![]() |
Cevap: Küme Düşecek 3. Takım Hangisi Olur?
[QUOTE=Çılgın Türk;851738]Katilmiyorum.. dünkü sonuclardan sonra IBB'nin ligde kalma ihtimali Karabük'ten daha yüksek..
IBB'nin maclari: Trabzon (disarda) ve Pasa (hic bir iddiasi kalmadi) Karabük'ün maclari: Sivasspor (disarda) ve Fenerbahce[/QUOTE] [B]Bakkal hoca işini bilir biz Karabükten üç puan alırız FB bir yatışta Karabüke yapar lig biter. Düşecek üçüncü takım İBB olur bu kısmı not al maçlar bitince görüşelim..[/B] |
[QUOTE=Salim58;851742][B]Bakkal hoca işini bilir biz Karabükten üç puan alırız FB bir yatışta Karabüke yapar lig biter.
Düşecek üçüncü takım İBB olur bu kısmı not al maçlar bitince görüşelim..[/B][/QUOTE] Fener Karabük'e de yatarsa o zaman Sampiyonlar Liginden olur... Bence düsmeye en yakin takim Karabük (haftaya kazanama sarti ile, kazanirlarsa........) |
[QUOTE=SenSetik;851739]abi fikstüre bakarsan ts ile dışarıda ve sonra kasımpaşa ile oynuyorlar..bence 2 maçıda alabilirler...karabüğe yenilirsek zorlu bir son hafta bizi bekliyoruz....haberimiz ola...[/QUOTE]
Trabzondan final biletini alırsak o moralle takım yorgunda olsa müthiş taraftar desteğimizle Karabükü yeneriz. Allah göstermesin final biletini alamazsak işte ozaman çok sıkıntı olur o senaryoyu düşünmek bile istemiyorum.. |
[QUOTE=Çılgın Türk;851745]Fener Karabük'e de yatarsa o zaman Sampiyonlar Liginden olur...
Bence düsmeye en yakin takim Karabük (haftaya kazanama sarti ile, kazanirlarsa........)[/QUOTE] BJK GB ve Kayseri maçlarını kesin alırmı orası biraz karışık. |
karabüğü yenemezsek biz düşeriz uzaydan gelip akhisarın ligde kalacağını düşünüyorum belediyede en büyük adayken fener galibiuyeti adamları bi anda umutlandırdı sıkıntılı 2maç bizi bekliyor
|
kalbimden fener geçiyor ama bu senede yırttılar
|
İBB'yi düşürmeyecekler,Hakan Şükür'ün federasyona teklifi varmış.Açılım sürecinde İbb'nin isminin değiştirilerek Diyarbakırspor olmasını ve Diyarbakır'ın süper liğde temsil edilmesini istiyorlarmış.Anlayacağınız siyaset futbolun içine iyice girmiş olacak.
|
[QUOTE=Salim58;851742][B]Bakkal hoca işini bilir biz Karabükten üç puan alırız FB bir yatışta Karabüke yapar lig biter.
Düşecek üçüncü takım İBB olur bu kısmı not al maçlar bitince görüşelim..[/B][/QUOTE] [B]Bakkal hoca isini bilir mi? Adami kapinin önüne koydular[/B]... [B]Iste bu da resmi aciklama [/B] [url]http://www.kardemirkarabukspor.org.tr/haber.asp?id=2136[/url] |
[QUOTE=Çılgın Türk;851786][B]Bakkal hoca isini bilir mi? Adami kapinin önüne koydular[/B]...
[B]Iste bu da resmi aciklama [/B] [url]http://www.kardemirkarabukspor.org.tr/haber.asp?id=2136[/url][/QUOTE] [B]Ben bişey demedimki işi biliyor dedim, tehlikeyi erken farkeden Mesut hoca gerçekten işi biliyormuş.:)[/B] |
[QUOTE=Salim58;851798][B]Ben bişey demedimki işi biliyor dedim, tehlikeyi erken farkeden Mesut hoca gerçekten işi biliyormuş.:)[/B][/QUOTE]
Bence yönetim isi biliyor cünkü Bakkal gitmedi, gönderildi ;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:37. |