![]() |
[B][COLOR="Blue"]Ronaldinho devre arası Sivasspor'a seve seve gelirim demiş... :D[/COLOR][/B]
|
YALAN
[QUOTE=1967_dernek_erhan][color=red]ORHANIM SANALIN KENDİ EN BÜYÜK YALAN DEĞİLMİ ZATEN YAWW:D[/color][/QUOTE]
kusura bakma başka konu acsan daha iyi olurdu insanları boş yere yalana yitme yalan söylemek icin bizde hemen sazan gibi atlıyoruz lütven iyi bir konu ac |
-->: YALAAAAAAAAAN!
abi maksatımız eğlence burda yalan soyleyelim reelde aslaaaaaaaa
|
ben yalancının tekiyim ben ne dersem yalandır onun için bişey demiyim :)
|
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ŞOK ŞOK ŞOK..!!!!! feneer bahcee PENDİKSPOR u 2-1 yendi :D[/FONT][/CENTER][/B]
|
ARKADAŞLAR BİLİYOMUSUNUZ BEN BUGUN BİZİM BAŞKANLA BİRLİKDEYDİM YEMEK YEDİK GEZDİK MAÇ YAPTIK VE O NU 3-0 YENDİM
DAHA SONRA ÜNLÜ SİVASLI POPÇU HADISEYLE BİRLİKDE GEZDİK BİDE GALIBA GİRESUNLU'YUM ARKADAŞLAR |
Flash Haber
Chelsea nin Baskani Abrahamovic Sivasspor u satin aldi . Yeni Baskanimiza simdiden görevinde basarilar dilerim . Kaynak:[url]www.fc-chelsea.uk[/url] |
[B][I]buraya yazan arkadasların hepsı dogru soyluyo :D [/I][/B]
|
Ben Hic Yalan Söylemem :) ( Zekice Ve Zeki OLDuguMuN FarkiNdaYiM )
|
ben koyu bir gs liyim ha bu arada aziz yıldırım aslında gs liymiş haluk ulusoyda fenerliymiş dun sivasspor basından habersiz ronaldinho ve robınho ile 3 yıllık sozleşme imzalamış
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:40. |