SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35595)

infial§ 11.02.2013 11:03

Cevap: Maçı Değerlendirelim

sivasspor'un koyup geçtiği maç.

ts açısından çok daha kötüsü olabilirdi, ama sivasspor son 25 dakikalık bölümde yaya yaya oynadı, enerji israfı yapmadı.ikinin üstüne en az iki tane daha yerleştirip gönderirdim ama, rıza hoca'nın öğrencileri insaflı çıktı!

Ferhat06 11.02.2013 11:31

[QUOTE=SenSetik;835612]tammmmm yakışmışlar birbirlerine...imam nikahımı yapmışlar acaba? Kayserinin resmi nikahı bizdeydi çünkü :D :D[/QUOTE]

Harika espri,çok güzel.:D

infial§ 11.02.2013 11:44

[QUOTE=bqram58;835603]Bencede taraftar gruplarının yokluğu stadda belliydi.Taraftar grupları varken 90 dakika kesintisiz destek olurdu.Dün taraftar desteği vardı ama ara ara...Dün Trabzon maçı vardı takımda iyi oynadı ondan biraz tezahürat oldu..Hasanında dediği gibi Allah dan 2. golü bulduk yoksa destek yine olmazdı..Bu maç başka bir maç olsaydı bu kadar çoşku olmazdı emin olun.Taraftar gruplarının en önemli artısı maç seçmeden her maçta takımlarına katkı sağlamaya çalışıyorlar.Siz bakmayın dün de onlardan iş başında olup insanları çoşturanlar vardı.Yine dayanamamışlar...Gözüme çarptı bazıları...Dün kü takımın bu süper performansına tribünden bağırarak destek verilmeseydi ayıp olurdu bence..Bir arkadaş demiş ki kimsede çekirdek yoktu diye dün maratonun abartmıyorum yarısında çekirdek yine vardı...Velhasılı kelam Trabzona futbol dersi verdik bir ara Barcelona gibi pas yaptı.Maçın en iyisi bence Atıf ve Kamil di...

Saygılar..[/QUOTE]

Taraftar her maç rakip trabzonmuş gibi böyle biraz gayretli olsa övünecez ama saman Alevi gibiyiz,sokakta bağırsan deli derler ama stadyumda bağırsan helal olsun derler her maç gol atacaz veya böyle iyi oynayacaz diye bir garanti yok kötü oynarkende destek iyi oynarkende destek olalım,mevsimlik değil kadrolu taraftar olun,

Serdar63972 11.02.2013 11:47

Fanatikte Trabzon sayfasına yorum yaptım. Okuyup beğenen arkadaşlar olursa sevinirim...
[url]http://www.fanatik.com.tr/Default.aspx?aType=HaberTumYorumlar&ArticleID=295510[/url]

bozatli58 11.02.2013 12:02

isteyince oluyor işte hayel etigimiz takım bu kasım paşa maçınıda alınki başarınızın tesadüf olmadıgını herkes anlasın
başarılarınızın devamını diliyorum

bozatli58 11.02.2013 12:04

düşenin dostu olmaz herkez güçlünün yanındadır hakemler bile hep güçlü olun hemi

ELLİSEKİZ 11.02.2013 12:17

Övüne övüne gelen, dövüne dövüne gider...:)

Uyyy akulsuz uşağumm .Sen bilmeymusun uyuyan aslanın kulağuna düdük üflenmez.Haçan uyanunca parçalar adami :)

Şunu kabul edelim maç Trabzon değilde normal bir Anadolu takımıyla oynansaydı ne bu kadar taraftar olurdu nede Sivas böyle asılırdı.

Ne yapalım sağlık olsun UŞAĞUM siz kaşındınız biz kaşıdık .Bizi bu kadar tahrik etmeseydiniz sıradan maç gibi çıkardık ))))

frankfurt"sivas 11.02.2013 12:35

bize yakisan budur bizim takimda hepsi super helal olsun tesekkur ediyom tum camiaya bize bugunu yasattigi icin

hasanpolat44 11.02.2013 12:39

[QUOTE=bqram58;835603]Bencede taraftar gruplarının yokluğu stadda belliydi.Taraftar grupları varken 90 dakika kesintisiz destek olurdu.Dün taraftar desteği vardı ama ara ara...Dün Trabzon maçı vardı takımda iyi oynadı ondan biraz tezahürat oldu..Hasanında dediği gibi Allah dan 2. golü bulduk yoksa destek yine olmazdı..Bu maç başka bir maç olsaydı bu kadar çoşku olmazdı emin olun.Taraftar gruplarının en önemli artısı maç seçmeden her maçta takımlarına katkı sağlamaya çalışıyorlar.Siz bakmayın dün de onlardan iş başında olup insanları çoşturanlar vardı.Yine dayanamamışlar...Gözüme çarptı bazıları...Dün kü takımın bu süper performansına tribünden bağırarak destek verilmeseydi ayıp olurdu bence..Bir arkadaş demiş ki kimsede çekirdek yoktu diye dün maratonun abartmıyorum yarısında çekirdek yine vardı...Velhasılı kelam Trabzona futbol dersi verdik bir ara Barcelona gibi pas yaptı.Maçın en iyisi bence Atıf ve Kamil di...

Saygılar..[/QUOTE]

bizim millet tepkiyi hala algılayamadı bu çocukların üstüne çok gidiliyor Sivassporun her maçında 90 dk destek veren çocuklarımızı neredeyse vatan haini ilan edecekler yapmayın bu kadar be onların bu zamana kada neler çektiğini ben çok iyi biliyorum ayrıca onların tepkileri takıma değil yönetimeydi o mesajıda bu maça gelmeyerek verdiler ama bunun sürekli olmadığını biliyorum eğer bundan prim sağlamak isteselerde takımın kötü gittiği bir dönemde yaparlardı ama fener maçı gibi bir galibiyetin ardından bu tepkiyi koymaları birilerinden bişi koparmak için değil haklı tepkilerini ortaya koymak için yaptıklarını anlamak hiç de zor olmasa gerek..

ezelşener 11.02.2013 12:48

Cevap: Maçı Değerlendiriyoruz.

[QUOTE=LosTie58;835288]Senin gerçeğin diyelim biz ona. Çünkü şu an yaptığın şey Sivasspor'un galibiyetine gölge düşürmek sadece. Maç 2-0 olana kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi. Pedriel yüzde yüzlük pozisyonu kaçırmasa skor 3-0 da olacaktı. Sonradan Trabzonspor oynadı gibi gözükse de maç 2-0 olduğu için ona izin veren bizdik. Elbette ki 2-0 geriye düştükleri maçta deli gibi saldıracaklardı, o sırada da elbette birkaç pozisyon yakalayacaklardı, kaçırdılar. Gayet doğal yani, biz de kaçırdık birkaç pozisyon daha.[/QUOTE]

ağzına sağlık.LOSTİe 58 Aynı şeyleri ben yazacaktım.bu arkadaş pek iyi değil galiba..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:03.