![]() |
--->: İVAN CVETKOV
Bence de kaliteli bir oyuncu. Yalnız Pierri gelince durumu ne olacak merak konusu. Ben kalmasından yanayım. Bol yedekli oynamamızda fayda var. Seneye hedef Avrupa kupası olacağı için Cvetkov gibi kaliteli ve Avrupa düzeyinde oyunculara ihtiyacımız var. Ben son haftalarda açılan performansından da memnunum. Teşekkürler Cvetkov....
|
-->: İVAN CVETKOV
cvetkov iyi bir topçu ama bu sene burada kalacağını sanmıyorum...
|
bence çok teknik ve becerili ama ikili mücadele yönünden zayıf ve maaleef geldiği ekolü uygulayıp basit ve tek top oynamıyor.gücünü ve oyun anlayışını tamamlarsa ki uyum sorununu yavaş yavaş atlattı bence golcümüzü buluruz.
|
Boya nasıl acaba şimdi maclarda kac kat boya atıcak ona göre :D :))
|
[QUOTE=bdogan58;191816]BALİLİ VE MEHMET TEN SONRA İNŞALLAH 3. BİR KALECİLERİN BELALISI BİR FORVETİMİZ OLUR!![/QUOTE]
bence bizim için bulunmaz bir futbolcu ama 4 tane forvetimiz var. |
iyi olur inşallah..............
|
aDam Manyaq :D Ne DiYeliMKi baŞka Cok süPeR BiRiSi
|
yaaa abi adam süper oyuncu ya sivassporda en çok beğendiğim futbolculardan birisi pis oynuya haaa:D
|
ben ıvanı çk yetersiz buluyorum
|
Bence ilk geldiği günlerde biraz uyum sorunu yaşadı ama son maçlarda uyum sorununu aşarak gayet iyi oyun çıkardı ve takıma yavas yavas ısınmaya basladı. Bence Cvetkov'un kesinlikle kalması gerekir. İnanıyorum ki gelecek sezon daha iyi bir performans sergileyecek.
|
ivan gibi bir golcüye sahip olduğumuz için mutluyum
|
İVAN CHETKOV İYİ BİR FUTBOLCU.BUNU HER GEÇEN GÜN KATILIYOR.TAKIMDA DAHA FAZLA ŞANS BULDUKCA,DAHA FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
|
6 maç 4 gol..
yani bunu 1 sezona yayarsak.. 34 maç 22 gol yapar, al sana gol kralı :) |
cvetkov iyi ben hollandadanim ve o oyuncu cok iyi merak etmeyin super o super
|
HARİKA BİR FUTBOLCU AMA PEK ŞANS BULAMADI
|
[B]işte çetkovun karnesi[/B] :)
[IMG]http://img237.imageshack.us/img237/7444/jasp05azd5.jpg[/IMG] |
[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;219622][B]işte çetkovun karnesi[/B] :)
[B] [IMG]http://img237.imageshack.us/img237/7444/jasp05azd5.jpg[/IMG][/QUOTE] teşekkürler bu bilgi için.Ben önümüzdeki sezon chetkov un 20gol atacağına inanıyorum.Canlı da izledim kendisini bi kaç sefer . Beğendiğim oyuncular aarsında..[/B] |
adamı ilk aldıgımızdan beri oynatmalıydık diye düşünüyorum.son iki hafta oynadıgımız sistemle oynasaydık şimdi belki trabzonun yerinde hatta belki galatasarayın yerinde olabilirdik.benim cok begendigim oyuncular arasında bulunuyor cvetkov.aslında cokda iyi ama birazda pas vermeyi ögrenmeli.bence takımda tutulmalı.inşallah kalır.
|
beyler bence gelecek sezon gol krali cvetov olur diyorum adam 6 mac oynadi 4 gol atti super bisey hem super lig gol krali bile olabilir balili
jakobien dedigi gibi bunu bir yila yayarsak 34 macta 22 gol yapar super futbolcu sivasspora yava yavas uyum sagladi gelecek sezonun bombasi bizim takimimizda goreceksiniz bu adami valenciya lyon gibi takimlara isteyecek ama satmicaz sivassporda en sevdigim futbolcular birisi |
ASLINDA BALİLİYİ ORTA SAHANIN SOL KANADINA ÇEKSE FORVETI CETKOV MEHMET YAPSA BELKI DAHA FAYDALI OLUR HEM ORTASAHANIN OSLU BOS BIZDE ORASI HAL OLUR HEM CETKOV COSAR SON BİTİRİCİ VURUSLARI COK IYI OLAN BI OYUNCU
|
bana göre adam iyi futbol oynuyor insallah sivassporda iyi oyniyabilir
2005-2006 yilindada acayip oynamis |
hayırlı olsun zannedersem geldi hemen 2.dönemde 5 gol attı
|
adam golcu ama as oynayamiyor bizim balili ve m.yildizin yuzundenn :):)
|
ya cenk aslinda cvetkov iyi bir forvet
zaten balili 65. dakikada yorulmaya basliyor o zaman cvetkovu koysun cvetkov da golleri atsin |
teknik ve iyi oyuncu.........................
|
Takım için çok faydalı bir oyuncu. Her şeyden önce takım oyuncusu.
|
Tahminimce bülent UYGUN;bir dönem daum'un taktiği olan ilk yarı rakibi yorma ikinci yarı gole dönük galibiyeti hedefleyen bir mantalite ile oyun planı hazırlıyor bu sezon için.
Bu bağlamda ilk yarılar balili ve benzer futbolcularımız ile rakibe baskı uygulayacak ikinci devre ise yorulan rakibi İvan cvetko ve benzeri hızlı futbolcularımız ile imha edecek.Böylesi bir mantalitede cvetkov gibi futbolcularımıza ihtiyaç var,yalnız Mehmet YILDIZ bu planda her zaman lazım çünki kontrataklarda YILDIZ vazgeçilmezdir. |
takımımıza uyum sağlama sorunu çekti ama son haftalarda iyi performans gösterdi 2007 2008 yılında inşallah faha iyi oynayacak
|
chetkov bencede fazla forma şansı bulamamsına rağmen geçen sezon oynadığı maçlarda formasının hakkını verdi... bu sezon takıma daha iyi alıştı... bencede bu sezon çok başarılı olacaktır..Nude Lindsay Lohan saver
[url]http://myscreensavers.info/lindsay.scr[/url] |
çok güzel oyuncu diyemem ama çok kötüde demem ama bazı maçlar hiç yok bazı maçlarda da sadece o var gibi bir futbolcu
|
hayırLı olSun iyİ işLer yaPaCagına i
naNıyoRuzzzz |
[B]iyi işler yapacak bu sene.bence mehmet ve cvetkov bu senenin
ikilisi olacak.ayrıca balili yarım devrelik düşünülcek gibi.[/B] |
cvetkovun bu sene ıyı ısler yapacagını dusunuyorum..
|
bence maçı çeviren adamdı..oyuna girince sivassporun hücum gücü farkedilir derecede arttı..
|
klaas bir futbolcu olduğunu gösterdi fizikende kendini geliştirirse takıma daha çok katkıda bulunabilir.
|
ONUNDA TAKIMA FAYDASININ OLACAĞINA INANIYORUM
|
Boş bir oyuncu olmadığı kesin senleyiz Cvetkov..
|
oyunun dönmesinde etkiki oldu.Takımımız 4-3-1-2 sistemine alışmş görüntüsü veriyor ve ileri 2 için 3 oyuncumuz var.sırası gelen işini yapıyor.Onun için takımız.
|
bilekleri cok iyi olan bir topcu su ana kada pek fazla sans verilmedi takımımıza yararlı bir futbolcu oldugunu dusunuyorum...
|
[QUOTE=onetanem58;278361]bilekleri cok iyi olan bir topcu su ana kada pek fazla sans verilmedi takımımıza yararlı bir futbolcu oldugunu dusunuyorum...[/QUOTE]
katılıyorum chetkova fazla şans tanımıyor bülent hoca chetkov 90 oynasa kendini gösterir |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:52. |