![]() |
Cevap: Transferde Adı Geçenler
[QUOTE=Çılgın Türk;739070][B]TRANSFER[/B]: Metin Akan İBB'de
Ankaragücün'de futbolcu kalmadi iyi mi :)[/QUOTE] buraya yazıyorum ankaragücü bu sene yüzde 95 yolcu... onu yüzde 70 ihtimalle manisa takip edecek... yeni gelenlerden en az birinin (genelde ikisinin) garanti düştüğü istatistiğini de göz önüne alırsak.... hadi bu yılda süper ligde kaldık :D :D :D :D :D |
Transferde son 3 saat 25 dakika
|
[B]-9 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI-[/B]
Ankaragücü'nde bugün Fatih'in başka kulüple anlaşmasının ardından, toplam 9 futbolcuyla yollar ayrılmış oldu. Metin Akan, Rajnoch, Kelhar, Sestak, Tita, Vittek, Adem Koçak ve Sapara giden futbolcular olurken, sarı-lacivertliler, transfer yasağı nedeniyle gelen futbolcu hanesine ismini yazdıramadı. Öte yandan, sezon sonunda kulüple ilişkisi kesilen Serdar Özkan, kaleci Senecky, Bora Körk ve Tisdell kulübe geri çağrıldı. Saray Tesisleri'nde sessiz bekleyiş sürerken, bir araya gelen kulüp yönetimi durum değerlendirmesi yapıyor. |
Rajnoch Sestak Tita Kelhar işmze yarar
|
vay be transfer saati doldumu ney
|
[QUOTE=Mamadou Diallo;739093]Rajnoch Sestak Tita Kelhar işmze yarar[/QUOTE]
Sestak Bursa'da Tita Antalya'da Diger iki ismi bilmiyorum |
vay be 3 aylik transfer dönemi 2 saatlik bir süre sonra bitecek acaba suan secmemi yapiyorlar forvet konusunda
|
[B]sağlık kontrolü için getirilen 2 isim varmış yabancı ama isimlerini alamadım...sorun çıkmazsa gece saatlerine kadar bişeyler olabilir yoksa yerli bir forvet hemen alternatif olarak hazırmış...[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;739099][B]sağlık kontrolü için getirilen 2 isim varmış yabancı ama isimlerini alamadım...sorun çıkmazsa gece saatlerine kadar bişeyler olabilir yoksa yerli bir forvet hemen alternatif olarak hazırmış...[/B][/QUOTE]
agzina saglik gardasim benim ALLAH senden razi olsun sende olmasan valla ALLAH seni sevdiklerine ve bize bagislasin |
Son 2,5 saate girdik
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:39. |