![]() |
Cevap: Bursaspor 4-0 Sivasspor
Muhsin hoca'nın ne yaptığını anlamak mümkün değil başlarda çok sevmiştim ama artık onun da bu takıma faydalı olacağını düşünmüyorum..
orta sahada yeteri kadar futbolcu olmasına rağmen 4 tane futbolcu aldı ama forvet'e 1 tane futbolcu almadı.. forvetsiz oynuyoruz KAMANAN hiçbir zaman tek forvet oynamayaz ERMAN hiçbir zaman forvet oynamayaz.. artı defans'a alınan futbolcu var AUBEy mi ne adamın yürümeye dermanı yok bu nasıl defans futbolcusu anlamadım. BENCE BU TAKIMDAN GÖNDERİLMESİ GEREKEN FUTBOLCULAR: MUSA, PETKOVİÇ, YASİN, AUBEY, ACİLEN 1 TANE DÜZGÜN FORVET VE 1 TANE DE ADAM GİBİ Bİ DEFANS ALMASI LAZIM... |
kan kalmamis ruhsa mefta olmus inanc hic kalmamis arti hocamizda kulubede ayakta uyuyo ne olursa olsun kenardaki hocanin heyecani futbolcuya yansir kenarda hoca uyuyrsa futbolcuda uyur bizim turk futbolcular duygusal futbol oynuyor teknik degil onun icin bu sene insallah dusmeyiz bulentuygunun artiklari olan futbolcularida seneye postalariz bulent uygunun yanina ordan sonra ancak verim alabiliriz yeni kadroyla yoksa bu gidisat bizi karanliga demir attirir ve birdaha asla aydinlik goremez oluruz
musa aydin bitmis yasin zaten belli vasati gecmiyo defans delik desik orta sahan yok forvet top alamiyo defansa yardim etmekden gol atmayi unutmuslar de gelde bu takimdan verim al yenilmek dogal bisey amma ezilmek koyuyo bana dusunuyom bu futbolcular gercekden biraz onurlu olsalar vurusarak yenilmeyi tercih ederler bir gureste iki pehlivan elbette kazanamaz amma kaybedende kazanan kadar saygi gorur bizim futbolcular saygiyi haketmiyorlar bu onursuz mucadeleleriyle...... |
[B][COLOR="Teal"]bursanın trabzonun bana göre üzülmesi gerekir adamlar 10-15 gol kaçırıyor attıgı 3-4 gole seviniyorlar vah sivassporum vaaaaaaaaaaaaaah[/COLOR][/B]
|
offf offff yok yaa aldıkları paralarda haram bunlara futboldan soguttular insanları yemin ediyorum
|
Bursasporu Tebrik ediyorum, harika futbol oynadilar, darisi bizimkilerin basina.
Keita bu takimda Insallah iyi isler yapar, bunun sinyallerini verdi. |
Muhsin Ertugral gidici gibi.
Yönetim Hikmet Karaman`da nabiz yoklamis. Radyospor da duydum. |
[B]kısacası bu takımda ruh yok olmuş[/B]
|
SON 3 MAÇTA SİVASSPOR SAHADA NE YAPMAK İSTEDİ ANLAMIŞ DEĞİLİM.TRANSFERLER YAPILDI KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYOZ.AMBAR OLDUK.:mad::mad:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:01. |