![]() |
Cevap: ENERAMO...NİHAYET!!!
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR SİVASSPORUMUZA Michail Eneramo BRAVO YÖNETİME
|
ENERAMO WELCOM TO HELL.
WE ARE THE CHAMPIONS. YO´ll NEVER WALK ALONE SIVASSPOR. |
HABER 7 COM YAZDI BİRAZ ÖNCE
|
HABER 7 DE VERDİ SON DAKİKA OLARAK YİĞİDO SAĞOL
|
[B]Birçok siteye verildi haberi resmi açıklama büyk ihitmal yarın gelecektir zira sağlık kontrolünden sonra site en son açıklar.Benim aldığım duyumlarda 1,5 yıllık anlaşma deniliyordu bazı sitelerde ise 2,5 yıl deniliyor.İnşallah bu kez yanırlım ve tabi ki de anlaşma 2,5 yıl olur :) şimdiden hayırlı olsun...[/B]
|
-------------------------Alisan-----------------------
Abdurrahman----Sedat Bayrak----Navratil-----------Ziya ---------------------Rada-----Kadir-------------------- Grosicki-------------------------------------------Erman ------------Mehmet yildiz---------Eneramo-------------- Oyunun gidisatina görede 4-1-2-2 oynanabilir, Orta Alanda Sandro veya Grosicki, Savunmaya Mehmet Nas. Kanatlari Kullanacagimiz Zaman Pedriel - Eneramo daha mantikli.. |
[QUOTE=HAYALKAFE;684543][B]Birçok siteye verildi haberi resmi açıklama büyk ihitmal yarın gelecektir zira sağlık kontrolünden sonra site en son açıklar.Benim aldığım duyumlarda 1,5 yıllık anlaşma deniliyordu bazı sitelerde ise 2,5 yıl deniliyor.İnşallah bu kez yanırlım ve tabi ki de anlaşma 2,5 yıl olur :) şimdiden hayırlı olsun...[/B][/QUOTE]
[B][I]bir eklemde daha Eneramo transferiyle artık yerli yabancı transferimiz kapanmıştır.Belki çok ama çok küçük bir ihitmal çok uygun şartlar olursa yerli bir oyuncu düşünülebilir.Ama dediğim gibi transfer artık bitti.[/I][/B] |
[B]Ayrıca resmi imza ve resmi açıklama çok büyük ihitmalle yarın [/B]olacak...
|
hayal sagol gardaş sen bizi kurtardın haber beklemekten allah razı olsun artık resmi siteyi deyil seni takip ediyorum
|
sevgili kardesim hayalkafe sana tşkler . senden bir bilgi istiyorum gs mac bıletınden bılgın varmı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:24. |