![]() |
Cevap: SİTEMİZE BÜYÜK İLGİ
ben buradaki üye sayımıza bakıyorum şaşırıyorum neden face de hala 106 bindeyiz anlamıyorum...çünkü face hemen hemen kullanmayan yok gibi....demek ki fanatik sayısı az bir de çok farklı yerlerdeyiz....2012 de daha organize ve aktif olabilmek dileğiyle...
|
sivaslılar, sivasspor taraftarları,sivas dışında yaşayan sivas spor taraftarları sivasporun lisanslı ürünlerinden,bir bayrak bir forma,bir atkı,bir bere gücümüz neye yeterse taraftar olmayan,ilgi duymayan fakat sempatisi olanlara hediye edelim.arkadaşlarımıza komşularımıza kim varsa yakınımızda,hem sivasporumuza detek oluruz hemde sivasporun takipçisini artırırız,buda sivasspor taraftarı artmnası demektir.
her zaman her yerde sivaspor |
Cevap: --->: SİTEMİZE BÜYÜK İLGİ
Sivas'ın ve Sivaslının adını tüm dünyaya duyuran ve 7 milyon Sivaslının müşterek buluşma noktası haline gelen; farklılıklarımıza değil Sivas sevdamıza vurguda bulunup dünya görüşü, inanç, mezhep vb farklılıklara bakmaksızın bütün Sivaslıların en büyük platformlarından birisi haline gelen sitemizin daha da büyüyüp Sivasımıza ve Sivassporumuza hizmete devam edeceğine olan inancım sonsuzdur.
Ben kısa bir süredir burdayım sevgili Yiğidolar, birlikte devam edelim, ne dersiniz? |
ALLAH emeği geçen herkesten razı olsun. Hepine çok teşekkür ederim...
|
dünya takımıyız derken bunu kastediyoduk :P
|
Futbolu, özellikle Sivasspor ile ilgili herşeyi burdan öğrenmek, burada yaşayarak öğrenmek ve serbestce düşüncelerin seviyeli şekilde burada yorumlara aktarılması kadar güzel ne olabilir.Yiğodunun buluşma mekanı , sanal evi.Umarım bu birliktelik çoğalır, daha da leziz hale gelir.Ben futbolu buradan takip ediyorum, burası bana daha çok cazip geliyor.Emeği geçen herkese teşekkürler.
|
helal be bu siteyi yapanlara :D
|
türkiyede acaba en çok hangi şehirlerden takip ediliyor bunun istatistiği çıkarılabilir mi?
|
Artık Sivası ve sivassporu herkez Tanıyacak !!!!
|
100.000 yiğidoya hediye verilsin bence....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:24. |