![]() |
--->: PANKARTA NE YAZALIM....
birde yener ben reklamcıylaa emreyi tanıştırdımm artık top emrede
|
[QUOTE=üçyıldız58;417600]birde yener ben reklamcıylaa emreyi tanıştırdımm artık top emrede[/QUOTE]
tamam murat abi.ben emreyle sürekli irtibatdayım telefonda.şu parayı yatıracaklar bir hallolsa da bizde ne kadarlık bir şey çıkacağını bilsek.bir abi kaldı sanırım o da güzel destek verecek diye umut ediyorum. |
bence panlarda şu sözleri yazabiliriz;
1)ERKEK ADAMIN TUTTUĞU TAKIM KAFAKAĞIDINDA YAZAR; SİVASSPOR İN,İSTANBUL HEGAMANYOSU OUT 2)İSTANBUL HEGAMANYOSUNA SON VEREN TAKIM,SİVASSPOR. 3)YER:İNÖNÜ STADI RAKİP BJK DAKKA 57;SERBEST VURUŞ KAZANILDI DAKKA 58;GOOOOOOOOL SİVASSPOR DAKKA 59;TÜM DÜNYADAKİ 7 MİLYON SİVASLI AYAKTA >>NİCE 58. DAKKALARI YAŞATMAN DİLEĞİYLE YİĞİDOM<< 4)SEN YÜKSELİŞİNE VAKARLA DEVAM ET YİĞİDOMM!! SEN YÜKSELKİ,TÜM DÜNYA BİR YİĞİDİN ÖNDERLİĞİNE ŞAHİTLİK ETSİN.. |
-->: --->: PANKARTA NE YAZALIM....
[QUOTE=üçyıldız58;417573]sizz nee yazılacak onu tesbit edinn bence burda iğneleyeceğimiz istanbul takımları ve federasyon olsunnn[/QUOTE]
[B] evet haklısın abi sana katılıyorum ama biran önce ne yazacağımızı karar verelim.Yazılanlardan Seçelim anket yapalım ondan sonra karar verilsin hangisini yazalım diye[/B] |
[QUOTE=uhud85;417615]bence panlarda şu sözleri yazabiliriz;
1)ERKEK ADAMIN TUTTUĞU TAKIM KAFAKAĞIDINDA YAZAR; SİVASSPOR İN,İSTANBUL HEGAMANYOSU OUT 2)İSTANBUL HEGAMANYOSUNA SON VEREN TAKIM,SİVASSPOR. 3)YER:İNÖNÜ STADI RAKİP BJK DAKKA 57;SERBEST VURUŞ KAZANILDI DAKKA 58;GOOOOOOOOL SİVASSPOR DAKKA 59;TÜM DÜNYADAKİ 7 MİLYON SİVASLI AYAKTA >>NİCE 58. DAKKALARI YAŞATMAN DİLEĞİYLE YİĞİDOM<< 4)SEN YÜKSELİŞİNE VAKARLA DEVAM ET YİĞİDOMM!! SEN YÜKSELKİ,TÜM DÜNYA BİR YİĞİDİN ÖNDERLİĞİNE ŞAHİTLİK ETSİN..[/QUOTE] 4.çok süper amaa birazz uzunnn onu yazdırmaya paramız yetmezz |
[QUOTE=üçyıldız58;417620]4.çok süper amaa birazz uzunnn onu yazdırmaya paramız yetmezz[/QUOTE]
abi sene boyunca bir hesap açarsak anca üçer beşer millet insafa gelirde gönderirse belki yazdırırız.:confused: |
bencedee kardeşş birdee bu işlereee hiçç kalkışmamakk lazımmmm milletee birr konuu açacann geriyee çekilecennn bizimm millett gazelll okumayaaa bireee birrr
|
[QUOTE=üçyıldız58;417632]bencedee kardeşş birdee bu işlereee hiçç kalkışmamakk lazımmmm milletee birr konuu açacann geriyee çekilecennn bizimm millett gazelll okumayaaa bireee birrr[/QUOTE]
abi senin yaptıracağın pankart kaça maloldu.yani 2x5 boyutunda bir pankart kaça maloluyor onu bilelim.... |
[COLOR="DarkRed"][B]T.F.F AKLINDAN BİLE GEÇİRME KARŞINDA 7.000.000 SİVAS'LI...![/B][/COLOR]
|
[QUOTE=üçyıldız58;417620]4.çok süper amaa birazz uzunnn onu yazdırmaya paramız yetmezz[/QUOTE]
abi bence şimdi bir an önce beğenilenleri seçip onu anket halinde sunmalıyız ve anket sonucuna göre hemen pankartı yazdırmalıyız..fazla vakit kalmadı sonra çünküü |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:02. |