SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24931)

efulim61 20.04.2009 00:58

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

Büyüklük kriterlerini çok güzel sıraladı hemşehrim hakkını verin.
Sivasspor 2 yıllık başarısı ile büyük takım gibi olduğunu gösterdi.
Ama büyük takım olmak için hemşehrimin kriterlerinden bir kısmını (sadece birini veya ikisini değil) elde etmeli.

club7house 20.04.2009 01:01

Benim sevdalı olduğum kulübün , herzaman herşekilde misafirperver ve fanatizimden sakınan uzak mükemmebl ötesi, insanların kanunları kendi koyduğu kendi yaşadığı bir dünya ( günümüz dünyasında bana göre mükembel bir adelet işleyişi olan şehir ) !! Biz bu kadroyla bu paralarla bunu yapıyoruz ki bu bence başarıların en büyüğüdür kahrolsun endüstriyel futbol !! Her platformda bizimle sidik yarıştırma probleminizi oluşturan sizlersiniz , tamam siz daha uzağa işersiniz :)) Arkadaşım bir kupayla şampiyonluk vardır , birde gönüllerde şampiyonluk vardır. Biz şuan 2. seçeneği başardık. Hayat devam ediyor...

CARLEONE 20.04.2009 01:04

[B]bu maç bizimdir Allahin izni ile![/B]

efulim61 20.04.2009 01:04

[QUOTE=sivassporummm58;505419]Bizim için büyüklük çok genel bir kavramdır arkadaşım.Eğer siz büyüklüğü kupa kazanma gibi dar bir anlamla eş değer olarak görüyorsanız o zaman gs,fb ve bjk nin sizden büyük olduğuna inanıyorsunuz sanırım.Doğru anladım dimi???[/QUOTE]

Bu sorunu şahıs olarak cevaplandıracağım ve bu beni bağlar:
Evet ben sıralama yapıldığında takımım Türkiye liglerinde 4. büyüktür.
Bu büyüklüğe diğer illerdeki taraftarların katkısı 3 büyükler kadar değildir.
İstanbul takımlarını büyüten sadece Anteplilerdir, Kayserililerdir, Sivaslılardır vs.
Ben gerçek Sivassporluları, sadece Sivassporluları Can-ı Gönülden tebrik ediyorum ve bu hep öyle kalmalı. Seneye küme düşme potasında da olsa, küme ddüşsede öyle kalmalı. Yoksa o istanbul büyükleri gittikçe büyüyecek ve Anadolu küçülmese de onlar büyüdükçe küçülecek.

ben devam etmek istiyorum sıralamaya:
Peki kardeş biz 4. cüyüz.
5. Kayseri
6. Bursa
7. Antep
8. Ankaragücü
9. Gençlerbirliği
10. Gaziantep
11. Altay
12. Rize
13. Sakarya
14. Sivas

kızdın mı?

sivassporummm58 20.04.2009 01:06

Arkadaşım madem o kadar büyük[B]müşsünüz [/B] peki neden reklam yapma ihtiyacı hissediyorsunuz.Bu arada hala sorumun cevabını alamadım.Büyüklük size göre kupa sayısına göre ise bjk,gs ve fb sizden daha büyük öyle değil mi???

efulim61 20.04.2009 01:06

[QUOTE=club7house;505422]Benim sevdalı olduğum kulübün , herzaman herşekilde misafirperver ve fanatizimden sakınan uzak mükemmebl ötesi, insanların kanunları kendi koyduğu kendi yaşadığı bir dünya ( günümüz dünyasında bana göre mükembel bir adelet işleyişi olan şehir ) !! Biz bu kadroyla bu paralarla bunu yapıyoruz ki bu bence başarıların en büyüğüdür kahrolsun endüstriyel futbol !! Her platformda bizimle sidik yarıştırma probleminizi oluşturan sizlersiniz , tamam siz daha uzağa işersiniz :)) Arkadaşım bir kupayla şampiyonluk vardır , birde gönüllerde şampiyonluk vardır. Biz şuan 2. seçeneği başardık. Hayat devam ediyor...[/QUOTE]

Yakın zamanda; Trabzonspor 2 yıl üst üste Fenerin peşine ikinci olduk.
Bize Gönüllerin şampiyonu dediler.
Ama hala 95-96 'daki maçı konuşuyorlar.
Gönüllerin Şampiyonluğu bir işe yaramıyor buna emin olabilirsin. tecrübe konuşuyor.

club7house 20.04.2009 01:07

[QUOTE=efulim61;505421]Büyüklük kriterlerini çok güzel sıraladı hemşehrim hakkını verin.
Sivasspor 2 yıllık başarısı ile büyük takım gibi olduğunu gösterdi.
Ama büyük takım olmak için hemşehrimin kriterlerinden bir kısmını (sadece birini veya ikisini değil) elde etmeli.[/QUOTE]

Gardaşım , senin gibi aydın bir insanın böyle bir fikir belirtmesi ( büyüklüğün kupalarla ölçüldüğünü söylemesi ) Çok büyük bir tezattır. Renktaşımın da söylediği gibi bjk , gs , fb sizden daha fazla kupa aldı ozaman onlar sizden daha büyük kulüp tezat 2 !!!! lütfen düşünerek fikir belirtin komik oluyorsunuz :))

TSemre61 20.04.2009 01:08

1-İyi takım
2-Büyük kulüp

Bunlar çok farklı şeyler. Ona bakarsanız Göztepe sizden çok daha büyük. Kasıp kavurmuştu ortalığı. Türkiye kupası aldı ve ligde 2. oldu. Birkaç sene önce amatör kümeye düşmüştü.

Samsun, Antep, Ordu, Adana gibi takımlar şampiyonluğu son haftalara kadar kovalamışlar ve Sivastan daha iyi dereceler almışlardı. Ama hiçbirine büyük denmiyor.

Sivas kesinlikle iyi bir takım. Ama "büyük kulüp" olmak çok farklı bir şey. Şayet başarı kazanırsınız ve bu sizde hazımsızlık yapmazsa ileride siz de olabilirsiniz. Ama içinizdeki gençlerin hiç iyi sinyaller vermediğiniz söyleyebilirim.

club7house 20.04.2009 01:09

Bence trabzonsporluların anadoludan bir şampiyon çıkmasını hazmedeme durumu var. ( bütün tslileri söylediğimi mal edemem ) Ama insan bunu düşünmeden edemiyor çünkü bunun düşünülmesi gereken bütün zemini kendiniz oluşturuyonuz.

sivassporummm58 20.04.2009 01:09

[QUOTE=efulim61;505425]Bu sorunu şahıs olarak cevaplandıracağım ve bu beni bağlar:
Evet ben sıralama yapıldığında takımım Türkiye liglerinde 4. büyüktür.
Bu büyüklüğe diğer illerdeki taraftarların katkısı 3 büyükler kadar değildir.
İstanbul takımlarını büyüten sadece Anteplilerdir, Kayserililerdir, Sivaslılardır vs.
Ben gerçek Sivassporluları, sadece Sivassporluları Can-ı Gönülden tebrik ediyorum ve bu hep öyle kalmalı. Seneye küme düşme potasında da olsa, küme ddüşsede öyle kalmalı. Yoksa o istanbul büyükleri gittikçe büyüyecek ve Anadolu küçülmese de onlar büyüdükçe küçülecek.

ben devam etmek istiyorum sıralamaya:
Peki kardeş biz 4. cüyüz.
5. Kayseri
6. Bursa
7. Antep
8. Ankaragücü
9. Gençlerbirliği
10. Gaziantep
11. Altay
12. Rize
13. Sakarya
14. Sivas

kızdın mı?[/QUOTE]

Yok kızmadım da ne alaka bunu neye dayanarak söylüyorsun.O zaman ben de kafama göre sıralama yapayım sizi en sona koyuyum olur mu:)...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:11.