SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR:3 KONYASPOR:0 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17528)

superglam 23.03.2008 15:51

--->: SİVASSPOR:3 KONYASPOR:0

Gurbanım Sivassporum.. Helal sana.. Tesadüf buralara geldik sanırım tesadüf de şampiyon olacaz :)))))

savas58 23.03.2008 16:01

ulan edit medya siz istemeyin sivassporumuzun başarısını gözünüze soka soka geliyoruz siz hala düşme potasındakı ts nın maclarını vermeye devam edın.arkadaşlar akşam maroton programını meil yagmuruna tutalaım

kadir0911 23.03.2008 16:02

cok sükür su seytanin bacagini kirdik ve konyaspor`a karsi ilk galibiyetimizi aldik

bozkurt187 23.03.2008 16:04

ben bu maci farkli kazanacagimizi biliyordum

reis25 23.03.2008 16:09

--->: SİVASSPOR:0 KONYASPOR:0

[QUOTE=ertor58;337149]efsane sona eriyor galiba sakatlıklar belimizi büktü. buraya kadar demek istemiyorum lütfen 1 golll. kasımpaşa maçına hazırız biz istanbulda sizi bekliyoruz. yeterki alalım şu maçı.[/QUOTE]

KARDEŞ BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK SIRA SİZDE HADİ SİVASSPOR KASIMPAŞAYIDA YEN GEL EVİNE

jakobieen 23.03.2008 16:20

-->: SİVASSPOR:3 KONYASPOR:0

[B]TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR.. HARİKASINIZ YİĞİDOLAR..[/B] :)

[B]Şampiyonluk için son 7 maç..[/B]

Yigido58_NL 23.03.2008 16:47

[QUOTE=kadir0911;337384]cok sükür su seytanin bacagini kirdik ve konyaspor`a karsi ilk galibiyetimizi aldik[/QUOTE]

ilk degil gardas ikinci galibiyetimiz.
ayrica taraftarlara cok tesekkur ediyorum,bu sefer maca syirci degil taraftar gelmis,helal olsun hic susmadilar.RAdyodan dinledigim kadariyla cok iyi tezahurat ettiler,devamli bagidrdilar,helal olsun yigidolara.Sivasspor un avrupa kupalarinda oynama sansina kesin gozuyle bakiyorum artik.Fb-psv eindhoven ilk maci hollandada olmustu,arkadaslar sormuslardi maca gelmek istermisin,dedim isim olmaz fbyle ben seneye Sivas-Ajax macina gidecegim.Bu sakam yavas yavas gercek olacak insallah.Insallah avrupa kupalarina katilir ve Alman veye Hollandali bir takimla eslesiriz,enazindan taraftar destegide olur bu maclarda.
durma Yigidom gittigi yere kadar....

EyüphanAydın 23.03.2008 16:50

[B]Gerçekten Bu Maç Ya Devam Ya Da Tamam Maçiydi,

Sivasspor Başarısının Tesadüf Olmadığını Kanıtladı.

Farka Gideceğimizi Hissettik.

Ve Sonuca Gittik.

İnşallah Devamıda Gelir.[/B]

yerliturkuaz 23.03.2008 16:51

HAFTA İÇERSİNDE VERDİĞİM DEMEÇLERDE BU MAÇI FARKLI KAZANACAĞIMIZI SÖYLÜYORDUM. 3-0 GİBİ NET BİR SKORLA KONYASPORU DEVİRDİK. HAFTAYA BU MAÇTAN DAHA ZORLU BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR. KÜME DÜŞME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA OLAN KASIMPAŞASPOR İLE OYNAYACAĞIZ. ÇOK ZORLU GEÇECEK. KASIMPAŞASPOR GERÇEK SAHALRINDA İKİNCİ KEZ OYNAYACAKLAR. İLK MAÇLARIN BEŞİKTAŞI DEVİREN ÜÇ BÜYÜKLERİN KORKULU RÜYASI İSTANBUL BŞB. YENDİLER. İŞİMİZ HİÇ KOLAY DEĞİL. İSTANBULDAKİ SİVASSPORLULAR HAYDİ MAÇA TABİ KASIMPAŞASPOR BİLET VERİRSE.

BU MAÇTA BİLET FİYATLARINI ÇOK YÜKSEK OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM...

sofularlı34 23.03.2008 17:03

-->: SİVASSPOR:3 KONYASPOR:0

siavasspor 3- konya sıfır 0 the end.......

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:49.