SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Fenerbahçeden yigidolara selam (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4443)

UTKUM_58 14.01.2008 16:08

--->: Fenerbahçeden yigidolara selam

[QUOTE=FatihCan;299042]Kendi adıma konuşuyorum ben bu şekilde sivaSSpor'u desteklemenizi istemiyoruz nede olsa RAKİBİZ ben hayatımda hiç bir istanbul takımını desteklemicem..... sizin gibilerininde desteğini is-te-mi-yo-rum[/QUOTE]

kardes gencleri kirma bende galatasarayliyim ama sivasporu candan seviyorummm ALLAHA sukur boyle seylerde ornek ol kazanmaya calis kaybetmeye degill:::

Melis58 14.01.2008 16:09

iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz..

Del Piero 14.01.2008 16:11

[QUOTE=UTKUM_58;299045]kardes gencleri kirma bende galatasarayliyim ama sivasporu candan seviyorummm ALLAHA sukur boyle seylerde ornek ol kazanmaya calis kaybetmeye degill:::[/QUOTE]

Abi bırak ya bir koltukta 2 karpuz taşınmaz ya sivaSSporlu olun yada istanbulcu ikisinden birisi

zaten biz anti-istanbul diyemediğimiz sürece büyük felan olmucaz 4 eylülde istanbul traftarları kol gezecek ayıp yaa

hem sen biliyormusun ki Türkiye'de

Gençlerbirliği ve Gençlerbiliği Oftaş nasıl anılıyorsa

FB ve SS öyle anılıyor ve ben bundan çok rahatsız oluyorumm

ani-istanbul abisi

yigidoo 14.01.2008 16:15

Selam.Aramiza hosgeldiniz sefa getirdiniz, insallah hos vakit gecirisiniz.

Melis58 14.01.2008 16:21

[QUOTE=FatihCan;299050]Abi bırak ya bir koltukta 2 karpuz taşınmaz ya sivaSSporlu olun yada istanbulcu ikisinden birisi

zaten biz anti-istanbul diyemediğimiz sürece büyük felan olmucaz 4 eylülde istanbul traftarları kol gezecek ayıp yaa

hem sen biliyormusun ki Türkiye'de

Gençlerbirliği ve Gençlerbiliği Oftaş nasıl anılıyorsa

FB ve SS öyle anılıyor ve ben bundan çok rahatsız oluyorumm

ani-istanbul abisi[/QUOTE]

işte belkide bu yüzden kaybediyoruz.. herkes kendi memleketini tutsa üçbüyük kavramı oluşmazdı.

fatihada58 14.01.2008 16:50

sivassporun sitesinde sivasın borusu öter ne fenerin ne galatanın ne beşiğin nede bi başkasının hele istanbul takımlarının hiç.kardeşim fenerbahçeliysen sivassporluyum deme git antuya gir bilmem neye gir.sivasa zaten küçük fenerbahçe gözüyle bakıyorlar.gerçek sivaslılar sivasa yeter fasonlar yaşasın istediği gibi.

Del Piero 14.01.2008 16:52

[QUOTE=fatihada58;299090]sivassporun sitesinde sivasın borusu öter ne fenerin ne galatanın ne beşiğin nede bi başkasının hele istanbul takımlarının hiç.kardeşim fenerbahçeliysen sivassporluyum deme git antuya gir bilmem neye gir.sivasa zaten küçük fenerbahçe gözüyle bakıyorlar.gerçek sivaslılar sivasa yeter fasonlar yaşasın istediği gibi.[/QUOTE]

Helal olsun sana keşke sivaslıların %50 si senin benim gibi düşünse önümüzde kimse duramaz !

fatihada58 14.01.2008 16:57

[QUOTE=FatihCan;299095]Helal olsun sana keşke sivaslıların %50 si senin benim gibi düşünse önümüzde kimse duramaz ![/QUOTE]

değilmi fatih gardaşım.kürşat 40 kişi girdi çin sarayına bin atlı gittik akınlara yani sayı önemli değil yeterki gönüllüler olsun.bizim gönlümüz sivasla kimse kalmasa sen ben yeteriz merak etme adaşım.

Del Piero 14.01.2008 16:59

[QUOTE=fatihada58;299099]değilmi fatih gardaşım.kürşat 40 kişi girdi çin sarayına bin atlı gittik akınlara yani sayı önemli değil yeterki gönüllüler olsun.bizim gönlümüz sivasla kimse kalmasa sen ben yeteriz merak etme adaşım.[/QUOTE]

Allah'a şükür şu sitede benim gibi düşünenlerde varmış gardaş. aLayına gideriz üstat..

26es26es26 19.01.2008 19:57

[COLOR="Red"]ANTİ_Bizans İstanbul bekle EFSANE GERİ DÖNÜYORRR...[/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:38.