![]() |
Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem
[QUOTE=YigidooSivas58;934298]hatan var birader o topculari Carlos getirmedi.
Hepsini Yönetim aldi birde tesadufe bakar misin hepsi belesti ( Rengifo, Oldoni...) Bunlari hicbir zaman Carlos istemedi. Simdi bak Carlosa Akhisarda mesela Vaz te ve Custodio yu transfer ettirdi. Yanlis anlamayin bunlari Carlosu destekledigimden degil sadece yanlis bilgi veriyorsunuz Carlos hakkinda onu düzeltmek istedim.[/QUOTE] Benide birader yaptinya artik sana ne diyeyim ben,sana söylenecek laf bulamiyorum. |
[QUOTE=B.DUMANLI;934299]Benide birader yaptinya artik sana ne diyeyim ben,sana söylenecek laf bulamiyorum.[/QUOTE]
Pardon ya ismini yeni gordum :D |
[QUOTE=YigidooSivas58;934300]Pardon ya ismini yeni gordum :D[/QUOTE]
Sana kizamiyorum cünki yapip,edip sonra pardon demek senin yapinda var.O kadar cok ögrenecegin sey varki bu hayatda.Sana herkes tarafindan ikaz geliyor ayni seyi tekrarlama diye,tamam diyorsun 5 dakika sonra ayni seyi tekrarliyorsun. Saka yapmaya tesebbüs ediyorsun,baskasi sana yaptigi zaman reaksiyon gösteriyorsun.O zaman sende yapmiyacaksin!!! Su anda iki sey üzerine odaklanmis durumdasin birisi transferler,ikincisi yönetim.Mütemadiyen iki konuyu isliyorsun.Yönetime karsi tutundugun üslup bazi kesimlerin hatta benimde hosuma gitmiyor. Sen bir kac defa Adres58 nikli arkadasimizdan ikaz almis olmana ragmen, israrla tutumuna devam ediyorsun.Gecenlerde seni savunmustum hatirlarsan.Bugün itibariyle hic bir sartlarda sana destek vermiyecegimi bildiririm... |
[QUOTE=B.DUMANLI;934303]Sana kizamiyorum cünki yapip,edip sonra pardon demek senin yapinda var.O kadar cok ögrenecegin sey varki bu hayatda.Sana herkes tarafindan ikaz geliyor ayni seyi tekrarlama diye,tamam diyorsun 5 dakika sonra ayni seyi tekrarliyorsun.
Saka yapmaya tesebbüs ediyorsun,baskasi sana yaptigi zaman reaksiyon gösteriyorsun.O zaman sende yapmiyacaksin!!! Su anda iki sey üzerine odaklanmis durumdasin birisi transferler,ikincisi yönetim.Mütemadiyen iki konuyu isliyorsun.Yönetime karsi tutundugun üslup bazi kesimlerin hatta benimde hosuma gitmiyor. Sen bir kac defa Adres58 nikli arkadasimizdan ikaz almis olmana ragmen, israrla tutumuna devam ediyorsun.Gecenlerde seni savunmustum hatirlarsan.Bugün itibariyle hic bir sartlarda sana destek vermiyecegimi bildiririm...[/QUOTE] katiliyorum hemserim her yazdiginda haklisin birsey diyemem ama isminize gercekten dikkat etmedim sadece alinti yapip yazdim o kadar. o yuzden "birader" kelimesini kullandim. kusura bakmayin bu konuda. |
[QUOTE=YigidooSivas58;934298]hatan var birader o topculari Carlos getirmedi.
Hepsini Yönetim aldi birde tesadufe bakar misin hepsi belesti ( [B]Rengifo[/B], Oldoni...) [B]Bunlari hicbir zaman Carlos istemedi[/B]. [/QUOTE] carlos lisansini nerde yapmisti hatirliyormusun? Peru´da degil mi? Rengifo nereliydi? Perulu... Aaa tesadüfe bakarmisin.. Yönetimin aklina nerden perudan oyuncu almak geldiyse... Oldoniye hic deginmeme gerek yok galiba... Sonucta brezilyali... Keske biraz düsünüpte yorum yapsan gardasim la... [QUOTE=YigidooSivas58;934298]Simdi bak Carlosa Akhisarda mesela Vaz te ve Custodio yu transfer ettirdi. Yanlis anlamayin bunlari Carlosu destekledigimden degil sadece yanlis bilgi veriyorsunuz Carlos hakkinda onu düzeltmek istedim.[/QUOTE] Carlosun ilk sezonunda yönetimde utaka, cicinho ve da costayi kazandirdi... |
benim anlamadığım konu carlos pekin i a2 takımında bile oynattırmadı akhisarda 3 maçtada oynattı bu nasıl oluyo bence bunu açıklamalı
|
Onunla bununla görüşülür alınan Koca bir sıfır olur .
|
Kimseyi almayacağız deyip kurtulun.
|
Fransada oynayan bir önlibero ve bir İranlı futbolcu ile görüşüldüğü haberlerini duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum...yarına kokusu çıkar
|
Fanatik sivasspora kafayı takmış durumda;illa 4 büyüklerin artıklarını sivasspora göndercekler;bugün de tekrar Sivok u sivasspora pazarlamaya çalışıyorlar..Sivassporda zaten defansta Da Costa,Ümit,İ.Toraman,İbrahim Öztürk gibi 4 tane stoper var;bu mevkide Kadir bile oynadığına göre sivasspor kulübü niye yeni bir yabancı stoper alsın..Takımın stopere ihtiyacı olsa anlarım da bu kadar ısrar niye anlamış değilim...Adam gibi transfer haberi vereceklerine sürekli sallayarak birilerini memnun etmeye çalışıyorlar..bu kadar da olmaz artık..Bu kadar yalan haber yapılmaz ki...Gökhan Zan ı başaramadılar şimdi de sakat oyuncu Sivok u sivasspora gönderiyorlar..Ara tarnsfe bitmeye az kaldı bakalım bundan sonra ne yazacaklar..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:29. |