![]() |
--->: Mehmet YILDIZ
Soy ismi gibi tam bir Yıldız
Sonunda milli takıma çağırmayı akıl edebildi Fatih Terim. |
"Alan Shearer'a benziyorum"
Süper Lig'de zirveyi zorlayan Sivasspor'un etkili ismi Mehmet Yıldız'ın aklında İstanbul var! Yetenekli futbolcunun Sabah gazetesinin 15 Kasım Perşembe günkü baskısında yer alan röportajı şu şekilde;
Sezon başından beri rakip filelere 5 gol gönderen ve yüksek performansıyla dikkat çeken Mehmet Yıldız, muhabirimiz Fehmi Özgüler'in sorularını içtenlikle yanıtladı. Ligin en formda oyuncularından bir tanesi olarak teklifler aldığını ve ara transferde İstanbul'un yolunu tutacağını söyleyen Yıldız, "Öncelikli hedefim Sivasspor ile başarıya ulaşmak. Ardından Milli Takım forması altında gollerimi sıralamak ve üç büyük takımdan birisine transfer olmak istiyorum. Teklifler aldım. Fakat takım ismi vermem sakıncalı olur" dedi. 'HOCAMIZ BİZE BABA GİBİ DAVRANDI' Sivasspor formasını giymekten çok mutlu olduğunu belirten Yıldız, "Ara transferde İstanbul'un yolunu tutacağım. Bunu yaparken hem Sivasspor, hem de kendi menfaatlerim ön planda olacak. Gideceğim takımda şampiyonluk yaşamak istiyorum" diye konuştu. Bülent Uygun'un göreve gelmesinden sonra gerçek kimliğini bulduğunu ve Sivas'ın bugünkü başarısınd a büyük katkı sağladığını söyleyen Yıldız, "Takımımızda hakim olan arkadaşlık havası başarımızda büyük rol oynadı. Bülent Uygun ile uzun yıllardır beraberiz. Onunla çalışmak bizim için çok önemli. Bize özgüven aşıladı. Hoca gibi değil, bir baba gibi davrandı" dedi. 'ŞANS BULURSAM AFFETMEM' Milli takım kadrosuna seçildiği için çok mulu olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Önümüzdeki Norveç ve Bosna Hersek maçları bizim için çok büyük önem taşıyor. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Eğer forma şansı bulursam gol atacağıma inanıyorum" ifadesini kullandı. Yıldız, gol vuruşlarında Bülent Uygun'un verdiği program doğrultusunda daha etkili hale geldiğini ve her çalışma sonunda yarım saat şut çalışması yaparak daha başarılı olduğunu söyledi. 'ALAN SHEARER'A BENZİYORUM' Yıldız, İngiltere'nin en iyi oyuncularından biri olan Rooney'e benzetilmesi konusunda ise, "Bu benzetmelerden hoşlanıyorum. Ben kendime İngilizler'in efsane futbolcusu Alan Shearer'ı örnek aldım. Ve ona benzediğimi düşünüyorum" dedi. Bugüne dek ligde attığı gollerin yanısıra beş gol attırdığını ifade eden Mehmet Yıldız, "Çok kolay adam geçiyorum. Rakiplerimle savaşmaya ve boğuşmaya bayılıyorum. Gol atmamın yanında asist yapma özelliğim de bulunuyor" diye konuştu. |
Bence çok iyi futbol oynuyan ve takımına sayipçıkan bir oyuncu ben burdan onu kutluyorum...
|
-->: Mehmet YILDIZ
[COLOR="Red"]MEHMET YILDIZ [/COLOR]tam bir beyefendi futbolcu önrnek davranışlarıyla takıma renk katan kaptanımız şimdilerde her takımın kendi kadrosunda görmek istediği bir futbolcu grafiği ciziyor onunla gurur duyuyorum
|
-->: --->: Mehmet YILDIZ
[QUOTE=sivaslihakan;165715]anlamiyorum ya ben farkli bi mehmet izledim yada siz
söyleyinsene tesadüf kalecoinin büyük hatasindan bi gol atti baska olumlu neyini gördünüz diyelimki kaleci o hatayi yapmadi gol olmadi üstelikte mehmet bu kacirdiklarininda kacirdi o zaman ne olacakti inanin onun yerinde baskasi olsaydien az bes gol atardi bu macta ve tarihe gecerdi[/QUOTE] FUTBOLDAN BU KADAR ANLIYOZ DEĞERLERİMİZE SAHİP OLMUYORUZ. ŞİMDİ SATILMASI GÜNDEMDE MERAK ETTİM SATILSINMI MEHMET YILDIZ |
TERİM GÖRMEZ BUNLARI O HAKANIN DERDİNDE
|
zaten göremedi gene madem oynatmayacaksın neden alıyorsun milli takıma bi şans ver mehmet yıldıza
|
-->: --->: -->: --->: -->: Mehmet YILDIZ
[QUOTE=jakobieen;197911]ben şimdi değil onun ilk maçını izlediğimde anlamıştım zaten nasıl bir topçu olduğunu kafanı yorma..
ben hala aynı düşüncedeyim; m.yıldız sivassporuma yakışmıyor.. m.yıldız 2.lig topçusu.. m.yıldız'ın yerine vurduğunu gol yapabilen bi golcümüz olsa şu an ligde en kötü ikinci idik.. m.yıldızın yerinde vurduğunu gol yapabilen bi golcümüz olsa idi beşiktaşa inönüdeki en hazin skorunu yaşatacaktık.. m.yıldız'ın yerine vurduğunu gol yapabilen bi topçumuz olsa idi şu an zico fenerin başında olmayacak idi.. vs. vs. vs. vs... ve m.yıldızın hala ligde üç golü var, ikisi boş kaleye, (bu adamın karşı karşıya gol attığını gören varsa beni bilgilendirirse sevinirim)... saygılar ... son olarak[COLOR="DarkRed"][B] ahhhh m.yıldız ahhhhh[/B][/COLOR][/QUOTE]kıvır kıvıra bilirsen kimdaha iyi kıvırıyor belli oluyor |
Gollere devam et
Bizleri mutlu et Helal olsun sana Vieri Mehmet Vieri Mehmet Gollerin ve basarinin devamini dilerim |
-->: --->: Mehmet YILDIZ
[QUOTE=Turan 59;197417]Milli takım seçicileri görür herhalde.[/QUOTE]MİLLİ TAKIM HOCASI FATİH TERİM SENİN BAŞINI YİYECEK BU MEHMET DÜN İZLEDİK VEDE OYNAMAYAN SİVASSPORLU TOPCULARIN YERLERİNDE OYNAYANLARIDA GÖRDÜK. ONLARI OYNATMADIN DA ELİNE NE GEÇTİ
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:44. |