![]() |
Cevap: Sivasspor 2 - 1 Eskişehirspor
bu hızla hafta ya inşallah ankara gücünüde yeneriz artık üstlere doğru tırmanısımz başlar................. KALLEŞ TRT ...................:mad:
|
Oooley, Oley, Oley, Oley, Sivaaaas, Sivaaas! Oooley, Oley, Oley, Oley, Sivaaaas, Sivaaas!
Herkez! |
[QUOTE=H_Turan;588094]Bende Maçtaydım Üşüdük destek olduk takımımıza İyi günde değil kötü gündede arkasındayız[/QUOTE]
takımı tribünlere çağırdınız mı? tribünler nasıldı,maça ilgi var mıydı? |
tebrikler yigidom serisini bekleriz..
|
Cok guzel bir galabiyet oldu.bu galibiyeti bize kazandiran futbolcularimiza ve teknik kadromuza tessekur ederim.umarim;bu igrenc;adini bile anmak istemedigim siramizdan bir an once cikariz.ve ikinci yari bizi maglup eden takimlardan tek tek rovanslari aliriz.
|
:D sıvasspor ugrana karda kısta durduk 90 Dk Ka
|
OOOLEY OOOOLEY OOOLEY KIRMIZIIII BEYAAAAAAZ
HER ZAMAN HER YERDE ENBÜYÜK SİVAS UYUYAN DEVİ UYANDIRDINIZ ÇOÇUKLAR BÖYLE OYNAYIN CANIMIZI YİYİN |
[QUOTE=58 memo;588100]takımı tribünlere çağırdınız mı?
tribünler nasıldı,maça ilgi var mıydı?[/QUOTE] [B]BU SOGUK HAVAYA TAKIMIN HALINE BAKARSAK TARAFTAR IYIYDI STAD HER ZAMAN KI GIBI DOLMASADA GERCEK SIVASSPORLU KAR KIS SOGUK YAGMU CAMUR DINLEMEDEN GELEN TARAFFTARLAR YINE MACTAYDI..MAC BASLAMADAN ONCE CAGIRDIK FUTBOLCULARI GELDILER MAC BITTIKTEN SONRA YINE CAGIRDIK AMA BU SEFER GELMEDILER DIREK SOYUNMA ODASINA GITTILER CUNKU HAVA COK SOGUKTU USUDULER :))[/B] |
sonunda iki hafta üstüste puan alabildik inşallah önümüzdeki hafta ankaragücü nüde yenerek ikinci yarı için moral özgüven kazanmış oluruz
|
tebrikler sivasspor..
maç tahmin ettiğim gibi bitti. kasımpaşayla diyarbakırın 1 er puan aldığı haftada 3 puanı kaptınız. umarım sivas iyi bir çıkış yakalar artık. haftaya diyar eskişehire geliyor.inşallah ben de gidicem.zaten çalıştığım için sivasa gelemedim radyodan takip edebildim ancak. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:13. |