SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transferde Adı Geçenler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32054)

A.Turan Korkmaz 03.06.2011 00:06

Cevap: Transferde Adı Geçenler

TRANSFERLERİMİZE BAKIŞ
Geçen sezon Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesiyle ara transfer döneminden başlayarak öncesine göre transfer politikamız da değişmişti. Burada iki yöntem ön plana çıkmıştı. Ya birbirini tanıyan iki oyuncu alınıyor( aynı takımdan Rada ve Navratil), veyahut ta parlamaya aday gelecek vaadeden oyuncular alınıyordu( Kamil Grosicki ve Eneramo gibi.)
2011-2010 futbol sezonu transfer sezonunda da bu anlayışımız sürüyor. Buna bir üçüncü madde de altyapıları sağlam oyuncuların tercih edilmesi ekleniyor. Jacgues Faty ismi ilk gündeme düştüğünde kuşku duymuştum ancak iyice araştırınca iş değişti. Yeni transferimiz Jacgues Faty, Clairefontaine fransız futbol akademisinde yetişmiştir. Bu futbol okulunun çıkardığı ünlüler arasında Anelka, Issiar Dia, Thierry Henry, Louis Saha gibi pekçok futbolcu var. İşin daha ilginci şu an gündemde olan Maurice Belay'ın da Faty'nin bu okulun altyapısından arkadaşı olmasıdır. Bu ikilinin eski takımlarında istedikleri başarıları yakalayamamış olmaları ilerde başarılı olamazlar demek değildir. Çünkü altyapıları çok sağlamdır,fırsat verilmesini uygun ortamı beklemektedirler. Yıllar evvel nasıl Sedat-Abdurrahman transferi yapmışsak ki onlar da altyapıdan beri beraber oynayagelmişlerdi şimdi de Faty-Belay transferi yapmak üzereyiz. Belay transferi olmasa bile Sivassporumuzun Faty'nin bir takım arkadaşını mutlaka transfer edeceğini tahmin ediyorum.
Kısacası, Rıza hocamız ve yönetimimiz ilkeli,akılcı ve planlı transferler yapıyorlar. Onlara inanmalı ve destek olmalı.

eyupk 03.06.2011 00:14

Taraftar dört gözle transferleri bekliyor

[B]Taraftar dört gözle transferleri bekliyor
2011-06-03[/B]

[IMG]http://hurdogan.com/img/7412.jpg[/IMG]

Spor Toto süper ligin sona ermesinin ardından gözler takımların yapacakları transferlere döndü.
Son haftalarda ki performansı ile ligde kalmayı başaran Sivasspor'da ise taraftarlar, yapılacak oyuncu transferlerinin merakla bekliyor.
Gelecek sezonda ligden düşme korkusunu yaşamak istemeyen taraftarlar, yönetimin takımın her bölgesine takviye yapması gerektiği görüşünde birleşiyor.
Sivasspor taraftarı, yeni sezonda takıma her mevkide takviye yapılmasını istiyor.
Ligde son 2 sezonda, eski başarılı günlerinden uzak bir performans sergileyerek küme düşme korkusu yaşayan Sivasspor, yeni sezonda sıkıntı yaşamamak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen kırmızı-beyazlı ekip, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay'ın koordinesinde transfer çalışmalarına devam ediyor. Şu ana dek Fransa Birinci Lig takımlarından Sochaux'ta top koşturan Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty ve Ofspor'dan genç kaleci Nihat Şahin'i kadrosuna katan Sivasspor, transfer listesinde yer alan bazı oyuncularla da görüşmelerini sürdürüyor. Kadrodaki bazı futbolcularla yollarını ayıran, bazıları ile de yol ayrımında olan Sivasspor, yeni sezonda büyük ölçüde yenilenmiş bir kadroyla mücadele etmenin planlarını yapıyor.
Transfer çalışmaları sürürken, kulübün resmi internet sitesinde açılan ankette de taraftarlara transfer yapılacak mevkilere ilişkin görüşleri soruluyor. 2010-2011 futbol sezonunun sona ermesinin hemen ardından açılan ankette, katılımcılara ''Sizce, Sivassporumuz hangi mevkilere transfer yapmalı?'' sorusu yöneltiliyor. Şu ana dek 818 kişinin oy kullandığı ankette, katılımcılar her mevkiye transfer yapılmasını istiyor. Katılımcıların yüzde 24'ü (198 kişi) kaleci, yüzde 28'i (232 kişi) defans oyuncusu, yüzde 22'si (179 kişi) orta saha oyuncusu, yüzde 26'sı (209 kişi) ise forvet oyuncusu transfer edilmesini istiyor.

[B]Hürdoğan[/B]

rsimsek 03.06.2011 00:18

Cevap: Taraftar dört gözle transferleri bekliyor

herkes transfer yaparken biz halen seyrediyoruz...bence kaleci sorunumuz yok.bizim savunma ve golcü oyuncularına ihtiyacımız var...lütfen bu sene bize düşme sıkıntısı yaşatmayın.....

57babasivas 03.06.2011 00:33

hayel kafa yazdi şeylerin nerdeyse hepsi dogru çikiyor hayelkafe yazdiktan sonra zaten spor sitelerine düşüyor bak gör tamami laf söyleyen adama kimse çamur atamazz adam bildini yaziyor bizde burda onun yazmasini 4 gözle bekliyoz bi habaer varmi diye zaten kesin olanlari dedi gibi söylüyor ben başka konu açanlari transferle ilgili okumuyom ama hayel kafe yazarsa okuyom vede anliyoz burda herkez bunlar ola bilir olmuycak şeyide yazmaz zaten

57babasivas 03.06.2011 00:37

[QUOTE=gdodeğilyiğido;720641]TRANSFERLERİMİZE BAKIŞ
Geçen sezon Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesiyle ara transfer döneminden başlayarak öncesine göre transfer politikamız da değişmişti. Burada iki yöntem ön plana çıkmıştı. Ya birbirini tanıyan iki oyuncu alınıyor( aynı takımdan Rada ve Navratil), veyahut ta parlamaya aday gelecek vaadeden oyuncular alınıyordu( Kamil Grosicki ve Eneramo gibi.)
2011-2010 futbol sezonu transfer sezonunda da bu anlayışımız sürüyor. Buna bir üçüncü madde de altyapıları sağlam oyuncuların tercih edilmesi ekleniyor. Jacgues Faty ismi ilk gündeme düştüğünde kuşku duymuştum ancak iyice araştırınca iş değişti. Yeni transferimiz Jacgues Faty, Clairefontaine fransız futbol akademisinde yetişmiştir. Bu futbol okulunun çıkardığı ünlüler arasında Anelka, Issiar Dia, Thierry Henry, Louis Saha gibi pekçok futbolcu var. İşin daha ilginci şu an gündemde olan Maurice Belay'ın da Faty'nin bu okulun altyapısından arkadaşı olmasıdır. Bu ikilinin eski takımlarında istedikleri başarıları yakalayamamış olmaları ilerde başarılı olamazlar demek değildir. Çünkü altyapıları çok sağlamdır,fırsat verilmesini uygun ortamı beklemektedirler. Yıllar evvel nasıl Sedat-Abdurrahman transferi yapmışsak ki onlar da altyapıdan beri beraber oynayagelmişlerdi şimdi de Faty-Belay transferi yapmak üzereyiz. Belay transferi olmasa bile Sivassporumuzun Faty'nin bir takım arkadaşını mutlaka transfer edeceğini tahmin ediyorum.
Kısacası, Rıza hocamız ve yönetimimiz ilkeli,akılcı ve planlı transferler yapıyorlar. Onlara inanmalı ve destek olmalı.[/QUOTE]

tahminimce ilk yari çok zorlu çekeriz ama 2 yari atlatiriz baya gelen olur busene olmasa bile bu gidişte tekrar yukarlara çikariz biraz sabır etmeliyiz güzel günlere az kaldi yakinda eski sivasspor 5 kat daha kalitelisi ve genç oyuncular geliyor ileride mili takimlarda görmek dileyiyle hiç bir oyuncumuza 1 senelik sözleşme yapmayalim ve sezon sonu sözleşmesi bitçeklerlede sözleşmesini yenileme yapalim gelenler genç olca için kafasi çabuk karişir sözleşmesi uzun olursa karişmaz

münihli_58 03.06.2011 01:55

Türkiye U19 Milli Takiminin Kaptani [B]Muhammet Demir'i[/B] alirsak bu sene en cok konusulan takimlardan birisi oluruz. Muhtesem isler cikariyor ve her mac en az 1 gol atiyor. Avrupa Sampiyonasi Elemelerinde Türkiye 2 Mac yapti ve 9 Gol atti. [B] Bu 9 Golün 5'i Muhammet'e ait.[/B] Makedonya macinda hatta Hattrick yapmisti. Yerli Forvet istiyoruz ya hani, alin size muhtesem Türk Forvet. Bursanin alt yapisindan Antep'e gitti ve hala da orda. Alinirsa muhtesem olur bu Kandil gecesinde dua edecegim Hayirlisi olsun. [B]Gelecekteki vazgecilmez forvet oyuncumuz olur A Milli Takimda. [/B] Demedi demeyin..:)

terazi 03.06.2011 03:27

[QUOTE=rsimsek;720646]herkes transfer yaparken biz halen seyrediyoruz...bence kaleci sorunumuz yok.bizim savunma ve golcü oyuncularına ihtiyacımız var...lütfen bu sene bize düşme sıkıntısı yaşatmayın.....[/QUOTE]

Kusura bakma ama senin sivasspor hakinda pek bir bilgin yok galiba

threestar58 03.06.2011 03:46

bu anket,in yapilmasi iyi olmus

kağanhan58 03.06.2011 08:41

[QUOTE=HAYALKAFE;720588][B]

birader konu başlığına dikkat edersen TRANSFERDE ADI GEÇENLER yani biten transferler değil ya da kesinleşmiş transferler değil. Zaten kesnin biten transferleri hep bundan öceki konularda yazdığım gibi % 99,9 bitti diye veririm..Daha önce açmış olduğum konuları ve vermiş olduğum haberleri gözündeki AT GÖZLÜKLERİNİ çıkarıp okursan belki anlarsın.Burada beni bilen bilir derdim hava atmak olsaydı bu durumu çok çok iyi kullanırdım. Şunu da söyleyeyim transferi yapan ben değilim ben aldığım duyumları ve çok sağlam kaynaklardan aldığım kesin biten transferleri yazarım..İnanıp inanmamak herkesin kendi takdiridir, inanmazsın olur biter burda tavus kuşu gibi cır cır etme hakkını vermez sana...

Bu yorumu gördükten sonra artık yeni öğrendiğim YERLİ ve özellikle de YABANCI İSİMLERİ paylaşmaktan vazgeçtim, varsın birileri öğrensin...Tabi sözüm meclisten dışarı yani beni bilen bana saygı duyan ve benim de saygı duyduğum arkadaşlarım bu sözlerin dışında..[/B][/QUOTE]

hayalkafe dönmedin mi hala sen bırak böyle çatlak sesleri biz senden haber bekliyoruz şöyle bize şu YENİ isimleri

HaKaN 03.06.2011 11:12

[COLOR="Black"][B]Önce Teknik Direktör Rıza Çalımbay'la anlaşan, ardından da Kongre yapıp yönetimi daha da güçlendiren Sivasspor transfer çalışmalarına hız verdi.

Önceki gün Senegalli 27 yaşındaki defans oyuncusu Jacques Faty'i 3 yıllığına renklerine bağlayan Sivasspor, şimdi listedeki diğer futbolcularla ve menajerleriyle görüşüyor.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay'la birlikte İstanbul'da sık sık bir araya gelen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, aslında şu anda atılan imzaların hukuki geçerliliğinin olmadığını, transferi kesinleşmedikten sonra isim açıklamayacaklarını söyledi. Otyakmaz, gelecek sezon Sivasspor'un güçlü bir takım ve güçlü bir yönetimle yeni sezonda mücadele edeceğini, hedeflerini ise ilk 5 olarak belirlediklerini söyledi.

Sivasspor'un süper ligde kendini ispat ettirmiş birçok futbolcuyla temas halinde olduğu da gelen haberler arasında

[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:22.