![]() |
[quote="Bilmiyorum"][quote="serhankaburcuk"][quote=58_KARTAL][quote=CAGLAYAN][img]http://www.gencturkhaber.com/images/153756.jpg[/img]
[i][size=6]HEPIMIZE VE VATANA MILLETE HAYIRLI OLSUN[/size][/i][/quote] [color=red][/color][size=7][/size]BU ADAM KADAR TİPSİZ BİR ADAM YOK İNSALLAH BİZİ KÜME DÜŞÜRMEZ[/quote] hakkettende bilmiyorsun???? |
Werner Lorant Sivassporumuza hayirli ugurlu olsun.
Insaallah Sivassporumuzda basarilariyla söz ettirir[b][i][u][/u][/i][/b] |
2 YILLINA ANLAŞILDI..
|
[size=7][b][i]2 Yıllığına anlaşıldı ama mukavele İstanbul'da imzalanacak ...Sivasımıza hoşgeldin Werner LORANT...[/i][/b][/size]
|
[img]http://www.yeniulke.net/spaw/images/lib1/lorant5_1.gif[/img]
HAYIRLI UGURLU OLSUN |
sivas transferde arif ve hakan ünsal lı alsın
|
WERNER LORANT HOCA HOŞ GELDİN
SÜPER LİGDE SÜPER GÜNLER BAŞLIYOR, BENCE YILIN TRANSFER BOMBASI SİVASSPOR İNANILMAZLARI YAPACAK GİBİ, ADINIDAN ÇOK SÖZETTİRECEK BÜYÜKLÜĞÜNE YARAŞIR İŞLER YAPIYORÇ TEŞEKKÜRLER BAŞKAN TEŞEKKÜRLER YÖNETİM, HOCAYA LAF SÖYLEYİP BEĞENMEYENLERE GÜLESİM GELİYOR, EDİRNENİN DIŞINDADA DÜNYA OLDUĞUNU BİLMEYENLERDEN GALİBA ARKADAŞLAR ÇOK TARİHİ BİR OLAY, İNANILMAZ BİR PRESTİJ, DEĞERİNİ BİLİP TÜM CAMİA SONUNA KADAR DESTEKLEMELİ HAYIRLI OLSUN A BİRCAN |
[b][color=darkred]KİM NE DERSE DESİN..ARTIK HOCAMIZ LORANT..BUNDAN SONRA DESTEK ZAMANI..TÜRKİYE'DE DAUM DÖNEMİ KAPANIYOO..ARTIK LORANT VAR..AHA AHA...ARTIK DÖRT BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR..(FENERBAHÇELİ SİVASLILAR emre ve akif kuzenler)[/url][/list][/list][/i][/color][/b]
|
[quote=abircan]WERNER LORANT HOCA HOŞ GELDİN SÜPER LİGDE SÜPER GÜNLER BAŞLIYOR, BENCE YILIN TRANSFER BOMBASI SİVASSPOR İNANILMAZLARI YAPACAK GİBİ, ADINIDAN ÇOK SÖZETTİRECEK BÜYÜKLÜĞÜNE YARAŞIR İŞLER YAPIYORÇ TEŞEKKÜRLER BAŞKAN TEŞEKKÜRLER YÖNETİM, HOCAYA LAF SÖYLEYİP BEĞENMEYENLERE GÜLESİM GELİYOR, EDİRNENİN DIŞINDADA DÜNYA OLDUĞUNU BİLMEYENLERDEN GALİBA ARKADAŞLAR ÇOK TARİHİ BİR OLAY, İNANILMAZ BİR PRESTİJ, DEĞERİNİ BİLİP TÜM CAMİA SONUNA KADAR DESTEKLEMELİ HAYIRLI OLSUN A BİRCAN[/quote] HOS GELDIN WERNER LORANT NICE GÜZEL GÜNLERE WILLKOMMEN HERR LORANT WIR FREUEN UNS AUF DICH ! |
[quote=ultraSivas_58]bu hoca geldiyse büyüklerimizin bir bildiği vardır.inşallah takıma faydalı olur ...[/quote]
[b]imza mühür[/b] |
ben başarılı olacağını düşünüyorum...iyi transferler yaparsak bu sezon ilk 10'a gireriz...daha sonraki sezonlarda UEFA için mücadele ederiz...
|
[img]http://www.gencturkhaber.com/images/153756.jpg[/img]
Süper ligin yeni temsilcisi Sivasspor Alman Teknik adam Werner Lorant ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Bugün Sivas'a hava yolu ile gelen Alman teknik adam Sivasspor kulübüne gelerek yöneticilerle bir süre görüştükten sonra Basın toplantısı yaptı.W.Lorant Sivasspor ile anlaşmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. [img]http://www.yeniulke.net/spaw/images/lib1/lorant5_1.gif[/img] WERNER LORANT SİVASSPOR İLE ANLAŞTI. SÜPER LİGİN YENİ TAKIMI SİVASSPOR, TÜRKİYE'DE SADECE FENERBAHÇE'DE GÖREV YAPAN BAŞARILI TEKNİK DİREKTÖR WERNER LORANT İLE İKİ YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI. LORANT SİVASSPOR TESİSLERİNİ GEZDİ VE " TÜRKİYE'NİN TARAFTAR AÇISINDAN EN GÖZDE TAKIMLARINDAN BİRİSİ OLAN SİVASSPOR'DA GÖREV YAPMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM "DEDİ. |
WERNER LORANT SİVAS'A VE SİVASSPOR'A HAYIRLI UĞURLU OLSUN... EN GÜZEL BAŞARILAR LORANTLA BERABER SİVASIMIZIN OLUR İNŞALLAHH
|
İŞTE HOCA İŞTE YORUM
Sivasspor, Werner Lorant ile anlaştı Sivasspor, Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Werner Lorant ile prensip anlaşmasına vardı. NTV-MSNBC VE AJANSLAR Güncelleme: 17:57 TSİ 11 Haziran 2005 CumartesiSİVAS - Lorant, “Türkiye’de ikinci defa büyük bir takımla çalışmak, benim için çok büyük bir tecrübe olacak” dedi. Sivasspor Sosyal Tesisleri’ni incelemek üzere kente gelen Lorant’ı kulübün ikinci başkanı Mehmet Oflaz, basın sözcüsü Fikret Ünsal ve bazı yöneticilerle bir grup taraftar karşıladı. Lorant ile bir süre sohbet eden Oflaz, Sivasspor’u diğer takımlarla karşılaştırmamasını isteyerek, takımlarında bir aile ortamı bulunduğunu, hocalarının iyi gününde de kötü gününde de yanında olduklarını kaydetti. Büyük bir taraftar kitlesine sahip olduklarını ifade eden Oflaz, “Hedefimiz büyük, Lorant döneminde Fenerbahçe, Galatasaray’ı 6-0 yendi, biz daha büyük başarılar bekliyoruz” dedi. Daha sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Fikret Ünsal ise Lorant ile 2 yıllık anlaştıklarını belirterek, takımın önümüzdeki haftalarda yeni hocaları nezaretinde hazırlıklarına başlayacağını söyledi. LORANT: ARTIK SADECE SİVASSPOR VAR Alman teknik adam Lorant ise Sivasspor ile anlaşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Türkiye’de ikinci defa büyük bir takımla çalışmak, benim için çok büyük bir tecrübe olacak. Fenerbahçe benim için tamamen bitmiştir, ölmüştür. Mazide kalan güzel bir zamandı. Benim için önemli olan yer burası, artık sadece Sivasspor var” dedi. Sivasspor’un başarısı için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarınıanlatan Lorant, öncelikle iyi bir hazırlık dönemi geçirerek, lige iyi başlamak istediklerini söyledi. Transferler konusuna da değinen Lorant, İsmail Kartal yönetiminde takımı şampiyon yapan futbolcuları takip edeceğini, maç kasetlerini inceleyeceğini belirterek, bu kadrodan gözüne kestirdiği futbolcuların kalacağını söyledi. Öncelikli hedeflerinin Süper Lig’de kalıcı olmak olduğunu, ancak gizlice de takımı çıkarabildikleri kadar üst sıralara çıkarmak istediklerini ifade eden Lorant, “Sivasspor önümüzdeki sezon savaşan bir takım olacak. Ben mağlubiyeti kabul edecek biri değilim. Bu hırs bende var” dedi. |
HOCAM HOSGELDIN
|
BU KEZ BAŞARILI OLACAĞIM”
Sivasspor’un yeni Teknik patronu Lorant, Fenerbahçe’de yetirince başarılı olamadığını belirterek, “Bu Türkiye’deki ikinci tecrübem olacak. Bu kez kesinlikle başarı yakalacağım”dedi. Sivasspor Yönetimi ile 2 yıllığına anlaşarak Sivasspor’un yeni Teknik patronu olan Werner Lorant, “Türkiye’deki ikinci tecrübemde başarıyı yakalacağım. Sivasspor’u daha da ileriye götüreceğim”dedi. Sivasspor Yönetimi ile anlaşarak tesisleri incemeleye gelen Lorant, Sivasspor Tesislerinde düzenlenen basın toplantısı ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkiye’deki ikinci deneyimini Sivasspor’da yaşayacağını belirten Alman çalıştırıcı, “Daha önce Fenerbahçe’yi çalıştırdım. Ancak başarıyı yakalayamadık. Ama artık Fenerbahçe benim için öldü. Sadece Sivasspor var. Bu kez başarıyı yakalayacağım. Sivasspor Süper Lig’e yeni çıkan bir takımdır. Çokta güzel başarılar yakalamıştır. Bana ise yakalanan bu başarıyı daha ileriye götürmek düşüyor.”dedi. Basın Mensuplarının, Sivas’ı tercih etmenizdeki neden nedir?” şeklindeki, sorularını yanıtlayan Lorant, “Sivasspor’un çok büyük bir taraftar potansiyeli var. Bununla birlikte de çok büyük bir camia. Bende Türkiye’deki ikinci tecrübemi böyle büyük bir camiada yaşamak istedim “dedi. Basın Mensuplarının Sivasspor’daki hedeflerinin nelerdir?. sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam, “Sivasspor Süper Lig’e yeni çıkmış bir takımdır.İlk hedefim takımımın Lig’de kalmasını sağlamak olacaktır. Daha sonra yukarıları zorlayacağız.”dedi. Transfer için gerekli çalışmalarını Alman’ya dönüşünde yapacağını açıklayan Lorant, “Takımdaki mevcut futbolcuları inceleyeceğim. Buna göre de gerekli transferler yapacağız”dedi. Sivasspor Tesislerini ve Stadyumunu gezen Lorant, akşam saatlerinde ilimizden ayrılarak İstanbul’a gitti. Bugün İstanbul’da iki yıllık resmi sözleşme imzalayacak olan Lorant, Almanya’ya gidecek. Alman Teknik adam perşembe günü tekrar ilimize dönecek. Kaynak: Hakikat Gazetesi |
YENİ İMPARATOR LORANT İsmail Kartal’la yollarını ayıran Sivasspor, Teknik direktörlük görevine Werner Lorant’ı getirdi. Sivasspor tesislerini incelemeye gelen Lorant, “En yükseğe çıkmak için mücadele edeceğiz”dedi. Teknik direktör İsmail Kartal’ın istifası ile arayışlara başlayan Sivasspor Yönetimi, takımın başına Alman Teknik adam Werner Lorant’ı getirdi. Sivasspor Yönetimi Teknik adam arayışlarını sonlandırdı. 2003 sezonunda Fenerbahçe Teknik patronluğunu da yapan Werner Lorant’la önceki gün İstanbul’da görüşen Sivasspor Yönetimi, Alman Teknik adamla her konuda anlaşmaya vardı. Dün Sivasspor tesislerini gezmeye gelen Lorant’ı Sivasspor 2. Başkanı Mehmet Oflaz ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Sivasspor Yönetimi ile bir süre sohbet eden Lorant, Sivasspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Lorant, “Sivasspor’u çok iyi tanıyorum. Beni burada teknik adamlık görevine layık gördükleri için çok mutluyum. Güzel bir kadro kuracağız ve sezona hazırlanacağız. Önemli olan iyi bir hazırlık dönemi geçirmektir. Bunun için gerekli araştırmaları yaptık. Futbolcuların bir çoğunu tanıyorum. Bunun yanı sıra Almanya’da da maç kasetlerini izleyeceğim. Çalışmalarımı böylece noktalayacağım. Daha önce belirlenen programda büyük bir değişiklik yapmayı planlamıyoruz. Sivasspor Süper Lig’e yeni çıkmış bir takım. Her takımda olduğu gibi bizde ilk sezonumuzda Lig’de kalmayı ve çıkabildiğimiz en yüksek yere kadar çıkmayı hedefliyoruz. Daha sonraki hedeflerimiz ise yukarıları zorlamak olacak. Bunun için çalışacağız”şeklinde konuştu Kaynak: Hakikat Gazetesi |
lorant hocaya ve sivasspora başarılar. inşallah utandırmaz bizi... :lol:
|
İNŞALLAH ...
|
Yönetim müthiş bir iş yaptı .Başta başkanımız Mecnun Otyakmaz olmak üzere bütün yönetim kurulunu kutluyorum. Böyle, isimli,kariyerli ve sansasyonel bir hoca ile anlaşılması müthiş oldu.Şimdi Sivasspora olan saygı daha fazla artacak ve istediğimiz futbolcuları transfer etmek kolaylaşacak.Ayrıca yerli teknik direktörlerin iyileride diğer takımlarla anlaşmıştı.İsmail Kartalın zamansız istifasından sonra en iyi seçim yapılmıştır.İnşallah Sivassporumuz için hayırlı olur.
|
[size=6][b]Werner Lorant kimdir?[/b][/size]
[size=6]Lorant, Almanya’da futbolculuktan Teknik direktörlüğe adım attı… 21 Kasım 1948’de Almanya’da doğdu. SV Welver, Westf, Herne, Borussia Dortmund, Rot Weiss Essen, Saarbrücken, Eintracht Frankfurt, Schalke 04, Hannover 96, Heidingsfield ve FC Schweinfurt takımlarında oynadı. Teknik direktörlük yaşamına 1986–87’de Schweinfurt kulübünde başladı. Daha sonra iki yıl Aschaffenburg’ta görev yaptı. [b]1992–93 sezonunda amatör kümede mücadele veren 1860 Münih’in başına geçti ve 10 yıl çalıştığı bu takımı 1. Lig’e çıkardı.[/b] Lorant evli ve iki çocuk babası. Alman medyasında Werner Lorant hakkında konuşulunca `Aslan Lorant` lakabıyla anılan Lorant, 2003 sezonunda Fenerbahçe’de de teknik adamlık görevini üstlenmişti.[/size] Kaynak: Hakikat Gazetesi [img]http://www.fussballdaten.de/bilder/vereine/rotweissessen/1976-1977/lorantwerner.jpg[/img] [img]http://www.fussballdaten.de/bilder/vereine/1fcsaarbruecken/1977-1978/lorantwerner.jpg[/img] [img]http://www.fussballdaten.de/bilder/vereine/eintrachtfrankfurt/1978-1979/lorantwerner.jpg[/img] [img]http://www.fussballdaten.de/bilder/vereine/rotweissessen/1973-1974/lorantwerner.jpg[/img] [img]http://www.fussballdaten.de/bilder/vereine/1860muenchen/2000-2001/lorantwerner.jpg[/img] |
hayırlısı olsun inşallah ama RAŞİT ÇETİNER olsa idi çok iyi olur du ama olmadı hayırlısı olsun
|
[quote=sVs]hayırlısı olsun inşallah ama RAŞİT ÇETİNER olsa idi çok iyi olur du ama olmadı hayırlısı olsun[/quote]
HAYIRLI UĞURLU OLSUN... :lol: |
ÖNCELİKLE SİVASSPORUMUZA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİM.LORANT HAKKINDA HERKESİN BİR TEREDDÜTÜ VAR F.B DEKİ YASADIKALRINDAN DOLAYI.BİR MACERA BİZİM İÇİN UMARIM SONUNDA GÜLEN YİĞİDOLAR OLUR.
HERZLİCHEN WİLLKOMMEN HERR LORANT!!! |
BABA WELCOME...
|
Werner Loranti Sivassporumuza basari getirecegine inaniyorum. Bunun dogru bir secim olduguna inaniyorum.
|
HAYIRLI OLSUN WERNER LORANT
|
şte son Yiğido! Sivas’ın yeni hocası Werner Lorant, hem Kırmızı-Beyazlı camiaya hem de eski takımına mesajlar yolladı: “Potansiyeli süper bir ekibe geldim. Ligde kalmanın dışında üst sıraları da zorlayacağız” “Türkiye’den istemeyerek ayrıldım. Fenerbahçe ile çok özel karşılaşmalar oynayacağız” 1860 Münih hatırlatması Werner Lorant’ın Süper Lig’in yeni takımı Sivasspor ile her konuda anlaştığını ilk kez tüm detaylarıyla okuyucularına duyuran FANATİK, Alman hocayla görüştü, hedefleri hakkında bilgiler aldı. Çok büyük bir camiaya geldiğinin bilincinde olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan tecrübeli teknik adam, iddialı açıklamalar yaptı. Öncelikli hedeflerinin Sivasspor’un ligde kalması olacağına dikkat çeken Lorant, “Ancak bu bize yetmeyecektir. Puan cetvelinde üst sıraları zorlamak için de gerekeni yapacağız. Bunu Almanya’da 1860 Münih ile başarmıştım” diye konuştu. 2 yıllık sözleşme yapacak Sivas’a dün ayak basan ve tesisleri gezerek yöneticilerden bilgi alan Lorant, Kırmızı-Beyazlı taraftarlara da övgüler yağdırdı. “Seyirci desteği bir takımın başarısında en önemli faktörlerden biridir. Sivasspor taraftarının da Türkiye’nin her yerinde ekibine sahip çıktığını bilmek beni çok rahatlattı” diyen Alman hoca, yarın İstanbul’da kendisini 2 yıllığına (1+1) Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan resmi imzayı atacağını belirterek, “Takımın eski patronu İsmail Kartal ile görüşüp, maç kasetlerini de izledikten sonra transfere geçeceğiz” ifadesini kullandı. ‘Savaşçı oyuncular favorim’ Eski takımı Fenerbahçe hatırlatıldığında ise imalı konuşan Lorant, “Fenerbahçe ile diğerlerine oranla daha özel maçlar oynayacağız. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Ayrıca şu da unutulmamalı ki ben Fenerbahçe’den kendi isteğim doğrultusunda ayrılmadım. Kaybetmeyi sevmeyen ve savaşçı oyunculara ağırlık veren bir yapım olduğunu herkes bilir” açıklamasını yaptı. Bu arada Lorant’ın eşyalarını toplamak üzerine kısa bir süre için Almanya’ya gideceği ve ardından Sivas’a dönerek transfer için kolları sıvayacağı belirtildi. Kaynak:Fanatik |
[img]http://www.hurriyetim.com.tr/displayimage/0,,197833,00.jpg[/img]
Lorant Sivasspor'da Alman teknik adam ile bugün sözleşme imzalanacak. Sivasspor, İsmail Kartal'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlüğe F.Bahçe’nin eski hocası Werner Lorant’ı getirdi. Tercümanı Murat Daldık ile birlikte dün Sivas’a gelerek kulüp tesislerini ve şehri gezen Alman teknik adamın bugün İstanbul'da yapılacak tören ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Lorant, Sivasspor ile anlaşmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade ederek, ‘İyi şeyler yapmak için buradayım. Hedefimiz öncelikle ilk sezon Sivasspor’un ligde kalıcı olmasını sağlamak. İsmail Kartal ile de görüşeceğim. Ben artık Sivasspor’un hocasıyım. F.Bahçe benim için öldü’ dedi Kaynak: Hürriyet |
vatana millete sivasa sivasspora ve tüm yiğidolara hayırlı olsun..!!
lorant çok hırslı bir teknik adam..bizde boylesi lazımdı inşallah iyi olacak..!! |
[quote=Serkan-58]Werner Loranti Sivassporumuza basari getirecegine inaniyorum. Bunun dogru bir secim olduguna inaniyorum.[/quote]
+IMZA |
[img]http://www.fussballdaten.de/bilder/vereine/1860muenchen/2000-2001/lorantwerner.jpg[/img]
[i][size=6] Lorant imzaladı.. WERNER LORANT sözleşmeyi imzaladı.. Alman teknik adam 2 yıl görev yapacak.. [/size][/i] |
VATANIMIZA MILLETIMIZE HAYIRLI OLSUN
|
WERNER HOCA ÇOK GOL ATAN ÇOK YİYEN BİR SİSTEM OYNATIYORDU ŞİMDİ NASIL OLACAK BİLMİYORUM AMA ARAYI BULMAK MESELE...
|
[quote=CAGLAYAN][img]http://www.fussballdaten.de/bilder/vereine/1860muenchen/2000-2001/lorantwerner.jpg[/img]
[i][size=6] Lorant imzaladı.. WERNER LORANT sözleşmeyi imzaladı.. Alman teknik adam 2 yıl görev yapacak.. [/size][/i][/quote] |
[img]http://rhein-zeitung.de/on/99/11/16/sport/news/lorantwild.jpg[/img]
[i][size=6] LORANT IMZALADI.. Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Werner Lorant ile sözleşme imzaladı.. Alman teknik adam 2 yıl Sivasspor'da görev yapacak.. İstanbul Radison SAS Otel'de düzenlenen ve kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz ve yöneticilerin de hazır bulunduğu imza töreninde Alman teknik adam, kendisini 2 yıllığına Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, İsmail Kartal'ın ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Alman tenik direktör Werner Lorant'ı getirdiklerini belirterek, "Lorant'ın Türkiye'yi yakından tanıması, ayrıldıktan sonra da Türkiye Ligi'ni sürekli takip etmesi, kendisini tercih etmemizdeki en büyük neden oldu. Takımımımızı çok tecrübeli ve hırslı bir hocaa emanet ediyoruz. Kendisiyle birlikte olmaktan çok mutluyuz" dedi. Alman teknik adam Werner Lorant'ta tekrar Türkiye'de görev yapacağı için çok mutu olduğunu söyleyerek, "Türk Futbolu'nu çok seviyorum. Sadece futbol kalitesini değil, Türk Futbolu'ndaki atmosferi de çok beğeniyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Çok büyük bir takım devraldım. Göreviminin ne kadar zor olduğunun bilincindeyim. Sivasspor, çok iyi başarılar göstererek Süper Lig'e çıktı. Bu çıkışı sürdürmek zorundayız. Bunu en güzel şekilde yapmaya çalışacağım. İyi bir hazırlık dönemi geçirmemiz gerekiyor. Kolay bir yıl olmayacak. Süper Lig'de sadece kalıcı değil, kabul edilen bir takım olmak zorundayız. Bunun için de çok çalışmamız gerekiyor. Bunun temellerini ilk idman gününden itibaren atmaya başlayacağız" diye konuştu. Lorant, imzanın ardından Sivasspor atkısıyla poz verdi. İmza töreni sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran başkan Mecnun Odyakmaz, Malatyasporlu Serkan Özsoy ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirterek, "Hocamız, geçen sezon oynadığımız maçların kasetlerini izleyecek ve takımda kalmasını düşündüğü futbolcular varsa bize bildirecek. Hocamazın talebi doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. [/size][/i] Kaynak: Ajansspor [img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_Werner%20Lorant%20(3).jpg[/img] |
[quote=CAGLAYAN][img]http://rhein-zeitung.de/on/99/11/16/sport/news/lorantwild.jpg[/img]
[i][size=6] LORANT IMZALADI.. Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Werner Lorant ile sözleşme imzaladı.. Alman teknik adam 2 yıl Sivasspor'da görev yapacak.. İstanbul Radison SAS Otel'de düzenlenen ve kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz ve yöneticilerin de hazır bulunduğu imza töreninde Alman teknik adam, kendisini 2 yıllığına Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, İsmail Kartal'ın ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Alman tenik direktör Werner Lorant'ı getirdiklerini belirterek, "Lorant'ın Türkiye'yi yakından tanıması, ayrıldıktan sonra da Türkiye Ligi'ni sürekli takip etmesi, kendisini tercih etmemizdeki en büyük neden oldu. Takımımımızı çok tecrübeli ve hırslı bir hocaa emanet ediyoruz. Kendisiyle birlikte olmaktan çok mutluyuz" dedi. Alman teknik adam Werner Lorant'ta tekrar Türkiye'de görev yapacağı için çok mutu olduğunu söyleyerek, "Türk Futbolu'nu çok seviyorum. Sadece futbol kalitesini değil, Türk Futbolu'ndaki atmosferi de çok beğeniyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Çok büyük bir takım devraldım. Göreviminin ne kadar zor olduğunun bilincindeyim. Sivasspor, çok iyi başarılar göstererek Süper Lig'e çıktı. Bu çıkışı sürdürmek zorundayız. Bunu en güzel şekilde yapmaya çalışacağım. İyi bir hazırlık dönemi geçirmemiz gerekiyor. Kolay bir yıl olmayacak. Süper Lig'de sadece kalıcı değil, kabul edilen bir takım olmak zorundayız. Bunun için de çok çalışmamız gerekiyor. Bunun temellerini ilk idman gününden itibaren atmaya başlayacağız" diye konuştu. Lorant, imzanın ardından Sivasspor atkısıyla poz verdi. İmza töreni sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran başkan Mecnun Odyakmaz, Malatyasporlu Serkan Özsoy ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirterek, "Hocamız, geçen sezon oynadığımız maçların kasetlerini izleyecek ve takımda kalmasını düşündüğü futbolcular varsa bize bildirecek. Hocamazın talebi doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. [/size][/i] Kaynak: Ajansspor [img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_Werner%20Lorant%20(3).jpg[/img][/quote][b] CAGLAYAN ABİ BAK BENDE ORDAYIM TANIDIN MI......?[/b] |
[size=7][b][i]Ben Werner LORANT'ın başarılı olacağına canıo gönülden inanıyorum...Takıma Almanların disiplin anlayışını uygulayacaktır...[/i][/b][/size]
|
[b]
beyaz sacın dolam dolam şampıyon ol kurbanın olam feneride yenemezssen bu ellerde nasıl duram sivasın yollarına cıkayım daglarına .... :lol: [/b] |
[quote=efsanedavulcu][b]
beyaz sacın dolam dolam şampıyon ol kurbanın olam feneride yenemezssen bu ellerde nasıl duram sivasın yollarına cıkayım daglarına .... :lol: [/b][/quote] [size=7][b][i]Zuhahahaha :lol: :lol: :lol: Bu besteyi birde Postacıya uyarlarsak nasıl olur...(Kınalı saçlarına)... :lol: :lol: :lol: [/i][/b][/size] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:11. |