zorundayız. ;)[/QUOTE] tamam Abla İnşallah SEVECEKLERI Bı Isım Bulunur.... |
[QUOTE=AFK_SiVaSLiM;173483][B][COLOR="Red"][B][B][I]Sahsi Fikrim ;Isimler Cok Siradan Olmus Kimseler Alinmasin Lütfen... Ama Bence Kirmizi Beyazin Ustlerinde Cicek Gibi Durdugu Bu Yigidelerin Adi '' Tribünün Sultanlari'' Olmali...
Saygilarimla...[/I][/B][/B][/COLOR][/B][/QUOTE] [B]bu fikir çok güzel..Ancak sivasla bir bağlantısı olması açısından ; [COLOR="Red"]4 EYLÜL SULTANLARI [/COLOR]bence çok güzel olur...[/B] |
[B]yada yine bu isme çok yakın olan
[COLOR="Red"]4 EYLÜL MELEKLERİ[/COLOR] olabilir..[/B] |
[B][COLOR="Blue"]çok doğru söylüyorsun afk_sivaslım
en doğrusunu hakkı abi söyledi 4 eylül sultanları daha uygun bizim için demi bence konuyu en baştan açıp ankete bunuda eklesinler[/COLOR][/B] |
[B]"""Yiğido""" teriminin buram buram maçoluk kokan sivas erkeğini temsil ettiği bilinir ve söylenir. """Yiğido""" deyince sivas gelir akıllara. Ben bayan grubunun adının içerisinde """Yiğido""" olmasının, bu grubun hemen akıllara bir sivassspor grubu olduğunu getireceğini düşünüyorum.
Grup için """[COLOR="Red"]SULTANS OF YIGIDO[/COLOR]""" düşündüm.[/B] |
[QUOTE=Güner;174719][B]"""Yiğido""" teriminin buram buram maçoluk kokan sivas erkeğini temsil ettiği bilinir ve söylenir. """Yiğido""" deyince sivas gelir akıllara. Ben bayan grubunun adının içerisinde """Yiğido""" olmasının, grubun hemen akla bir sivassspor grubu olduğunu getirmesi gerektiği inancındayım.
Grup için """[COLOR="Red"]SULTANS OF YIGIDO[/COLOR]""" düşündüm.[/B][/QUOTE] ,Yiğido Ve YİĞİDe tercıh edılmıyor !!! |
[QUOTE=HakkıTİMUÇİN;174707][B]bu fikir çok güzel..Ancak sivasla bir bağlantısı olması açısından ;
[COLOR="Red"]4 EYLÜL SULTANLARI [/COLOR]bence çok güzel olur...[/B][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]+++++++++++++++++++++++++++++++++++[COLOR="Red"]67[/COLOR][/CENTER][/FONT][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:30. |