![]() |
Cevap: Sivaslıymış (?)
bol sans ne diyelim yeni numarasi ile basarilarr
|
Amaaaann düşündüğünüz şeye bakın yaa çoktaa tınnn ;)
|
bunların alayı fason fıs sallayın gitsin
|
[QUOTE=burakkova;543592]kütüğünü de değiştirsin.. çarşı yazdırsın toraman efendi.. bilica kadar sivaslı olamadı..[/QUOTE]
sivaslı olmaz sivaslı doğulur..olunacaksada..adam gibi sivaslı olunur....toraman gibi dönek olunmaz...bakın cerrahın kızı hala sivasspor formasını maçlarda giyiyiomuş:ne mutlu sivas halkına |
Cevap: BÖYLE SİVASLILIK OLMAZ OLSUN
Ah toraman ah 5 numara giysen yine neyse 58 i çıkartıpta 20 neden giyersin bu kın neden ?
|
Cevap: Sivaslıymış ???
Bu çocuk bana Çok sevimsiz geliyordu.İyiki değiştirmiş.İsabet olmuş.
|
Denizlili İbraham..Ne iyice oldu hemi :))
|
Bilica daha Sivaslıymış kardeşim.Tek bildiği artistlik olan bu adam ne üzüntüye boğacak!Tekdoktirin kardeşime katılıyorum Sivas birşey kaybetmez ama o yiğidoluğunu,mertliğini kaybetmiş bile...;)
|
[QUOTE=samet35;544279]bjk taraftarı nezaman ne için toramana kufur etti bilmem hiç rastmaladım boyle bir seye ama kufur dedigin sey en cok sevdigin kişilerden gelince insanı yaralar.ayrıca sivaslılar dısarda zaten dıslanırken sivaslıların keni aralarında boyle birbirlerine antipatik yaklasmasını dogru bulmuyorum...[/QUOTE]
sen onu inönüde mehmet yıldıza saldıran ibtahim toramana söyle. antipatiklikse ibrahim toramandan daha antipatiği yokturdur. |
ne haber ne de yapılan yorumlar bizim insanlarımıza yakışıyor..insanların düşüncesine saygı göstermek de bir erdemdir..erdemli olmaya kardeşlerimizi davet ediyorum..bizim işimiz gücümüz Sivasımız,Sivassporumuzla..bırakın onu bunu... Sivaslı olmuş da İnternet cafeden başka ne yatırım yapmış..bilen varsa samimiyetle cevp bekliyorum..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:08. |