SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   İSTANBUL 2. DERNEK TOPLANTISI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6156)

Tuncay 12.03.2006 02:25

-->: İSTANBUL 2. DERNEK TOPLANTISI

Gardaslar dernek calismaniz hayirli ugurlu olsun. Belki suanda sizin bu fedakar calismanizin onemi pek bilinmeye bilir ama ben sunu dusundum. 1967 de ilk Sivasspor un temelini atan agbilerimiz istanbulda, Avrupada, ve diger sehirlerde Sivasspor taraftar derneklerinin kurulacagini belki hayal bile edemezlerdi. Binbir zorlukla diktikleri fidan dunyaya kok saliyor.
Allah onlardan razi olsun. Eger dernek calismasi tamamlanirsa Rustu gardas veya Osman Gunay gardas sivasspor.com sayfamiza bir link acsa. Taraftar derneklerinin adreslerini telefon numaralarini ve hesap numaralarini yazsalar iyi olur birde yurt disinda cok sivasli var 20 binden fazladir(tahminim) . Her sivasli 1 euro gonderse 20.000 euro eder.
Biz kendi koyumuze Lise yaptirma dernegi kurmustuk zorluklarini bilirim. Dernegi kurmak, yazismalar yapmak,ilgilenmek daha yuzlerce is. Bu zorluklara katlanacak degerli kurucu uyeleri birkez daha tebrik ediyorum.
Biz yurt disindaki sivaslilara gelince bu calismalara katkida bulunmamiz gerek. Bu benim kendi kisisel dusuncemdir. Sivasspor'a gonul verenlere kolay gelsin.

SONMEZ 12.03.2006 10:59

[QUOTE=Tuncay]Gardaslar dernek calismaniz hayirli ugurlu olsun. Belki suanda sizin bu fedakar calismanizin onemi pek bilinmeye bilir ama ben sunu dusundum. 1967 de ilk Sivasspor un temelini atan agbilerimiz istanbulda, Avrupada, ve diger sehirlerde Sivasspor taraftar derneklerinin kurulacagini belki hayal bile edemezlerdi. Binbir zorlukla diktikleri fidan dunyaya kok saliyor.
Allah onlardan razi olsun. Eger dernek calismasi tamamlanirsa Rustu gardas veya Osman Gunay gardas sivasspor.com sayfamiza bir link acsa. Taraftar derneklerinin adreslerini telefon numaralarini ve hesap numaralarini yazsalar iyi olur birde yurt disinda cok sivasli var 20 binden fazladir(tahminim) . Her sivasli 1 euro gonderse 20.000 euro eder.
Biz kendi koyumuze Lise yaptirma dernegi kurmustuk zorluklarini bilirim. Dernegi kurmak, yazismalar yapmak,ilgilenmek daha yuzlerce is. Bu zorluklara katlanacak degerli kurucu uyeleri birkez daha tebrik ediyorum.
Biz yurt disindaki sivaslilara gelince bu calismalara katkida bulunmamiz gerek. Bu benim kendi kisisel dusuncemdir. Sivasspor'a gonul verenlere kolay gelsin.[/QUOTE]

[B]TEŞEKKÜR EDİYORUM TUNCAY KARDEŞ.

DEDİĞİN GİBİ BU İŞLER ZOR İŞLERDİR,
AMA ZORLUKLAR AŞILMAK İÇİN VARDIR.
ZORA TALİP OLMAK DA ONURLU BİR GİRİŞİMDİR...

DÜŞÜNCELERİN VE İLGİN İÇİN; TEKRAR TEŞEKKÜRLER...[/B]

KEREM_58_34 12.03.2006 11:45

EE KİMSE KADIKOYE GELMİO MU ? BİZ RAP_BOY VE ALİMUHARREM KADIKOYDE BULUŞACAZ

sinan58_34 12.03.2006 11:47

[QUOTE=KEREM_58_34]EE KİMSE KADIKOYE GELMİO MU ? BİZ RAP_BOY VE ALİMUHARREM KADIKOYDE BULUŞACAZ[/QUOTE]
[B][I]kerem kacta bulusacaksınız bende gelırım [/I][/B]

ugurera 12.03.2006 15:05

Slm kardeşlerim ve abilerim valla kusura bakmayın ben katılamıyorum neden soracak olursanız ben elaızğdayım eğer elazığdan bir yardım istersenız hazırım her türlü yardıma bende elaızğda sivasspor dernegi açmak istıyorum ne dersiniz olur mu acaba kordineli olarak çalişiriz 05423655091 nolu cep tlf numa mesaj yazarsanız sevınırım ne kadar erken olsa o kadar iyi olur ... !
TEkrar Herkese Saygılar

ugurera 12.03.2006 15:11

Çunku sivasspor u heryerde buyutmemız lazım ne dersiniz ...

ugurera 12.03.2006 15:18

allah izin verirse en yakın sürede sivasspor dernegini açmak istıyoruz burda biraz potansiyel buluruz ve zaten varda sivasspor a karşı özel bir duygu neden diyeceksenız bizim muharrem size transfer oldu ay elazğspordan eğer izin verirseniz elazığda SİVASSPOR dernegi açmayı düşünüyoruz eğer size ters olmazsa lütfen bizi kırmayın SİVASSPOR u heryerde yaşatmak için ve dahada buyutmek için her türlü fedakarlıgı yaparız o konuda hiç merak etmeyın siz yeter ki izin verin açmamız için biz hazırız hemen kadromuzu da oluştururuz merkezde bir dernek açtıgımız zaman siz görün ne potansiyel olur zaten bende futbolcuyum amatör takımda elaızğ da az çok anlarız taraftar işinden 4 senedir amatörde top oynuyorum artık ne yapacagımızı çok iyi biliyorum zaten ELAZIĞ SPOR LİSESİnde okuyorum ordanda çevremiz var yanı potansiyeli yakalarız SİVASSPOR için kanımın son damlasına kadar savaşırım yeter ki siz isteyın güzel bir açılış yaparız elaızğ da siz de katılırısınız bi iki de futbolcu ve LORANT ı getirmeye çalişiriz o zaman tam bir dernek olur en kısa sürede cevaplarınızı beklıyoruz Şimdiden tşk ederiz
SEvgiler Saygılar

KEREM_58_34 13.03.2006 18:49

ya sinan resimler nerde yoksa kaybettin mi makinayı valla ben çalmadım :D

SEMİH-58 13.03.2006 18:50

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH BU SEFER DAHA ÇOK KİŞİ KATILIR

RaP_BoY 13.03.2006 19:03

[QUOTE=KEREM_58_34]ya sinan resimler nerde yoksa kaybettin mi makinayı valla ben çalmadım :D[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]LAAA KEREM SENMİ ÇALDIN HARBİNDEN ŞİMDİ MİLLETİ ZAN ALTINDA BIRAKMA ÇALDIYSAN ÇALDIM DE :D[/COLOR][/FONT]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ...........CİHAD&KEREM[/COLOR][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:21.